awaymessage: Thailand t.o.m 7 April

Ja då var stunden kommen. Eller ja, inte riktigt än, ska ju faktiskt avverka ett sista arbetspass ikväll innan. Vi åker imorgonbitti, kl 7.30 från Skellefteå för att bege oss mot Luleå, eller rättare sagt Sunderbyn och dumpa bilen hos några bekanta. kl 13 går planet med destination Thaaailand.

Här får du infon du ville ha lilla mamma :)

Anländer 06.00 lokal tid.

Första veckan,
Kamala Beach,
Print Resort där vi ska bo i en liten bungalow :)



De 6 kommande dagarna efter det, Khao Lak, Takolaburi Cultural Spa & Resort



För att till sist avsluta med 2 dagar i Karon Beach på Phulin Resort



Vi kommer att skriva på Resdagboken också, (Klicka här)

Såå, ha de bra här hemma så länge!

Vi ses! :D

up ´n away

Har precis vaknat upp ur en dvalandes siesta sedan kl 15. Jag och Fredrik tömde spargrisen och gick ut och åt middag idag. Jag betalade med småmynt, är de okey eller är det allmänt fattigmansmobbat? Haha. Jag är less på mackaroner och köttbullar så vi körde på stort.

Nu ska jag snart iväg och jobba natt och till Er partyanimals där ute kan ju dansa till Up and Away och deppa en smula över att Glamourama är finito (för denna omgången..?)

Ha en bra kvälls!


morgonshopping

Mamma ringde mig för en stund sedan.. VI pratade om allt mellan Thailand och bröllop. "What to wear?", under tiden klickade jag mig runt på H&M´s hemsida och vips så har jag en beställning påväg hem.







nedräkning

Lördag, Söndag, Måndag... Det går fort.
Oooooooooooooh Thaaailand, where aare you?

Har laddat upp med massa mojsiga sunlotions. Hawaiian Tropic är de bästa :D


en djup gripande blogg

Läs denna bloggen. Den handlar om en kvinna som drabbas av en svår cancer i samband med hennes dotters födsel. Hon skriver om hur hon kämpar under sin sista tid i livet och nu har hon gått bort, men hennes man har tagit över bloggen och skriver vidare. Gripande, verkligen.

broken heels


utökad familj

När pappa var liten försvann hans pappa. Farmor träffade en ny som tillslut föll sig naturligt att bli pappas "pappa" och vid den tidpunkten i livet då jag och mina syskon kom så var han vår farfar, kanske inte biologiske, men han var vår farfar iaf. Världens bästa dessutom. Vad pappa inte visste var att han hade syskon i södra Sverige, hans riktiga pappa med hans nya kvinna. Tills för ca 10 år sedan...

Pappa hade en bror och två systrar som han inte visste om. De i sin tur hade barn i våran ålder + och -. Vi fick alltså en handfull kusiner till i våran annars väldigt lilla kusinskara. En mycket märklig men obeskrivlig känsla att helt plötsligt få en större familj än man haft.

Ena av dem, Joakim, träffade vi bara något år efter. Han bilade upp tillsammans med en killkompis. Att träffa honom kändes som att träffa en nära kusin som man inte träffat på ett tag. Det föll sig bara så naturligt.

Tyvärr är han den enda av dem jag träffat, men nu under den senaste veckan har jag varit i kontakt med både Sanna och Emelie på Facebook. Ett litet steg iaf! ;) Och ja, jag ser helt klart vissa likheter mellan oss.

Emelie 23 år




Sanna, 21 år


put it in a lovesong


ny leksak

Jag ber om ursäkt, men jag har blivit med iPhone, hoppas det är svar nog. Inte för att den är väldigt rolig, för de är den, men jag är inte teknikens underbarn så jag tar lite lång tid på mig att ens fatta vad det är för något (En telefon..!?) Jag har redan ett favoritspel, det heter Paper Toss. Man kastar alltså papperstussar i en sopkorg när det blåser en fläkt mot. Roandeee..

När jag kom hem från jobbet står Fredrik i hallen redo att bege sig till Stockholm. Han frågar om jag inte ska komma ner på Fredag morgon efter jag slutat jobba. Ptja, jag är väl inte den som är den så sure. Stockholm HERE I COME. Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad underbaaaaaaaaaaart det ska bli att få återse den kära staden men främst det uunderbara Kungsholmen med den uuunderbara lilla tvåan som en gång var min hemadress. GAH! , som Style By Mats-Mats hade sagt!

Ska bli sniice:igt. Om och 2 veckor är vi i Thailand. DET ska bli snice:igt mina vänner.

Puss.

destroy


underhållning på småtimmarna

Det är natt. Vaknar av att Fredrik sätter sig upp och kollar runt. (När detta sker vet man oftast att något är pågång att ske i sömn..) Jag frågar vad han gör.

"Neee jag ska..borsta tänderna... Haha, nästan rätt. Jag ska faktiskt borsta tårna. Tills dom blir gula. Haha, de där blev nästan rätt. haha" (lägger sig och sover igen)

HAHA. Kul att han dumförklarade sig när han sa att han skulle borsta tänderna. Blev inte direkt mer klokt att säga att han skulle borsta tårna tills de blev gul iaf.

HAHA. Det var nattens happening.


sick little lady?

Arbetskompisar har bytt av varandra i sjukdom under veckans gång. Fredrik har varit sjuk nästan hela veckan. Jag kände i Fredags kväll att jag mådde -illa-. Jag börja känna det ikväll igen. När jag var påväg till nattskiftet så kom frossan och uppstötningarna. Mitt "Oj så bra jag mår Carolina" funkar nog inte i alla lägen. Kände att gränsen var nådd. Hur långt ska de behöva gå innan man kanske ska tänka på sig själv också. Men likförbannat har jag -VÄRLDENS- dåligaste samvete över att jag stannar hemma inatt. Varför? Varför ska man känna en skuld för att man, inte så konstigt kanske, blivit smittad av folk i sin omgivning? Man är väl inte mer än människa?

Nä.. svårt att släppa de där. Booh! Nu ska jag krypa ner under mina tre täcken igen. Har förberett med en hink vid sängen oom ifall att.. (Peppar peppar.....)


o-bryt mitt hjärta

Det är Onsdag eftermiddag. Vi har precis ätit ett alldeles utsökt Tacomiddag på Skolgatan i Norsjö. Jag suckar och stönar över att köra de där 8 milen hem till Skellefteå. Fredrik uppmuntrar med färd-Cola samt att prata med mig, ist. för sova. Tillslut ar samtalsämnena slut ( Han frågade vad det första jag ska göra i Thailand är.. sen blev de tyst, mycke v har att prata om då..) så tänkte jag att det skulle vara mysigt med lite Lugna Favoriter. Kärlekssångerna flödade och kärleksfull som jag är tänkte jag sjunga med låten, som i detta fallet var Toni Braxton-Un-break my heart. " UUUN-BRÄJK MAJ HAAAAART. SÄJ JO LÖV MI AGAAAAIN". Jag försökte t.o.m hålla samma tonart som henne, leva mig in i denna nostalgiska kärleksballad. Det tog inte lång stund förens Fredrik bröt sin tystnad.. I min kärleksbubbla tänkte jag att han kanske skulle säga "Åh älskling.. vad fint... du är så söt!" Vad säger han?


"Det låter som dom i Singing Bee!"

Tystnad. Musik & Romantik... no more!



kladdkaka med jordgubbspuré

Jag klev alltså upp kl 06.20 i morse. Att vara kvällstrött och morgonpigg har sitt pris. Men jag har hunnit att städa, rensa ur garderoben, tagit en låångpromenad i solen med syrran samt bakat en -kladdig- kladdkaka med jordgubbspuré.

I love early mornings! :D






söt salem

JAG-DÖR!
Planetens sötaste artist. Titta i Salems ögon.. ser ni inte hur han säger "mmmmamma!" som sitt första ord i livet. "Mmmmmammmaa, titta, Mmmmmamma, Salem sjunga i TV!" och då säger jag "Såja lilla gubben, du är så duktig så" ,plockar upp honom från pianostolen och sätter han i bebisselet som jag har på magen.

Min lilla Salem, nu ska du få följa mamma på en härlig shoppingtur.






En röst från mig, varsågod.