nu gåre undan i köket

Hejbara, jag bakar bullar och kokar saft av vinbär och rabarber som jag själv plockat på morgonen och apelsin. Håll i hatten, för här kommer husmoder´n!

Saft & bullar med andra ord. Jag satsar på att bli the next Hjördis Nilsson, men lite tur kanske jag hamnar där en vacker dag! ;-D

Hej johan och bibbi, läget såhär kring 3 på morgonen?

Men snyggt.

I natt hade jag tydligen ringt hem till Fredriks föräldrar kring 3-tiden. I sömn. HAHA. Undra vad jag ville dem så dax....


men azzåååååååååå dreambooy lixoom

ÅH jag har hittat två brev som jag skrev till en brevkompis och till en kille jag var "kär i" när jag var kanske ca 11-12 år, som jag aldrig skickade iväg. Herregud alltså.

Brev till killen:

"Hej

Jag kan bara inte förstå att jag har träffat dig!!!
Du hade rätt... du e min "dream boy". Jag kommer ALLTID att komma ihåg dig!!!! (edit: not....)
Jag vill veta dina intressen! Vad gör du på fritiden!
Mina är:
Innebandy, du, killar, & lite musik!

När fyller du år? Kan jag få lite fakta om dig?
Här är lite om mig:
Jag_ Blond, blåögd, 170 cm (edit: ja, jag var lång redan då).....
fyller år den 10 december....
är kär.....
gillar skateare...
bor i ett stort rött hus....
har en hund, en dalmatin, som heter Tjabo och är 4 år
har en katt som heter My.... 14 år
har en bror som heter Robban....20 år
Har en syster som heter Erica.... 14 år
Har en pappa som heter Bo..... 53 år
Har en mamma som heter Margaretha..... 46 år

Här är några kort!!!!!!
0 ett hjärta

PUSS&KRAM
// din Carolina "


Intressant att jag ansåg att han var min Dream Boy, utan att, uppenbarligen, veta någoting överhuvudtaget om honom, frågorna att tyda.
Och intressant att jag inledde med "Du har rätt, du är min dream boy", hade han bestämt det till mig i förväg?

Här är brevet till min brevkompis

"Tjena
Hur e det mä du då?
Hoppaz det är fint =)
Hära får du ett kort av mej zom du önzkat.
Zom du märker zå har jag bytt ut s till z =)
Jag tycker att det är cooolt
KRAM" 

Yäää,  jag var inte liite coool !


love y´all !



Saknar dig, fästis ! Kom upp nuuu...


makeup for life.

Jag gillar att vara kreativ i hemmet och nu har jag fixat och trixat lite med mitt lilla "walk in closet" som jag ska ha. Där ska jag ha sminkbord och allt därtill. Har gjort några motiv till tavlor jag ska ha där. Eller, pysslat och knopat med bilder och lagt till citat. Här är några exempel:











Så snart har jag min egna lilla studio där jag kan fixa och trixa på olika sminkmetoder dagarna i ända! ;)


Och för att inte tala om Beata Boucht´s illustrationer. Jag fullkomligt älskar dem. Lagomt abstrakta. Har varit i kontakt med henne för att fråga om jag får använda dem på mitt egna lilla vis och det är grönt bara hennes signatur är med på ett hörn. Yes.


hjälp...

När vi satt vid köksbordet för att invänta mamma som skulle komma hem och äta lunch började "Boten Anna" spelas på radion, varav pappa urbrister "Åh.. Hör du.. Det HÄR är minnen!". Minuter senare kommer mamma hem, precis i slutet av låten och utbrister "ÅH ! Blunda.. (Anna Aaanna heter hoooon....) Det HÄR är minnen!"

VAD HAR JAG MISSAT?

en sann historia

På Stureplan.se bloggar Anna Hibbs och jag läste precis hennes blogg där hon hade skrivit om en riktigt lustig historia som sägs vara sann... Här är en kopia på det hon skrivit

"

........Istället tänkte jag berätta den roligaste historien jag hört på länge, som dessutom är sann. Det är svårt att återberätta lika roligt i text, men jag kör i alla fall.


En kompis kusin har en son som är 18 år och har Downs Syndrom. Han klarar sig själv, men kan inte jobba. När hon själv en dag är på jobbet så får hon ett samtal från sonen som upphetsat skriker; "Mamma mamma jag har fångat ett troll! Jag har fångat ett troll!". Hon misstänker att han har fått tag i en katt eller något och säger "Släpp katten, det är synd om den". Han fortsätter i eufori "Mamma mamma jag har fångat ett troll!". Hon känner att hon inte kan åka hem för det är långt, utan fortsätter jobba och tänker att hon får släppa ut katten när hon kommer hem.

När hon väl vid sextiden kommer hem och in genom dörren möts hon av sonen som återigen skriker och hoppar "Mamma mamma jag har fångat ett trooooollll!". Då ser hon att badrumsdörren är barrikerad av massor av möbler, fotöljer stolar och en tung byrå. Hon börjar plocka bort möblerna och öppnar dörren.

Där inne på badrumsgolvet sitter en dvärg.


Det var tydligen en försäljare som hade kommit förbi och knackat på dörren. Detta är hysteriskt roligt, samtidigt som jag självklart tycker att det är lite hemskt... Men fy fan vad jag skrattade ".

Källa:
Anna Hibbs, Stureplan.se


besatt, inredning, drömmar

Jag är som Besatt av vår nya lägenhet nu. Jag tänker på hur den ska inredas 24/7. Mestadels på vardagsrummet, som jag tror blir ballt, cleant och nutida, samtidigt som resterande rum i lägenheten blir lite lantligt, plåt, trä, Beatles, vitt och romantiskt. Fast jag får stå ut med att bo utan prylar i en månad, då flyttlastet kommer.

Iaf, vardagsrummet kommer att vara vitt vitt vitt med en svart fondvägg. Soffan är vit, möblerna vita, rena detaljer och det enda som fattas, och detta skriver jag som en bedjan om tillåtelse att köpa, är denna 1,5 sits fåtöljen från IKEA som jag skulle kunna dö för. (Man rymmer en hel armé i den )


IKEA Stockholm, 5,499:-




Älskling, jag ger dig min mooorgoon, jag ger dig min daaag, om jag får köpa denna fåtölj inom en snar framtid.

hem ljuva hem

Jaa så har man anlänt hos mor och far. När jag kom hem drack vi en kopp kaffe ( Det förbrukas mer kaffe på skolgatan 39 än vad det gör i ett lärarrum i ett helt år). Sedan gick jag och mamsen till café och åt en obligatorisk lunch-sallad. Och givetvis var stjärnan Elin och stjärnan Sandra där av en slump. Sen så gick jag på Konsum och handlade till morfar.

Har hunnit slumra i soffan och blev väckt av att pappa hade fixat middag. Och det märks så väl när mamma jobbar. Vanligen är pappa "känd" för sin matlagningskunskap men en far&dotter vardag vid matbordet (om ens det ) är långt ifrån goda köttbitar och härliga såser, nej nej, nu hade han smällt upp en hel grillad kyckling på bordet. Tillbehöret? Njää vad är det? Och denna kyckling bröts i två delar sedan var det bara att hugga in, gräva i sig köttet på kortast möjliga tid.
Allting är sig likt här hemma med andra ord.

Det är charmen med min far, enkelt, men ack ack så smarrigt. Och nu är det dax för kaffe.. igen.. Kaffechocken har nått hjärnan.

Älskar dig papi! :) ♥

"keep her"

Härom dagen kom sambo hem från jobbet. Inget konstigt med det. Oftast när han kommer hem är han på något humör. Irriterad eller lite arg är vanligt, beroende på hur många idioter och tjuvar han har måsta gripa. För någon dag sedan kom han hem, lite uppgiven och bitter. Han berättade att de hade gripit en flicka i medel tonårsålder som hade snattat. Hon hade rymt hemifrån och med tanke på hennes ålder så kunde dom inte göra så mycket än att ringa hem till hennes mamma. Och där kom det värsta. När de pratade med hennes mamma hade hon bara sagt att hon brydde sig inte, att hon inte ville ha tillbaka dottern. Hur ont gör inte det i ett dotterhjärta? Att ens egna mamma inte bryr sig om en, att hon inte vill ha kvar en i familjen.

Man blir ju bara bitter...



iaktog han oss..?

Som de flesta säkert redan vet så har jag jobbat inom hemtjänsten här på Kungsholmen och går mitt sista pass idag. Damerna som man besöker är av lite högre medelklass och husen de bor i är ofta från förra sekelskiftet. Det medför därför att jag tror att "spökena" är mer aktiva än i ett nybygge. Rätta migo m jag har fel, men det är väl ganska valigt förekommande att de flesta hemsökta hemmen är av äldre slag. Nåja, dit jag ville komma var...

... Nu har jag avtackat mig hos `mina` damer som jag besökt flera gånger dagligen. Hon sista damen som jag var hos idag gjorde ett litet erkännande till mig. I morse när jag var hos henne sa hon plötsligt "Hör du? Hör du hur han sjunger..?" Och jag förstod inte vad hon riktigt menade. Det var inte så mkt mer med det men nu när jag var hos henne vid lunchbesöket så sa hon " Det är en man här inne, en man som för mig är helt obekant. Han sjunger för mig väldigt ofta och inatt blev jag väckt av att han sjöng opera. Om nätterna kring 11 brukar han sjunga psalmer, och när du är hos mig bruka han sjunga om pigan"

Pigan. Det är alltså jag. Har vi alltså blivit iaktagen av en ur andevärlden som beskådat oss när jag arbetar?Och hur läskigt är inte det?


Inte nog med spökerier på jobbet, även här hemma.

Innan jag ens flyttade in här hos Fredrik så hade han besök av sin mormor. Han blev väckt mitt i natten och han såg henne stå bakom bokhyllan och titta på honom. Dagar och kvällar som jag varit ensammen hemma har jag inte alltid känt mig just ensammen utan jag har kännt en iaktagelse då och då. En gång när jag stod i köket och lagade mat så tycktes jag se något i hallen ( om man  kollar till höger från köket så ser man hallen..). Där beskådade jag en dam i klänning. VÄldigt snabbt och diffust, men jag vet vad jag såg...

Här om natten så blev jag väckt av något som intalade mig att jag skulle sätta mig upp. Så jag satt mig upp och kollade mot väggen där garderoberna stod. Där såg jag en dam igen. Iförd klänning.

Någon som vill ha min uppmärksamhet, eller är det jag som är helt loco?


Skulle jag nämna detta för mamma så skulle hon nog bara flina åt mig och säga att jag inbillar mig. Att spöken inte finns. Men om dom inte finns, vilka är dessa människor som sjunger om mig och är i min närhet...?


Ingen som vet !



näst näst..

Näst sista natten på Pontonjärgatan 3, 112 22 Kungsholmen. Galet. Boooh! Mina väskor står redo för mig och jag har bara några smågrejor att stoppa ner. Nästa gång man är tillbaka här så är man bara gäst. Gäst i våran älskade lägenhet som är finast i världen. Nåja. Jag kan inte direkt klaga över vår fyarummare på Älvsbacka heller. Inte alls. Absolut inte.

Men det är väl alltid lite ångestladdat när man ska göra en dramatisk ändring i livet..? Som när jag flyttade ner, jag grät hela resan från Norsjö till Skellet, på planet, när vi gick från centralen och hem, och litegranna dagen efter med.

Whatever, nu ska jag lägga mig i min säng för näst sista gången innan vi skiljer oss från varandra. One last time med korsordet i högsta hugg. 08.40 går planet på Fredag. Hoppas ni längtar efter mig ! :/

hahahaha


handlat handlat !

Nuuuu har vi handlat lite på Ikea så det står redo för oss när vi flyttar in nästa vecka.

Det blev så mycket som

En säng






Sängbord x 2



TV-bänk





Soffbord



Och på Fredag får jag träffa min lilla plutt och självklart var jag tvungen att ha med en liten present till honom, så jag har köpt han ett par hängselbyxor! ;)





1,5 dag...

tacka vet jag Telia för sovmorgon.

I morse vaknade jag av att Fredrik gick och duschade inför jobbdagen. Slumrade till en stund till, vaknade upp och tittade på klockan. 04:43. Va? Vad gör han? Fast tiden på TVn var något helt annat, och hela dagen har mobiltiden spökat. Men alla svar finns så klart på Aftonbladet.


Aha. Thaat´s whyy !


carolina carolina hela da´n

På Fredag ska jag nog överraska mig själv med en ny parfym och det blir nog denna:

Carolina Gynning "Go Girl". Ny i butik.



eller en snäppet dyrare parfym..

Carolina Herrera "212 on ice"



Carolina-parfymer till Carolina her self.

Magiska dofter, try it, you might like it !


Ps, Jag älskar Carolina Gynning, hon är min idol ;) 

...tisdag,onsdag,torsdag, fredag !

Sista veckan. Slutspurt. Dax att göra så mkt som möjligt medan man kan. Typ som vad..?

Nu ska jag åka in till stan. Dra en sväng om på Feet First för att se om dom fått in några nya skor och sedan möta upp Linda, Sandy och Tina för en fika i Gamla Stan. Sandra ville vara lite "kulturell", så vi slår på stort! ;)

inflyttningsparty

Igår var det som sagt full rulle hela dagen. När jag kom hem hade Froppt köpt hem lite take away krubb och sedan begav vi oss till Sollentuna för lite inflyttningsfest hos Bettan och Anna. Vääldans trevligt, väldigt mysig lägga, massa folk, massa prat och kärlek. Efter någon timma tog vi en taxi hem. Idag är det söndag och jag har jobbat, storhandlat, sovit och typ.. ätit. Som en söndag ska vara med andra ord.

Nu är det bara dagar.. daagar kvar tills jag beger mig upp. Biiiitterljuvt !

jobb-fest-jobb !

Nu är det full fart med jobb till halv 5 sen åker vi iväg till Sollentuna på inflyttningsfest med en heel hög människor.
Jag hoppas jag tar mig upp i morgon bitti och jobba igen då! ;)

Så, fullt upp hela dagen.

i like it rough, tigerlily !

Låt det flööööda.

Jag längtar efter att ha förfester igen! ;)







ge mig partyparty

Jag kan säga som så att partydjuret i Carolina börja gräva sig ut igen efter några månader i ide.
Det känns skönt att äntligen bli sig själv igen! ;)

Så, jag är REDAN råpeppad för en partyhelg i Skellet och Station8 om 2 veckor, även om jag blir själv.

TJO-HEJ-TJO-HEJ !!


Zzz

Jag somnade på soffan kring 6 och vaknade kring åtta. Nu är klockan snart nio och Carolinas sovklocka börja ringa.

Nu ska bebisen sova, ingen sömnbrist här inte. God natt!

apan mitt emot!

God dagens.

Arbetarhelgen är på inrullning och även inflyttningsfest i Sollentuna som ska klämmas in någonstans där emellan. Ikväll kommer Sandy-Landy till oss för att trasha över natten. Stackarn som får sova i detta bråte av flyttkartonger och dylikt.

När jag satt och vändade på bussen för en liten stund sedan så stod det en liten lastbil parkerad bredvid busskuren. I denna var en kille med sin flickvän som var påväg att kliva ur den. Hon verkade grinig. Sen hör jag han skrika "MEN KLIV IN I BILEN!!" varav förmodligen vilken människa som helst reagerar på och kollar dit. Jag hann titta i en mikro sekund så utbrast den där lilla bittenfittan "VAD FAN GLORU PÅ VAA!" Jag hann behärska mig och tänkte att jag orkar inte kläfta emot, jag vänder mig bara bort annars skulle hon väl sula sin LV-kopia till väska i bakhuvudet på mig.


Stackars små irriterade tjejer som inte har bättre för sig.

"Men Vaarför.....!???"

Oj vad jag har jobbat och stått i idag. Har varvat tvätt av kläder, gardiner och mattor med att packa-packa-packa. Jag har bara denna dagen och Måndag som ledig dag innan jag beger mig nästa Fredag. Så det står flyttlådor här i massor och väggarna är tomma på tavlor. Stackars Fredrik som ändå ska bo här till Oktober. Men, jag lovade att hjälpa att packa, då blir det så också! ;)

Nu har vi haft en liten eftermiddagsdispyt fast jag kan omöjligt hålla mig ifrån min kära när hans ögon tåras av ångest. Forgive and forget, I love you too much.


Middag-Scrubs-2 and a half men-Cops-Simpsons-Family Guy-Korsord-SÄNG!


Hörs imorgon kära uthärdiga läsare ! :)

8STP

Bara för att ni är så jävla bäst och bara för att jag hoppas 1000 ggr om att ni ska bli
stora som attan snart..


Håller alla mina tusen tummar för er, kära vänner !


Ni har ju då iaf En spelning ibokad i framtiden ! ;)





8STP

Patrik Bystedt



Jag vet att du läser min blogg, så här får du en vädjan, will yooou? :-D

counting down.



Ja nu är det då 8 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och lämnar Stockholm som bostadsort. Bittersweet är det rätta namnet. När jag syrran och mamma gick en kvälspromenad längs Riddarfjärden här nere och avslutade den med en kopp på Mälar Paviljongen så gormade jag lite om hur mkt jag kommer att sakna Kungsholmen. Hon påstod att jag var schitzo, då jag har utbrustit både en och fem gånger hur mycket jag längtar till att flytta hem.

Jag älskar Stockholm och Kungsholmen som stad, jag älskar utbudet av Allting, jag älskar att man kan göra precis vad man känner för men jag älskar inte att jobba här. Och jag älskar inte att dras in i stressen, som man så lätt gör när man är stadgad här. Att bli förbannad för att man precis missat en buss som ändå går 6 min senare. Jag har haft halsbränna hela sommaren och jag anar att det kommer från stressen jag haft.

Kort och gott, Stockholm ska vara en stad som man är i för nöjets skull och inte för att arbeta. För mig iaf ! :)


Ledig idag= Flyttpacka, tvätta och njuta i min rosa helikopter.

chick´s room

Jag har hittat några perfekta "föremål" för min kommande "tjejkammare" som ska bli mitt lilla projekt i lägenheten.

 



Det är alltså ett läppstift, en sko och nagellack i glas och ca 2 dm höga.
1000:-/st, från Kosta Boda

9,8,7,....

Om inte så länge ska vi bråka om G.Ö igen.


i got a feeling..?

Om att mina partybatterier kommer att vara fulladdade när jag kommer hem ELLER VAAAD!




9 dagar kvar.....

theese boots are made for carro

Jag föll pladask för dessa skor idag. Jag vill ha. Jag vill ha-ha-ha.
Men ibland får man prioritera, dess värre. Booh ! :(



istället tröstköpte jag en helfräck tröja som jag tänkte ha till lacktajts och några andra boots.. !?






Ps, lite partyparty första helgen i September... ?

onlinepizza tack

Så var middan fixad på ett nafs. Onlinepizza förtjänar Nobelpriset.
Så magiskt skönt att slippa he sig ut.



"M! HEHE... HIHI.. M!...."

Alltsåååå..... Va......!?


come on magic carpet !!

Alltså jag döööööööööör. Jag har nått toppen av nostalgins nostalgi. Denna låten är så klassisk hos familjen Wikström/Wiklund så det finns inte. När vi kusiner var små brukade vi klä ut oss till bäbisar och dansa till denna genom att sitta i skräddarställning och vifta som indier med armarna. Vi uppträdde för föräldrarna tills ögonen blödde och applåderna började sakta avta.. Ååh jag får goosebumps! :D



God morgon. Uppe med tuppen i vanlig ordning.


"OH-NO YOU DID´NT ?"

Jag har fått besök av en liten besudlare ( vem är han?) på Facebook. Han har börjat vara lite "elak" mot mig och jag väntar med spänning vad som kommer här näst. Booh, my eyes tears-NOT! Jag är redo, laddad, på gång att kick the little David some Goliat-ass



"Jag är så trött så jag skulle kunna säga det i sömn.."

Fredriks kollega har fått svininfluensan, och han själv vaknade upp i natt och mådde pyton och gör fortfarande det. Efter jobbet gick jag via Ica och köpte Activia och Cola. Jag besöker Ica på Kungsholmstorg minst 2 ggr/dag och det börja bli mer och mer pinsamt.

Jag har för övrigt glömt att berätta vad han gjorde i går natt. Som jag redan berättat så pratar han i sömn och jag vaknade av att han sa rakt ut " Alltså fyfan vad trött jag är", i sömn.. Jaa... vad säger man till en sån sak?


Idag rann min bägare över. Det var helt enkelt bara en dålig dag. Sånna som alla har. Gick hem och tjöt på lunchen sen var det över. Fit for fight lixom. Tömma kanalerna lite då och då.

Och nu är jag ledig i tre hela dagar, vilket är näst intill helt fantastiskt. Och näst nästa fredag kommer jag hem- För gott!


Fredag hela veckan, yihoo.




En liten idolbild på legenden.

Bounce is doing it again..


and so came the rain

Helt plötsligt öser regnet ner i maxad fart men jag let my hair loose så jag kunde svaja lite med mitt dyblöta hår ( för att jag tycker att det är mysigt att komma hem helt dyblöt, okej?), men jag tror inte Fredrik förstod charmen med det hela så det blev väl 0-1 till Carolina då.

Nu ska vi käka mackisar, köttbullar, massa brunsås och lingonsylt. SMARRIGT PÅ EN TORSDAG så säg. Sen blir det ostkaka med grädde och körsbärssylt. SMARRIGARE PÅ EN TORSDAG SÅ SÄG.

Mysfaktor, 1-0 !



give me your votes..!?

Ny frippa, ny färg, vad tycks?



Osminkad och och ocharmig. Bäst med en stor svart fläck i fejjan ist.

Entrecôte, Entrecô !!!?

Det är inte en gång eller fyra gånger som jag hamnat bland människor som diskuterar uttalet av Entrecôte. En del säger att det uttalas med t i slutet, en del säger motsatsen.

Once and for all så var jag tvungen att Wikipedia ordet, och detta är då facit:

Entrecôte, nötkött som sitter på ryggen mellan högrev och biff, dvs ovanför de sex bakre revbenen.  Ordet kommer från franskan entre côte, "mellan revbenen". En något fetare styckningsdetalj som används till rostbiff eller tillagad som biff. Internationellt används ordet för en ospecifierad tjock skiva nötkött.


Ordet entrecôte uttalas med hörbart "t".[1]




Så, då har vi fått det ur världen,tack!


höst 09

Är det bara jag som har massiva höstkänslor? Vädret är hurrvigt, småregnigt, semestrarna är påväg att ta slut, jag har blivit brunett... ja de är ju inte lite höst då med andra ord. 12 pass.. 12 jäkla pass... just nu skulle jag vilja kräkas bort dom men det går ju inte. Bara att bita ihop, I guess. Och Ja Patrik, det är din födelsedag som jag så mkt ser fram emot ! ;)

brownie

Idag drog vi en runda via Östermalm innan vi tog oss in till stan. Redan där var vi alla tre helt döda och ville inget annat än att sova. Vi började iaf traska in mot city och gjorde ett kort stopp i PK-huset. Jag fick den spontant brillianta idén att transform to a brownie, så nu har jag page och brunt hår ! :)

Nu har iaf kusinerna åkt hem och jag sitter än så länge ensammen hemma och längtar ihjäl mig tills 27 Augusti.
 Ynka 12 arbetspass kvar, låt dom gå fort, snälla guuud!

Nu ska jag laga lite mat till min käraste gummipojke.

Laters.

Ledighet aaahhhh

Åh vilken kväll. En av de absolut bästa denna sommar. Vi käkade som sagt på La Habana och det blev allt från svärdfisk, grillad tonfisk till friterad kyckling med papayasåsn och entrecôte. Det var sjukt gott. Sen åkte vi hem till oss och nu har vi korkat upp två roséflarror och cider och har blivit galet nostalgiska till Solid Base, Corona, Basic Element osv. Norsjödisco all over again. Nu ska vi snart sova för imorgon väntar en dag med brunch på Mälarpaviljongen, hälsa på Fredriks gudmor i chokladbutiken på Östermalm, Ben&Jerrys glassbar i Gamla Stan, glass på Montis.... Ja vi får se hur mkt vi hinner med. Hörs imorgon då. Puss

Blä?

När man jobbar med detta jobbet får man stöta på många konstiga människor. I morse besökte jag en som jag skulle servera frukost. Och hon hade en intressant frukost.

" Jag vill ha vaniljyougurt. I den ska du hälla i rapsolja, soya, vitlökspulver, ingefära och gurkmeja."
Jag trodde hon drev men icket.

Ikväll ska vi in till stan och käka cubansk mat. Ocu imorgon är jag ledig så jag hoppas på några procenthaltiga drycker ikväll med. Man måste ju passa på medan man kan ! ;)

grönan och så..

Hola.

Igårkväll var vi på Gröna Lund och latjade, jag och kusinerna med vän. Vi gick spökhuset och jag skrek som en galning och väste åt spökena och så åkte vi Kvasten som var hur kul som helst. Och självklart slank lite glass och varma chips ned.

Idag har jag jobbat och efter jobbet promenixade jag ner till stranden där de andra låg och stekte och hade gjort sedan i morse. Så jag badade som en galning och har halva mälaren i min kropp efter några för många kallsupar. Sen gick vi hem och Fropps lagade helstekt fläskfilé med vitlökoch råstekta rotsaker med smör&pesto sås till och hemmalagade vitlöksbaguetter. Det var såå smarrigt.

Nu är vi bänkade i soffan med chips, popcorn, smältost och guaccamole. Men hey, det är väl söndag?:)

Imorgon ska vi åka in till stan på kvällen och äta middag på en cubansk restaurang som heter
La Habana.


Dax att vika in årorna för mig och ladda för ännu en jobbardag. Kul. Not.

Natt och så...

mo-koooo?

Åter igen så fötjänar jag att bli påmind om min hårfärg.

Vi diskuterar middagsrätt..

F: Vi har ju en gammal fläskfilé i kylskåpet som rört på sig.."
Jag: Så gammal att den snart låter "Muuuuuuu" "
F: ..............................!?
Jag: Eller.... det... kanske inte var en ko nej... !?

fredag

Nu är det Fredag, jag har jobbarhelg, kusinerna är här och nu dricker jag en Bacardi Breezer och vi ska strax gå till Den Grekiska Kolgrillsbaren och käka friterad haloumi, tzatsiki och massa gott. Efter maten ska i gå till stranden och baada och dricka lite "Beach-rosé" :) Ha en bra kväll. Puss.

träna på träna på

Nu har jag plötsligt blivit Freddes träningshitler. Har går regelbundet på gymmet och gör lite övningar hemma och för skojs skull ska jag hitla han lite genom att se till att han inte slappar.

Så ikväll ska jag se till att han:

- 6x50 situps
- 6x20 dips (från fotäljen)
- 6x20 då han ligger på golvet och jag står ovanför hans ansikte och puttar hans ben i sidled

.....och avsluta med att LÖPA 1,5 km med uppförsbackar på 5 min och om han inte hinner det blir det dubbla av den sistnämnda med benen.


Jag kanske borde bli en leader ;) 

i en annan del av afrika

Favorit i repris.

För ca 2 år sedan hände detta gånger 1000. Jag stod i duschen i ett hotellrum i en annan del av Afrika, min vän Tina står utanför och sminkar sig, och jag bryter tystnaden i min ensamhet bakom draperiet med ett asgarv och utbrister att jag ser ut som en polkagris.

Today is the same day. Min bränna är extremt ojämn, då jag fläskvis fortf är matlåda, och andra fläckar är tokbruna. Speciellt snyggt är det att ena bröstet har fått sig en bränna och den andra blev utan.

Tur att man är het, jävligt het...........................................!

Jag borde gå någon Att Lära Sig Sola Och Få En Snygg Bränna-kurs, tack!

bitterklubben, vad hände av dig?

Åh nu får jag sådana flashbacks till exakt ett år tillbaka, den bästa hösten jag någonsin haft.

Låt säga att det hela började när jag sa upp mig från sommarjobbet på campingen och fick jobb på Morö Backe hemtjänst. Jag inledde mina första pass med att vara lite blyg och eftertänksam men så fort jag hade kännt av stämningen på stället så gick jag all in och försökte smitta utvalda med lite Carkan-blod. Sagt och gjort och var helg var en partyhelg. Vikariefester hit, drama dit och jobbpassen blev som ett enda dagis ( Nädå, men sinsemellan var det ganska lajbans..).

Hösten kom och vi blev ett gäng glada singelbrudar som fann varandra lite extra vid namn Martina, Amanda, Kicki och jag då. Vi umgicks dagligen från morgon till kväll, oftast gjorde vi hyss som att jävlas med folk, klä ut sig, ta konstiga bilder, lura killar och rent allmänt go mental. Vi försörjde Subway och Waynes och avlöste varandra med problem och bekymmer. Varje helg var en Station8-helg.

Vi spelade alltid en låt som blev speciell för oss, då de inledande jävulskapena var i tonerna till denna. Många timmar har man dansat till den också.

Jag skaffade pojkvän, blev sådär "ny i et förhållande"-tråkig och gled sakta ur denna " Bitter Klubben"-sekten. Synd det för jag saknar dom där månaderna Väldigt mkt.

But tho, en BK-friend is always en friend.











Och inte ens när jag jobbade och de andra var lediga fick jag vara i fred.
Här hade det spökat ut sig och tog med sig min Kevin för att underhålla mig. Det tackarr vi för ! :)


Kolla under kategorin "Bitter-klubb", där hamnade mycke trams från den tiden.

sola och bada, i....?

Nu har vi ruskat om hela Kungsholmen med vår existens på stranden lite längre bort. Varken jag eller Fredde har hunnit sola direkt mkt i sommar och vi var nog dom ända som matchade lunchlådan bättre än den mänskliga rasen. Men vi utstod iaf några timmar i solen och bada massor gjorde vi. Till råga på allt så var SVT där och filmade paret som solade 30 cm ovanför oss. Det skulle sändas på Rapport kl 19.30 ikväll och blev jag med så vet jag vilka jag ska besöka inatt.  Vi gick hem pga att magarna said so. Hunger hunger. Så nu har vi smällt i oss hemmalagad kinamat bestående av kycklinggryta med kastanjer, annanas, bambuskott, kyckling och nuggets till.

Jag är äcklig så jag måste hoppa in i duschen omgående.

baddax

Nu ska vi traska ner till Rålambhovs stranden och plaska i vattnet.
Mobiler och dylikt får stanna hemma med tanke på stöldvarningarna vid stränderna.

Ha´de ha´de



för att göra det korta lite längre

Det spårar alltid åt något håll när man ska samtala med Bettan. Det började så bra...
(SMS)

Jag: " God Natt!"

B: " Godnatt, jus ja, nästa helg säger du, vilken dag?"

Jag: " Hm, lördag?"

B: " lördag blir great. Utgång eller?"

Jag: " Eller bar + vin + brudar + farsan?"

B: " Typ. Ringer du farsan då?"

Jag: " ÖÖh farsan gör en plötsligt händer det och dyker upp som en ande ur en vinflaska och du bah VA FARSAN å han bah aa vad annars..."

B: " Hahaha. Är du min farsa då?"

Jag: " öh DU kanske är det?"

B: "Jag dör;) "

Jag: " Nu börja du vara lite otrevlig"

B: "Nuär du lika omöjlig som N***** L*******´s första år.'

Jag: " Nuär du lika respektingivande som HK-Kristin"

B: "Nu är du lika sned som I**-T***´s ögon.

Jag: " Nu är du lika ro:ad som Ek(a)en.

B: " Nu var du lika tråkig dom dig själv på beachen"

Jag: " Då var jag lika lugn som Simone Frid"


Kort och gott, det blir party nästa lördag med brudar som är bäst!

blåbärspaj med ljudvågor, tack

Idag kring lunch hade jag och min kära ett intressant samtalsämne.
"Sjukhuset" var på TV i bakgrunden och en läkare sade " Stressigt att jobba på akuten, alla patienter har väntat väldigt länge". Eftersom Fredrik är språkhitler så skulle han kommentera det och jag kunde inte motstå att tjafsa emot.
..
F: "Alla kan ju inte ha väntat väldigt länge, någon måste ju ha kommit först och den behövde ju inte vänta"

C: "Nä, fel av dig, om alla entrade dörren exakt samtidigt och anmälde sig vid luckan i kör.

F: " Men det blir ju ändå en kö framför luckan.."

C: " Nej inte om dom kommer typ armkrok"

F: " Ja men någons ljudvågor måste ju ha kommit fram före någon annans...."

C: " Nej inte om dom mäter vems ljudvågor som går snabbast så kan dom med långsamma ljudvågor börja någon mickrosekund tidigare..."

och så fortsatte det.

Nu har vi smällt i oss nästan en hel blåbärspaj och Bacardi Melon och skrattat åt varandra. Fredrik klär i en alldeles fabulös bränna a´la t-shirtbränna och jag har börjat sjunga med i alla reklamer, gärna så falskt och högt som möjligt.

That´s life, ledig imorgon, det tackarr jag för!

stress och VÄRMEE

Det är SJUKT varmt ute och idag har det varit en SJUKT stressig arbetsdag. Har knappt hunnit ha någon lunch och nu har jag fått några minuter över att gå hem och andas i två minuter.

Imorgon är jag ledg och GISSA om vi ska gå ner till stranden och steka hela dagen eller vad. Jag ska bada som om jag vore ett blötdjur.

Nu ska jag ta mina sista krafttag och bege mig mot dagens sista kund. Sen ska jag gå hem tidigare bara för att jag inte hunnit ta ut min rast som jag har rätt till.

Härrå.


country style

Nu har jag ruskat liv i min kära Laptop och kopplat upp den mot nätet, så jag kan sitta i soffan och spana på inredning medan Freddan YouTubear vid sin dator. Perfekt.

Och påtal om inredning så är jag helt upp över öronen över
Country Styles grejor. Precis min stil.



Mätt i magen är man också. Den firren satt där den skulle.


secon hand och flyttpacka

Första arbetsdagenpå dagsturerna och jag kan lova att jag är Inte van att ställa klockan och stiga upp tidigt denna sommar.

Nu har vi börjat packa ner saker som vi inte ska använda i kartonger. Det är ju trots allt bara ca 3 veckor tills Jag flyttar härifrån och fram tills dess jobbar jag 95% av dagarna. Helt sjukt. Ett halvår fick Stockholm av mig.

I helgen kommer mina kusiner hit i tron om att vi skulle ha världens härligaste Second Hand-häng på söder men jag misstog mig och trodde jag var ledig men när biljetterna redan var bokade såg jag att jag har jobbarhelg. Jävla jävla skit. Vi får go mental efter jag slutat jobba på eftermiddagarna istället.


Nu ska jag ist go mental i sänghalmen med ett korsord som så snällt hade dympt ner i brevinkastet när jag kom hem igår. Premunation for the win.

Nighters då.

15 år och måndagsbarn.

Vad är det med dagens ungdom? var jag likadan men misstogmig för att vara cooool?

Igår kväll när vi var på pizzerian och tog en finalpizza för denna helgen så hängde det ett gäng i fjortisålder utanför. Varje mening började och slutade med ordet SHIT azzå och efter en halv öl var fyllan påtaglig. En kille, ca 16 år, eventuellt 1/10 norsk, kanske turk på sin höjd vände sit mot mig och Fredrik och sa

"Shiiiit azzå eran pizza ser fett god ut azzå..Får man smaka?"

Jag skakar bara nonchalant på huvudet och hoppas att han ska förstå att han är en patetisk liten fjortispojke.

" Shit ööh azzå nehe? E ni svennar här så jävla snåla azzå? Shit mannen.,..."

Jag nickar instämmande och hoppas att en epa ska göra en U-turn och plocka upp denna småbarnsgrabb.

Sedan satt sig två av dessa tjejer ( förmodligen ca 15 år..) bakom oss för att prata. Samtalet löd följande

"Shit asså gumman, det var så längesen vi va me varann.."
"Shit ja asså om du bara visste hur mycket du betyder för mig asså..."
Shitt, om du bryter benet eller om nån dude är dum eller vadsomhelst så ring mig asså, jag bryr mig om dig gumman asså shit glöm inte det asså.."

"SHIT ööh han kom och sa typ sug min kuk och jag bah åh dah!"

Sen stängde jag öronen för det svenska språket och önskade att min polack skulle ta mig långt härifrån, långt här ifrån, låångt härifrån.

Miss sämsta partyCarkan beach 09

Kl är 00.20 och det är The Grand Finale på Beachen 09, the partynight to be. Och här sitter jag i pyjamas, precis hemkommen. Jag går med svansen mellan benen och bär skammen som den tyngsta bördan.

Förfesten var magisk, en miljard människor anslöt, det blev födelsedagssång och tårta och när vi begav oss, lagomt laddade för hotellet, så tog vi en svängom på pizzerian och efter en pizzakoma och allt för lång väntetid så blev klockan för mkt och för smål för att pröjsa 150 riksdaler för att hälsa på folk på hotellet som man egentligen inte skulle hälsa på i övrigt. Jag har utan tvekan varit den sämsta party Carkan denna helgen men jag har fått träffat och umgåtts med mina käraste käraste vänner och känner mig tillfreds med mitt umgänge så jag har ändå fått ut det jag hoppades på.

Så jag tar fram min svans och viftar med den och känner att jag kan gå och lägga mig och vakna imorgon och tycka att det var en magisk partyhelg med alla mina ÄLSKLINGAR.

Imorgon blir det avgång från Norsjö redan efter lunchtid och Stockholmsgatorna går under mina fötter än en gång. Men en månad kvar drygt, sen är vi Norrlänningar för alltid.




Puss.

sämst

Fortsatt kass update men är det Beachen så är det inget bloggande så äre bara. Har inte tid. Måndag is a new day.

Skål.