Long time, no see!

Oh, jag har inte varit nå vidare aktiv på bloggfronten, men here I am again!
Alla har blogg nu för tiden, de e rätt skoj..
Nu är jag hemma i Norsjö, åker hem till Skell ikväll.
I helgen var det Station8 på fredan och hemmafest på TT i lördags med hela gänget samlat. De va riktigt riktigt trevligt ;)
Till helgen är det utgång på fredagen med både gamla Norsjövänner och andra klasskompisar och halloweenfest hos Madde och Daniel på lördag. Helgerna består av fest fest och fest denna höst.
 Inte mig emot ! ;)

Tenta i Marknadsföring i fredags.. pjuh, jag fick godkänt på den, så sköööönt. Imorgon är det tenta i Engelska, I´m doomed, vet knappt vad jag ska plugga på :S Tacka vet jag omtentor! ( me don´t like engelskaläraren, hon är inge vidare..)

Annars då? jodå, livet rullar på som vanligt, bara lite kyligare...Helt sjukt hur ens liv kan make a U-turn på bara några månader. Från att ha slavgörat på sjukhemmet i Norsjö, med de flesta av sina vänner lite här och var i vårt avlånga land med strålande studier och nya vänner, till ett underbart liv i Skellefteå, med eget boende, riktigt skoj plugg och nya vänner. Allt e som.. annars... :)

Ah, jag skulle vilja vara någon annanstans just nu.. och göra något annat.. med någon annan.. mer än så säger jag inte ! ;) 

Schysst stormväder vi hade i fredags.. Smart som jag är hade jag massa saker at göra på stan denna dag, istället för att sitta hemma och mysa in sig i en stor filt och kolla på all magisk rörelse i vinden utanför.

Ja, kanske dax att plantera sig i engelskaböckerna en stund.. Plugghäst som jag är så lessnar jag efter 2 minuter. Kanske därför jag inte blivit så bright i mina dar! Hah!

Vi ses och hörs, kom till mig på fredag gott folk!

Pusstut ( Som Lollan hade sagt )  ;)