mmh, sommarvindar..

Efter en tupplur ute i solen så känner jag mig lagomt stekt. Valde att gå in och njuta av solen i stället. Och är det Sommar eller är det SOMMAAR ? Klänning, sololja, en kall Xzider och snart helgbesök. Allt detta till ljudet av Bailando på Radio 107.5. Magiskt säger jag bara !



Har en Xzider sett så god ut någonsin ? ;P

I have a dream !

Som ni redan vet så drömmer jag ofta skumma drömmar. Det var en period då jag, nästan varje natt, drömde att Fredrik ville mig illa eller var elak mot mig. Nyfiken på vad detta betyder så tog jag kontakt med en drömanalytiker.


"Hej igen, Lena.
 
Jo, jag har sedan ett halvår varit i det bästa förhållandet och jag har aldrig varit så kär.
Men det har hänt vid Flera gånger att jag drömt att min pojkvän vill mig illa eller är allmänt nonchalant mot mig i situationer där jag räddar honom från döden.
 
Varför drömmer jag att han är elak och vill mig illa, när sanningen är så långt ifrån det som det går att komma ?
 
MVH//
Carolina"

Svar:

"Hejsan
svårt att säga men generellt handlar ju dina drömmar om dina känslor för honom inte hur ni har det.dvs du kan ha osäkerhetskänslor kring om han ska finnas kvar och ej såra dig. ganska så vanliga känslor ibörjan av en relation. jobba på din egen självkänsla i stor så kanske säkerheten öka även i kärlek. Kärlek är ofta lite osäkert i sig.

Drömmarna visar för dig din oro bara och handlar kanske mer om att du behöver se till att han inte är hela din grund för självkänsla och att du tillslut kan lita på att du även kan klara att förhållandet tar slut. Du är bara en människa.

Lena"

Mycket intressant, det där med drömmar ! :)


a lot to doo.

Mitt fullspäckade schema slår Blondinbellas under Maj månad. Det är ynka 3 dagar som jag Inte har något inplanerat. Det känns.. stressigt ! :) Den 6 Juni åker vi iaf på kryssning och det ska bli niiice.

Snart kommer syster och Patrik. Ska nog lägga mig och pressa lite.

Jai ho !

..... Massor av bra ny musik ! :D

Pussy Cat Dolls- Jai Ho !


Helg!

Helg= Gröna Lund, en kall i solen, grilla, dricka vin och lyssna på Bra Ny Musik ! :D

CIara ft Enrique- Takin´back my love


Hem, jag kommer !

Jag planerar en visit upp till norr under Maj månad. Och då vill jag definitivt träffa bl.a dessa två



Kära Kim och SÖTASTE Alex.

God natt ! :)

Onsdag !

Jag lyckades bra med överraskningen igårkväll!
När han kom hem var det levande ljus, blommor, rosévin,jordgubbar och choklad som väntade. Efter en flaska vin och några drinkar senare lullade vi oss i säng.





Idag har vi varit en sväng i Kista och shoppat åt Fredde. Muaha, det är ju föör underbart att shoppa åt sin kille. Dock så var inte Han lika road av att prova och ha sig ! :) Det slutade iaf i ett par beiga chinos, en snorgul t-shirt,  en babygul t-shirt, en ljusblå piké och en jacka. Bra jobbat! :D


Själv så köpte jag en väska och pins att sätta på jackan. Hotta upp lite ! ;P


 

Nåja, snart jobb !

LateRS !

of to work

Nu ska jag börja traska till jobbet, 50 min innan start. Men påvägen har jag lite surprises att uträtta! Den som väntar på något gott får något gott av älsklingen tillbaka ! ;) Tadilolo !

Tillbaka kl 21 ! ;)

hattparad !?

Haha, intressanta inbjudningar och tillställningar här i stan. Här är en av dem. Inte något för mig, men säkert något för ANNA! :)


" TÄVLAN OM DEN FINASTE HATTEN!
Gräv fram din hatt ur garderoben!
SÖNDAG 3 MAJ 15:00
Samling vid Norr Mälarstrands Kajplatser 466 (vid bensinmacken)
Parad till Mälarpaviljongen. Konfrencier Jean-Pierre Barda. Fina priser utlovas!
Alla välkomna!!"



äntligen lite ny musik.

Uppdateringen på ny partymusik har legat på is i för många dagar nu på olika radiostationer och andra sidor men nu har uppdateringar börjat göras och det gillas! :)

Fire on the dancefloor.



day of hell.

Igår hade jag en monsterdag. Jobbade 13-21. Det var väl inte själva arbetstiden i sig som var det att gnälla över, det var det faktum att det var min andra dag på egen hand, en rad som innebar att förflytta sig med buss över Kungsholmen under tidspress( KH är ju inte direkt storleken av en stadsdel i Skellefteå..), HITTA till adresserna som var angivna, veta Vilken buss man ska kliva på vs. vilken Station man ska kliva På/ Av. Ja ni fattar, I ena handen hade jag ett papper med alla adresser, i andra handen hade jag telefonen för att smsa en kollega om hjälp, men eftersom hon var ute på jobb själv så fick jag fint klara mig på egen hand. När jag tillslut hade i stort sett Sprungit mellan kunderna, hoppat av vid fel busshållsplats, fått vägbeskrivning åt helt fel håll av en random man på gatan och såg att jag var en Timme efter utsatt tid så kan jag lova att mina tårar rann efter kinden i ren frustration. Chansade på att Fredrik var hemma så han fick leta vägbeskrivning på Eniro och förklara för mig. Men snäll som dom var så fick jag ett oerhört snällt kvällspass som tur var.
Jag hade t.o.m lite tid över att ta en liten omväg förbi en jättemysig park och bara njuta av lugnet och kvällssolen. En glass och en ramlösa slank ner på vägen. (7-Elevens non sugar/ less fat yougurtglass=To die for! ) Lite terapi på kvällskvisten. Men innan jag hade kommit innanför dörren igår kväll så var jag Trött i fötterna efter att ha sprungit i stort sett 8 timmar. Som plåster på såret har jag fått en egen schemarad. Redan. På MB fick man minsann vänta fleera månader.

   



Nåja, idag är vår halvårsdag. Yay. Börjar inte för ens 17 ikväll så jag hade en liten överraskning till min kära såhär mitt pådagen. Nädå, han blev utringd på arbete så den där romantiska överraskningen blev som bortblåst. Jag surade otroligt mycket i någon timma men nu är jag fit for fight igen. Tur att man inte är långsint ! :)


Have a great..!
 

Men tja.

Idag är det jobb all day looong, imorgon och på onsdag är det kvällsjobb sen på Torsdag kommer syster och Patrik igen, yaay! Så helgen ska bli nice med grillfest, Gröna Lund, vin, sol och massa nice. Imorgon ska vi bege oss till Kista, för jag ska spana kläder åt Fredde. Jag har tjatat i sinne att jag tycker att han skulle vara så fin i ett par chinos, så jag hoppas han köper ett par ! ;)

LateRs!

♥  ♥

bikiniproblem i paradiset.

Jag MÅSTE ha en ny bikini. Jag FÅR inte använda min svart/guldiga ett år till. Det finns inte en chans. Men lätt att hitta en snygg bikini där mina balobas passar, nono! Fredrik har bjudit mig på spa på Centralbadet , och då måste jag Verkligen ha en bikini. En takini skulle sitta bra i år.
Shitten pitten, I-landsproblem!

Något bra förslag ...?



Eller så inte..!


sunday in the sun.

God förmiddag ! :)

Så har man snart uthärdat en helg på egen hand och den har faktiskt varit jäkligt bra! Har solat, stökat och bara rått om mig själv ! :)

Igårkväll möttes vi som sagt vid O´Learys och satt på deras uteservering och drack en öl/cider och käkade pommes sen gick vi hem och gjorde Irish Coffée. Mycket mysig kväll. Så underbart att det är typ sommar nu.


Innan vi la oss så bad jag Fredrik ringa och väcka mig kring 9 idag för att tvinga mig klä på mig och gå ut och gå. Jag har intalat mig att jag ska gå ut och gå varje morgon men då går man i fällan att sätta sig vid tvn en stund och då är det kört, då blir det aldrig av. Så jag tog mig upp ur sängen och utan att hinna vakna till så klädde jag på mig och begav mig ut. Tog en härlig runda på ca 40 min sen gick jag in och gjorde en nyttig frukost bestående av ett äpple, en apelsin, en bannansmoothie och ett ägg. Nu ska jag bannemig hålla mig på den här banan! :)










Snart ska jag olja in mig och lägga mig och steka på gräsmattan igen.

Höres! :)


smarr i magen ja!

Nu ska jag snart traska till O´learys och möta upp Pellen. Det blir en stor stark och en korg med O´learys pommes. Mmmmmmmums så smarr ! :)



Ha en bra lördagskväll allesammans!

Om vi...

....spolar tillbaka tiden ett år ! :)





Härliga sommarkänslor i heela kroppen !

.. Och Heidi Klum. Victoria Secret-visnings-låten !

I wanna..



 

pressartagen!

Nu ska topless-bruden få så hon tiger!

Sunshine here I come!



fredagkväll

Tog en liten promenad mot Fredde ikväll. Han slutade kl 20. Jag njööt av varje sekund ute denna kvällen. Ljummen kväll, 16 grader varmt, uteserveringarna var fulla av både alkohol och människor, det luktar grillat blandat med parfym och cigaretter, mycke folk är i rörelse, vissa är mer lulliga än andra. Åh, försommar hej hej, försommar! Känslan var densamme som en kväll på havsbadet en PDOL-helg.

Vi gick och köpte Ben&Jerrys på 7-Eleven sen traskade vi till ett italienskt hak och köpte hämtmat. Kycklingsallad för mig och Oxfilépasta för F.

Nu är sängen nära, och imorgon ska jag ha pressar-tävling med topless-bruden på bakgården. Idag solade hon fr.m solens uppgång till solens nedgång, så jag får ett tufft motstånd! ;)

Puss, natt!

men yää..

VIlken tråkig dag.
Vilken dålig dag för bloggen.
Vilken trist helg vi går mot.
Vilket underbart väder det är.
.....Men ingen att avnjuta det med!
Pisse-trist ! :(

Jippi-ka-yaaaa...y !

Oh my !

Nu har jag oljat in mig i sololja och tagit på en sommarklänning för att göra mig redo för lite pressning på gräsmattan.

Innan jag går och lägger mig tänkte jag kasta en hel hög med tidningar. Jag passerar bakgården för att komma till soptunnan för tidningar och mitt där på gräsmattan ligger en halvnaken topless kvinna i medelåldern. Jikes. Ehm. Jag skulle nog Inte sola topless såhär centralt, men det är ju andra sidan jag det (uppenbarligen Inte hon..) ;P
När jag kom in såg jag att tidningarna som jag burit över min inoljade arm har färgat av sig så jag hade ljusgråa märken över hela min arm. Vad ska grannarna som jag passerade tro ? ! :) Misshandlad -09 ?


Sol sol, jättesköna sool!

suurprise!

Fredrik har en hemlighet. Eller en överraskning. Har har knåpat och knåpat på datorn och jag har inte fått vara i närheten. "Någongång nästa vecka får du veta, när det nu är klart!" Jo pytsan, nu är det bara att börja vaka för när det vankas överraskningar är min hjärna i högvarv!


Aaa-pjuuuuuhhhh! ZzZ


Honey...

torsdag då, va ?

God morgon, medmänniskor!

Natten har varit turbulent, då jag har drömt väldigt märkliga grejer och Fredrik har börjat om med sitt skrattande i sömnen. Fast det är rätt underhållande. Ha ha. I morse ringde min telefon 06.30. Det var från gamla jobbet. Dom frågade om jag kunde jobba. Tror någon har glömt bort att jag faktiskt har flyttat. Iaf, när telefonen ringde var det en yrvaken Fredrik som vakna. Slängde sig över mig, stampade ner handen i mig tills jag fråga vad han höll på med. " Oj.. eh... Va.. Jag trodde inte du låg här. Jag skulle se vem som ringde.". Hans intensivitet i ögonen var som om han hade sett ett lik. Det är rent nöje att vara i närheten av yrvakna personer ;P

Jag har fått massa gratis mat-kuponger för att jag är nyinflyttad så idag ska vi bege oss ut på gratis-mat jakt. För tillfället är F hos polisen. Ajaj. Nä men han är på samtal. Han ska uppgradera sig till ordningsvakt och de ville se om han är psykiskt funtad för yrket. Well, efter en sånhär natt kan man ju undra .. !! ;P


När man har en nära 2 meter lång och tung man sittandes gränsle över sig en tidig morgon, då känner man att det är DAX att kliva upp ur sängen! God morgon jo!

en stycke nunna i riddarhjälm, tack.

Goder afton, goder afton både herre och fru.

Idag var jag king på jobbet och allt gick väldigt bra. Jag var lite vilse i pannkakan men tur att man har näbben med sig så man kan fråga sig fram ! :)

Ikväll ringde Kattis och frågade om jag skulle med ut och röja. Min första tanke var Ja, shit vad nice, I´m in, min andra tanke var Nej, fan, no money, no cry och mitt slutgiltiga svar var i mitt nästa liv. Jag har lovat henne att följa med ut i gayklubbsvärlden, om inte kväll så får jag gå all in en annan gång. Har besökt gayklubb i Göteborg vid ett tillfälle tidigare och det var minsann en... upplevelse!

Idag såg jag för övrigt två skumma personer påväg hem från jobbet. Först kom, till synes, en fullt normal tjej och cykla förbi. Det som var märkligt var att hon hade en riddarhjälm på skallen. Sedan kommer en nunna och går. Ha ha. Jag säger ju då de. Stockholm alltså.

Nu är jag hungrig, igen, och jag trycker i mig en halvliter osötad pissljummen nyponsoppa som smakar geggväck och lyssnar på Laleh. Fredde ligger i soffan och kikar på Mumien. Jag hade lovat en mysig kväll. Dock på tumanhand.

Nåja, gör något annat you hear, sitt inte vid datorn och bloggläs! ;)


And suddenly...

.... hände något märkligt !?

Sitter vid datorn. Ensam. Fredrik jobbar. Bakom mig ligger vardagsrummet. Ett fönster. Eller flera fönster. Varav Ett av dem bruka jag öppna när jag vädrar. Men det är inte det fönstret jag syftar på nu. Utan det fönster som inte används i sådana syften.

Plötsligt kännes jag en sval vind smeka mina bara ben. What. Kallt. Varför?

Något mystiskt har hänt. Det obrukbara fönstret står öppen. Plötsligt. But.. hoow?




Observera haken som man måste öppna för att få upp fönstret. !

Zz..




Ur en medelmåttigs synvinkel!

Så är man en norrlänning med sköra vingar, som lämnat boet för att upptäcka världen med egna ögon. Läskigt, skrämmande men ack så nödvändigt.

Hemma i norr är de flesta likadana. Nytt mode, nya plagg på Gina varje vecka. Samma dag som butiken fylls av nya plagg, samtidigt har hela stan samma plagg, allt för att vara en av de trendmedvetna. Visst, been there, done that, men hur spännande är det när man är en av 20.000 som kommit hem med en påse från Gina med exakt likadan klänning. Kvällens outfit på Station8 varierar inte så otroligt mycke, då Skellefteå inte är shoppingmetropolen nr 1.

Några månader senare befinner man sig i en annan stad, i en annan plats, helt lämnad åt ödet. Innan man ger sig ut in the big city så  tar man på sig sitt plagg från Gina, Forever 21 eller Zara, vårens nya skotrend, en nyinköpt vårjacka och de stora solbrillorna, allt för att visa att man är en av de tjejerna som surfat sig in på H&M & Gina Tricots hemsida frenetiskt. Man är top notch, man vet var man ska tjacka, vart man kommer in (knappt så man kommer ut..).
När man beblandar sig bland stadens alla människor inser man att man var en av de från norr. Att denna trend börja göra sitt här nere, man sjunker en nivå och går hem med svansen mellan benen och inser att man får vakna upp i sitt nästa liv för att ens kvalificera sig upp till dessa trendsmarta tjejernas outfits.

Over and Out, jag kör på mjukisar idag, igen..!





tisdag!

                                                            Ny text i headern. Jag gillar. Jag älskar ! Weey !

Jag sitter här på min rumpa och inväntar ett samtal från Josse. Vi ska ses här på Kungsholmen strax efter 12 och ta en fika. Norsjöbor emellan. Ska bli nice med lite hemtrakter ! :P

Annars då?
Jo imorgon jobbar jag faktiskt. 13-16.30 (mördarpass så inn i helv...). Dock på egen hand. Får se hur långt bort man virrar sig. Mitt liv som hemmafru är numera finito.



¨

say what?




foooooooood...


Brorsan Wikström vs December Wiklund

Det finns ju en hel värld av bloggar på olika domäner nu för tiden. Sveriges "elitbloggare" ligger uppe på Finest.se eller Stureplan.se verkar det som, såsom Kathrin Zytomierska, Bingo RImér ect. Modellen December Wiklunds blogg med, men inte kunde jag på Långa vägar ana att hon hade en nakenbild på min BROR i ett inlägg, det fick mig att tappa hakan ! ;) HA HA!

 


Ah, riktigt så vulgärt är det nog inte, hon gör bara reklam för deras nakenkalender och valde att publicera hans bild i sitt inlägg ;P

Inlägg till Regina.



"Hej! hittade din blogg när jag satt och googlade på information om utbildning till resekonsult.
Du har inte lust att skriva ner lite här på din blogg om hur utbildningen går/gick till? vart studerar du? hur mycket kostar utbildningen? är det lätt att få jobb inom resebranschen och vad tjänar man ungefär? :) Det har alltid varit min dröm att få jobba inom resebranschen så skulle gärna vilja veta lite. jätte tacksam för svar! / Regina"

Javisst, det är ett vanligt förekommande att jag får mail om detta när folk googlar om info gällande en sådan utbildning :)

Hur utbildningen gick till.....

Den Jag gick var på 2 år. En "KY-utbildning" (kvalificerad yrkesutbildning) där stora delar av utbildningen var praktisk. Vi läste branschkunskap (resehistoria, resebyråkunskap, produktkännedom, travel management), Reseproduktion, grupp & konferens (produktion av resor & arrangemang, kalkylering, branschjuridik, layout, internationell mötesindustri) Informationskunskap bokning &biljettering (Biljettbokningssystemet Amadeus Essentials 1 & 2, Amadeus Fares,  IATA Tariffs, STINA, datorkunskap, retorik, större chartesbokningssystem), Geografi & kultur (turism & resegeografi, kulturkunskap, EU-kunskap) Affärskunskap (Ekonomi, marknadsföring, organisation & ledarskap, engelska, affärsengelska) Service (Kundservice, säljteknik).

Vi fick även besöka TUR-mässan i Göteborg som är en väldigt stor resemässa där  det finns representanter från olika länder, resebyråer ect. I slutet av år 1 åkte vi även på en resa, i vårt fall Tunisien ( det bruka variera från år till år), där man får följa en guide till just tillhörande resebolags hotellkomplex, information om resmålet ect.

Vart studerade jag.....

Jag gick den på Skeria i Skellefteå.

Hur mycket kostar utbildningen?

Just den jag gick är gratis men om du tar fullt studielån från CSN under de två åren så ligger lånet på ca 99.000:- :)
Liknande KY-utbilningar finns i bl.a Uppsala och andra städer. Annars finns det fristående kursen på distant där man kan läsa delar av dessa ämnen samt Amadeus & IATA-bokningssystemen som man sedan får tenta av på plats.

Är det lätt att få jobb? Vad tjänar man?

Hm, jag har själv inte jobbat som det sedan jag gick ut men med tanke på finanskrisen nu så har det varit en del varsel tyvärr. Det beror väl också hur flexibel man är, om man kan flytta dit jobbet finns. Många kräver erfarenhet sedan tidigare. Om du går en utbildning med praktik så har du kanske turen att få jobb på en byrå du praktiserat på. Det är nog lättaste vägen att gå vidare efter utbildningen, tror jag. Vad man tjänar är jag inte riktigt insatt i, tyvärr. Jag har frågat när jag själv varit ute på praktik och om jag inte minns fel så tror jag att det låg på mellan 15-18.000:- i runda svängar + provision. Men som sagt, jag är inte riktigt hundra.

Annars vad som krävs av dig som person om du vill jobba som resekonsult, glad, hjälpsam, ha tålamod, va stresstålig, behärska engelska väl, ha koll på vad som sker ute i världen. Läs reserepotage, följ upp kunderna efter deras resor, deras åsikter.


( * Amadeus= Biljettbokningssystemet för flygbiljetter)
(* IATA=International Air Transport Associaton, är en internationell organisation med medlemmar i form av flygbolag)
(*STINA=Bokningssystem för tåg)


Detta blev ett galet långt svar men då vet du mer ingående !:) Lycka till med din dröm !



 
BIld hur det kan se ut i IATA´n


Bild över hur det kan se ut i Amadeus-systemet


Och här är en jäkligt grym resesäljare som lärt mig allt hon kan ;)




 


men yääää man !

Innan jag stängde mina blå igår, i rytandes bitterhet över mitt befinnande i söder just gårkvällen så fick jag två sms, ett konkret " Jag älskar dig!" av Emma och ett " Jag vill spy och skaffa ett liv.." av syrran och jag kände genast att jag hade missat en hejdundrande kväll. Och när jag vaknade i morse hade jag ett meddelande att avlyssna på mobilsvaret, skönsång av okänd låt avslutandes med CARKAN I MISS YOU. Det fick ersätta den där morgonpussen som gör top of the day.

Idag har vi haft en riktig städar-dag. Eller Fredrik var en mer hängiven superstädare än mig. Innan jag ens hade hunit bli människa stod han i fönstret, gnuggade frenetiskt hela lägenhetens fönster som om det inte hade varit gjort sedan Kalla kriget, och fönstrerna blev plötsligt 10.000 gånger renare. Sedan kom dammsugaren och skurkäppen fram. Även gnugg-borsten. Men att han t.o.m skulle lägga sig raklång på golvet för att gnugga, det trodde jag dock inte om min halv-polle !

 

Så småningom ska jag byta om från mina helg-mjukiskläder till lite mer anständiga bio-kläder för vi ska nämligen lyxa till det med ett biobesök en söndagkväll som denna, woheeyyyyy!

LateRs!

men hey couchpotatoes.

Lördagkväll. Inge större kraftansträngningar en kväll som denna. Jag och Fredrik varvar dator/TV. Vi är som uppblåsta ballonger av Taco-middagen med chokladglass därpå. Blööäääee...För en gångs skull så är nog Norsjö mer partyparty ikväll än Svea RIkes hufvudstad.  Gissar på sängen så småningom. Ikväll har jag iaf ingen buss att somna på. För det var en jäkligt härlig tupplur natten till idag, påväg hem, vi och alla fulla/höga/glada/trötta människor. Sitter och lyssnar på Jennifer Rush i hörlurarna samtidigt som jag känner hur vitlökssmaken i munnen inte vill ge med sig trots en halvtimmas tandborstning. Lysterin, here I coome..Det där med vitlök borde narkotikaklassifieras i bruk på mer än 1 person. Inga kvällspussar ikväll inte. Och definitivt inga god morgon-älsklingspussar imorgon heller. Tragiskt öde vi möter, jag och Pellen.


 

Jag läste Expressen och fann en artikel om en 17-årig tjej som fått en dödsdom som hon bloggar om. Heartbreaking. Verkligen. Läs hennes blogg
här.

God Natt partypeople! :/

 
 

Ikväll, för ett år sedan.

Bowling på Tyresö

God morgon.
Idag har jag ont i ben och fötter, igen. Slappar-lördag, here I come.

Igår var en väldigt trevlig dag. Först en tripp till Kista med Linda och Cat, hem och laga middag till Fredde sen åkte vi ut till Tyresö och hälsade på
Linda och Stoffe. Vi bjöds på vin i en timme innan vi gick och bowlade. Jag var sämst och fick hela 7 poäng i första serien, haha. Men skoj var det. Sen gick vi tillbaka hem till Stoffe och spelade Rock Band och drack vin. Så jäkla skoj. Jag började garva som ett cp när jag tittade runt på de andra och såg hur insatt vi alla var i vår roll som bandmedlem! Påvägen hem somnade jag stenhårt.

Nu ska det tvättas i stora lass och bara njuuuta i mina mysiga myskläder. En Lördag som behövs.

Ha det så skoj ikväll på Hotte, kära vänner! :) Önska jag var däääär.

Puss!

  
  



Kista and back!

Efter en Oreo-glass och två armbandsinköp senare så är jag åter på Kungsholmens mark, lagomt mätt i magen. Nu ska jag traska till paket-stället och hämta ett paket som jag fick idag. Spännande spännande !

I LOVE them! :-)

i´m leeaving, on a metrooo..

Nu tar jag tuben mot Kista. Hänga med Catty & Linda. Titta på när ännu en person shoppar. Ja, det gör ont i shoppinghjärtat!

LATERSSS!

Norsjö i helgen !

.... nä det blev inte så ! :(

God Morgon kära medmänniskor.

Igårkväll fick jag en alldeles lysande idé. Efter lite snack med diverse vänner gällande helgen och dess festligheter så Kunde jag inte motstå idén att åka hem utan att säga det till någon, utan bara dyka upp som en oinbjuden gäst ( dock så tror jag att jag skulle vara bjuden :) ). Jag fixade och ordnade, men precis när jag skulle boka landade jag i verkligheten igen och insåg att Jag Har ju verkligen inte råd att lägga mina sista besparingar på en helgs raj-raj. Så nu har jag surat hela natten. Nåja. :(

Annars då... Jadu, vad skall denna helgen erbjuda? Inga stora utsvävningar skulle jag tippa. Fast ve, vet vad herr Sandell har i görningen.

Skulle gärna besöka
denna restaurangen igen. Gå in på hemsidan och titta på bilderna. Eller, åk till Stockholm och ät där. Helt fantastiskt häftig restaurang. Men som sagt, det får väl bli i mitt nästa liv, eller i Juni.

LateRs!

 
 

FeetwalkingdayZ!

Jag har så ONT i mina fötter och min lilltå är numera halv. JA, vi har gått och gått och gått och gått idag. Vi började med T-banan mot Östermalm och gick och gick och gick.. En sväng in på Sturegallerian och gick och gick och gick.. sen gick vi och gick och gick in till stan för att Erica skulle fortsätta sin shopping. Tillslut hade vi så lite energi kvar att vi gick som zombies och helt plötsligt var vi hemma, äntligen! Imorgon ska jag slappa så in i h..... I need it, I deseerve it.. Och jag vill SÅ gärna vara i Norsjö på Lördag ! :( Buuuöää!

Nåja, how´s your day?

And here we go..

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer:
Syrran, Bettan, Emma, m.fl
______________________________________________________

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Jooo! Jobbar Fredde?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men hello?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Vaken?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Haha, där ser man :)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Njaa, jag kände honom...

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ja det ska jag göra. PÅ en gång!

7. Vad vill du höra mest av allt?
Åh vad mysigt:) Hälsa alla från mej. Är påväg hem från jobbet nu... Haha har ny mobil.. tar typ 10år att smsa.

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hihi är hon bra? Vad gör ni ikväll?

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Går nu. Ni är ?


skor skor heeela daan

Ja idag har man vallat storasyrran på stan. Redan vid sju-tiden knackade hon i vardagsrummsväggen och meddelande att hon var vaken. Kl 10 befann vi oss i city och shoppingen var pågång att go mental. DOck inte för mig eftersom jag har ingenting i närheten av ekonomi. Men lika väl så kom jag hem med ett linne och ett par skor. Så tokigt då :) Syrran däremot, hon shoppade så det stod härliga till. Vi avnjöt en latinsk lunch i Kungshallen, romantiskt värre. Sen ansåg vi att vi förtjänade en chokladdesert på Avenyn i vårsolen, som idag inte visade sig vara så härligt varm som den senaste tiden, tyvärr.




Nu har syrran begett sig ut på egna äventyr, hon våldgästar en vän på Söder. Snart ska jag möta upp kusinen Hanna som dagen till ära varit på Dior-kurs så ikväll blir det vi som umgås, norrland-style.

Dagens inköp

   


Och dessa skor vill jag sälja. Jag har på senare tid go nuts och köpt allt för mycke skor och det är inte hälsosamt för min plånbok. Om detta nu beror på att jag bor i en stad med fantastiskt utbud av skor är ännu en olöst gåta, men jag tror det, så något ska bort och det får bli dessa. Oanvända, 7.5 cm klack, stlk 38.....
 

syndabockar

Efter en väldigt pernsionärs-aktig förmiddag med kaffe & chokladbit så tyckte vi att solen kallade.





Dock så lyste Freesbee´sarna med sin frånvaro. O andra sidan så gjorde vi inte någon jätte-insats på vår jakt utan vi nöjde oss med att sticka in huvudet på Shell och konstatera att det inte fanns några där, så vi tog en liten promenix och tittade på alla båtar längs hamnen. Sedan syndade vi med en mjukglass på ett litet hamncafé. Men när nöden infinner sig, så,,,







Och Bellfis´s storstadspojke kan slänga sig i väggen, för här kommer min storstadsman...

kast med liten plastbit

... Nu ska vi på Freezbee (Huuur stavas det?)-jakt och sen ska vi äga Rålambshovsparken med våra mästerkast.

Snart kommer sys, jaay!

LatErs!

sjukaste nyheten, Hund dömd för fildelning!

" Som en konsekvens av den oigenomtänkta IPRED-lagstiftningen har en hund nu dömts for spridning av upphovsrättsskyddat material.

Antipiratbyråns spaning avslöjade att någon ur familjen Karlsson i Stockholmsförorten Stuvsta fildelade upphovsrättsskyddat material. Man lät meddela IFPI, skivbranschens organ i Sverige, som skickade ett kravbrev med hot om lagliga åtgärder till familjen Karlsson.

Familjen sade sig stå ovetandes om att någon fildelning skett, vid de aktuella tidpunkterna har hela familjen sagt sig vara upptagna, den enda som inte kunnat förklara vart han uppehållit sig ar familjens sexåriga blandrashund (Schäfer/Golden retriever) Aramis.

Eftersom IPRED-lagen varken kan bevisa vem som suttit bakom en dator, eller vem som nyttjat ett trådlöst nätverk sa dömdes Aramis for spridning av upphovsrättsskyddat material och har nu ett skadeståndskrav på 350.000 kronor på sig. Filerna som laddats ned och delats är förutom ett antal musikalbum och filmer även ett omfattande pornografiskt material, titlar såsom "Bring em young 4" och "American Gokkun 6" återfinns bland det nedladdade materialet.

Aramis saknar dock egen inkomst, och de få ägodelar han hade, en vattenskål och diverse tennisbollar, har redan konfiskerats och sålts av kronofogden.


Familjen själva är fortfarande I chocktillstånd.

- Vi visste att Aramis ofta ar uppe sent om nätterna när han är ensam vaken i huset, men detta hade vi inte förväntat oss, berättar mamma Anneli Karlsson 41.


- Jag kan inget om datorn! Det var hunden, kommenterar Pappa Leif Karlsson 43.

Ninni Karlsson, familjens dotter på 11 år, kommenterar:

- Aramis ar en olydig hund, han sitter inte ned ibland nar jag säger till honom.

Aramis själv har valt att inte kommentera händelsen, vid tillfället då Svenskbladet sökte honom för en kommentar var han upptagen med att vila sig på hallmattan och slicka sina testiklar. "




Källa: Dagens Svenskbladet

Två veckor imorgon.

Ja, imorgon så har vi varit sambos i två veckor. De två bästa veckorna hittills i mitt liv. Idag kom min päron förbi för att hämta lite saker. De passade även på att gå en husesyn. Det blev godkänt:). Mycket har nämligen ändrats.

Nu mår jag mer än fint...har precis fått fotmassage. Jag gav även en, så det jämnar ju ut sig. Tydligen hade jag "kroater" på fötterna. Jag förklarade att jag gick med på kratrar. Kroater är lite annat. Inte för att jag har något emot kroater, men jag vill inte ha dem på fötterna.


 VS

/Fredrik

e.m !

Efter flera timmar i solen så bränns det litegranna kring ögonen.

 



Nu har Fredde gått in till stan för att dricka lite öl med grabbarna. Vart är mina tjejvänner som kan göra mig sällskap en kväll som denna. Saknar er :)

påsk och sool

Hej och hå. VÄdret har varit för härligt för att sitta inne och blogga så jag kör på ett mega-inlägg nu ist :)

Igår var det påsk ja. Underbart härlig dag må jag säga. Det börjades med en frukost på säng till min käraste,

 


Sen åkte vi ut till Nacka där hans föräldrar gästade hans gudmor. Där bjöds det på påsklunch, vin, snacks, middag och den godaste efterrätten. Solen skeen och hela eftermiddagen spenderades i solen.

  
 
 

När vi åkte hem fick vi ett påskägg med choklad från hans gudmors chokladbutik på Östermalm + 2 biobiljetter



Idag fick Jag frukost på säng. Sen tog vi en liten tur ner till vattnet. Satt oss på ett båtcafé och solade. Gudomligt härligt. Tror jag ska gå ut och fortsätta att pressa på gården. SOL SOL JÄTTESKÖNA SOOL!

   
Hoppas ni hade kul igår på festen, vänner ! :)

PUSS!

and i say..


bort hår, bort !!!!! Hem Carro, hem !!!!

Står framför spegeln. Plattar håret. Blir tokig på mitt hår. Tar fram Fredriks papperssax och klipper av det. Okej nu ska vi inte vara överdramatiska här.. Men jag klippte det.. och upp.. klippte upp alltså... Och ni får ingen bild på det heller, för det var fult före, och det är fanimig inte fint efter. Whatever!!

Jag viiiilllll heeeeeeeem på `markna´n `som bara den.
Jag hittade en låt som påminner om Norsjö av någon anledning. Det är väl bara där man lyssnar på sån musik :) I like it, bara därför.. HEM HEM HEM!


flashbacks

Minnen och flashbacks får jag ofta via musik. Och en låt som jag hör titt som tätt vart jag än vänder mig, buss, affär, lokalradio, här i Stockholm är denna nedan....



... den kommer nog att tillhöra mitt "minnen-arkiv" !

Lucky me, not lucky you.

God morgon.
Igår fick jag min andra och sista introduktionsdag på jobbet. Två dagar. Och det ska jag klara mig på. Tydligen.. Jag kommer att villa bort mig totalt när jag åker runt i Stockholm.. men det ordnar sig nog ;D
Igår fick jag iaf gå introduktion med en jättego tjej. Redan efter lunch hade samtalsämnena blivit mer privata och personliga, det är väl ett gott tecken :) Efter jobbet gick vi via Västermalmsgallerian för hon ville visa mig en affär där man kan äta gratis bröd "om man är lite hungrig.." ;) Så där gick vi och smakade bröd med olika vingretter.  När jag sedan kom hem var min husman i full rulle. Och vad ser jag? Han stryker min bomullströja från Gina Tricot. Det var så sött att jag var Tvungen att fota.

  



Somehow har jag turen med mig. De dagar jag är ledig stråålar solen, de dagar jag jobbar är det usch-väder. Och nu är dte ju påsk och tydligen påskparra i Norsjö, så alla ni vänner där borta, tänk på mig för jag ska tänka på er. Önska jag kunde vara med er :) Men jag ska ist på påskmiddag i Nacka. Ser jag fram emot :)

Nu ska jag slöa i soffan igen. Klockan är ju bara barnet än.

Puss


dag 1 på nya jobbet

First day at school. Inte riktigt, men first day at new job. Gick som fisken i vattnet. Hoppas bara kommande pass är lika bra, för de känns som att jag kirrar detta.

Nu är jag tröttis efter mycke ny information, intryck och storhandling. Jag beställde hemmalagad potatismos och panerad firre till middag. Nyttighet nyttighet. Dock blir det hallonpaj i kväll men vad göra ;P

Nu har vardagslivet kommit även till Stockholm och hey, vardagslivet är minsann densamme i Skellefteå som Stockholm.

På Tisdag kommer sys, och jag längtarrr! :)

Tjaao

tacobaaar

Men god morgon. Så somnar man i soffan och vaknar, fullt dregglandes, av ett telefonsamtal av en väldigt fin människa. Det var min eftermiddag det. Snart ska jag pudra näsan på damernas och bege mig in mot stan för att möta upp min framtida sen ska vi syyyyyynda på Taco Bar. M-m, ibland får man synda ( händer allt för ofta..).


Så intressant blev detta inlägget.

LaaateRs !


sabbartagen.

Min kära vän påpekade för mig, här på förmiddagen, att jag borde ta bort min julpimpning på bloggen. Dumt av mig att ge mig in i kodmallarna, då jag kan ungefär ingenting. Givetvis sabbade jag det och hela bloggen blev en enda stor havregrynsgröt. Tacka vet jag goodies som kan rycka ut när det behövs!

Tack Martin :D

happyface!

Posten dimper in genom dörren.. där, på hallgolvet ligger min skattesedel.. Jag öppnar den... vet inte riktigt vart jag ska läsa hur mkt jag får tillbaka.. ringer pappa....

12000 KRONOR EXKL. RÄNTA. 12000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WHAT?
WHAT?
WHAT?

Shitten pitten alltså !




upp och hoppa.


välkommen kära jacka

Nu, allt för sent och inte en dag för tidigt...

..anlände min kära jeansjacka. Nu kan jag börja go all in när det kommer till vårigheter.


 

sol.

Ringer.....
Jag:
" Heej, jagmåsteköpaenkomattanu!!!"
Fredrik: " Hej.. okej..!? Ja jo jag vet att du har pratat om det men det känns inte som att det är prio 1 just nu"
Jag: " Eh, jodu min skatteåterbäring ska gå till en fin komatta sådeså!"
Fredrik: "..Okej! Jah...."
Jag: "Vad ska jag göra nuu? FInt väder, men kul !?"
Fredrik: "Sätt dig i fönstret och sola."

Idé Idé. So I did. Och nu ska jag återvända till det älskade fönstret, cause gosh, I love it. Med lite Lily Allen i bakgrunden så kan jag bara säga, välkommen sommarvärmen.


 

Längta hem.. jag? Skulle Inte tro det va ! ;)


must have!!!!!!!!

Jag fick ett plötsligt kall. Mission for life. Must-have-känslan. Jag ska donera hela min skatteåterbäring till detta inköp. Jag ska åma mig efter denna hud, jag ska dansa linedance 24/7, jag ska.. jag ska.. ja, vad ska jag inte göra, bara jag Får Mitt Älskade...



.... koskinn till vardagsrummet.

Gah!

it´s a beutiful morning..

Updates Måndag:
-Ny vecka
-BÄTTRE lycka för nyttigheter
-Promenad och sola snart
-Längta till 20.00
-Börja jobba på Onsdag
-Snart helg igen
-Nästa vecka hälsar Hanna och syrran på. Jippi-ka-yay!

BYE!

♥ Och jag Saknar Er Där Hemma Massvis. ♥

   
  
   
   
   

söndag.

Sovde ovanligt länge denna morgon. Ända till 10, hör och häpna. Sen tog vi oss ut till Djurgården för en promenad och ett stopp på ett mysigt fik vid vattnet.

  

Nu är det storstädning som står på schemat. Har t.o.m lyxat till det med påskliljor :)



Några bilder från igår..

   

LateRs!

massa toasts

En Elisabeth, en Fredrik och en Carro är en hell of a blandning.

God Natt!

LÖrdag!

Efter frukosten i morse gick vi ner till vattnet och solade en sväng. STrax efter de bestämde vi oss för en IKEA-färd, dagen till ära. Blev tre fulla påsar med mattor, smågrejs och sånt nödvändigt tjafs. Gosh, I love Ikea.

Nu har jag Ont Ont Ont i fötterna och eftersom solen stråååålar och det är näst intill sommarvärme ute så ska vi korka upp och ta oss några glas vin. Det känns som en passande vin-afton. Kanske gå ner till orangeriet som ligger på en brygga som säsong-öppnar idag, och ta ett glas. SOunds like a plan! :)

Ha en braaaaaa och treeevlig lördagseftermiddag allesammans ! :)

PUss!

idioter i en stad.

Back home again.

Allt gick glasklart när jags kulle åka mot T-centralen men jag kunde inte undvika felen för det, så jag gick upp vid helt fel uppgång så jag kände mig plötsligt helt vilsen. Men tillslut kom jag rätt så jag hann säga Hej till min guldklimp som jobbar extra länge ikväll för nå VIP-grejs...ett härligt mördarpass på 07.00-00.30. All day long. När jag sedan skulle ta mig till tåget ut mot Södermalm så var det en skum snubbe som började prata med mig i rulltrappan. När jag inte visade något intresse ställde han sig framför mig och blockerade min väg. Påstod att han kände igen mig, att vi var "in the same family" (Tho´he was BLACK).. Han följde efter mig längs perongen och tillslut sa jag klart och tydligt att jag Inte Var Intresserad Av Hans Tid, varpå han blev upprörd och höjde rösten mot mig och sa att han försökte vara trevlig och få kontakt. Just då kom mitt tåg som tur var..

SATC-filmen var såklart lika bra även denna gången. Jag fick träffa Bettans söta kompis Sarah, supergullig tjej. Efter vår nyttiga vistelse hos henne så gick vi tillsammans mot tåget och då var det ytterligare någon idiot som stod på ett "berg" intill vägkanten som kastade ner raketer mot oss. Jävla puckon!

Nu är jag iaf hemma och ska dricka en kopp tée och invänta Pellen.

Puss, natt !

jag ljuger så bra !

Nyttig middag. Mmh, hälsotallrik.. keso.. avocado...ruccola...rödlök.... det hade inte varit dåligt..
och med tanke på mitt "nya nyttiga liv".....




... så blev det nudlar och vitt bröd ist.

Nu ska jag hoppa på tåget som leder mot Södermalm. Keka rekor me´strö´brö´. Preciis Preciiis.
Vart Jag leder det är en annan femma.
WIsh me luck, lalala!



Tonight i wear this:
Jeansleggins-KappAhl
Vita tygskor-Feet First-gallerian
Rosa/vit-randig oversize tröja- Gina Tricot

TJAOO!

Tips! IsaDora Crystal Gloss



Crystal Gloss Stick Skirt och glansigt mjuka läppar!

Ett högglansigt, halvtransparent gloss-stift med en perfekt touch av färg.
Lätt och snabbt att applicera. Konturfast. Mjukgörande, vårdande och fuktighetsgivande.

OPARFYMERAT & KLINISKT TESTAT
- för undvikande av allergiska reaktioner.
 


Införskaffade den ljusrosa, våren till ära. I Love It ! Superfint, superglansigt, supernice!

15:25

 




20 sekunder, underbart men... onödigt.

Man promenerar bort till ST Erikshälsan, smått stressad eftersom jag hålle rpå med tvätten och förväntar sig att det ska gå fort. 45 min väntetid och när det blir min tur tar det lika långt tid som att säga " Du är frisk!" sen får jag gå. Jaha.. Varför är man anträffbar på sin telefon när man ändå kan gå i stress, vänta länge för att få höra tre ord. Nåja.

Påväg hem tog jag en sväng om på Coop med. Köpte diverse och en skvallerblaska. Planen är att sätta sig nere vid vattnet på en båtbrygga och sola. Men i vanlig ordning såär det väl mycke tänk, lite verkstad i mitt liv ;)

Eftersom många påpekar att "luncha" och "ta en take-away latte" är så Stockholmskt så kan jag ju inte vara sämre. En latte+bulle från 7-Eleven i ena handen och en Coop-påse i andra.;)

God Eftermiddag Stockholm!



sunny days

Tjolahopp tjolahej.
SOLEN....


Jag tror jag älskar den mer än någonsin. När jag i vanlig ordning la mig i soffan kl 06.30    så såg jag att den sken över vattnet och trafiken var ännu utom syn, så jag funderade för en sekund av att njuta av denna fredagsmorgon längs promenadstråket..Men vad trodde jag själv? Så jag somnade i soffan tills pappa hade ringt en tredje gång. Då gav jag upp och vaknade till liv. Inte ens då hade jag karaktären att sätta på mig promenaddojorna för att gå ut.. "Jag ska bara....", flera timmar sitter jag FORTFARANDE här och "Ska bara...". Nu har jag iaf fått på mig kläder och startat två maskiner tvätt. Om en kvart ska jag börja promenera mot St: Erikshälsan för nå provsvar eller vad det kan ha varit. Så, let the sunshine shine on mee !

Laters!

Darin-runaway

Darin är ju alltid Darin, men han har trots allt en del bra låtar ;)

God Morgon förresten!



Lurig Lista!

Ohejbara, en lista på G

Lovar du att vara ärlig? Absolutas.
Du heter: Emma Carolina Madeleine Wikström
Smeknamn: Carkan, Carro, Carkis, Cärk
Låt som när du är ledsen sörjer till? Sörjer sällan, men Eva Cassidy-Songbird har man väl gråtit till
Beroende av: Läppglans, umgänge, telefon
Vem behöver du mest just nu: Känner inget större absolut-måste-ha beroende av någon för tillfället.
Vad tror folk om dig? Ja vad tror folk om mig? Det kan väl ni svara på bättre än mig ;D
Stämmer det? ....som sagt...... ! ?
Vad får du oftast komplimanger för? Läppar och ögon kanske. Boobsen har fått sina komplimanger genom tiderna... mina "smink-talanger".. annars.. hmm.. inget spec.
Hur imponerar man på dig? Va kung på att vara social. Kunna hålla låda. En frisk fläkt. 
Brukar du skratta för dig själv? Yaah ! :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Så"
Var bor du? Kungsholmen, Stockholm
Trivs du där: Oja. Underbar stadsdel. Mysigt på alla sätt, nära till de mesta och vattnet precis utanför fönstret. Love it.
Äger du några converse: Not yet :/
Sprit, cider, vin eller öl: Vin-Drink-Cider
Vad har du för mobil operatör: Telia Student
Är du allergisk i mot något: Kiwi
Har du haft sex idag: Närå närå
Nästa mål i ditt liv: Hitta en galet ledigt jobb på Bromma eller Arlanda flp, bli en kung-trafikassistent
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mamma ville veta hemadressen.
Antal timmar sömn inatt:  Pjaa.. 10 stycken sådana
Sov du ensam: Jag ligger intill en lång brun-hårig man med bruna ögon.
Brukar du komma i tid: Ja.
När mår du bra: En kravlös solig dag med massa härliga människor
Hur känner du dig nu: Lite dirty. Vill tvätta händerna och sånt efter alla ledstänger i tunnelbanan och affärer, blää..
Vad tycker du om fötter: Blä!!
Vad saknar du: En STOR hög pengar
Favorit dryck på morgonen: Juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: 22.00
Sysslar du med någon idrott: ..... Shame on me !
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Mjaa...
Har du spytt offentligt: Mjoo..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Njuta av att det är så enkelt att bli snygg.
Är du nöjd med ditt liv: Ja det tar sig ;)
Vad gör du i morgon: Promenerar till läkaren för provresultat, tvättar och avnjuter SATC med Bettan.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Någon hunka,
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Beyonce :)
Vad längtar du till? SOMMAREN !
Om fem månader: ....är det Augusti..
Du samlar på: Smink :/
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Fredrik, mamma
Gillar du golf: Not yet men jag ska ge mig den att bli en golf-flickvän så jag har något gemensamt med min man :)
Har du strumpor på dig nu: Nylonstrumpor, ja
När grät du senast:  I förrgår. Separationstårar.
Laddar du ner musik och film från Internet: Nä, Spotify for the win,
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jadu.. Shop ´till you drop !
Har du piercing: Ja
Vill du gifta dig: Mmmm :)
Vill du ha barn: Ge mig två döttrar.
Solar du ofta: Aldrig
Gillar du att dansa: Very nice very nice
Är du flygrädd: Icket alls. Flygplan= my PHASION, my LOVE!
Hur vig är du: Jag kan jämföra mig med gitarren som står till vänster om mig..
Vilken är din favoritglass: B&J forever.
Tycker du om sushi: Nej jag tycker det är riktigt BLÄ
Vad äter du helst när du ser på film: B&J
Bor dina föräldrar tillsammans: Ojo...
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morningglory
Röker du: Näjdåå
Hur ofta tränar/motionerar du: Vardagsmotion för tillfället
Senaste låt du hörde: Lady Gaga-Money Honey

det blev en dag på... staden!

Hemma från en stadstur med B. Utöver lunchen & snickerskakan så blev det en liten shoppingtur. Medans Bettan köpte schyssta underkläder och chica stövlar så inhandlade jag två par skor. Ett par sköna vita shopparskor och ett par tan-färgade gladiatorsandaler som jag hade spanat efter. Det tackar vi för!


 


Och jag klarade T-banan på egen hand med bravur, nästan ! :) Så nu är jag pepp för nästa T-bane färd som äger rum imorgonkväll. Då blir det en SATC-kväll på Södermalm.

good girl, bad girl

När mitt liv fick en drastisk vändning, jag var inte längre singel, jag sa upp min lägenhet, sålde alla mina grejor och flyttade till Stockholm, tänkte jag slå på stort och bli nyttig också. Eller jag Bestämde att jag och Fredde skulle bli nyttiga tillsammans. Byta ut ljust bröd till mörkt bröd, äta mycke fullkorn, promenera morgonpromenader, inte äta godis osv... Ja, han är faktiskt jätte duktig. Käka mer sallad än vanligt, byter ut pasta mot bulgur medans jag.. Sitter här vid datorn, käkar vitt bröd med potatissallad på och dricker avslagen påskmust.

...dock så fick det bli mörk choklad ist för ljus Lindor- choklad.

Det är GOD karaktär mina vänner. Jag är så Stolt över mitt misslyckande !



a day on my own

God Morgon. Uppe med tuppen I was. Omöjligt att somna om när Fredde gått tillj obbet så i vanlig ordning la jag mig i soffan och tittade på VAKNA! med The Voice.

Nu har jag tagit en långdusch och är redo för sminkeriet. På en stund ska jag hoppapå T-banan in till stan och luncha med
BettanSTHLM Kaffe med Mjölk :) Kanske gå via Feet First och spana in skor. Sist jag var där såg jag ett par halvklackade gladiatorsandaler som dock nästan var slut men de skulle få in fler. Kanske har de kvar denna gången ! :) Tur att det är så BILLIGT.

Idag gör solen sig ett försök till att skina men det går inte fullt lika bra som det gjorde igår.

På vägen hem ska jag nog passera Lager Hause och kika om en badrumsmatta.

Laters! :)

Keri Hilson ft Timberland-Return the favor


det är ju bara onsdag en gång i veckan


Midori, Bacardi Razz & Sprite.. Mmmh!

lunch & glass

OJ vilken "hektisk" förmiddag det blev :) Efter trippen till Lidingö så kände jag att jag kanske kan ta mig fram med T-banan på egenhand, som jag varit såå orolig för :). Sen gick vi till Fyra Noll och käkade lunch. Kyckling & fetaostsallad. Magiskt gott.



På fönstret satt en skylt som Inte kunde tolkas på annat än ett sätt.


Haha !

Sen gick vi till glassfabriken och köpte hemmagjord glass. Mmmmmums.



Jag är rätt nöjd med denna dagen hittills! ;)


1 april

 
 
  
 

+ 17 och strålande sol.
Jag förstår inte varför jag var så negativ till att bo här. ;)

morningglory

Morgonstund.. 1 April....

Solen skiiiner mellan träftopparna och plusgraderna är flera. Vad passar inte bättre än en promenad till Rålis såhär efter frukosten?

Ja, så får det bli!