Take me home!!

Det här har varit en av de värdelösaste tisdagarna på länge. Då jag har träsmak i rumpan efter att ha suttit på en stol för länge, gått igenom alla aktuella bloggar 10 ggr om (ingen har uppdaterat under denna tiden) då de pirrar i nerverna av tristess och jag vet att det finns Ingenting annat att göra. Det blir nog inte roligare än såhär när man befinner sig på sin uppväxt-ort. Nä nu ska jag inte vara negativ men jag känner igen känslan sedan man var tonåring och hade en riktigt riktigt tråkig dag, man gnällde lite på mamma, lite mer på pappa och avslutade dagen på vardagsrumsgolvet som sista utväg till en trist eftermiddag. (Om jag inte hade snott pappas extranyckel till bilen och kört till Lycksele för att umgås med Dany tillsammans med Bettan dvs.)

Min telefon har kajkat på köpet. Mittenknappen som man styr med har ett eget liv och ringer vem den vill och skriver vad den vill. Tina fick ett gäng. Första: "Sambolivet enligt Carly och vinAndra: " Oj! vin" Tredje:  "MEN FUCK, telefonjävel" (ursprungsmeddelandet skulle lyda "Sambolivet enligt Carky och Tiny")

Så nu har jag en sån där klassisk "sambotelefon". Likadan som Freddan. Fast vi är inte sambos då. Men snart. Eller har och har, jag har lånat den! Får duga. Men jag Hatar nya telefoner!


• Så SNÄLLA ni som läser detta och bruka ha kontakt med mig, skicka ett meddelande med ERAT NUMMER igen, för nu har jag inte några! TACK!




Så avslutar vi denna kvällen som förut, mamma kom hem från jobbet, pratar 10 min i telefon, sätter sig vid bordet med pappa och dricker kaffe, rastar hunden och går upp och läser en bok!

Same procedure as every year! Goder afton kära läsare, nu är det ett ypperligt läge för mig att gå upp och stänga in mig på mitt gamla rum innan jag sakta förvandlas till en trotsig tonåring igen! 

 Stockholm känns allt mer efterlängtat idag! 






Omyndig och oförståndig 

addiction!

" Alll the single ladies, all the single ladies... "(Telefonen ringer)

Jag:   Yaaallo!

Fredrik:   Heej älskling, vad gör du?

Jag: (Lite skamset)....läser bloggar...

........................gissa vilken..(tystnad..)

Fredrik: Men kan du ge faan i den....Fatta vilken makt hon har!

Jag: (Fortsatt skamsen) Mmm.......................

30 sek senare avslutas samtalet och jag fortsätter där jag slutade! Slå mig på fingrarna med linjalen, tack!

Och nu kan vi alla  gissa i kör vilken blogg jag läste

Vi har nämligen en överrenskommelse att jag ska Sluta Läsa Hennes Blogg!



( B_ _ _ _ _ _   _ _ _ _ _ )

Här kommer ett lass med pälsar i alla dess former

Var nyfiken på mamma och mormors gamla kläder som hänger i förråden uppe på vinden. Där hängde ett helt gäng med pälsar. Rävpälsar, kaninpälsar och bisonpälsar, rävboa, pälsmössa m.m ! Tänk vad en Blondinbella skulle go nuts om hon såg de. Själv är jag ingen pälsjägare, annars hade mitt smilband sträckt sig ända till riksgränsen vid det här laget. Nej, jag skulle hellre vilja lägga ut dem på Tradera och tjäna några tusenlappar på dem. Men dom är ju inte mina, så det vore ju dumt!

 


skor 4ever!

Jag citerar en lady jag mötte på stan igår: " Och du, blogga mera!" , så jag får väl göra mitt bästa! :)

Igår när jag kom hem drog mamma fram ett paket med en beställning. Och fram plockade  hon ett par riktigt riktigt fina skor. Typ boots. Med klack. Så jag har letat ett par nya skor, och där är de, Mammas val dessutom. Hon kan överraska ibland :) Och rea. Rea is the shit! Fast bilden får dem att se spjutiga ut. Men dom är sådär perfekta. RÅsnyggt till ett par stuprörsbrallor, jajaaja!



Nu ska jag följa mamma och göra Norsjö. Dvs lunch på Petra´s och sedan Berglunds!

Norsjö!

Så var man på inlandsmarker igen, denna gång utan pojkvän, som nu befinner sig i luften påväg mot storstaden. Inte kul, men inte lika jobbigt som sist han var hos mig. Innan han åkte kikade vi på resor. Hittade en och vi är båda alldeles överrens om att åka iväg på den. Längtar som skrutt. Mitt drömland. Och nu har vi tummat på detta så den Ska Bli Av ! 27 Maj ! "Europas karibien".
 
Nu spelar mamma julmusik (som om man inte fått nog av den) och kokar choklad. För det är bra klassiskt att dricka varm choklad och äta mackor när man kommer hem !


Våren 2009 kommer att bli magisk !!!!!!!


  

Alghero, Sardinien, Italien 27 Maj - 3 Juni

Nedräkning....Inte OK!

Om 1,5 timme lämnar mitt hjärta mig. Och här sitter jag och läser bloggar och bloggar och han kollar på Simpssons. Men jag börjar bara gråta när vi kramas och påpekar var och varannan minut att " snart....." så jag ska spara de tårarna en liten stund till.

Idag skulle vi luncha med Tina. Vi gick till Varje möjligt lunchhak men de var smockfullt överallt. Det slutade med att Tina gick på Ica och vi gick på Lilla Kina och åt från menyn.

Ikväll ska jag låna mammas nya laptop och läsa Alla blogginlägg som jag missat hos alla den senaste veckan. Massor att ta igen. Och massor att skriva!


Hörs sen!

Happily new yearssss!

Aha, så var det snart dax för nyår.
För en gångs skull (känns det som) har jag ingenting med nyårsfesten att göra. Utan att bara få vara känns alldeles ypperligt för mig. Hemma hos Maria och Rickis blir det. Kalas!

Dax att summera det gångna året då.

♣ Flyttade ut från min studentlägenhet på Anderstorp till min drömlägenhet på Norrböle i Mars.

♣ Blev färdigutbildad Resekonsult i Maj

♣ Började jobba på en camping i Juni

♣ Sa upp mig väldigt omg. pga. ofungerande arbetsvillkor

♣ Gick till kommun och frågade efter något ledigt jobb, fick ett timvick på Morö Backe

♣ Iochmed nya jobbet fick jag massa underbara vänner på köpet

♣ Tillsammans med dem har jag haft en kanonhöst. Roligaste på länge.

♣ Blev kär i smyg

♣ Kevin, 1 år

♣ Blev kär offentligt.

♣ Ändrade status från singel till stadigt förhållande

♣ Stockholm 1,5 vecka

♣ Födelsedag, juletider, nyårs..... Ja, där vi befinner oss nu!



Om 2,5 vecka åker vi ner till Smålandsskogarna för att beblanda oss med "snåla smålänningar" och dess dialekt. Spännande spännande ! :)




Efter ett långt arbetspass igårkväll kom jag hem till dukade bord och en myspimpad övervåning. Det blev chokladfondue med frukter och marshmallows och massa massa mys, sista kvällen tillsammans. Ikväll avgår hans flyg och därmed min färd hem mot Norsjö !

 


 







 


Back on track

Nu har både jag och min blogg haft julledigt. Men nu är jag tillbaks.
Det har varit en kanonjul med mer julmust än något annat år.

Men nu är glada julen slut slut slut och så även både ledigheten och Fredriks visit. Måndag morgon avgår den långa bussresan, buhu! :/

Så vad kom tomten med i år då?

En tokrosa velourdress
En fondue
Sängkläder
Sängöverdrag
Cult Design-pump
Presentkort
Pyjamas
Handdukar
Pengar
Sminkborstar
IKEA-lampor
och ett par hjärtformade guldörhängen av godisen.

Vi är precis hemkommen från en mellandagsrea där Fredrik reade och jag oreade. Han fyndade tröja och skjorta och jag köpte ett par skor och smycken på H&M och ett Dior Skin Forever (Foundation)= REKOMENDERAR!


Ikväll ska vi käka på Kriti, såå jag har längtat dit efter all julmat!

Och snart är det Nyår, tjioooo!

TIPS !


395:- , Kicks

GOD JUL



önskar

Carolina, Fredrik & Kevin

  


Dan före dan före dopparedan

Sista jobbdagen innan en ledig dag. I morse bytte jag ut frukosten mot en dusch, vilket jag vid det här laget börja känna av, kurrrrrr!

Ikväll ska jag och Fredde ha julmys hos Sandra och Roger med en hel radda folk. Vissa som han träffat, vissa som han inte hunnit träffa än. Så det ska bli skoj ! :)

Idag är det dan före dan före dopparedagen och jag längtar som ett litet baarn till julaftonen! :) WIIIIIIIII... Vad har ni önskat er i julklapp? I min panna står det EXTENTIONS, och har gjort de det senaste året.


Nu blir det nog ganska gles uppdatering, denna veckan. Men mycke göra, mycke umgås, mycka action och massa jäkla kramar! Men vi ses på juldagen gott folk. Ladda ladda ladda, för det gör jag. Succéee.. SkåL!

Lördagkväll

Sluta jobbet
Köra mot Norsjö för att byta bil
Köra tillbaka till Skellefteå
Köra till Umeå, hälsa på Anna en sväng
Invänta Fredde som kommer tidigast 22.15
Köra hem till Skellefteå igen
Lägga mig i sängen och dö! Få se om jag hinner sova inna jag ska upp och jobba igen!


Kul på hjul, ja det ska jag minsann ha! SKÅL!

Puss love yoU!

Is it a sign?

Ja, nu sitter min topp på bussen mot Umeå. Men självklart gick inte resan smärtfritt. Bara en liten sväng in på resan så måste bussen stanna. Det är problem med dörren. Den går inte riktigt att stänga. 2,5 timma senare så är dom påväg.

Vad skedde i söndags? Minns ni det? Flyget jag åkte med hann flyga ett tag, tills vi var tvungna att vända pga dörrfel. ca 2 timmar senare var vi hemma! Is it a sign?

Så efter jobbet ska jag kasta mig i bilen och köra till Umeå och hämta honom. Och börja kl 7 i morgon. Loooovely!

friday

En halv dramatisk förmiddag är avklarad och nu sitter jag i min soffa och inväntar min bror. Vi ska ner på stan och ta en fika. Vart det blir vet jag ej.. Lilla M kanske ?

Nu är det helg och den ska firas med Glöggkväll på Erikslid. Jobbar dock ända till Måndag kl 15. Och imorgon kommer min smula. Yaay !!

Försökte kommunicera via msn med min bror. Med en liten internationell touch. Han försökte sig på tyskan men den var under all kritik. Här är ett smakprov. " Robban säger: jaja....ich be kommen .....etten taagen..".


Well, dax att ta på sig andra kläder än fula jobbkläder kanske! Jatack!

Auf wiedersehen!


Nathalie & jag

dan före dan före dan före dan före dan före Dan Fransson

Sista rycket innan jul infann sig idag, torsdag den 18 December år 2008 !
Jag var mest bara en blond vådnad som gled genom stan, mest inne på CK, mest inne på Kicks ( of course..).
Jag införskaffade två paket lösnaglar. Ett par fransk manikyr, ett par lite mer avancerade med glitter och grejor.
Lyckades även fynda den sista julklappen. Den till syrran. Alltid lika svårt, men jag är nöjd! :)

Alla är så glada nu. Eller så är det bara jag som är så sjukt glad så jag Tror att alla andra också är superglada...?

Ja iaf, snart är det ju jul och jag längtar mer än någonsin! Och juldagen... Träffade Denne och Frippe på Kicks, två laddade själar, så det blev ju inte en mindre dos i mig då ! ;P

Nåja, nu har jag fått hem lillvovve också. Han fick sig en tripp på Arkens Zoo idag. Lite hundben och godis och så... Och självklart en tomtemössa för hundar. Som avslutning så lyfte han benet mot en växt och gick ut. Väluppfostrad liten grabb jag har!

Aja, det var det. Nu inväntar jag min temporära sambo, Tina. Var ääär duuuuuuuuuuuu?

  

Då säger vi natt då !?

Såja, då har jag dragit min sista bloggvända för kvällen, både här och andras!
Ikväll kom Robin förbi. Helt utan förvarning (nästan), och jag blev förvånad men glad. Berättade även om att min civilstatus numera är Upptagen. Han blev lite chockad, kanske lite butter men var glad för min skull. Tur det. Jag som har gruvat mig så för att berätta för honom. Han kommenterade t.o.m Frappes utseende. " Vilken snyggiing du har hittat!", yeap, man tar väl inte vilken sophög som helst;) Nämendå!

Jag har av misstag tagit på mig en tur på fredagkväll. Vår glöggkväll. Vår inplanerade glöggkväll. Vad tänkte jag med? Jag kan ju inte jobba då. Nej nej, bort bort! :/

Så, nu ska jag inta ryggläget i min härligt kuddpimpade säng.

Good nigthy suckers! Ps, I love yoU!

Style by Mats-Mats

1000apor.se med Alex och Calle Schulman i spetsen.

Och i bagaget har de Style by Mats-Mats. Eller som grädde på moset, som fåret i hagen,
som gruset på planen, som pricken över i:et.



"Gaaaa ! "

juletid och mormonerfrid!

Det plingar på dörren. Har ofta låst och öppnar sällan om jag inte vet att någon ska komma förbi. ( Jag vet, jag undviker radiotjänst i högsta grad..), men jag gjorde ett undantag och öppnade. Där stod mina grannar, mormonerna.
"God Jul, här får du christmascookies, hoppas du gillar smallcookies."

Okej, det var kanske det sötaste hittills! Fuck julkort, american christmascookies a´la mormoner is the shit!


It´s christmas time !

Jaa tack!


    

   
  


Bra, då säger vi så !

fest hit och fest dit..

Så nu är frågan...

vart blir förfesten på juldagen, Norsjö ?



Och vet ni, idag, i bilen, påväg hem från Norsjö så lyssnade jag på en skiva som jag lyssnade sönder veckan före festivalen. Lite sommarkänslor jag fick. Därför tänkte jag vara lite jävlig och lägga upp underbara sommarbilder såhär i vintertid med snö, kyla, massa kläder och dåligt humör.. Muahah...

 
 
 
 

 

Snällt av mig va, nej nej!;)

Goood natt !

Årets sämsta..

Har ni missat BlondinBellas "TV-show" ?

Isf, se den
här . Pinsamt, B:igt och riktigt ointressant !




Att göra innan jul

• Handla en julklapp till syrran ( Tips? )

• Storstäda min jobbiga lägenhet ( Byta någon? )

• Jobba några pass ( I neeeed it..)

• Dricka glögg med diverse vänner (Vilka är på? )

• Välkomna Fredrik till ett väldigt väldigt snöigt norr

•  Dela ut luckor till min pusskalender (* Se info nedan )

• Skratta med Tina, vilja mörda Tina ( Tågläten efter 24.00..)

• Inte äta ihjäl mig på skumtomtar, främst inte föda ihjäl Kevin på dem..


* Pusskalender är till för en person. Han får välja en av tre luckor och bakom den finns det x antal pussar. Barnsligt och lite smågulligt ;)


Julgodistillverkning på Geten nu.  Greetings!

Det lyckas inte alltid !

När jag la in radion på bloggen igår blev det jätteknasigt. Den var för stor så hela bloggen blev lite sne.

Ska försöka ordna det senare.....

Jag ser det snöar...

Kolla, nu har jag julpimpat min blogg t.o.m, ha ha!

Apro på listor..

Jag är en fena på att sno listor från andras bloggar, så here we go! 


Gör såhär:

Ta din mobil.
Ta fram adressboken, blunda och bläddra neråt.
Räkna tyst till 10 och skriv ner namnet. Upprepa 6 gånger

Namn: Anja Isabelle Persson
Hur lärde ni känna varandra? Gick geologkurs i Malå tillsammans
Ditt första intryck? "En av brudarna....."
Relation idag? Vänner. Skulle nog tokkramas om vi sågs, men vi ses aldrig så..:)
Vad tror du att han/hon tycker mest om hos dig? Ingen aning? Lika rajraj:ig som henne kanske :)
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Ingen aning ! :)
Vad är den bästa med denna person? Hon är glad, rolig och härlig tjej



Namn: Emma Lindfors
Hur lärde ni känna varandra? Typ ICQ :)
Ditt första intryck? Lite blyg...
Relation idag? Absolut bästa vän
Vad tror du att han/hon tycker mest om hos dig? Att vi är soulmates. Så lika varandra. Omtänksam
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Jadu Emma... Kanske att jag varit för blåögd ibland?
Vad är det bästa med denna person?  Hon är den finaste vännen på jorden ! :)


Namn: Cilla
Hur lärde ni känna varandra? Genom min praktik på resebyrån hon sitter på
Ditt första intryck?  Framåt, tokig och bestämt brutta
Relation idag? Bekanta/vänner. Snackar skit när vi träffar varandra. Förmodligen några vinglas i framtiden.
Vad tror du han/hon tycker mest om hos dig? Jag tror att hon tycker att jag är söt :)
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Att jag inte tar för mig så mkt som jag borde ?
Vad är det bästa med denna person? Att hon är en helgalen tjej som skrattar vääldigt mkt :D


Namn: Dennis Hjelte
Hur lärde ni känna varandra? Gemensamma vänner
Ditt första intryck: Dryg person som känner alla
Relation idag: En underbar killkompis
Vad tror du han/hon tycker mest om hos dig? Att jag kan få honom att skratta
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Att jag är för snäll ibland..?
Vad är det bästa med denna person? Kärleksfull, omtänksam och rolig att umgås med


Namn: Filip Von Segebaden
Hur lärde ni känna varandra? Klasskamrat med min fd. combo
Ditt första intryck? "Fredrik Ljungberg? Det MÅSTE va Fredrik Ljungberg? " Skön innerstads Stockholmsgrabb
Relation idag? En bekant / partypolare ibland..
Vad tror du han/hon tycker mest om hos dig? Att jag är en partypingla
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Så väl känner han mig inte :)
Vad är det bästa med denna person? Han känns väldigt självsäker och framåt. Trevlig som attans.....

Namn: Hair & Face
Hur lärde ni känna varandra? Jag bokade en tid hos min tremening Linda som jobbade där
Ditt första intryck? "Nuu ska det förlängas..."
Relation idag? Hair & Face? Ptja, den ligger på is
Vad tror du att han/hon tycker mest om hos dig? Att jag betalar dem flera tusen för extentions
Vad tror du han/hon tycker minst om hos dig? Att det var länge sedan sist..?
Vad är det bästa med denna person?  Dom kan få mitt hår att bli låååångt och tjockt

 Anja-Isabelle
  Emma
 Dennis
 Cilla
 Filip
 Hair & Face

 
Meer listor till folket ! ;)

HEJJA HEJJA!

OJ, hejsan. Jag hade en blogg ja! Kanske dax att uppdatera!

Ja, nuär jag hemma i vita norr igen. Sadly but true. Nä men det funkar. Han kommer med buss på lördag så de går bra.

Igår var en väldigt sliten dag. Då menar jag väldigt. Jag sov, försökte äta, sov, kramades, gnällde på att jag mådde Piss. En lördag i stan kan oftast bara resultera på ett sätt. Han åkte med mig till Arlanda och satt där i två timmar. Där var även Norsjö Volleyboll-laget och Tina och Stina. När vi äntligen fick kliva på planet kring 22. 15, gled iväg ut i skyn så fick vi vända. Kring 23-tiden var vi på Arlanda igen pga framdörren inte gick igen helt. "Skitfel", eller så inte.
Happ, bara att kliva av planet, vänta Igen och få ett nytt plan. Så kring 2-tiden slöt jag mina blå i min Egna säng.

Så, lördagen då. Vi var hemma hos Fredde och förtärde. Osman, Dani, Linda och Kattis gjorde oss sällskap. Grabbarna kikade på fotboll, brudarna snackade skit och drack vin. Ja, iaf jag och Linda. Kattis körde på Cola-Vin-Vatten, Cola-Vin-Vatten. Sedan åkte vi in till stan och gick ut på Mango. Där var det massor av folk och vår närvaro varade inte så länge. Mc Donalds blev kvällens sista anhalt innan Tunnelbanan hem till Kungsholmen.



Jag kikade igenom nya kommentarer, varav svar till några....

Dan om Ibland så bubblar det bara till..:
nej men min tjejkompis dejtade honom med och jag och min kille fick träffa honom.. dagen efter var han helt borta och det verkar vara då ni hade blivit tillsammans.. haha skönt att höra, vi började tro att han hade gått upp i rök! men då var det därför.. :)
  Jag hänger inte med ? :/


"Martina", du ar sugen på Dagens Outfit? Ptja... Festens outfit kanske? Vardagarnas outfit är en blå velourdress, så det är inte så spännande tror jag ;O)

och sist, "Emma", nu är jag hemma ja ! :)


Lite bilder från sista kvällen tillsammans!

  
  
  
  

Luciaa!

Ja, då var det lördag och shopping på stan. Nu är jag några plagg rikare :D
Så kvällens outfit blir en svart tröja och en kjol som är rosa i grunden och svarta rutor med knappar framtill. Hög midja. Superfin.

Nu är vi precis hemkommen och min mage är sprängfylld efter en Padsta Pollo och chokladboll på "STHLM Kaffe med mjök ". SUPER ställe längs Drottninggatan.

Snart dusch och partydax. Kommer bilder imorgon :)

PUSS

Ibland så bubblar det bara till..

Mitt hjärta dunkar

Mitt leende är större än någonsin

Mina ögon lyser och lyckan i dem är svår att undvika


♥ ÅÅ, jag är så kär ! ♥




Nu står fläskfilé + ungstekt vitlökspotatis och Idol på schemat !

vad är felet ?

En del vet väl vid det här laget vad min största fobi är. Att åka rulltrappa ner.
Jag har fått utstå den rädslan flera gånger under denna veckan, och värst är påväg ner mot Tunnelbanan, där den går ganska fort med. Jag blir alldeles paralyserad, det känns som att jag ska dö och jag vill inget annat än att gråta hysteriskt. Nu har jag haft lyxen att Fredrik är helt införstådd med detta, att han kliver på före och tar emot mig när jag ska kliva på. Men hur ska det gå när jag är ensammen?

Men hela dagen har jag haft en stor klump i magen, för att jag Vet att vi ska åka tunnelbana in till stan i morgon kväll. Med klackar dessutom.

Jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag är livrädd mer än 24 timmar i förväg.....

Hur ska detta gå över ?




städar med beyoncé



HALLÅ?

Fredag, dag 7

HEJ alla goa och glada. Läget?
Den näst näst sista dagen är kommen i huvudstaden. Men jag har lovat mig själv att inte räkna ner för jag vet hur det kan knyta sig av ångest i magen då. Det dröjer ju faktiskt inte ens en vecka tills han kommer upp till mig, så det är inte synd om oss, Carolina, det är Inte synd om oss!

Idag ska jag städa hela lägenheten hade jag tänkt. Och ikväll när han kommer hem ska det stå en nygrillad fläskfilé på bordet. Under den senaste veckan har jag fått uppleva Stockholms-middagstiderna, dvs kring 7-8-tiden varje dag! HUNGER! 

Imorgon ska jag ge stan en sista chans till shopping. Innan jag kom hit tänkte jag " Ah Stockholm, man lär ju hitta huuuur mkt som helst" men i slutändan så hittar jag betydligt mer hemma i Skellefteå. Fast det är väl för att man känner till vart allt är där.. !? Ja iaf, sen ska jag och Fredde ta en fika med klass-Carro. Och denna gången blev det den tänkta Carro, ha ha !:)

Kvällen blir det kanske middag på Mamadou (eller?), bara för att Jenny tipsade så gott om den restaurangen! :) och sen får Station 8 ställa sig åt sidan för Viva la vida Stockholm by night.

Ah, inte mycket värt att skriva om idag. Jag återkommer väl kanske senare.. eller inte.. vi får se ;D

Puss


My B-day was fantastic

Så var vi inne på Torsdagen och karln har åter igen börjat jobba. Idag och imorgon och ledig resten av helgen. Tur det, jag åker ju hem på Söndagkväll :/. Idag gör jag nog väldigt lite, då vi har gått och gått de här två lediga dagarna. Både på stan och runt ikring. Och jag kan meddela att jag Inte hade mina bra joggingskor på mig så nu får benen lida. Men det var det värt ;D

Igår åkte vi in till stan för en shoppingdag, som dessvärre blev utan shopping. Eller jag köpte en klänning på Gina. Det var ett välda pådrag av både poliser och annan säkerhet, då Nobelfesten hölls igår. VI stannade upp för att kika en sväng under shoppingturen och lite hann man iaf. se av de som klev ur sina fina bilar och gick in. Sedan åkte vi hem och jag gjorde mig i ordning för restaurangbesöket som ägde rum på Mäster Anders. Väldigt väldigt bra ställe. Mysigt, fint, god mat. Det blev både för, varm och efterrätt med både vin och drink. TACK FREDRIK!

Förrätt: Kavring m. Gubbröra

Varmrätt: Entrecöte m. potatisgrattäng & chilibearnaise

Desert: Polkaglass m. Lingontopping & Mojito

På lördag har jag bjudit hit Linda och förhoppningsvis Kattis och Fredde har bjudit hit en kollega. Då blir det lite förtäring och utgång någonstans! :) Looking forward to it ! :)

Och Tack alla för gratulationerna och samtalen igår. Dom var Många och glädjande :)

Till sist...

Kärlek!


Magic 22...

Jag må ja leva uti hundrade år.

Vaknade och hade fått en heeeeeel radda med mess. Så sötisar! :)

Lite shopping idag,  ja tack!



Laters!

Gammalt och nytt

Hej hopp! Ursäkta för dålig uppdatering idag. Buissy all day !
Efter frukost och morgonbestyr så begav vi oss mot T-banan och vår destination var Östermalm.  Vi gled runt kring gatorna och hälsade på Fredriks gudmor som äger en chokladshop där. Lite julklappsshopping och chokladpraliner innan vi spatserare vidare, via Strandvägen och slottet och mot Gamla Stan där vi kikade lite på julmarknaden, inhandlade brända mandlar och stannade upp på ett litet gemytligt café för en varm choklad och morotskaka/chokladmuffin. Sedan gick vi vidare in mot stan och PUB, där Fredde visade en Tiger kavaj som han har spanat efter. Musho fin! Jag hamnade på både den ena affären efter den andra, sen skrek F´s mage efter föda så vi gick till Kungshallen och käkade. Ketuchy fried chicken för mig och kinamat för honom. Dagens stadsbesök avslutades på NK.

Efter en del gnäll och åter gnäll så tog vi tunnelbanan tillbaka till Kungsholmen och mina fötter gråter fortfarande floder efter en heldag på staden. Mitt kändisspan blev snålt, då jag inte beskådade en enda en. Eller ja, eftersom F visste vad mina ögon suktade efter så utbrast han "Leif Pawrovskij" (stava?) men först nu, 7 timmar senare, kom jag på vem han är! Men en och en annan brat, ett gäng lyxväskor och flera pälsfruar var i farten, en tisdag som denna!

Imorgon är min födelsedag (Sweet 22 ) och vi får se var den dagen består av! Spelar iof ingen roll, då jag är nöjd över tillvaron som den är! :)

Nu säng, natt!

(Massa bilder)

Middagsdejt på Pizza Hut med Linda och Cattis. 100:- för en bebispizza. ! Hmmm..



Påväg från Östermalm, mot Gamla Stan.


Gamla Stan / Julmarknad / Fika





Kentucky Fried Chicken / Sergelgatan




Och till sist, en liten önskan om bild på Kevin hemma i Skellefteå som Lucia


happy news !

Ojsan. Råkade slumra till i soffan till Project Runway och vaknade ganska nyligen. Kanske dax att klä sig ? Haha. "Late night, Lazy days", som det står på min rosa sov t-shirt. Den sistnämnda passar in på min dag !:)

Nu har jag startat en Jul Webb-radio för att komma i stämning och ska börja sminka mig innan jag möter upp C & L vid PUB!

Och idag fick jag en suuuuupernyhet. Att Bästis-Emma flyttar hem. Har fått ett mäklar-jobb i stan. ÅÅ! Kan man få en bättre julklapp! Äntligen ! :) Nu kan vi börja ta promenader med Kevin och Sid tillsammans :D


VI hörs sen, igen.. Wish me luck att hitta in till stan HELT på egen hand. Hur jäkla svårt kan det vara egentligen..!



 









NObel, bjud mig !

Dag 1 på en ny vecka.

En vecka som jag ser fram emot. Då Fredde faktiskt har flera dagars ledighet så jag får lite sällskap om dagarna. Men hittills har det fungerat alldeles ypperligt i min ensamhet med ! :) Den som väntar på något gott...
Jag är mer av en hemmafru nu. Som städar och stökar, diskar, bäddar sängen och lagar middag i tid tills han kommer hem. Men det är mysigt. Så vill jag ha det ! :) Igårkväll hade vi det mysigt. Eller sådär riktigt vardagligt. Jag satt i fotöljen under en stor filt med godisskålen och kikade på tv, och han satt vid datorn och spelade gitarr. Sen blev jag så trött att jag la mig på sängen och vila ist. Men det slutade med att vi satt och kikade på massa gamla bilder och brev som hans mormor hade sedan hennes yngre dagar. Historia= Intressant ! Sedan somnade jag i hans armar och sov heela natten lång, nästan! :)

Ikväll ska jag möta upp Linda och Cattis någonstans längs Drottninggatan för att käka tillsammans. Carro vaknade upp med öronproblem så henne ska jag träffa senare i veckan. Pizzahut står troligen på schemat. Mums. Pizzabuffé. ja tack! Och kring 8-tiden dyker F upp så jag har någon att gå med hem :) Igår hade jag ju tänkt gå emot honom när han slutade jobbet. Jag tänkte att tredje gången gillt att jag skulle hitta. Men tju fick jag, nu har jag nog gått alla fel-vägar jag möjligtvis har kunnat ta ! :) Så jag hann inte så långt för ens han dök upp :)

Imorgon blir första lediga dagen. Då blir det Stureplan, lyxchoklad och julmarknad i Gamla stan, som tidigare nämt. Looking forward to it! Och på onsdag har han någon överraskning på G. Jag har även requestat att ta en sneek-a-peek utanför Stadshuset med tanke på Nobelmiddagen. Kanske skymta massa fina klänningar. Ja tack!

Hörs senare !


If I were a boy...

Jaha, detta är nog världshistoriens snabbaste dag !
Än så länge har jag inte satt min fot utanför dörren.. Knappt i hallen!
Jag har tagit en riktig tjej-tjej dag. Rakat benen, smörjt in hela kroppen. lång varm dusch, grundlig nogrann sminkning. fixat håret, städat lite och dunkat R&B via The Voice´s webbradio. Lägenheten luktar tjej ( Escada "S" ), läpparna glittrar Dior och jag ska så småningom dra på mig skorna och jackan och gå in till stan (får väl se om jag hittar utan guidning denna gången..) för att möta upp Fredde som slutar jobbet. Bara för att få lite frisk luft. Sen ska vi hem och laga middag tillsammans.

Jag tänkte på en sak idag. VIlken stor plats man tar upp som tjej. Innan jag kom hit var hans badrum så fint.. inte direkt mkt trams framme. På handfatet stod en tvålpump, inte mer. Men nu är det andra bullar. Det är smink här, hudkräm där, hårtänger här och var.. Men det är väl det som är charmen !:)

Före



Efter



Och till lite ego bilder. Man ser ju ut som ett tap, men det bjuder jag på ! ;)



Nu har jag bytt ut R&B´n till nyheter och luciatrallande. Dax för disken!

Puss !

Mysdagar !

Ja, så var man inne på tredje dagen ! Karln klev upp dödligt tidigt för att gå till jobbet i vanlig ordning.
Igår kväll var en mysig kväll. När han kom hem kring halvåtta tiden var lägenheten tänd med massa levande ljus i alla dess former och på barbordet var det dukat med en förrätt, Bruchetta ( hur stavas det?) med knaperstekt bacon & rödlök och till huvudrätt blev det kycklingfilé och potatisgrattäng. Efter en supermiddag så tog vi en promenad längs Mälaren mot Stadshuset sedan gick vi hem och myste. Åh, jag njuter av fulla drag!

Idag är planerna inga. VI får väl se vad som sker. Hela förmiddagen har jag legat i pyjamasunder täcket i soffan och kikat på Idol-reprisen och tittat ut genom fönstret på det trista vädret. Kanske dax att hoppa in i duschen och bli en människa!


Hörs sen !:)



en sväng längs Drottninggatan

Så var man hemkommen då. Till lägenheten på Kungsholmen alltså.. Inte Skellefteå.
Gick in till stan en sväng för att träffa Yazemine och Fredde och sedan tog jag  en fika med Caroline. Efter en del velande så hamnade vi på Café Piccino med varsin Chai latte och brownie. Vi hade massa skvaller att prata om minsann!
Sedan gick jag tillbaka till PUB och gav Fredde en lillpuss innan jag gick tillbaka till KH. Kändisspan 24/7 men än så länge är det dåligt om sådana! Ser fram emot tisdag ;) Och ni, på Onsdag fyller jag år ! :D

SNart ska jag börja med en mysig lördagsmiddag med filé och levande ljus och massa massa mys.

Hoppas ni får en superbra lördagskväll iaf! :)

Kram !




Jag lämnade nog hjärnan i Norrland

Nu ska jag berätta en snurrig grej, som jag fortf flabbar åt.

Igår kväll skickade jag sms till Carro (gammal klasskompis) för att fråga om en fikadejt här i staden idag. Lite smått förvånande fick jag ett "Självklart" och vi ska ses på någon timme.
Sedan skriver hon på msn. Jag frågar henne om vissa saker som vi har smsat om. Hon hänger inte alls med om vad jag snackar om, sen upptäcker jag, att det var Fel Carro jag smsade igår kväll. En annan Carro som jag jobbat en kortare period med. HAHA, hur virrig kan man bli. Dom har inte ens samma namn i telefonboken!

Nåja, Carro som Carro, det blev inte fyskam med Jobb-Carro heller ! ;D

Hufvudstaden

Ja, då var man på fast mark i södrare breddgrader. Landade iof 17.10 igår !
Jag var lika virrig som jag hade trott att jag skulle vara. Men tillslut befann jag mig i centrala Stockholm,  på Drottninggatan och blickade på långa håll en lång ståtlig grabb i kostym "vaktandes" utanför PUB. Precis den där personen som jag bestämde mig för att omfamna och PUSSA. Total lycka.

Efter han slutade jobba gick vi via Taco Bar och klämde en middag sedan hem. Ben & Jerry-fiesta för hela slanten sen sängen och sova.

VIlken lägenhet !!!! Så höögt i tak, öppet och ljust, dubbeldörrar, hööga stora "sitt"-fönster. Känns som om jag befinner mig i en del av kungaslottet :)  Åh det är så fint.

Jag fick önska en dag igår, så på Tisdag ska vi på kändisspan på Stureplan och äta lyx-choklad, yay ! :D

Snart ska jag kasta mig in i duschen och sedan gå in till stan och möta Carro för en fika.

More updates later!

Puss!

Caught in action. SNygg hållning där Freppefropp ;D

BRAA morgonhumör upphittat!!!!

Okej, nattens dröm. Lika skum som alla andra nätter. Jag har blivit en riktig fena på att både bete mig konstigt och drömma cp-drömmar. Igår natt drömde jag att brorsan skulle hämta blomplantor hos mig. Och i mn lägenhet var en enorm spindel. När jag försökte trampa ihjäl den blev hans kropp stor och hård som en tennisboll. Vaknade då av att jag trampade i sängen och drog i hop mig i fosterställning. Somnade om, vaknade upp av att jag nös, blev riktigt förvånad och sa "ojojoj".

Men I natt...

... Så drömde jag att min syster hade gjort om hemma hos mig medans jag var  i Stockholm.
Hon hade bytt ut min nuvarande soffa till ett eget hemmabygge. Hon hade tagit två delar av två olika hörnsoffor i skinn. Fula var dom. I mitten hade hon satt fast två tältsängar utan botten. Men botten hade hon gjort av spishällar, upp och nedvända diskhoar och en grön matta. OCH HON BAD MIG VARA TACKSAM ÖVER ATT HON STÄLLER UPP FÖR MIG.
Men det finns en tydlig gräns vid att ställa upp och jävlas, även i drömmar syster yster! :)


Innan halv 8 i morse hade jag tagit en promenad med Kevin, käka frukost ( MED LEVANDE LJUS!!!!), packat, fryst in lite mat och väckt Fredde. And hell yeah, jag är bra snurrig ibland. Men jag somnade om sen och vaknade nu :)


And today is a buissy day. Importante ! Så nu ska jag sluta låtsas som att bloggen är mitt liv ( fast ibland kan man ju börja fundera..) och göra sin rätt som mänslig varelse ! Jag ska Sopa. Jag orkar inte dra fram damsugaren så jag sopar lite .. Japp !

Så, nästa inlägg får bli från huvudstaden, för jaaaag skaaaa uuuut och flyyygaaaaa flyyyygplaaaaan, deeet bäääästaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet !! :) :) :) :) :) :)

LOVE YOU PUSS HEJSVEJS!



Ser ni mig någonstans ? Plats 6A är mitt säte. Jag vinkar till er därifrån.....

fjasko!!

Jag är blöt. Mina fötter är blöta. Blöta som in i bomben...
Jag ha bytt sockar tre gånger och jag har t.o.m duschsockar på som jag snott från jobbet!

Nä, nu är jag sur. Nu ska jag till Kicki. Jag hoppas hon tar hand om mig som ett välförtjänt "krubb-barn"


HEJDÅ!

What a fricking daaay !

Nu: Stan!
Sen: Träffa Kicki, Ida och Stella. Fika? Svar Ja.
Ännu senare: Jobba 16-21
Ikväll: Packa, Sova!


De ni ! Spännande dag, huh ?

Onsdagkväll!

.. och Tina gör mig sällskap. Som vanligt blir beteendet lite smått djuriskt när vi spenderar lite tid tillsammans.

 Hon börja klättra på väggarna.....
 Hon poserar uppseendeväckande..
 Hon gör t.o.m små hyddor på huvudet........

Tillslut viste jag inte vad jag skulle göra med henne, så jag tog min gröna bil, spände fast Tina i baksätet och skjutsade henne till hennes  likasinnade vänner!



Men nu är det godnatt, God natt !


Efter regn kommer solsken

Från att ha stått i kön på Ica, försökt betala men kassörskan konstaterade att det fattades pengar på mitt kort ( det var t.o.m minus), surat över mitt icke överbelastade konto, ansett att hela mitt liv är ett riktigt dåligt humorprogram till att gå till relativt tillfredställd över situationen var bara ca 1,5 timma långt. Jag är lyckligt lottad med possitiv inställning till livet. För hey, glädje ska väl inte styras av ens ekonomiska situation. Jag har betalar alla mina räkningar, jag har inga skulder, jag har god hälsa, jag har underbar familj, vänner, pojkvän.. Vad har jag att klaga över.

Men vad som gjorde min dag är den efterlängtade dejten på måndag som blev bekräftad precis.

Middagsdejt med Caroline, Linda och Katten (visst?) på måndag. YAAY!
Gamla kalsskompisar. Mina favoriter. Top Notch! Det ska bli AWESOME!

  


 

SNÖ, Nu räcker det.......!

Okej, idag är det i övermorgon som jag åker. Och visst är det väl lustigt att man packar en sprängfylld resväska med kläder ? Fast å andra sidan, flera par skor.... två par jackor.... massa koftor, kjolar, byxor....sminket! (bara de kräver en egen resväska)..... Ja, är man tjej så är man. Man kan ju inte gå omkring i Stockholm i halvrisig outfit! ;-D

Idag jobbar jag mellan 13.30-16.30. Ett riktigt mördarpass dvs ( !!? ), och ikväll kommer Tina hit. Sova här till på Fredag!

MEIN GUT, vad det snöar ute! Less är vad jag blir. Detta eviga sopa av bilen, skotta på gården, plumsa i snön, bli blöt om byxbenen, halka och bryta alla benen !

Igår lottade Kenza ut löshår i sin julkalenderlucka. Okej jag erkänner, jag försökte vinna det. Vann jag det?
Nädå! Fuck... Fuck fuck fuck...! Och så går jag igenom gamla bilder från min good hair-day! Fin färg.. låångt.. tjockt!

Ja, jag ska ta min bitterhet och vika tvätt !



HEJ DÅ !!!

Dear Santa!

Tomten, seriöst, vet du hur mkt jag önskar mig en hårförlängning? Clips eller på salong.

MEST AV ALLT; SNÄLLA TOMTEN !!!! :(


Old times!

Jag går igenom gamla bilder på datorn. Vissa är roligare än andra.
Så jag tänkte dela med mig. Men observera att de flesta är inte så hemska som de kanske verkar!

   
    

Julkalender

1 December och det är dax för julkalender.

Ojojoj-grabbarna är framme även i år. Du kan kika på deras kalender
här




Parasita

Jag blev presenterad för denna låt i helgen.
 Sedan dess har jag haft delar av låten på hjärnan.
Så sköna. Så genialiskt. Så bohemiskt. Så slappt...Så.... Trästocks!

...och så Arvidsjaur !


Ja, han är bra fin han!

Sitter och läser en skvallerblaska i min soffa.. Tittar då och då mot datorn där jag ser ett vackert ansikte.

Han ler då och då...

Hans mörka ögon...

hans mörka hår....

breda axlar..

hans utstrålning som fullkomligt lyser ...

hans perfekta leende...

hans supervita tänder........Ah !


Sen insåg jag att han är min. Bara min. Min Fredde ! ♥



Upplysningsvis!

Nu har vi skickat ut en inbjudan till er på Facebook.
Så logga in och klicka i "Attending" så blir jag glad!:)

Eller så kan ni "Attending"
här