good job.

Nu har jag tryckt i mig jordgubbar och surdegsbröd. Jag har blivit som besatt i de här äta-bra-typ-GI-Allévo-kindoffood så jag läste på lite och då såg jag att surdegsbröd är helt okey att äta, yes. Mina smörgåsar is back on track. Annars så tycker jag att det funkar riktigt bra. Känne ringet sug efter något sött eller dumt ö.h.t. I helgen syndade jag med en kladdkakebit men det va ja värld:D Idag har jag dessutom promenixat nästan 16.000 steg och rekomenderade promenadsteg per dag för en tjej är ca 10.000.

Nu ska jag göra det vanliga- Göra Fredrik sällskap i sängen- Med varsitt korsord förståss!

Natti.

den maskuline.

Min undran är, vad har denna mannen gjort för att förtjäna detta efternamn? Eller, är det en kvinna?
Borde jag ha knackat på hos denne för att få mina spekulationer bekräftade? Hmm, tål att tänkas på.


carolina och carolina

För övrigt, jag kan dö lycklig nu för jag kammade hem en kändisspaning 1-0 i Lördags och det var ingen annan än damen som jag delar förnamn med, tillsammans med pojkvännen, traskandes ut från Grönan efter hennes Sommarkrysset-jobb. Hon är inte ful alltså. Tänk om alla Carolina kunde få se ut så! ;)

  

mitt måste

Vaknar - Sätter mig i soffan och löser korsord.

Åker iväg och jobbar.

Får en lucka - Går hem, sätte rmig i soffan och löser korsord.

Rast - Löser korsord

Åker iväg och påbörjat kvällsskiftet

Får en lucka- Åker hem och löser korsord

Slutar jobba 22 - Skyndar mig hem för att duscha, dricka smoothie och lägger mig i sängen och löser korsord

Nu har jag börjat premunera på korsordstidningar för då får jag ett gratis korsordslexikon.



Begär, begär!


Längtar tillbaka till Norrland!!!

Okej...jag borde kanske ha skrivit detta lite tidigare, men det blev inte så. Min midsommarvistelse i norr var den bästa veckan i mitt liv på väldigt länge. Nu var inte vädret så bra, men så var det ju inte någonstans i landet. Men bristen på värme i luften kompletterades av värmen från Er som bor "där uppe". Tack för att ni låter en 08:a/snål smålänning hänga med tåget;)

Fredrik!

S vs S

När man vet vad man har i sikte blir allting bara crap. Som jag. Jag har hösten i sikte. Flytt. Så låt sommaren gå fort. Hade jag Inte vetat vad som vänta skall så hade jag nog njutit av min tillvaro här i huvudstaden och allt därtill. Men nu, nu ser jag fram emot en lugn tillvaro, mygg, avkopplade människor, vännerna, familjen, hunden och staden. Stockholm är BRA, men Skellefteå är BÄST! ( Eller vänta... Stockholm är underbart, men lugnet och närheten till allt klår allt vad Stockholm har att erbjuda, så kanske man kan säga!  )




VS



Och en STOR PUSS till min kära som fallit för Norrland.
Utan hans längtan efter norrlandsvardagen hade jag stannat i Stockholm tills han ledsnat.

värmeslag av rang.

Trodde inte jag någonsin skulle säga detta men jag önskar att det kunde bli svalare. Nästan på gränsen så att man ska behöva ha en tunn tröja på sig. Trevligt att arbeta & gå omkring på hela Kungsholmen i stekande stol. Jag blir ju alldeles blöt efter bara 20 mins arbete. Bahhhhh gee....miig........luft....Gee mig...skärgården...båt...aahh.....kyla..!

Ps, i morse insåg jag att jag Inte är ett måndagsbarn.

gröna lund, vattenkrig, skärgård, sool

Åh vilken helg jag har haft. Sådär härligt impulsiv och alldeles alldeles uuunderbar.

I fredags satt vi som sagt på bakgården och snackade och drack rosé.
Igår hade jag och Fredrik en lunch picknick nere vid mälarstrand i solen sen gick vi hem och pressade, drack Sangria kastade lite frisbee och hade vattenkrig på bakgården. Senare kom Bettan och då bjöd vi henne på middag. På kvällskvisten gjorde vi en Gröna Lund-sväng men hann bara med en karusell och lite spel för att vinna diverse. Bettan blev tjenis med en i ena "spelståndet" och vann en extremt liten vattenpistol som hon stoltserade med! ;)


På förmiddagen idag åkte vi ut till Grinda, en skärgårdsö ca 2 h ut i havet. Kanske den bästa söndagen på så länge jag kan tänka mig.

La upp alla hääärliga skärgårdsbilder på
Fejjan! :)

Nu ska jag äta middag. Jag är alldeles sluut som artist.

Kram


skärgårdstime.

Nu ska vi packa picknick-säcken och bege oss mot båten som tar oss ut till Skärgården för bad och soool.
Hemma ikväll igen. Bilder då från Grönan och dagen.

Ha en sköön dag i solen.

morgningglory.

Jomen heej. Vaknat ännu?

Jag kan väl börja med att tacka min
kära vän Bettan för en mkt trevlig sommarkväll igår.
Vi fick oss inte så mkt längre än till vår bakgård men det gjorde mig ingenting. Efter en flaska rosé var det dax att göra slut på en flaska rött också. Lite chirr, sallad och snack under den blåa himmelen gjorde susen. Och jag hoppas att du, Bettan, är pigg nog för en Gröna Lund-kväll ikväll också. Fast om man är ballong clown i Västerås en hel dag så förstår jag om energin går på tomgång! ;) Eller NÄ, du SKA med ikväll. Vem ska jag annars skrika med! :)

   
 

Nu ska jag packa picknick-korgen och bege oss till mälarstranden ett stenkast bort. Sola och bada. Dagar som denna så hatar jag att bo i innerstan. Opraktiskt att hinna en avlägsen strand där inte resten av stan är.


fredagkväll.

Åh jag älskar när en härlig plan bara flyter in.

Så nu är Bettan påväg hit med lite Rosé & Ceasarsallad som vi ska mumsa på i solen
sen går vi ner till Paviljongen och hänger med glidarna ( Kändisspaning...)

Ha en bra kväll folk ! :)



+33

Jag gav solen 20 minuter innan jag gav upp. Värmen är generös dessa dagar.

Nu förstår jag varför det var så folktomt där bak..





korsord och kärlek

Denna vecka har jag levt på ägg, allévo, frukt och grönsaker. Smoothisarna har varit frukost och kvällsfika. Igår åt jag lite spagetti och magen var inte riktigt van bastant föda så den lät väldigt mycket igår kväll. Snyggt.

  


Sedan vårt korsordsberoende har infunnit sig så är den närhet vi ger varandra minst sagt omfattande... Typ såhär..

Hans rygg= Mitt korsords-underlägg




"Fredrik... annat ord för Ana. 9 bokstäver.... Fredrik... var Pelle. 8 bokstäver.. Fredrik....!"

Tur att man blir klokare av det iaf.


Med vissa undantag då...



Någon annan som hamnat i korsordsfällan?

M-J !

Hur många chockerades inte av Michael Jackssons död?
Det är ju för tragiskt. Han är ju en never ending-popstar !


R.I.P för tusan.





If you wanna make the world a better place,
take a look at your self, then make that change,

konstig man, nr 1000 ?

Jag står på Fridhemsplan och väntar på bussen, så korsar en man i solglasögon, väska och solhatt den stora gatan och kommer fram till mig

" Där, där har dom världens godaste salt. Portugisiskt havssalt. Prova det. Och FÖR HELVETTE  LYD MIG NU FÖR EN GÅNGS SKULL!"

....... hopp. Portugisiskt havssalt you said?

helg snaart.

Snart helg och Gissa vem som ska steka varje jäkla sekund av denna? Jo muuumiiin!

"Livin´the dreeeam!"

Tina, en drink på lördag? :)

ge mig bikinidax.

Okej, jag dör nog snart. Jag veet att man inte ska klaga på det Uuuuunderbara vädret men jag SMÄLTER bort under mina arbetspass. Puhh... Tur man är ledig i helgen då det blir minst 30 grader. Då blir det en båttripp i Skärgården och lite mys på klipporna i Kristineberg.




sommar sommar sommaaar.

Vädret är helt gaalet och jag önskar att jag var miljonär så jag ist kunde vara ute i vår Svenska sommar och glassa på en båt eller nå. Dream on, dream on! ;)

Sov gott, nu ska jag försöka ta mig till sängen utan att bli överattakerad av en kelgris.

skräck ända ner i magsäcken.

Istället för en öl i solen med fröken Cat så blev det en äppelpaj och mangospoothie  på Bellman´s ist. Efter det så följde jag Fredde till Kungshallen där det blev libanesiskt. ( A jo, min diet va.. från och med IDAG då..?), sen bion med Cat och Marie. Och jag säger ju då det. Fy i helvette vad läskigt det var med 3D. Hela salongen skrek i kör, Cattis blev så exhalterad att glasögonen flög, jag låg dubbelvikt i stolen och bönade och bad om att den skulle sluta, tjejerna bakom beklagade sig både en och en annan gång över att dom inte skulle se skräckfilm. Jag hade en rejäl huvudvärk efteråt.
Sen gick vi hem och löste korsord! ;)

Snart jobb fram till 22. Tur att man har mycke tid ute så man får ta vara på solens strålar.

Adiooos.


min blodiga kärlek.

Solen har skinit heela dagen och jag har knappt klätt på mig och gått ut. Eller, inte alls. Jag har pendlat mellan bloggar och korsord. Gissa om jag är fast eller vad. Igår köpte vi varsin korsord-tidning, så nu är korsordet the action i sovrummet om nätterna, jihoo! :)

Efter de att mina ögon blev fyrkantiga i korsordstidningen så somnade jag en sväng. Jag borde skämmas som inte tar vara på solen idag ! :) Och hungrig är jag. Som ett cp. Jag sa till Fredde att jag skulle testa Alléva (Allévo?) i två veckor, och jag är vanligtvis sämst på att hålla saker jag lovat. Men nu Ska Jag klara det. Så idag har jag ätit majs, ägg, frukt och druckit en sådan. Fast okej, ikväll ska jag synda lite.

Så snart ska jag traska in till stan och möta upp Cat och ta en kall i solskenet i väntan på min fästman ( Okej, de där var första gången jag sa det och jag ska inte göra det till en vana ;) ), som jobbar och står i. För ikväll blir det en fika och sedan en senkvällsbio, My Bloody Valentine, i 3D. Scary-lary.

Ha en braaa kväll på er !



Love it..

skebo ni suger!

Nu är jag förbannad.

Efter många om och men så har jag försökt logga min in på min sida på Skebo efter de ha gjort om på hemsidan. Men det gick inte. Och så mailar jag dem och frågar hur jag får tillgång till min "PIN-kod" som jag skulle ha haft. Men eftersom jag inte var "nog snabb" att gå in på hemsidan och kolla efter de att den var omgjord så har jag avregistrerats och därmed förlorat min köplats efter 3 år. Kul. Jävligt kul.

Skit Skebo. Jag skickade ett mycket missnöjt mail till skitstället och sa att mitt missnöje är stort och jag skiter i det skitföretaget och kommer att hyra av  privat fastighetsägare resten av mitt jävla liv.

Suck.

stockholm.

Så var man installerad på Kungsholmen efter en vecka i paradiset. Varken jag eller Fredrik kände för att åka ner igen så vi har beslutat att efter hans ordningsvaktutbildning i höst ska vi börja söka jobb i Skellet och göra en flytt. Han har fallit pladask för Skellefteås och norrlands charm. Who can resist! ;)

Imorgon börjar mitt sommarschema så jag ska ta vaara på min sista dag i frihetens tecken. Försöka flirta till mig någon vän som är ledig idag? Klipporna i Kristineberg? Josephine på Djurgården? Paviljongen här nedanför? Stan? Solen? JA SOLEN. Åh skönt väder.

DUsch.nu!

Ps, Sophia Somajo är min nya stora kärlek. Spotifya henne.



Tack och hej.

sommarens bästa dag.

Vilken magisk midsommarafton.

Sill-lunch och grogg till att börja med sen kom Emma och Anton och plockade upp oss kring 3 då vi drog till Malå för lite galej. Där njöt vi tjejer i solen medans killarna åkte iväg och skjöt lerduvor. När de kom tillbaka grillade de och vi åt på dukat långbord tillsammans med de miljarder myggor som hade bjudit in sig själv.

Sedan beskådade vi lite old-times-kort från tonårstiden. Efter det så spelade vi brännboll, hade frågelek och Irländsk julafton ( när man snurrar på pinnen och springer). Galet skoj.

Sen så promenerade vi 1 km in i skogen med en fotboll och en stycke gitarr som Anton promenad-spelade på och sjöng diverse sånger i kör med andra. Målet var en "bya-fest" hos Rickards föräldrar. Där hoppades det studsmatta, dracks snapps och spelades brännboll.

Sen åkte vi hem, lagomt precis efter midnatt.

En mycket, Mycket lyckad Midsommar. Tack alla underbara vänner som gör den mörkaste dagen till den ljusaste! :)






midsommarafton.

Tack för alla gratulationer. Min telefon har gått VARM hela förmiddagen.
Nu har vi ätit sill-lunch med familjen och nu inväntar vi bara bilen som tar oss till Malå för midsommarfestande med hela gänget. Det blir nog en riktigt toppen midsommarafton.





Ha en bra kväll allihopa!



i natt lägger jag 7 st olika blommor under min kudde och drömmer om min framtida make

Med storm kom han in i mitt liv och vände hela min tillvaro upp och ner.
Varje sekund med honom är som en dröm
Varje morgon jag vaknar vid hans sida fylls min kropp med värme och kärlek
Varje gång han tittar på mig och ler så smälter jag
Varje gång han kysser mig så vill jag att tiden ska stå stilla
 Varje gång han säger jag älskar dig vet jag att det kommer direkt från hjärtat.


Varje gång jag tänker på honom så vet jag,
att han är den jag vill dela mitt liv med, 
han är den jag vill bilda familj med,

han är min framtid
.




Carolina19 Juni 2009Fredrik






Jag älskar dig!

skön, riktigt skön


fullt upp,

Igår blev det storshopping. Efter några få timmar på stan så hade vi ett proppat baksäte med påsar. I dem var det en klänning, underkläder, 1 par byxor, 5 tröjor, 2 skjortor, 1 parfym, två deodoranter, massa hårvårdsprodukter, nagellack, lösnaglar, 3 liter vin, 8 öl, 5 cider och en flaska Baja Päron. Vi gjorde stadsturen med bravur. Sedan åkte vi till Getberget och hälsade på syster och Patrik, som i sin tur tog med sig Fredrik för en golfrunda. Sen möttes vi upp i Bergsbyn för att avrunda den magiska dagen med en monsterglass. Innan nattens gång hann vi med lite Badmintonspel.

Idag ska vi luncha på Källan, göra utflykt till Mårdseleforsen och sen titta på fotboll på Rännaren.


Fullt upp och ingen tid för blogg! :)

pUSS.

Norrlandsdagarna.

Härliga dagar.
En trevlig fest väntade i Skell hos Emma och Anton i Lördags. Men vi hann inte med en lång kväll på Balzac innan jag inte kunde känna skillnad på om jag var riktigt packad eller jäkligt trött. Jag insåg att det var alt. två som var facit. Efter en tågresandes natt utan all den sömn man behövde så fanns det inte mycket energi att tillgå.

Söndagen åkte vi till stugan och mös. Möskalas tills idag. Vi har löstkorsord, löst korsord, läst, löst korsord, ätit, fiskar, spelat Badminton, spelat Fia m. Knuff, druckit vin. Efter några drag Fia m Knuff tänkte jag spice:a till det med straff till förloraren med självförtroende att jag skulle få utdela det. Jag förlorade och fick stå ute i spöregnet och fiska i 10 min. Fredrik utförde sitt straff i ren sypmati och tog sig ett bad i regnet. Jag sympatibadade med honom bara för att han sypmatiade med mig. Mycket sympati ja. Iaf, det var sjuuukt kallt men nu har årets första dopp avklarats.

Idag grillade vi köttbullar, haloumi och potatis på wokpanna över öppen eld.

Imorrn blir det shoppingrunda i Skell, på Torsdag picknick vid Mårdseleforsen, Fredag MIDSOMMAR i BÖLEHEDEN och Lördag födelsedagskalas sen Söndag hemgång. Full rulle.

Ha en bra kväll. Nu ska jag njuta av den norrländska sommarkvällen medans jag kan.

Puss.




paus.

Nu är vi i Norsjö och ska snart bege oss till Skellefteå och festa, Imorogn åker vi till stugan så jag kommer ej att uppdatera på några dagar.

Hörs.

off we go.

Nu har jag gjort två st picknick-påsar till oss att ha ikväll och inatt. En M-size till mig och en XXL-size till Froppis;)

Så, vi sees och hörs imorgon!

Adios.

men kuuuul.

Okej, nu längtar jag till morgonkvällen med. Herregud vad jag längtar. Det är iof en vanlig utgång i Skellefteå med grillning i Ursviken före men vad gör det...

...jag längtar nästan tills att skita i mamma och pappas toalett igen. TAGGAD TILL TUSEN.

Det är inget som att sitta på kärleksstolen på Skolgatan och planera stora planer för sin framtid.

Skell imorgon kväll då. Visst ska NI ut också? Ses vi ute? JA DET GÖR VI!

Party hard.


tid att döda.

Åh jag hatar att längta till saker. Vi åker inte för ens nio ikväll och jag var uppe med tuppen och packade ner det sista, städade undan så nu är jag klar. Resten av de 8 h och 28 min då? Vad ska jag göra av dem?

Åh, jag måste sluta Längta så mycket till saker hela tiden. Jag blir Så rastlös.

Fast det finns mycket jag kan göra..

Jag kan testa vrida min arm i olika vinklar..



Jag kan försöka hoppa så högt jag kan...



Jag kan rulla ner i Mälaren gång på gång..



Jag kan försöka gråta så mycket så jag blir ett russin om kinderna



Eller amma bäbisen jag inte har..



Bara låta fantasin flöda!

nu har pappa packat väskan..

Två proppfulla väskor står på vardagsrumsgolvet, redo att luffa genom Sverige med destination Bastuträsk. Har skrivit en lista på saker jag ska göra och inte får glömma imorgon. Ska ta min dator och baslådehögtalarna till stugan så vi kan ha party på 2-man-hand utan att störa en jäkel.

Imorgon kommer Elin och Elle hit på kafferep.

God Natt! :)

FCR

Jag kan bara inte låta bli att få ett leende och lite rajraj i kroppen när jag hör denna.
För visst blir man glad av den? Lite av en frigörande känsla! :)

Tough Alliance-First Class Riot




shopping...?

Jag drog mig till stan en sväng som sagt och jag inhandlade lite lösnaglar, hårspray, ny mascara, en make-up borste och en tröja. Sedan stod jag där på Drottninggatan, tänkte frenetiskt "Vaaad vill jag haa? Vaad ska jag köpa?" men jag kom inte på något direkt. Så jag gick in på Åhléns City och luktade på parfymer. Var fast besluten om att köpa en Prada eller Clean-parfym men jag gick ut därifrån tomhänt. Jag åkte hem med en take away-sallad och Magnum Mystica från Seven-11 ist.

Om en timme och 5 min kommer min kära  prins hem och jag längtar mer än någonsin. Tänk om ord kan beskriva hur KÄR jag är, men det kan dom inte så.. Jag får typ... hålla det för mig själv!:)

Hörs imorgon.

Puss.

Ps, Jag såg lite bilder som min kära vän har laddat upp på FB från hennes Dagmamma-till-Kevin-tid. Älskade bebisen min.






shop ´till you drop.

Nehe ingen är ledig idag. Typiskt. Jag drar nog in till stan själv då. Lite Gina-tid att spendera. Ska möta upp Elle på plattan efter 17 en sväng. Andas lite Stockholmsluft. Bli blöt i sommarregnet. Frysa i höstkylan. Ingen sommarvärme i sikte. Jo, midsommar iof ;)


Föresten, titta, min nya Burberry-neccesär. Love it. Med spegel och så..Perfekt.


moneymoneymoney.

KAN INTE ALLA SLUTA JOBBA SÅ JAG HAR NÅGON SHOPPINGVÄN?
Shoppingnerverna har fått sig ett frispel och jag mer eller mindre sugs ut ur lägenheten, in mot stan. Köpa något.. vad.....

Jag har kikat på en systemkamera. Cleanparfymen. Ny mobil. Kläder.... GAH!

Jag kanske ska ringa Elin Kling. Jag drömde om henne här om natten. Vi var superpolare. För visst är drömmar vs reality= same same ?

yes!!!




högsommar!!!

Okej att det ska föreställa sommar. Okej att det är skitväder utan någon värme. Okej att man blir förbannad..

Men om vi jämför med andra delar av världen så har vi en extrem tropisk hetta just nu !



Kyla!!!!!

bon bon.

Men NICE, +12.000:- till kontot idag MAN TACKARR..


...Skatten alltså. Ingen annan som varit lite extra snäll tyvärr.

Nu har vi kollat på en heeelt annan typ av resa. Svårt att bestämma sig när möjligheterna är så många när man inte behöver åka Skell-Sto--> utomlands!

Så om det går ihop med schemat så BOKAS det.

..... Le Fredrich måste bara ge mig snabbkurser i franska först ! :S

quarantine.

Lever jag? Gahh....

Jag blev helt tagen av filmen. Fy i faaaaan så äcklig film har jag aldrig sett. Efter lite mer än halva filmen så kände jag att jag pallade inte mer, men jag höll ut, tur det...

Om ni gillar rysare av rang, se denna....

 



TV-reportern Angela Vidal och hennes kameraman ska göra ett
reportage under ett nattskift på Los Angeles brandstation.
Under en rutinutryckning till en liten lägenhet börjar dock märkliga saker att ske.

bland apor och ugglas.

Oj vilken dag det blev. Supermysig. Vi lämnade telefonerna hemma som vi har börjat med ganska ofta nu när vi ska ut på utflykter. Vi tittade på alla nordiska djuren, hajar, krokodiler, andra fiskar, spindlar, ormar, babianer och gick in till lemurerna och deras bebisar. Sedan avslutade vi det hela med en middag på Lilla Parkcaféet vid Grönan. Snart ska vi se film, så, ha en fortsatt bra dag! :)

Ps, kändisspaning 1-0. Låt rubriken avslöja! ;)

Le´Skans.

Så var helgen över. Vad har jag gjort? Känns som ingenting. Jobbat, sovit, kollat på fotboll, haft hejdå-middagsbjudning. Nu har Vicke varit fransös i 4 min. OCh hoppas till guudarna att det är billigt att ta en semetser till St Tropez (Eller Troppan som man numera måste säga enl. pappa Fredrik ;D ) Känns inte som det va. Men klart man måste hälsa på. Kanske hänga lite med Paris Hilton;) Yaya, kändis-spaning iaf.

Idag skulle jag egentligen jobba men fick ett samtal igår om att det hade blivit något fel så jag skulle inte jobba. Tur i oturen, huh. Så nu är Fropps och tränar, sen ska vi åka till Skansen. Äntligen  :)

Snart är det helg igen och då är vi i NORSJÖNORJSÖNORSJÖNORSJÖ! :D

Pöss.

oooooooheeeeeeeeeejbara!

Men GE mig midsommar. i Vanlig ordning så är jag överpeppar för ett evenemang typ ett halvår i förväg. Suck.

Men...

I BET THAT YOU LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOOOR!


middagsbjudning.

Solen skiner i Stockholm, men värmen är inte riktigt med som den borde. Vi har storstädat hela lägenheten och förberett inför middagen. En liten avskedsmiddag med Fredriks familj med tanke på Viktors flytt till varmare breddgrader imorgon. Till "förrätt" blir det den välkända *räkröran med Nachochips, varmrätt blir det kycklinggryta på cocosmjölk och efterrätt blir det brownies med mintchoklad, kiwi och björnbär och en Mojito. Hoppas det går hem ! :)




(* Philadelphiaost, rom, rödlök, räkor-Blanda, smeta ut på ett fat, häll över tacosås, räkor, rödlök och rom-Ät med nachochips! Guudomligt smarrigt)

Hur mycke sommar frambringar inte denna gamla dänga?:)



GE MIG!!!





H&M

tips!

Jag har tre drinktips att dela med mig av.



En del Smirrnoff Lime
En del Malibu Cocos
Fyll upp med massa is, lime och Schweppes Grape

SMASKENS!







*En del sockerlager
En del Cointreú
En del Smirrnoff Lime
Massa is, citron, citronmeliss och toppa med björnbär

(* Koka en del vatten och dubbelt med socker )

MUMS!



Fyll glassbägaren med stark utblandad saft (Jag valde mormorsaft med smak hallon)
En del Smirrnoff Razz

Frys in!

GOOD!

Maria Larsson!

Ja Marre, vi kan väl dela en Artic på midsommar?:)
Och nej, du har inte fått mail, du har fått SMS. Men du verka inte läsa dem så jag kanske når ut till dig på detta sättet ! ;)

PUSS!

S-S-S, U-U-U, C-C-C, K-K-K !

... inte är man bara bitter för att det är värdelöst Juni-väder,  jag har ont i fötterna, jag är inte miljonär...

... jag är vuxen också. Folk förväntar sig saker av mig. Eller, folk förväntar sig inte att jag ska vara löjlig och bete mig som om jag vore 17, dela en Artic Vodka med mina bästa kompisar i ett garage, tro att man blir berusad på en 7.0%. Tänk livets goda dagar är förbi... Jag går sakta mot en säker död. Nä nu tog jag i lite väl. Men jag kan ju inte vara glad varje dag ;)


... och att hela stan är fylld med en miljon superglada studenter på sina flak (lastbilar), dom skriker och stoar, sprutar champagne och öl på människorna omkring, sjunger och spelar så hög musik att ni lär förmodligen höra det ända hem till Norsjö med.

Den här var en populär flak-låt. Inte så konstigt kanske.




Bitter dag HEJ HEJ, bitterdag!!

hello, my name is bitter, whats is your name?

Ja hej.

Blev ett arbetspass idag och imorgon. Usch vad det är plågsamt att gå till jobbet när man har varit långledig. Just idag är jag så bitter på arbete att jag önskar mig inget annat än en jättevinst så jag kan leva lyckligt utan arbete resten av mitt liv. BLÄ!

Vädret suger med. Är det Juni eller är det Juni? Det verkar som Mars ( i Sthlm...)

Ont i huvudet har jag också. Och det känns som att det är måndag. Riktigt skitdag..
Och nu ska jag fortsätta jobba också.

Bitter is my name!

burberry-köp.

Mysig kväll. Regn och rusk och fasligt kallt. Vi hade planer på att åka till söder och caféea lite men vi ändrade oss. Vi tänkte ta Mocco här på Kungsholmen istället men vi ändrade oss igen (Eller, läs Jag..) så vi gick till Hemmakväll och hyrde film. Eller filmer. Sex Drive, Barnhemmet och Carantain. Vi såg Barnhemmet. Riktigt bra, Trögstartad, spansk men bra. Så vi drog på myskläder , kröp ner under filtar i soffan och proppade i oss godis. Sen tog jag en lång varm dusch innan sängdax. Men i vanlig ordning, innan jag avslutar min dag helt så utbrister jag...


"Jag ska bara kolla min mail sen går jag från datorn.."

5 min senare är man 450:- fattigare och en parfym från Burberry rikare.

Jag är bra på spontanköp. Men det visste jag. Att jag är lite väl spontan i vissa avseenden. Det har kära mor påpekat många gånger. Jag blir vuxnare med åldern men spontaniteten kvarstår! ;)



Burberry The Beat.

Men hey, vad gör man när en okänd tjej kommer fram till en på dansgolvet och frågar vilken parfym man bär som luktar så gott? Jo, man köper parfymen man lånat! ;)


"Fredrik.. jag.. jag har precis köpt en parfym!"

"Jaha okej. Vad kostade den då?"
".....400..."
" Aha okej varför dåför."
"Jag fick mail... och så.. och där var den.. så jag var tvungen.."
"........(suck)...... ah Det var den utlandsresan!"

Haha, killar har inte samma förståelse för must-haves som tjejer ! ;)

global jordgubbscakefussball OK-ÖL!

På lördag är det nationaldagen och i år ska jag gå all in på traditionella högtider sommaren ut. Funderar på att baka en jordgubbstårta och dricka mormorsaft på dagen och lite Fussball och öl på kvällen ( Om Fredrik får välja, och det får han ju). Ganska traditionsenligt va ? :)





storshopping

Vi har haft en riktigt bra impulsdag. Drog oss ut på stan precis efter lunchtid för lite Fredrik-shopping. Jag passerade klädhyllorna som en dåre och han fick stå i en provhytt och prova så snällt. Vad som skulle bli en ljusgul cardigan blev två pac chinos ( mörkbeiga och ljusblåa), en superball tshirt, capribyxor och en vit cardigan. Det blev assnyggt och han kommer att bli en het stekare i sommar ! ;) Själv så köpte jag en tunn stickad "oversize" tröja i khaki grön/beige från Herr avdelningen på H&M, faktiskt.

Och inga telefoner har vi haft med heller. Dom lämnade vi hemma avstängda. Vi glömde helt bort tid och rum och kom hem kring 7-tiden. Men påväg hem gjorde vi ett stopp i solen på en uteservering för att fira. Fira vadå säg ? Ja, det kan man ju fundera över ! ;)

Nu ska jag äta melon och glassa i soffan.

Ha en bra kväll!

tillbaka

Back on track. Vilken jädra tur jag hade igår alltså. Planet landade 19.55 och jag var på centralen 20.20. Hur gick det till kanske ni undrade. Joo...
¨
Varje gång man kliver av planet brukar jag bara följa strömmen för att komma ner till väskorna. Jag körde på samma taktik igår. Jag följde 3 st som åkte samma plan ( Eller, följde Efter snarare...). Vi gick och gick och tillslut såg jag att dom sa " NEJ vi tog fel väg!". Doh. Jaha då kunde jag ju inte vända om samtidigt så jag gjorde ett snyggt avvikande in till Tax-Free och luktade på parfymer en stund. Sen kom jag på att jag har ju väskan där nere. Satan. Power-walk:ade åt andra hållet i hopp om att hitta rätt. När jag gjorde det såg jag min väska komma på rullbandet. Gjorde armbågningarna samtidigt som jag hör någon säga " 3 min, skynda". Haffade min väska och rusade efter 3-minuterskvinnorna. När vi kom ner till perongen till Arlanda Express är den påväg att åka så vi springer och tågvärdinnan säger "Skynda er om ni ska med!". Och hela detta äventyr utspelade sig på ca 7 min. Ren flax ! :)

Dåligt väder idag. Suger ju. Fredde är och tränar och jag sa att jag skulle ta en långpromenad medan han var på gymmet men jag sovde lite extra och sitter här ist. Sen ska vi in till stan för jag vill ögonshoppa till han! ;P

Och på Måndag flyttar Fredriks kära bror till en vingård i St Tropez. Jag tror jag vet någon som vill åka dit och hälsa på i framtiden om inte jag !? :)

BIlderna är uppe på Facebook nu.

Puss


en kär dag.

Snart ska jag ta bussen till mitt kära Skell Hell och luncha på mitt kära Waynes med min kära vän, sen sk ajag åka till kära Ursviken och umgås med min kära bror tills han ska skjutsa mig till den kära flygplatsen så jag kan åka med kära SK 1021 med destination Stockholm-Arlanda sen ska jag åka ett kärt Arlanda Express för att hoppa av på kära Centralen och möta upp min kära POJKVÄÄN och pussa på massor och säga att han är min kära kära kära. Sen ska vi spatsera hem till vårt kära hem och då ska jag koka en kääär mormorsaft eftersom den inte finns att hitta i kära Stockholm.

Kärt återseende mina vänner och andra läsare. På återseende Neext weekend, yes.


kärleksbarn.

Jag är så totalt sjukt kär i Fibes, Oh Fibes!´s låt Love Child. Spelas 24/7, får abst. utan den, drömmer om den, äter till den, duschar till den, dansar till den. Kan det vara skadligt för hälsan tro?

THEY CALL ME LITTLE LOVE CHILD!




man kanske ska ta sig hem också?

Man kanske ska ta sig hem efter midsommar? Lycka till säger jag ! Vi har bokat Stockholm-Norsjö-resan, men ingen hemresa för " det finns ju". A jo. Ingen ledig avgång från Skell, ingen Carolina-billig avgång från varken Lycksele eller Arvidsjaur, inga Carolina-billiga biljetter med tåg, ingen buss. Värt. Så det får bli mamma-skjuts till Skell sönd. morgon, buss-skjuts till Umeå, flygbuss-skjuts till flygplatsen, Malmö Aviation-skjuts till Bromma och tunnelbane-skjuts till Kungsholmen. Massa skjuts och jag hoppas jag är hemma innan måndagen kl 08.00. Kul.

Ikväll ska jag fikey med Nanana och Tina från Laisvall.