nackdelen att vara tillsammans med en sörlänning

Jag: " Kan du inte steka plättar idag? "
Fredrik: "Pannkakor..?"
Jag: "Nej plättar. Vill inte ha pannkaka"
Fredrik: "Vi har inget plättjärn"
 jag: " Joo stekpannan.."
Fredrik: "Ja pannkaka....."
Jag: " De heter plättar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Fredrik: " Pannkakor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Jag: "NEJ! DET HETER PLÄTTAR. MINIPLÄTTAR-PLÄTTAR-PANNKAKOR"


God damn it !!!!!

Miniplättar


Plättar



Pannkaka


Och ni som påstår något annat har fel-fel-fel! ;P


there´s a party at a rich dude´s house


idioter idioter

Åh i morse klev jag upp tidigt för att hinna läsa ut min bok som är en av de fyra som jag beställt hem. 14 och till salu. En självbiografi om en ung tjej som blev utsatt för våldtäckter och prostituerade sig för att dämpa sin ångest. Och att det delvis är utspelat i Piteå gjorde det lite mer intressant. Att sånt händer här uppe trodde jag inte men skenet bedrar. Mitt på dagen, när Fredrik hade sovit några timmar efter ett långt 16,5 timmarspass så fick vi oss ut i den extremt isande kylan för shopping med det stora S:et. Trodde jag. Hem kom jag med ringar, halsband, rouge och en tröja. Jag var sugen på skor och en klänning och en helt ny garderob. Meen, inte denna gången. Men Lördagsglädjen dalade fort när Fredrik fick ett samtal från sin fader som berättade att Fredriks lillebror blivit utsatt för beväpnat rån i Slussen igår kväll. Han kom undan med knivskador på halsen och några slantar fattigare. Alltså jävla cpn det finns. Har man inte moralen att skffa sig ett eget jobb och förtjäna sina egna pengar, oavsett om de ska gå till ett sunt leverne eller knark, så får man fanimig skylla sig själv. Att man sjunker så lågt att man måste råna någon annan, som slitit och förtjänar den där lönen i slutet av varje månad. Synd att dom inte åker dit heller, pga brist på bevis.

Nåja. Hade jag haft ett lillasyskon som blivit överfallen, skadat eller liknande hade jag nog tagit första bästa tillfälle att hämnas gånger hundra.

Ikväll hade jag mer än gärna festat. Så gärna. Jag har en vinare och en flarra me go´spriten hemma men dessvärre får den nog stå till en annan gång. Gaaaaaaaaaah!

Och nu när jag fallit tillbaka till bloggträsket igen så läste jag att Blondinbella gjorde sig mödan att brunscha på Petite France på Kungsholmen idag. Runt knuten på huset vi bodde i för några månader sedan. Jag tjatade massa gånger på att få brunscha där men det blev aldrig av.

Aja. Jag ska nog kasta mig i badkaret och göra en ansiktsmask istället för att deppa över utebliven utekväll.

Vi säger så sålänge.

Kram.

oo whatcha doin ?

God Dagens mina kära läsare. Nu har jag halkat efter lite i uppdateringen som vanligt men jag tror inte det spelar någon roll när jag ändå inte har något extraordinärt att skriva om :)

Jag är kvällssingel i helgen som vanligt. Jobb vaarje helg för mannen i hushållet. Lagomt upphetsande för mina helgbravader-not. Jag har inget liv Fre och Lör. Ja jo, jag har ju mina vänner såklart men då de har lite mer fullspäckade påhitt än vad jag har så kör de ofta ihop sig. Jag gör förvisso ingen större uppoffring heller, om någon läser detta, jag är helt ensammen imorgon kväll och sugen på lite vin och brudar. Kanske för mkt begärt men ni vet var jag finns om ni är i samma sits som mig ;)

Har precis ätit en otroligt lyxig middag bestående av fralla med skinka, gurka, tomat och pepparsalami med lite blåbärssoppa till och till desert blev det 2,5 praliner direkt från Karlas Frukt, Östermalm, Stockholm. Heavy shit. Mmmm...(?). Som balsam för min onda ihåliga tand som bör besöka herr munpillare omgående.

Imorgon hoppas jag på shopping shopping shopping och träna. Jag vill ha något nytttt.. Fira att jag äntligen tagit tummen ur och betalat våra resor. Det har legat som en börda på mina axlar ett tag. Det är bara lata av mig ;P


Nåja. Nu ska jag inte uppehålla Er dyrbara tid, my dear you´s. Have a great F-day, with or without me! ;)

Tjing. ( Jag kanske återkommer senare när jag är uttråkad x 200 )

Josse vs erika

Josefine Bournebuch vs Paradise Hotel-Erika. Liknelser? Yees.





Och på tal om Erika. Är inte hon typ den mest lösaktiga tjejen som varit med i svensk dokusåpa, eller vad ? Och om man läser det Jackie Ferm skrivit om alla deltarnarna "behind the screen". Usch, det osar könisar om henne.

Nattis.

jag väntaarr...

Vecka 2, från bungalows i  djungeln till lyx med deluxrum och spa direkt på stranden. Åh, man måste väl få unna sig lite på semestern!  ;P Jag är REDO, tack heej!

Takolaburi Cultural & Spa Resort
Khao Lak.








ge mig ditt utseende, Cheryl, tack!


TJOHEY!

PARTYNERVER. 20 Februari. Nu. TACK!


Vad är det med jag och Måndagar alltså...



det närmar sig med smååa småa steg

God Morning sunshines.
Jag vaknade för inte så länge sedan. Jobbat natt.

Jag har inte tänkt så mkt på resan ännu, konstigt nog, men nu slog det mig. I paradiset om två ynka månader. Sjukt skönt. I helgen shoppade jag loss bland Hawaiian Tropic SPF, aftersun, olja och bodybutter. Nu jädrans ska jag bli en cocostopp. Hjälp mig, har jag missat något viktigt to-do inför?

-Kolla passen - Check!
-Tagit sprutorna - Ska ringa min bekanta och få recepten utskrivna.
-Köpt ny bikini - Check!
-Inhandlat SPF - Check!
-Betalat hela kalaset - Snart så..
-Packat ner Cilla och Jonny - Ni får vara ert egna bagage ;)

Missat något viktigt?
Cilla? Är du me´? :D

Thaaaaailand, jaglängtarefterdigmenjaglängtarinteefterresantilldig tjohjooo!




Eekooo..ooo..

Så står huset tomt igen. Eller nejdå, jag tar tillbaka det. VI är ju kvar :) Men nu har Fredriks familj lämnat oss för denna gången.

I Torsdags när de kom bjöd jag på hemmalagad ädelostsås med jättepasta. Det är så Sjukt gott och alla borde prova göra det (Recept nedan). Sedan korkade vi upp i vin och andra härligheter. På Fredagen gick vi in till stan och bokade bord på Johanna i Parken, sedan tog vi en svängom på CK. Mamma Fredrik överraskade både han Och lilla jag på en present var. Fredds fick ett par nya Lacost-skor och jag fick en Elisabeth Arden-handcreme och en Miss Dior Chérie-bodylotion. Oh yes, heaven. Sen gick vi självklart till Lilla Marie och lunchade. Tanken var att vi skulle gå vidare mot Bonnstan och Landskyrkan för att titta på en Skellefteåmadonna från 1100-talet som de fått nys om men de stod inte ut kylan (-11 grader,hehe..) så vi gick hem ist. Kring 19 traskade vi till J-I-P och käkade. Jag började med en annanascoctail och till förrätt blev det västerbottenspaj, varmrätt svärdfisk på rödbetsraggmunk, desert lakritsbrulé m. citrussallad, Capuccino och 2 flarror vin. Magiskt gott. Igår kom mamma och pappa och besökte oss också. Jag begav mig ut för att inhandla diverse för kvällens måltid som jag skulle laga till hela högen, och det blev silltårta till förrätt (sjukt gott) västerbottensost ungsgratinerad pressad potatis, grillad lax på ruccolasallad och en kall romsås med ingefära till varmrätt och annanaspaj och kladdkaka till efterrätt.

Ah, vilken helg. Massa äta, hehe. Nu väntar ett biobesök ikväll sedan nattjobb. Det var min fartfyllda helg! :)

Puss

Recept:

Koka färsk tortellini

Knaperstek bacon, lägg upp på hushållspapper
Koka upp creme fraische, tillsätt salt och peppar
Riv ner ca en halv gräddig ädelost
Tillsätt baconet och färsk basilika om så vill
Servera.
ÅH SÅ GOTT!

10:49

God Morgon.
Jag måste ställa klockan numera för att få mig upp i tid ( senast 9, annars är det ju mit ti dagen), vilket är ovanligt för mig som är så morgonpigg! :)
Nu är snart gästerna på ingående och allt som vi skulle hinna idag fick vi pressa ihop och slopa diverse såsom träningen, buhuu ;(
Vi ska snart iväg och handla maaaassa mat. Ikväll blir det jumbopasta med ädelostsås made from scratch. Sjukt gott. Och på Lördag kommer mamma och pappa. Så ska föräldrarna få träffas på riktigt för första gången, efter sisådär 1,5 år :) Eller mamma har träffat dem en snabbis tidigare. Jag kännerf lite press på mig. Jag ska baka egna praliner och fudge för att ha lite smarrigt att bjuda på iaf ;P

Så, om jag inte skrivs något mer under helgen så vet ni att allt är som det ska, är bara lite social av mig med besökarna! :)

Ha en trevlig helg.

" ÄR DET EN MÖRDARE HÄR?"

Tjoooooooooooooooooooooho.
Kl är snart mitt på dagen och jag sitter halvnäck, svettig och äcklig efter ett nattarbetspass följt av cellprovstagning hos barnmorskan och träning. Min superduperenergi har snart maxats. Inte än. Skulle lått kunna ta en lång promenad. Sen skulle jag nog behöva sova i ett sekel. Jag har grymt lust att vända ut och in på hela huset. Råstäda som om det vore det sista jag fick göra.

Jag blev skrämt till en hjärtattack inatt. Kring 2-snåret bröts tystnaden och ett hjärtskärande skrik utbröts. Mörkrädd som jag är tände jag lampan, försökte fatta vad fan som händer, hinner tänka "Ånej jag visste de, de äär en mördare här ändåå" , springer in till personen i fråga. Puh, det var ingenting. Bara lite konstigt nattbeteende :)

Imorgon anländer Fredriks familj ända från Småland. Ska bli trevligt att få adelt besök över helgen. SYnd att Skellefteå inte har så mkt att erbjuda som kanske faller just dem i smaken. Nåja, tror nog att det viktigaste för dem är att få träffa sin lilla (WORD!!!) son.

Nu ska jag vila fem minuter innan energiknippet i mig är igång igen.

Puss

mornin´glory

God Morgon.
Eller, god dag kanske är mer lämpligt. Vaknade för någon timme sedan.

Har myst ner mig bland madrass och jättekuddar, fortf iförd pyjamas, i väntan på att väcka Fredrik som jobbade fram till 07.00 i morse.

Idag är det Söndag och det innebär ett mördarpass på gymmet. Jag är laddad till tusen och jag känner att jag ska springa på Indoor Walking-maskinen tills jag trillar av utmattning. Hoppas det inte är så mkt folk på gymmet idag. Hoppas främst att inte "my new bff" är där idag igen. Då gömmer jag mig långt borta.

Hörs sen..

this is my show


Kvällsrapport; Lördag kl 22:42, dag 2 med träsmak i rumpan

Hej och hå.
Ja nu har det gått drygt 24 timmar sedan jag satt exakt i samma position som jag sitter i nu. Den enda skillnaden är att jag har bytt ut mina mörkblåa kalsonger mot annat, jag vilar mitt högra ben på baslådan ist för mitt vänstra och jag har faktiskt, hör och häpna, en bh på mig. Jag trotsade moder natur och klädde mig som den anständiga kvinna jag är. En annan sak som denna kväll har gemensamt med föregående kväll är musiken, ensamheten och längtan efter partymoves. Var är dem? I mig är svaret. Det sprattlas och sprätter i varje liten centimeter i mig. "Oh, skönt för dig", jo jävlar. Jag behöver få utlopp för min energi på ett mindre hälsosamt vis än ett redligt pass på gymmet. Med lite procent i kroppen och några hjärnceller färre på ett dansgolv med massa fulla killar som har för slapp analring (som vissa verka få efter några öl för mkt..) , där skulle jag vilja vara just nu. Knäpp i vissas öron, fullt förstående av andra.

Låtarna i hörlurarna byter av varandra en efter en och den andra är bättre än den andre. Fasen alltså. Kan ingen bjuda upp mig på dans? Jag vädjar i ren desperation. Jag är Carolina, jag ska inte sitta på rumsgolvet en Lördagkväll kl 22:40, för andra dagen i rad. Detta är inte mitt kall så att säga, jag känner det.

God Natt då. Jag fick iaf min Ben&Jerry ikväll, så jag överlever väl någon timme till.

Puss.



yssling pyssling pyjamas

Igår kom mamma med en typisk ful 70-tals galge till mig som kan klädde i rosa sidenband och en rosett. På den hängde jag mormors gamla sidenpyjamas för att pryda en garderobsdörr i sovrummet. Det blev sött tycker jag!:D






Nu ska jag träffa Tessan och käka GLASS och se Slumdog Millionair.

Puss.

empire

När jag har tränat på gymmet brukar jag passa på att sätta mig i stretchrummet när ingen är där, töja ut kroppen lite, blunda och avsluta ett härligt pass med Empire Of The Sun. En slags mediterande återställare. Men jag älskar den. Jag avslutar denna Fredagskväll med hörlurarna på huvudet, nesläkt rum, blundar och drömmer mig bort, till denna magiska låt.... God Natt.

We are the people that rule the world.


kvällsrapport; 22:12, läget fortfarande under kontroll

Caught in a bad romance.
Jag sitter på golvet i Viktors rum. Nu undrar ni säkert vad Viktors rum är. Men jag har döpt det till det med tanke på alla rum som finns i vår lägenhet. Hålla koll. Och här inne ska Viktor sova nästa helg. Han blir lixom den som inviger sovandet här. Då får han bära äran att äga ett rum på Manhemsgatan 19A. Ja, jag sitter här på en ihoprullad madrass. Jag bytte ut den hårda trästolen mot en mjuk madrass på golvet. Jag är så het så jag har dragit på mig ett par långkallingar från 4an och en utsliten tunika som är 100 år gammal. Jag har inte ens en Bh, då alla mina bhar har åkt till bh-himlen. Jag är nog skapt att köra hang-loose, då mina tuttar är större än satan själv och väljer att knäcka alla "bysthållare" som jag närmar mig. Nåja, vad gör det om hundra år, då Fredrik har intalat mig att han älskar mig med eller utan bh. Jag köpte skiten och trodde varje ord han sa. Ja, vad gör man inte. Hursomhaver, det är Fredagkväll och jag sitter på golvet i ett kallt rum och pillar naveln. Jag är ensammen och mitt enda sällskap är en Halmstad Crush Dry Lime. ( Är det någon som vill ta sig ann en kalsongnissa?) Om man halsar den nog fort, blir man full då? Tål att tänkas på, men om jag tänker för mycket så blir jag trött, och blir jag trött så somnar jag på golvet, och somnar jag på golvet så får jag ont i ryggen och får jag ont i ryggen så är det inte kul att jobba, och är det inte kul att jobba så får jag ingen lön och får jag ingen lön så kan vi inte leva loppan i Thailand. Och det vill vi ju ?

Mitt nya löshår är så långt att jag har flera gånger misstagit mig att jag Kanske borde klippa mitt pubis, men så märkte jag att det var fel färg så jag lät det va. Jaha, vart ville hon komma med det där tänkte ni säkert nu, näe det vet jag själv inte.

Hur har annars kvällen varit då, kanske ni hade velat fråga mig nu, och jotack, den var bra. Jag är fortfarande mätt som ett drägg men pappa har lärt mig att jag ska tänka på barnen i Afrika. Är sensmoralen i hans predikan att jag ska vara nöjd även om jag får äta ur soporna? Jag har inte riktigt greppat det där än, men jag kör en egen tolkning på det. 

Och ikväll hade jag velat köra en all in, men vart är mina all-in:are när jag behöver dem? Jag fixar det nog bra själv. Det ser ut som att det har varit hus i helvette hemma hos oss. En stol ligger helt masakerad på vardagsrumsgolvet, och ja, jag tar på mig skulden. Jag hade lite för skoh idag så den gav med sig. Skitstol säger jag då. Hur värdelös får man va.

Nåja.. Det här blev inte så innehållsrikt inlägg. Men det blev ett inlägg. Och det är väl utsidan som räknas? Eller? Blame it on the happy people. God Natt!




Observera min ljusblåa knubbiga fot. Är den inte söt så säg.

blame it on the happy people


hår, mat och det obefintliga partyt.

Efter en hektisk dag är jag äntligen på rumpan.
Vi hoppade upp ur sängen redan efter 8 i morse och strax där efter begav vi oss mot gymmet för ett träningspass. Sen hem och duscha för att sen möta upp Kevin som skulle till veterinären och klippa klorna.

När jag kom hem satt jag mig med håret , som kom med posten igår, för att börja sy. Ca 3 timmar senare var det klart. Sjukt jobbigt och nästa gång ska det definitivt beställas färdigsytt.

Sen började jag med middagen som jag skulle bjuda mamma och pappa på. Det blev en improviserad soppa gjord på:
-Cocosmjölk
-Curry, gul och röd
-Kanel
-Salt
-Buljong
-Svartpeppar
-Citrongräs
-Färsk vitlök
-Charlottenlök
-Annanas
-Färsk chili
-Thaiwok grönsaker
-Räkor
-Creme Fraische

Det blev riktigt gott och starkt.
Sen blev det tacopaj och slutligen hallonpaj med vaniljsås med cocoscreme och limeskal.



Nu är jag sjukt sugen på en spontan fest, men det verka gå trögt att hitta någon fler än jag som är på den spontana partykvällen så jag får sitta här bakom datorn och Spotifya och drömma mig bort i mina egna fantasier.

Och denna pinglan var det Inte igår man hörde.



hår!

Min mage är hemsökt av Tacos. OH NO säger ni nu, OH YES säger jag då.
PÅväg hem från jobbet idag fick jag extreeemt ont i huvudet. Jag kunde inte vrida mitt huvud eller ha ögonen öppna mer än att kisa, så när jag kom hem på gården så stod Fredrik i dörröppningen för att ta över bilen och parkera in den i carporten så jag fick springa upp och stänga in mig i ett mörkt rum. Nu känns det i varjefall bättre.

Och idag kom mitt löshår också. Snabb leverans. Men smart-ass som man är så missade jag att beställa clips att sy fast i tränsen också så än sålänge är det bara... hår... !

Och nu börjar Gränsbevakarna USA. Jag kommer tillbakas snart..............

hårhårhårhårhråhråhråhårhår, man blir ju som besatt;)

Oj, jag "råkade" att inte skriva på några dagar. Så det kan bli.

Nu har jag precis tryckt dagens middag. Jag gillar när karl´n står i köket när man kommer hem efter jobbet, i vanlig "älskliiing, maten är klaar"-anda. Det blev iaf kotletter, ris och bea. Riktigt grabbkäk. I like.

Härom kvällen tog jag ut mitt äälskade löshår som har varit min trogne följeslagare i några månader. Men efter att ha lessnat att måsta avvara 20 min i badrummet enbart för att borsta håret så fick jag nog. Tror även Fredrik fick nog, när han var gång påpekade hur förbannat hårigt det var på toagolvet. Wops ;P

Fast jag insåg att jag är mer eller mindre hårlös efter detta våldsamma kalaset mot mitt egna hår, och tänk vad lite extra hår kan göra för självförtroendet, så nu har jag beställt nytt hår. Haha.. Jaaajajajajaja onödigt säger en del, väldigt nödvändigt säger jag! ;P (Jag tog nog även rekord i att skriva hår...)

Imorgon ska vi ha Tacomys på jobbet. Det ska bli trevligt. Sen veckans första träningspass. Träning Tors, Fre, Lör och Sön. Ingen rast, ingen ro ! :)

Snart kommer brorsan + fru och hämtar upp oss för lite bubbel på hans jobb. Det har varit efterlängtat allt för länge nu.

Vi hörs senare hörrni! :)

chris brown ft Eva Simons-Pass Out


Tatung, Tradera och Ananaspaj.

Helgen är påväg att ha gjort sitt och jag är nöjd över resultatet. Vi vid "barnbordet" åt Mangolian BBQ och hade en liten ät-tävling på Tatung igår, jag, Erica, Patrik och Fredrik. Det var Erica vs. Fredrik och jag vs. Patrik. Fredrik vann med hästlängder över syrran med 4 portioner mot tre, och jag och Patrik gick segrande ur vår lilla tävling med två portioner var. Tack för en god match. Sedan åkte vi till Ursviken och käkade Ananaspaj och glass. Nu är svulstandet över för denna gången och vi påbörjade denna söndag med ett hårt och svettigt träningspass.

Här är för övrigt lite bilder på mina Traderabud. Jag är nöjd! :)

 Tjejtidningar från 50-60-talet.
 Världens sötaste bordskalender
 Gamla bilder från Skellefteås busstation samt Västervik
 Gamla uttdrag ut någon bok
 Receptbok från 1927
 Toa-skylt
 Små lådor, design Lisbeth Dahl

innan jag ska sova..

God Dag. Eller god afton rättare sagt. Eller kväll...?
Och vad i hela fridens dagar gör du uppe nu kanske ni tänker, jaa jag förstår att ni är helt blown away av min kvällspigghet för en gångs skull, men jag har redan sovit någon  timme där kring 18-19-tiden så jag är pigg som en lärka nu, efter 1,5 timmes försök till att sova kring 21-snåret.

Jag sitter hemma i min ensamhet. Mitt enda sällskap för tillfället är en halvdan blomfluga som håller på att antasta skrivbordslampan. Om han lyckas eller ej får tiden utvisa, men jag har inga större förhoppningar om detta.

Idag tog vi en prommis till jobbet för att överlämna mina semesteransökningar och skriva på anställningsavtalet, så nu har jag fått tummen ur att göra det. Sedan traskade vi vidare mot Friskvårdskompaniet där vi hurtade en kortare stund än vi brukar, ca sisådär 45 min. Vi var båda slöa och vi visste vad som väntade efteråt- MAX! Såhär i efterhand så tror jag att det där gympasset var med eller mindre waste of time, men att töja lite på kroppen inför helgen har ingen dött av. Imorgon väntas en släktreunion på pappas sida, på Tatung. Kusin, faster och familjer kommer upp från Umeå för att pryda vår mysiga stad om än för bara någon timme. Vi umgås kanske 1 gång var 5e år så de känns inte som att vi Inte har en anledning att ses. Kusinbarnen har vuxit upp och blivit fjortisar ( Om än mogna sådana...) och jag minns det som igår när jag och syrran var barnvakt till Alexandra en liten sväng hemma hos farmor. Nu har hon hunnit besökt USA fler gånger än vad jag har läppglans och avverkat pojkvänner. Ja, tiden står inte stilla direkt.


Idag fick jag hem hela 5 st vinnande Tradera bud. De rullar in som bara denn och imorgon kan jag lägga upp lite bilder på mina fynd.

Nu ska jag krypa till kojs och invänta knoppen som kommer hem snart. Nej just ja, haha, måste bara berätta... När jag kom hem från jobbet imorse och smög mig in till sovrummet och pussade Fredrik på pannan reagerade han blixtsnabbt. Flög upp ur sängen, ställde sig med båda handflatorna mot väggen nedanför sängen och trampade hårt i golvet, sen yrade han till, föll mot fönsterbrädan och landade på golvet vid sängen i fosterställning och gnydde som en lite kulting. Jag hann inte ens reagera, så la han sig i sängen igen och försökte somna om.

And I was like " -....WHat??????"

De ni. Puss.

lite småkyligt ute va ?

Det är ofattbart kallt ute idag. Vi tog en promenix in til stan för att hämta ut mina skor som äntligen har anlänt och Fredrik tyckte att det var en god idé att gå längs älven , vilket jag senare tror att han ångrade bittert. Enligt Team Sportia-kvinnan var det närmare -35 ute ( med vindarna inräknade..)
FÖrutom skorna blev det ett linne och en hood med. Så nu har jag ny träningsoutfit och det känns ganska viktigt att känna sig fin, även på gymmet. Visst?

Så nu har jag proppat i mig ägg och keso och inom kort väntas jobb till imorgonbitti, sen bär det av till gymmet direkt efter. Hej å hå! Men de är så kul när man kommit igång och motivationen fortfarande finns kvar. Bra när man är två, peppa varandra lite!

Hörs imorgon.


Carolina óch Carolina

Hur i hela fridens dagar kan det finnas så mycket kyla på vår jord? Tar den aldrig slut? varför förstår inte jorden att vi mår alla bättre av lite plusgrader....?!!?!?!?

Nåja. Igårkväll, när jag la mig, hamnade jag i sängs med en annan Carolina. Samma hårfärg, lika stora tuttar, lika lätt till skratt, båda med en förluten alkoholtörst och allt därtill  ( Okej, jag kan inte jämföra mig med henne i Hääästlängder, men..) men ack så mkt mer framgångsrik. Jag pratar givetvis om min idol Carolina Gynning och hennes första bok "Ego Girl". Jag läste den klart på förmiddagen idag. Jag blev som fängslad av hennes livsberättelse. Det är helt ofattbart vad den tjejen har hunnit med och gått igenom under hennes ungdomsår. Och att hon aldrig dog på kuppen är ren tur. Jag ska helt klart köpa hennes andra bok "Ego Woman", jag kan inte väänta tills jag får den i min hand.

Annars så har vi haft brorsan och Therese på besök ikväll. Fredrik bakade grahamsscones med philadephiaost och Hallon/Granatäppelmarmelad till. Sjukt gott. Sen så spelade vi "Och hur FAN visste du det?". Sjuka frågor.

Nu är klockan mycket för mig för imorgon ska vi upp tidigt för att gå och träna, sen jobbar jag eftermiddag så de är bara att jalla jalla..

Från den ena Carolina till en annan, God Natt mina kära.





I´m overload.

Direkt efter jobbet bar det av raka vägen mot Friskvårdskompaniet. Jag är helt säker på att om jag skulle spara det några timmar så skulle min röv fastna i soffan resten av kvällen.

Jag körde på som utav attan. En timme blev t.o.m för lite för att jag insåg att jag var kungen på trampmaskinen idag. Heja Heja. När jag gick till strechrummet för att göra lite situps och sånt så kom en märklig tjej in som har flinat åt mig under hela passet. Jag stoppar in iPoden i öronen och lägger mig ner och blundar för att köra på. Jag känner på mig att denna tjejen är in to me. När jag efter några sit ups tittar upp så står hon där vid min sida och flinar det största flinet, samtidigt som hon pratar med mig. Jag hör ingenting och det verkar inte hon fatta så jag stänger av ljudet. 

Hon: " MEN OOOOOOOJOJOJ VAD DU ÄR DUKTIG"
Jag: " Eeehhheh.....he...."
Hon: " Jätte duktig. Jag har varit här ett tag och har redan förlorat 8 kg heheheheheeeeheh"
Jag: "Oj......oj...oj...."
Hon: "Vad KUL att du börjat här också. JÄTTEROLIT"
Jag: "Jaah... heehh.. tack..!?"
Hon: " Bra jobbat! KÄMPA KÄMPA! *armrörelser*
Jag: " JAJAMENSAN!!"


Och där fick jag än en gång bekräftat att skumma personer dras till mig. Jag är som en magnet till dom.


TADAA!

Nytt år, nya möjligheter, nya bloggtag?
Jag fick ett välformulerat samtal från söder som uppmanade mig att sätta mig bakom tangenterna igen och börja knappra för att fylla ut vår bloggatmosfär med lite andra ämnen än bäbisprat, botox eller wannabe-kändisskap. Man håller väl sin plikt så gott det går. Vi får väl se hur länge det varar ;)

HUr ska man sumera den senaste tiden då? Kanske genom att radda upp allting? Som alla andra gjorde de sista timmarna av 2009 ?

- Jag har blivit beroende av Tradera. Day ´n night var min melodi. Tills jag insåg att hela min mailinkorg var fylld av "Tradera-Vinnande bud" samt grovt nedsatt saldo på kontot. Jag anade en viss koppling mellan dessa. Så var har jag nu fyndat allt mest på Tradera undrar ni då? Okej, de låter kanske fånigt, men... en hel hög med skvallerblaskor från 60-talet med "Prins Kung carl Gustav", Birgitte Bardot m.m.., en bordkalender från samma årtionde, en receptbok från 1927, en sliten plåtskylt med texten " My house was cleaned yesterday, sprry you missed it", en Rosa Ljung-fönsterlampa m.m. Shabby Chic är allt jag säger<3

- Fått ett utökat vikariat från 1,5 år till minst 3 år vilket mer eller mindre garanterar mig att tillslut få en egen tjänst, en välkommen julklapp, tack tomten.

- Haft en förträffligt trevlig tjejfest på Kronan juldagen då man fick smaka på både det ena och det andra.. sen vet jag inte så mkt mer...!

- Spenderat en mkt trevlig nyårsafton i Malås skogar innehållande älgkött, vildsvin, räkor, snappsar och en sambo i kräkhinken. Gott Nytt år!?

- Tecknat ett "livstidsgaranti"-avtal på Friskvårdskompaniet, bara för att inte kunna bli lte lat och sluta efter ett halvår.

- Slutat läsa bloggar av någon anledning. Tröttnade på en ohuman plastbrud vid namn Kissie, tyckte att Kenza blivit lite väl "my money..." och anser att Bella förmodligen inte har så glammigt liv som hon vill att det ska framstå.



Och efter klockslaget den 31 December 2009 har livet rullat på i sakta gemak. Några nyårslöften har jag i vanlig ordning givit. Och ett blev det inte....

1, Sluta rapa ( Ajabaja av Fredrik)
2, Sluta spontanshoppa (Uppmaning av mor lilla mor)
3, Endast äta godis dååå och då samt endast fika när det är speciella tillfällen ( Nej, en tisdag framför tv räknas inte, trodde jag med men icket)
4, Sluta vara så beroende av Tradera
5, Mogna lite!!!
6, Släppa ett visst kontrollbehov i vissa lägen
7, Lära mig åka rulltrappa i nedåtgående riktning utan att börja lipa

Nu återstår det bara att se hur länge dessa löften hålls. Men.. näe.. Jag SKA!

Vad har då år 2010 att erbjuda?

En inbokad Thailandsresa i mars, bröllop i Juni, första betalda semestern, Småland, Stockholm, Europa-weekend, träning, bli rik (!?), spelkvällar med Emma och Anton ( Anyone join us?) m.m. I´m up for anything!


Såja, det blev väl ett godkänt kick-off inlägg för år 2010.

Gott Nytt år y´all ! :D