the first day is the..!?

God Morgon.

Första dagen på nya jobbet var brabrabraa och jobbarkompisarna var brabrabraaa men bäst av alla är väl ändå Kicki. Dock är jag inte direkt van att sluta 23.00 så jag däckade OMGÅENDE när jag kom hem, med tanke på att jag är en bäbis som helst ska sova innan 21.

Idag blir dag 2 och jag tror minsann att jag ska sova lite innan jobbet.

Inatt anländer flyttlasset också. Lite knasig tid men man får väl taga det som erbjuds! :)


i need cold

Yeees nu har min kappa, vantar, mössa och halsduk kommit.
Nu kan en kall höst komma för då ska jag mysa ihjäl mig utomhus!


Kappa 799:- H&M

Mössa 99:- H&M
 
Halsduk 199:- H&M
 
Vantar 99:- H&M


Cat von B

Till alla oss som känner fröken Bergfelt i egen hög person måste ju bara ÄLSKA den här bilden av henne (Den andra av dom två bilderna här nedan...).

Jag dog mångfaldiga gånger om när jag såg den.


vs


(Ursäkta till den som jag snodde bilden av....)


eoeoeoeoeo

Ioioiiiiw, en ny hyresgäst flyttar in på Manhemsgatan 19A.
En Mini Laptop som Fredrik spontanshoppade här om dagen.




Next catch, en ny TV.


så söt

GOD morgon!!!

Som jag skrev tidigare så hade Fredrik beställt en överaskning till mig som kommer nu i dagarna. Jag, nyfiken som jag är, har spekulerat i vad det kan vara om o kring. Efter många om och men har jag faktiskt listat ut vad det är. Och det var mycket långsökt.

I sommar hittade jag en hemsida som heter
Country Style. Jag har tjatat om den sidan för honom en hel del och hur fina saker de har. Helt otippat så har han beställt från den hemsidan.. Det blev en...............


.........kaffekanna! :D

Hur söt är inte den där Fredrik, så säg.


söndag idagidagidag

Idag gjorde jag något jag inte gjort på länge. Jag sov. Mycke. Annars är jag den som vaknar sju och då ska jag upp sju också. Ligga och dra sig=no no. Men i morse vaknade jag halv 10. Gick upp, åt lite  frukost och gick och la mig igen. Sovde till ett. Åh de va schöööönt.

Jag hade en Vääldigt trevlig kväll igår. Vi hann med både Calles och Station och några drinkar.

Nu ska jag försöka bli människa och gå och jobba. I see you when I get therrrre!

 


mina vänner, det är lördag!

Lördag eftermiddag. Precis hemkommen från jobbet och nyduschad. Maten håller på att värmas på spisen och på menyn står det hemmalagad Friscoburgare med hummus och pommes. Till detta skall ett glas kallt rosé avnjutas lagomt för kvällen som komma skall. Den spenderas på Getberget med en mycket speciell dam vid namn Cecilia, som närmare bestämt har blivit utsedd till Sveriges 3e bästa resesäljare (Om jag inte minns helt fel?). Hon lärde mig anamma säljandet under min tid som praktikant under hennes vingar på en resebyrå i stan.

Till detta räknar jag med att min bästa vän Emma ska medverka (VISSTVISSTVISST?).
Och kvällen avslutas förhoppningsvis med en härlig karatefylla på Carl-Victor i girlpower-anda.

Så Cilla, I see you when you(I) get there.


tåladmodet.. vad är det ?

Puuh. Det tär på mig att gå och invänta. Eller jag inväntar inte ens längre, det känns som att om jag har tur, kanske han kommer upp innan vi är pensionärer. Att inte veta om det är nästa vecka eller en månad bort. Jag tappar suget, börja bli väldigt otålig, saknar, och är allmänt grinig. Men jag vet inte vem jag ska rikta min grinighet mot. Kan han inte bara knacka på dörren just nu och komma in med resväskan och alla tillhörigheter. Det är så låångsamt att vara här ensammen. KOM NU.

Nu ska jag iaf bege mig in mot stan för att WR:a med Tessan och sedan se Idol.

Ge-mig-tålamodet-nu !


Här läxar Fredde upp Emma.


i left my heart in tokyo


skicka mig goodiebag.

Nu har jag precis kom hem innanför dörren från storhandling, biltankning och kusinfikning. Jag ser att jag har  fått en inbjudan via inbjudningskort till en nyöppnad klubb i Stockholm. Det står att jag är en vip-gäst och ska få en goodie bag och att inbjudan är strikt personlig till mig, Carolina.

Hmh, då kan man fråga sig varför Jag får en inbjudan, som knappt gick ut och röjde loss när jag bodde i Stockholm. Men främst, var får de min adress från?

Men mest nyfiken är jag på den där goodiebag:en.

Kanske ska ringa Blondinbella och fråga om sällskap?



kampen om överlevnad del 2

Och ni trodde att det var The End på flughistorien, men det var bara början. Här kommer slutet ( Det ofrivilliga och ovälkomna slutet)

Det är Torsdagkväll. Jag känner att min stela kropp efter för mycket TV-tittande skulle behöva ett romantiskt omsorgsfullt värmande bad. Sagt och gjort så spolade jag upp ett rejält bad med skum och mys. Jag lyfter först det ena benet över kanten, sedan det andra, för att slutligen skunka ner under ytan och bara njuuuta. Men de få sekunder jag hann njuta kan räknas på en hand. Jävulen hade skickat sin lärjunge. Gud förbannat.

Jag blickar mot fönstret vänster om mig. Jag ser något dingla i luften. Upp och ner.. Jag hann tänka både en och fyra gånger innan jag fäste blicken på förövaren. VAD SKÅDAR MITT BLÅA ÖGA? Min absolut största fiende i livet. The almighty bastard, The devil it self, EN SPINDEL. Jag rycker till så halva badkaret töms på nolltid. Golvet är översvämmat likt tsunamin 06. Jag försöker nå telefonen för att ringa efter hjälp, men kom på att jag lämnade den i sovrummet. Livet passerar i revy, jag ber en tyst bön och tackar för mig, tills jag ser, 1 meter framför mig, står vapnet jag använde på förövaren tidigare under dagen. THE SPRAYFLASKA ( som vid det här laget är väldigt halvtom). Greppar tag i flaskan och sprayar för allt vad jag är värld. Jäveln faller ner men han ger sig inte utan ställer sig på sina otränade smala ben. Av ren överlevnadsinstinkt tar jag Fredriks raklödder och begraver spindeln levande.

Det mina vänner, är en hjältemodig kamp om liv och död.



Carro vs. spindeln, 2-0


this is how we did it

Såg att en kär vän hade lagt upp lite härliga bilder på Fejan sedan vår studietid för ca 2 år sedan.

Här är en engelskalektion. Minns inte om det var branschengelska, engelska B eller affärsengelska. Hursomhaver. Vi hade redovisning och skulle leka häst med ryttare. (varför hängde Tina som en död kalv över min hästrygg? Tina?) Av någon anledning så var det så.



Sedan hade vi en stor redovisning om olika länder. Vi redovisade om Trinidad/Tobago. Och valde av (än en gång) outgrundlig anledning att klä oss lite hula-hula.





Avslutandes så hade vi inte bara seriösa lektioner, utan även lite fritid, både på svensk mark och den afrikanska delen av världen.






ja nog var det ljuva tider alltid! :)


kampen om överlevnad

Sedan jag flyttade in för 4 veckor sedan så har en fluga hållit mig sällskap. Från en början var denna fluga rätt så trevlig. Lite skämtsam, duktig i köket, diskade undan efter sig och allmänt huslig. Men nu på senare tid har han börjat bli en pain in the ass och förföljt mig varje litet steg jag tar. Han håller sig helst kring mitt huvud och surrar på. Jag har sagt åt honom en miljard gånger, tro inget annat. Han verkar inte förstå ett nej nej och åter nej. Ska jag vara ärlig har jag försökt dräpa honom vid några gånger. Förgiftat honom rättare sagt. Både en och en annan sprayflaksa har gått åt, men uppenbarligen vänder han kappan efter vinden och man kan tro att han är katten med nio liv. Han mår bättre än någonsin efter dessa spray-duschar.

Men jag gjorde det. Jag gjorde det plötsligt. Han cirkulerade kring mitt huvud medan jag sminkade mig. Jag tänkte att jag ska anfalla när han minst anar det. Gjorde mig redo med rumsspray-flaskan. Han sitter på duschdraperiet. Jag anfaller dramatiskt, det var rena rama helikopterrånet i Västberga. Vi hamnar i armarna på varandra i badkaret, det hela utspelar sig väldigt våldsamt och blodig. Han tar ett strypgrepp på mig men jag lyckas vända honom så jag får övertaget. Sedan ger jag honom en rejäl sista dusch av sprayen så han inte kan andas. Medan han är lite lätt groggy hugger jag tag i en pappersbit och spolar ner honom i toaletten. När jag ser han kämpar för sitt liv i spolningen hånskrattar jag högt så det ekar och säger BYE BYE L-O-O-S-E-E-R!

Det kan man kalla för en kamp för livet!


1-0 Carro Vs. Flugan


on the ritz


o´clock, finally!

Puuh ända sedan jag slutade kl 17 så har jag och brorsan kämpat med vår TV-bänk, som tillslut blev klar. Det blev så fantastiskt stiligt, det lilla som hittills skett i vardagsrummet.

Nu har det även beställts 3 st väggur till vardagsrummet


195:-/st, www.rummet.se
(Tack Jenny för tipset)

Så nu längtar jag till deras ankomst så man kan trippa över till Reklam City och beställa skyltar att sätta under dem.

Det händer saker här, sakta men ack så säkert.

Nu ska jag ZzZzZzzzzoooova inför ännu en arbetsdag.

Natti.


cloé !

När jag var på Coop med sis och handlade lite var jag givetvis tvungen att gå in på Sence och lukta på lite parfymer och jag hittade nästa kap. Must have för den luktade så bedårande så det finns inte.


Cloé



75ml 875:-


hejobah!

Men häääj. Läget? Jotack bara fint.
Nu har man bockat av ett arbetspass, en lunch med syster och en sväng på Jysk. Hade sikte på en pläd men det blev två kuddar också.


149:-/ 2 st
Love love love them!


399:-/ st
Love love love them!


Nu fattas bara sebraskinns-mattan men det får jag väl ta när jag bockat av alla andra 450.938 grejorna från min inhandlingslista.

Nästa projekt, 3 st väggur med världstider.

Om en vecka kommer flyttlasset och JAG KAN INTE VÄNTA.
Och på Tisdag börjar jag på nya jobbet också och JAG KAN INTE VÄNTA.


Ove & Rut !


Oooo, whatcha say?

Jag är lite partysugen nu. Jag frågar mig själv, Varför är jag partysugen på en måndag och inte en lördag? Jag har nog inte alla bilar parkerade, alla får i hagen, hjulet snurrar med hamstern är död, telefonen ringer men ingen svarar, jag tittar på TV men TV3 finns inte, jag kör botten upp men glaset är tomt, do you catch my drift?


when you get married, you get married big time.


project unsolved.

Åh jag vill krypa ner i soffan under en stor filt och sappa bland tvkanalerna hela kvällen lång, meen..

-Jag har ingen soffa
-Jag har ingen stor filt
-Jag har ingen TV-dosa
-Alla kanaler är huller om buller och 3an fattas
-Jag fryser
-Jag är hungrig
-Jag vill ha pommes med Green & Garlic
-Jag vill ha kärlek
-Jag vill ha sällskap

Annars är allting suveränt, tack som frågar.


Ps, det bor två heta grabbar våningen över oss. All the single ladies, all the single ladies..



blame it on the a-a-a-a....


men yäääs!

Åh, nu har man blivit godkänd och ready to go till de nya jobbet. Nu får jag jobba med min favorit-Kicki igen.
Hösten räddad, tack ska jag ha!


jag älskar dig mer än ord kan beskriva

Nu kom ett trist inlägg till alla utom en. Men jag måste. Det är så mkt känslor i mig som måste ut på något vis.

JAG ÄR SÅ KÄR. Herreguud alltså. Jag spricker snart. Jag klättrar på väggarna. Och nu har jag börjat sakna min kära som jag varit ifrån i 2 veckor, så mycket att det börja bli lite outhärligt. Måste sysselsätta mig hela tiden för att inte avlida av saknad.

Vi snackar i telefon säkert 3 ggr i timmen och de få minuterna där emellan som vi inte pratar längtar jag som besatt till nästa gång.

Det är tungt att inte veta när han flyttar upp. En vecka, två veckor, en månad..?

Han har verkligen blivit min andra halva. Min bästa vän, min fästman, mannen jag ska ha mina barn med, den jag ska gifta mig med, den jag ska älska ända tills döden skiljer oss åt. Min absoluta drömkille.

What more can I say. Han är värd mer än allt på denna jord. Min älskade älskade Fredrik Sandell.






i stay the night

Efter en mycket lyckad gårkväll med mat, brudar, snack, godis och vin så är jag en mjukis-Carro idag. Har ägnat mig åt Kevin så vi gick ner till lägdorna vid Noret så han fick springa lös och spåra lite. Annars har jag gjort det bra och sovit lite i soffan. Snart väntar en middag med pressad potatis (eller genomträngd potatis som jag klantade mig och sa..), lax och spenatsås. Istället för att åka hem till Skellefteå efter middagstid så tror jag bestämt att jag stannar en natt till. Vad är inte en måndagsfrukost på skolgatan 39.




one grekish goodie

Ikväll blir det ett litet Grekiskt knytkalas och vin med schyssta tjejor.
Det ska bli smarr och trevligt.

Hoppas mina rosa läppar håller måttet kvällen lång. Annars ska Make Up Store få spö.

Have a nice evening you all

 

.


snart ett år

11 månader har vi stått ut med varandra. Och vilken pers det har varit. Eller så absolut inte.

Men nu är jag less på att vara ifrån dig Booh, you better get your nice ass over here.




flower power

Kuddköp till soffan. Antingen eller.....?


Indiska, 499:-/st


Mio, 390:-/st


väggur med världstiderna

Min hjärna kokar av för mycket lamp-tittande. Blir galen. Vill ha vill ha, men en lampa för upp till 160.000 riksdaler är lite att ta i en aning.


Big bundle , 3599:-


Aloe Blossom 25. 260:-

Till veckan ska jag gå på väggur med bara visare-jakt och sen ska jag gå till Reklam City och fixa New York, Stockholm och Tokyo-skyltar att ha under uren. Världstider helt enkelt. Tror det blir fräckt i vardagsrummet.




Men nu, Idol med Emma ♥


igår ville jag döda för dessa



Kan hända att jag köper dom i framtiden istället. Much nicer, Less dramatic.


First day at work..!?

God morgon.
SNart ska jag traska in till stan för att ha ett litet `möte`med den nya chefen, sen ska jag få träffa den jag ska arbeta för så jag hoppas jag blir godkänd. Jag känner mig väldigt peppad för detta arbetet. Jag tror att jag ska ha ett jobb där jag gör gott för någon. Där jag påverkar livskvalitén för den behövande. Det gör gott för både han/hon och mig själv.

Vad sker i helgen annars då...?


hit vs diss.

New shoes.
Jag har hit & dissat som fram och tillbaka hela dagen men jag tror jag avslutar mitt omdömme med en hit.
Med rätt tillbehör, hit hit hit!




doh´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oangeläget bakslag.
Som sagt, lastbilen som skulle transportera våra möbler från Stockholm till Skellefteå på Torsdag nästa vecka har slutat köra den sträckan. Hopp. Det var ju ett bakslag av rang.

Så, såhär blir det:
Vi tar vår kära bil, hyr en kåpsläp och kör mot Stockholm kl 03.00 en Torsdag morgon i Oktober, för att hinna vara framme innan 17.00. Detta för att det är ju tyvärr inte lika simpelt att hitta parkering i Stockholms innerstad som i Skellefteås. Men mellan 07.00-17.00 på Torsdagar är det parkeringsförbud på vår gata så då hinner vi knycka en plats innan alla andra bilar parkerar där.

Sen packa packa, bära, gå och sova för att börja köra mot norr tiidigt tidigt på Fredag morgon igen.

Intensiv flytt kan man säga. Osmidigt, opeppande, okul, och massa oooooooooo........

MEN VAD GÖR MAN INTE FÖR LIVET VA! Det finns de som har större problem än så! :)



Tur att man har världens bästa pappa som fixar alla problem på denna planet.
En annan lastbil kommer med möbelemanget om några dagar för en mycket mycket bra penning.

WIiiieiieieeeoeoe

Helpppppp!!!!

Någon som vill åka till Stockholm gratis i Oktober och stanna en natt i utbyte mot en tjänst?
Det kära flyttlasset som skulle komma nästa vecka kommer ej så vi måste hämta själva.

Bärhjälp sökes !

mitt öde

Såhär var mitt öde till bara någon dag sedan



men saker har hänt så nu har jag iaf ett brukbart sovrum, dock utan mysfaktor såsom gardiner, mattor, blommor och andra viktiga sovrums-must haves! ;) (Fondväggenär mintgrön. Eller som tapetseraren sa " Lite som när man precis borstat tänderna...." ??)



Och imorgon kommer paraplymodern



och har jag tur tar hon med sig hunden som ingen annan än jag ville ha



Och snart kommer en liten kusin som jag ska bruka som slav i någon timme. Vi ska handla soffbord på Mio, och sen laga middag i min faschionabla lägenhet/arbetsplats. God bless us eller nå!


:)


bra reklammusik


monday is a goodie

Det gäller att vara effektiv.
Nu har jag hunnit tvätta, ringa Bredbandsbolaget, ringa IKEA, kört till Ursviken och skrivit ut CV m.m.
Sen körde jag in till stan, lämnade mitt CV till en chef, "Jamen då hör jag av mig snart så kan du börja inskolas!", klart-o-betar´t, vem har sagt att det är svårt att skaffa sig arbete? Dock så har ag nog föts med en viss grad tur när det kommer till att hitta bra lägenheter och få jobb, man tackarrrr.

Och idag är det Måndag och jag ska börja "mitt nya liv". Eller jag har iaf satt vissa mål. Vissa må va anorlunda men vem är jag ?



-Följa världens alla lagar ( Kan man ju fundera över..)
-Handla oftare på Apotheket ( Varför? Ja, därför)
-Prioritera jobbtillfällen före "skönt att slappa i soffan eller dra ut och festa loss"
-Prioritera must have´s före snyggt som attan ( Ni vet en sväng på Gina, snyggt plagg, jag köpa men inte behöva)
-Bara äta snarr och snask på helgen
-Inte ta bilen i onödan
-Alltid tanka bilen när tanken börja vara halv



Något mer..?


Just nu sitter jag för övrigt på köksgolvet bland tapetserbord och damm. Behöver jag säga mer än att datarummet inte är i ordning ännu..?


vaknat upp ur det döda.

Men hejjo.

Nu har jag fått tummen ur och aktiverat mitt internet, såhär 2 veckor senare:)

Idag ska allting bli färdigt enligt tapetseraren. Äntligen. Då slipper jag ställa klockan och kliva upp för att han ska komma tidigt på morgonen och tapetsera. Vårt hem ljuva hem är dock en bit ifrån att bli klart, då möbler är ett minne blott, nästan. Jag har iaf en säng nu och det är ju ett plus.

Annars har jag inte så mkt att säga. Det är en fixardag idag med att ringa samtal, söka jobb, tvätta, städa osv.

På återkommande.

olééééé!!!!

Jag tror jag ska dööö. Ibland undrar jag varför man är tjej. Varför man ska utstå denna SMÄRTA 1 gång i månaden.

Nu är jag i Norsjö. Gick upp med tuppen, tog ett varmt bad och sen kom moster och hämtade mig kl 8 för att hälsa på i Norsjö. Gratis mat är ju inte ett nej tack.

Jag håller på att få svininfluensan, aids, gonorré, syfilis och allt vad man kan ha. Mitt högra näshål rinner konstant. Jag känner mig som en slemklump.


Det enda bra av denna dag är att,
1, Kevin är söt
2, Jag ska få min favvorätt till lunch- Mammas Pasta&kycklinggrattäng


Jag har världens bästa fästis. Men 1,5 månad bort, det är inte okey! Booh.

Internet kommer, när jag orkar installera det.

bakishet.

Jaha, söndag. Magisk fest hos Emma och Anton igår. Riktigt skoj. Idag mår vi som vi förtjänar. Inatt vaknade vi båda av att vi hade senadrag i vaden. Fredrik flög upp ur sitt lilla krypin bland kuddarna på golvet och jag skrek rakt ut. Jävligt intressant, haha.

Snart åker han ner igen och är borta 1-2 månader. UÄÄH det suger så hårt att jag vet inte vad.

Och idag blir jag utan dator igen men det beställda internetet kommer i mitten av veckan.

Laters.

wherever you will go, the pooh will follow you

Vet ni vad man kan göra om man har tråkigt? Leka kurragömma. Vi lekte massor och jag hade inte direkt några fiffiga gömställen. Timmar senare, samtal med mamma.

Jag "....blablabla.. Ja vi lekte kurragömma ikväll i brist på annat"
Mamma "Okej. Det brukar jag och pappa också göra. Och ibland jagar vi varandra..."
Jag ".......Okej? Frisk!?"

Och imorgon går det i överraskningens dag

1, Present av Freddis ( Okej, jag vet redan var det är.. Caro...host...lina Gynnings parfym, hosthost..)
2, En överraskning av Jill
3, Något lurigt med Emma är det allt inför festen.

BORN CURIOUS, LIVE CURIOUS, FOREVER CURIOUS!


Ps, det råder en ovänlig bajs-lukt över mina boenden.
1, Den i Sthlm började lukta bajs om man inte var i den på några dagar
2, Det luktar bajs i städskrubben och linneskåpet i denna lägenhet.

What about all the pooh lixom..?

men hejbara.

Jamen hej däär. Mamma var snäll och skickade sin dator med mobilt nät till oss. (Jag sa att jag skulle söka jobb..... Då funkar det mesta)

Vi lever. Vi stökar och håller på. När jag kom till lägenheten i Tisdags för att ta emot nycklarna blev jag mött av en väldigt uppskattad överaskning. Vi slipper att betala & tapetsera om själv, det var en tapetserare på plats redan, man tackarrrrr ! Dock är det bara ett visst urval av tapeter som vi får välja bland, och dom hade ingen direktlust att betala tapetet som vi valde som kostar 600:-/rullen, men lite får vi väl offra ur egna fickor! ;D

Annars då, vad gör man i en megalägenhet med tomma rum och utan möbler? Vi har testat, och svaret är-Inget! Vänjer ryggen vid att ligga på golvet, titta på en tv från -10000 talet, dricker chailattor, badar i badkaret, ja you name it. Och fr. m Lördag- Tisdag har jag inte ens luftmadrassen som vi så snällt fått låna av Emma och Anton (TACK!) utan då är det golvläge som gäller under sömntimmarna. Uääh.


Nämendå, nu har jag placerat mannen i badkaret med en öl och en skål glass med tanke på att arg-nerverna var i full glöd. Så nu är han lugn igen, tror jag.

Annars händer inte mkt. Eller jo.. Igår var vi och shoppade och jag köpte en party outfit och lite annat, men när vi skulle gå hem tyckte jag att påsarna kändes obefintliga. Varför? JO jag hade GLÖMT dom på någon affär. Heerregud, mitt hjärta slog frivolter på OS och jag blev förbannad på mig själv. Men jag hade lämnat den bland skorna på Stadium och där låg dom som tur var.


Nu ska jag koka risgrynsgröt, jag hörde att man blir rätt schysst av det?

See  you at the party imorgon då!? ;)

jag gömmer mig från er i några dagar.

Tisdag-Flytt
Onsdag-Ärenden och tapetsering
Torsdag-Tapetsering
Fredag-Norsjö & stan
Lördag-Festis
Söndag-Böla ett halvår över att Freddis åker ifrån mig ända till Oktober månad någongång.

Och under denna tiden kommer jag troligen inte att blogga just för att min laptop är halvdöende och bör omformateras som min kära systers Patrik ska göra, men han har fullt upp att ligga i Turkiet och spy upp det han ätit så han bör nog vara klar med det på Fredag, så har jag riiktigt tur orkar han med mitt åbäke till dator under helgens gång. OM jag har tur som sagt.

Så, klara er bäst fan ni vill utan min blogg.

"Misströsta inte, jag är sääkert-tillbaka-snart-igen! "