det tar sig !

Day 1.
Nu har vi hunnit med våra ärenden. Lunchen på Mocca blev en fetaostgratinerad kycklingfilé med bulgur & tzatsiki, och ja, det var helt klart en orgasmisk upplevelse, ha ha! Sjukt gott.
 


Sedan gick jag till St: Erikshälsan och fick en spruta och så tog de odlingar på mig. Och storhandling är som bäst när man är mätt märker jag. Inte mycke som köps då. Skillnaden att handla här är inte bara de att man känner sig som en fåntratt när man får beslutsångest i fling-hyllan, utan att de man känner igen är inte någon bekant utan det är kändisar. Jag delade välja-yougurt-ångesten tillsammans med Papa Dee och inte Berit Andersson.






Ikväll kommer Bettan. Då ska vi äta äppelpaj och se Den rätte för Rosing. Finaldax. Väljer hon modellen eller 19-åringen? Det återstår att se.

Laters.

bittersweet

Hej allihopa.
Nu är jag framme i staden. Jag trodde inte det skulle bli så här bitterljuvt att lämna allting. Men tårarna kom i morse när jag såg att mamma och pappa inte kunde hålla undan dem. Så nu är jag lite deppig. Nedstämd. Men det blir nog bra, bara jag får bo in mig lite och skapa egna rutiner. Tur jag har världens finaste Fredrik vid min sida.

Annars så är värdet på topp. Våren är verkligen här, solen skiner och det är 18 grader varmt i solen. Skönt! På med solglajorna.

Så, nu ska jag fixa till mig lite så ska vi gå och käka lunch på Mocco sen ska jag på vårdcentralen och MRSA-testas.

Vi hörs sen!


/ Bitterljuv Stockholmsbo.

dag måndag.

Sista dagen i norr på länge. Sista dagen som norrlänning. Bitterljuva känslor. Men jag såg att det ska va hyffsat skönt väder i STHLM i veckan så det känns välkomnande ;-D

Idag har vi följt morfar till hans stuga och fikat å lekt med hunden i snön. Fredde var så heeeet i pappas skoteroverall sedan 1980 eller nått. Lila & turkos. Gah !




Snart ska vi till Elin & Fredde med Anna och dricka kaffe. 

Tjing! 

högvarv ska bli lågvarv.

Jobbigt läge. Jag går på högvarv. Har slitit och jobbat Alldeles för hårt i två dagar nu så nu kan jag bara inte sluta. Rensa rensa, kasta... Jag Måste lägga mig nu, även om jag skulle kunna bygga ett helt hus på egen hand över natten bara för att jag är så speedad. Men imorogn kl 05:58 ringer min sinnesväckarklocka och eftersom jag är både en morgonpigg människa och inte den som ligger och drar mig när jag vaknat så är jag i samma speed kring 06.00-Rensar ut flyttlasset och kör grovsopor. Det är riktigt pig-jobb men resultat= Värt mödan!

GOD NATT!

ÄNTLIGEEN färdiga!

Nuu är vi färdiga och utflyttade. Vilken pärs. Jag orkar inte röra en fena på många många dagar.

Och nu när man bor i Sthlm så kanske Bettan kan följa på sånthär? ;)





Slappa.nu !!
Puss.


jag avslöjar mig själv.

PS, Emma LG, jag hoppas vi kan använda ätbar kroppsolja nästa gång ist för senap ;)

 vs.

då fortsätter vi igen då...

Det blev två dagar ändå. Vi hann inte ens halvvägs igår. Mamma och pappas nya soffa skulle hem med, så vi rymde inte att dra hem min stora säng. Men väl hemma så var det ett nyrenoverat vardagsrum som var superduperfint ! :)

Inatt hade jag en småskum dröm, what else? Jag drömde att jag kom hem till farmor och hon satt och kollade på TV bakom en Enoorm fot-pall. Jag frågade henne varför hon hade sån stor fotpall som knappt rymdes i huset. Hon sa att det var en lampa, och tände den!

Det var väl de.. typ ! Haha.


  

det går bra nu !

Idag, sista dagen i lägenheten, fick jag äntligen sålt min soffa. Och inte bara soffan, bilen blev också såld helt oannonserat. Vad säger man, en givande dag ! ;)


Såhär känns det absolut idag, men lite kallare ! ;D

caketime

Puuh, det är Inte skoj att städa ur en lägenhet.

Så därför tar jag en break på 20 röda och åker till Morö Backe och lämnar en stooor chokladtårta och vaniljglass lagomt till morgonfikat och säger tack och adjöö för dessa månader i tjänst ! :)

En god medarbetare mina vänner, en god medarbetare! ;)


Utflyttningsdax!

Åååh vilken solig dag ! :)

Men nu ska jag och mamma åka till Skellefteå och städa ur min lägenhet.

End of story, blir inte så mkt mer kul än så!


Tjing!


diagnos okänd

Jag har något lurt i magen. I lördags f.m började jag må små-illa, men grubblade inte så mkt på det. När vi senar epå kvällen festade och jag blev lite lullig började jag må krääk. Den natten spydde jag som ett as och trodde det berodde på alkoholen, men å andra sidan så drack jag mig inte så full. På söndagen mådde jag lika mkt räv, bakishet trodde jag. Men så var det samma visa på måndag, tisdag och idag med. På nätterna har jag vaknat upp och trott att jag ska kräkas. Det känns som en klump i magen som går upp i halsen. Som att jag ska rapa men det är inget sådant. Jag har ingen aptit och när jag gör något ansträngande känns det som att jag ska spy...

Så, snälla doktor (Johanna? Emelie?), vad är det för knasigt på gång?



i love shoooooooes

Gaah!
Nu ska jag shoppa skooor. Och hur mycke skor som heelst när det ändå är gratis! ;)
Gör det du med. Klicka på bilden och registrera dig så får du hem presentkort.



Kära vänner!!

Nu, mina vänner ska jag berätta för er....

... Att jag fortare än ni anar kommer att bli Stockholmare.

Fick precis ett samtal. Redan nästa vecka börjar jag på mitt nya jobb. I´ve got it ! Jikes!

Så, jag är både stressad och förvirrad, och möjligheten att hinna säga hejdå till alla är obefintlig. (Försök haffa mig i den mån ni kan..)

Men då vet ni. Jag åker i början av nästa vecka. Måndag el. Tisdag. Tills dess är jag i Norsjö!

Nu mera är jag sambo. På riktigt. Det händer saker, det händer saker..





Puss! ♥


En blondins historia nr 2

I Söndags ringde Bettan och berättade atthon hade gjort Dagens Goda på T-banan när hon åkte hem på natten. Jag blev inspirerad och kände för att utföra Dagens Goda igår när jag åkte hem med flyget, med. Men mitt lyckade blev ett misslyckade och ännu en förvirrad passagerare.

Såhär var det... När jag skulle passera säkerhetskontrollen så var det en tjej FRAMFÖR mig. Hon lastade upp sin dator och grejor och passerade, tog sina saker och gick vidare. Sen var det min tur, gjorde samma process, men när jag gick därifrån såg jag att det kom en dator ur röntgen EFTER mig, varpå min hjärna sa OJ, tjejen FRAMFÖR glömde datorn som kom EFTER MIG. La mina ben på ryggen och sprang efter tjejen och sa Ursäkta, du glömde din dator i kontrollen. " Va? Nä? Jag har min dator i väskan" " Nää, jag såg den. Den är där!"  "Jaaaha... ja okej.. ja men tack då !". Hon vände om och gick två förvirrade sympatisteg mot kontrollen innan hon vände åt sitt håll igen. Hon förstod nog att jag var smått förvirrad som inte tänkte på att grejorna som kom ur röntgen Efter mig inte tillhör personen som gick igenom kontrollen Före mig. IQ fishmause!


Men heeeeeey shithead

carkan.blogg.se säger:

ha ha jag satt på toan och helt plötsligt blev hela toalettstolen sne.. den lutade...

carkan.blogg.se säger:

And I was like " Whaaaaaaaaaaat ?"

bettank | säger:

Hahaha, what the frick?

carkan.blogg.se säger:

Ohyes

bettank | säger:

Du får superlimma fast den

carkan.blogg.se säger:

I shit to haard

carkan.blogg.se säger:

den blev en Big Ben ;D

bettank | säger:

Hahaha! Du menar lutande tornet i Pisa?

carkan.blogg.se säger:

Nej vad heter den där bomben då?

carkan.blogg.se säger:

som gjorde världen

carkan.blogg.se säger:

BIG BANG

carkan.blogg.se säger:

Ha ha

bettank | säger:

hahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carkan.blogg.se säger:

Ha ha ha ah allmänbildad.se

bettank | säger:

Det var ingen bomb, det var en explotion

carkan.blogg.se säger:

Så var det ja ;D

Nu ska jag gå och blondera håret lite till!


Skitdag!!!!!

Ja, ikväll åker jag hem. Bo hos mamma och pappa några dagar. Slippa tänka på något överhuvudtaget. För oj vilken ångest jag har. Över jobb.. får jag något? Får jag Det? Inkomst, vad är det? Jag vill såååååååå gärna ha jobb inom rese men de är ju inte bara att dra fram ett ur byxfickan direkt. Åh. Jag har utbrustit "Jag önska jag vore 50, hela livet är klart, man har familj, bostad och samma jobb som man haft i flera år, inget att oroa sig för!", "Åh, jag önska jag vore 65, slippa tänka på jobb något mer" samt "Åh jag önska jag vore 12, slippa ta ansvar!". GE MIG ETT JOBB BARA! Ett jobb jag triivs med, en tjänst så jag slipper leva på existentminimum ett år till. Palla inte.

Ja, jag är Jävligt bitter idag, och ja, jag tror det smittar av sig på samtliga, och JA, så går det !


Over & Out ! Göm mig någon!



gitarrmästaren ?

Ja jag säger då det, Metallica, släng er i väggen för jag är the Guitar Hero ! ;-D




Söndag, the killingday

God morgon säger jag såhär på kvällskvisten. Kan väl inte direkt påstå att jag är pigg idag.

Ja, igår var det fest ja. Jag, Bettan, Fredde och två av hans arbetskamrater. FÖr att få igång promillen så körde vi Jag har aldrig, och det satt sina spår...Kring 01.00-tiden tog vi T-banan till Kungsträdgården och skulle gå på Café Opera. Redan påvägen dit mådde jag kräääk och i kön tog jag beslutet att åka hem ist. Eller, hela högen tog beslutet att åka hem. Och tur var det, för jag fick spendera delar av min natt på toaletten. Huuga. Vaknade kring 12 i dag, gick och la mig i soffan, en timme senare gick jag och la mig i sängen igen och sov till fyra. Sen tog jag mitt täcke och la mig i soffan igen. Där har jag legat tills nu. Jag mår verkligen apa! Men nu har vi gjort ansiktsmask och ska snart duscha.



Jag tänkte visa lite inköp från igår

 
 

Nu, duschen!

Tjaoo!

hello heey, whats your name?

Så var det lördagkväll ja... Alldeles strax kommer gästerna och vi ska käka middag och festa.

Gjorde några fynd idag, bl.a ett par supersnygga skor. Kan visa bilder sen. Och idag var det kändisskap på stan, ääntligen så man har spanat. Lars Lejonborg, Amanda Jensen & Adam Tensta inom loppet av två timmar. Så ska det se ut Stockholm;D

Nä nu orka ja inte surra mer, på återseende imorgon.

Puss

Lördag !

God Morgon.

PÅ ca en timme väntas celebert besök av en globetrotter vid namn Elle K !!
Vi ska brunsha, Bacon&Eggs, kaffe och sånt där.. Sen ska vi traska in till stan och shoppaaaaaaaaa för ikväll är det FESTIS!

LAters om det ! :D

fredagkväll

Såja, nu var vi hemma efter en Fredagsmiddag på stan. VI åt Mangolian BBQ på Djingis Kahn. Massa god mat och efterrättsbufé efteråt. Gissa vem som sparade magsäcksutrymmet till efterrätten om inte jag ?
 


Sedan gick vi runt lite i stan och lekte Parlamentet-leken, att man inte får säga Ja, Nej eller tveka. Det gick sådär. Lika värdelösa båda två, Sen var tanken att vi skulle gå på Bishop Arms men anhalten blev ist Tunnebanan och hemgång. Väl här hemma blev det en persikodrink ist, som jag nu ska dricka !

Och jag trotsade Blondinbella på vägen hem (från Coop)


STOLT TOALETTPAPPERSHANDLARE

(För en som missat att hon skrivit ett inlägg om att hon var tvungen att handla toalettpapper och att det var så extremt pinsamt att folk såg henne köpa de och att de då skulle tänka " Aha, så hon bajsar.....", and YES, I dodeliidoo)

fantastiskt!!!!!!!!!!!!

  
 

Det är jäbligt kul att vara ensammen. Så kul att egobilder är rena rama Bahamas-resan.

La la
la
La la
la...


Vad kan man göraa?


fridayfun!

Så var det Fredag igen.

Och denna dag lär nog inte se så mycke mer anorlunda ut än de senaste 2 dagarna. Invänta kvällen. Men i eftermiddag ska jag faktiskt göra mig fin och traska in till stan. Hänga på PUB en sväng och dreggla över en arbetande Fredrik (Okej, män ÄR sexiga i uniformer...) och sedan ska vi gå på Djingis Kahn och äta. Äntligen.

När jag vaknade i morse och skulle käka frukost så stod temperaturen på +26 i kylskåpet. Jag kan säga att yougurten inte var lika god som den bruka! Jäkla skit då. Nåja...

Laters..

cash machine

Kikade på The Hills och då spelade de den här låten i bakgrunden. Min dåvarande favoritlåt. Skönt att höra den igen :)



p3 på Kh

Här har du bilder på lägenheten, mamma !

Vardagsrum

  

Kök

  

Toa



Sovrum



Taget från lilla hallen när man precis kommer in




Då vet du ! :)

the one, the only.........




Partymusik för hela slanten.

Ciara ft Justin Timberlake


god morgon

God Morgon.

Som vanligt så var jag uppe före tuppen. Är väldigt morgonpigg och kan verkligen inte ligga och dra mig i en oändlighet, så jag tog täcket och myste ner mig i soffan till The Voice TV medans Freddan sovde ut innan ett långt jobbpass.
Sen gick jag med honom en bit till jobbet och vek av vid Coop där jag handlade lite mer grönsaker och yougurt. En sak som jag märkt är att handla i norrländsk takt är ett minne blott. Jag kan ta 20 min på mig när jag ska bestämma vilka flingor jag ska ha, medans 08orna vet väldigt väl i förväg vad som ska inhandlas, in, roffa åt sig och betala. Jag måste lämna min mathandlingsstil hemma i norr när jag kommer tillbaka :)

Nu har jag ätit en riktig frukost och läst Svenska Dagbladet ( men Norran är ju alltid Norran..). Jag kom på mig själv att titta på döds&födelseannonser men vad ger det när jag inte känner en själ :)


Separationsångesten har börjat ge sig till känna med. Flytta ifrån mamma & pappa, familjen, kusinerna, vännerna, KEVIN. Det gör så ont så ont i kroppen och jag kommer att sakna alla EXTREMT mkt, tur att vägen inte är allt för lång. Det där spontana en solig dag, dra ut på stan och fika med någon, umgås med brudarna varje helg, festa, umgås och bara må. Men, det blir nog bra, bara jag får bo in mig, börja jobba, lära känna folk. Och så har jag ju faktiskt min allra äldsta vän bara stadsdelen bortanför mig :)

Nu ska jag snart tvätta sen ev. träffa Cat som är barnvakt åt två vovvsingar.

Laterssss!

att lata sig är ett riktigt träningspass.........

Efter enorma kraftandträngningar (!!) idag och efter en riktigt god egengjord mjölkchoklad a´la Freddish så säger jag God Natt och på återseende imorgon. Får se vad den dagen har att bjuda på annat än städa, laga mat, titta på TV och sova i soffan (Yaay...............)



shoppa, jatack

På lördag, DÅ ska jag öka SOUK-gallerians dagsintäkter med så mkt jag enbart kan.
 
Lördag Bettan, löööööördag!



mascaratips!!

Nu börjar mina nerver dra ihop sig och jag kan inte längre komma på vad jag ska göra. Jag måste ju spara lite stök till imorgon och fredag med. Jag är rastlös. Vad göra? Egentligen borde jag ta på mig joggingdojorna och ta en promenix, men hur kul är det ensammen?

Jag gjorde vad jag alltid gör när jag int eha någon aning om vad jag ska göra- Sminka mig.. länge.. noga! I och med det så Måste jag få tipsa er om en galet bra mascara som jag provar nu. Loréal Extra Volume Collagene. Love it!


Och hallonröda läppar, soldagen till ära!   

Snart dax att förbereda middagen innan jag går in till stan för att promenixa tillbaka med Fredde. Lite frisk luft skadar väl aldrig ?

Puss!

fru karlsson!!!

BETTAN BETTAN GÅ IN PÅ MSN DÅ JAG VÄNTAR SOM ETT JÄVLA AS!

men hejsan solen, finns du här också?

Hej hallå.
Idag jobbar Fredde och för att fördriva min ensamtid under hans monsterpass så har jag hunnit med en hel del på förmiddagen. Morgonpigg som man är så satt jag framför TV´n kl 07.00 och var allmänt rastlös, så jag drog fram målarburken  igen och började måla. Denna gången blev det TV-bänken. Tyvärr så har jag ingen förebild, men en efterbild kan jag nog allt bjuda på.


Har även hunnit med att städa sovrummet, damsugit överallt och burit tonvis med böcker och tavlor upp på vindan. Så nu är det väldigt fräscht. Väldigt vitt och öppet.

Jag håller däremot på att Avlida i denna lägenhet nu när solen bestämt sig för att vara väldigt social. Det är några grader för mycket här inne, eller vad tror ni ?


Ingen Thailandsresa behövs här inte!

Kid Cudi-Day & night


trötthumör=inte så bra!

GENOM ATT SKRIVA ATT JAG ÄR TRÖTT MED STORA BOKSTÄVER så kanske jag ungefär kan få ut hur jag känner mig just nu. Gissa om vi har haft en hurtbullig dag

Först var det som sagt arbetsintervju. sen gick vi på Coop och stohandlade,
.....sen hem och käka lunch
.....sen rensa ur och kasta massa saker ur en överproppad bokhylla
.....sen till Fridhemsplan och handla grejor till lägenheten
.....sen hem och fixa iordning det
.....sen rensade vi ur vindsförrådet
.....sen kastade vi lite grovsopor
.....sen bar jag ner en byrå som jag har målat om
.....sen monterade Fredde ner en bokhylla
.....sen lagade jag mat ( hemmagjord potatismos, köttbullar & gräddsås)
.....sen målade jag lite till
.....sen såg vi tv
.... sen målades det en sista gång
.....sen packade vi ihop lite grejor som jag kan bära undan imorgon

Och NU ska jag sova. Jag orkar inte hålla upp ögonen mycke lnge till, min energi är över för ett bra jäkla tag sedan!

God Natt!

 
 

fridhemsplan fram och tillbaka

Oj. Nu ha vi hunnit med en runda på Fridhemsplan med. Dock bara på In&Finn, kanske den bästa affären i världshistorien. BILLIGT, snyggt och Allt för hemmet finns. 5 toast av 5 möjliga.

Här är En Del av de grejor vi fick med oss hem

 
 Doftgrej till toan


Toasopkorg


Riktigt häftig godisskål , Design by Carin Cry

Sittdynor till köksstolarna

Fint va ? :) Ni får se en helhet när allt är finito ! :)

Jobb?

Nu har jag hunnit med en intervju. Ett jobb bara 700 m från lägenheten. Det lät lovande, och de sa att jag kan ev. ställa mig in på att jag får det. Hoppas hoppas. Isf måste jag genomgå en hälsoundersökning under veckans gång. Något vaccin eller vad det var. Spela roll. I do what ev´s. Men de kommer ÄVen att innebära att köra i stan. Köra bil. Jag. Shit pommes, de blir spännande!

Nu har vi storhandlat mat och ska snart bege oss mot Fridhemsplan och köpa lite smågrejs.

Laters!


Måssen!

Hörde jag en.....



..skååål på min mail ?

Typ!


småland and back..

Så är jag åter i Stockholm...
Så vad har hänt sedan sist?

Under våra Smålands-dagar så gick vi runt lite på stan i Västervik, var i skärgården på klipporna, drack vin och annat gott, åt god-goda middagar, solade och hade det riktigt skönt. Våren var kommen och +12 grader i skuggan var ingen ovanlighet.

Idag spelade vi lite golf. Eller några slag. Fredde lärde mig hur man ska hålla klubban osv. Jag var så jäkla bra att jag slog bort bollen ;D

Vi fick världens finaste tavla av Mamma Fredrik, en likadan som de hade i deras kök som jag föllp ladask för under första vistelsen hemma hos dem. Fick även ett par Dolce&Gabbana solglasögon av henne. Så, tusen hundra tack till kära Bibbi!

Nu är det såå fint här "hemma". Och finare ska det bli efter alla inköp som gör prickarna över i:en. Längtar såå tills Ni, mina kära vänner, vill besöka oss! :)

Nu ska det soovas för imorgon f.m sker något spääännande! Mer om de då.

Puss

Bilder från V.V

  
  

...och detta är en del av köket här i lägenheten :)

 


stockholm

Nu är jag framme sedan ett tag tillbaka. Det blev inget Taco Bar, då dom hade bestämt sig för att stänga, jojo! Så de blev en svängom på Kebab House ist. Och.. hmm.. ja !

Nu blir det sängdax O.M.G eftersom vi ska upp före ottan imorgon. Gäääsp!

Nu blir de nog inget inlägg för ens måndag. Småland calling.

So long suckers, puss!

fredag den 13e

Nuuu packar jag och stå i. På någon timme får jag hämtning till flygplatsen. 19.25 åker jag mot skyarna. Förhoppningsvis landar jag safe en timme senare, dagen till ära ;D

Så, nästa gång blir det updates från huvudstaden.

So long!


Nu=sova !

Tuff dag= Över!

Den var stressig och jag hann med det mesta med nöd och näppe. Fick även sålt byrån, hallmöbeln, porslinet och lite andra grejor, cash to esto(ckholmo). Jag tog mig kraften att faktiskt åka med till Norsjö en sväng med. Hälsa på morfar och så.. Åker tillbaka imorgon bitti och fixar resten innan jag åker. Så imorgon ska jag bjuda min man på en kvällsmiddag på Taco Bar. Små traditioner vi har, bl.a Taco Bar at night :P

Så, God natt på er, hörs imorgon, ev. i Stockholm !

Puss


morningglory

God morgon ! Gissa vem som är uppe med tuppen en ledig dag. Jo jag. Har precis skickat iväg köksbordet och rastat Kevin. Sen började jag packa lite grejor.. städa... Jaa, kl 6 en torsdagsmorgon. Sjuk? Mhmm..

Men jag har det ganska mysigt här. Fåglarna kvittrar utanför fönstret, känns som att jag är den enda i världen som är vaken, pigg som en ärta men dock så får jag längta längre till morgondagen.


Upp och hoppaa med er!



romantisk middag

Imorgon är det fullt upp. Redan kl 06.00 ska mitt matbord hämtas för säljning. Sedan kl 8.30 har jag en jobbkurs. Sen ska jag gå till Telia och hämta lite slaffs, sen gå till Skomakaren och hämta skor, sen promenera med Kevin, sen hem för mitt på dagen då kommer mamma och pappa. Så då ska jag laga mat, och där komer det knepiga.

* Som tidigare nämnt så har jag i stort sett enbart en säng i min lägenhet numera. Alla form av bord är ett minne blott och mitt porslin ligger så fint förpackat, och imorgon har jag alltså middagsgäster. Hmm..

Jag kom på att:
- Ja, men om man har mina golvkuddar och dukar fint på golvet med de och en duk, skitmysigt. Jo tjena, jag har varken kuddar Eller duk. Lösning: Vi får sitta på våra beniga arslen direkt på stengolvet och duka på ett badlakan. Exotiskt och romantiskt.

Men....

Porslin? Vad är det ?

Jag får gå på samma lösning som jag gjort de senaste dagarna, ätit direkt ur en ungsform.

Så, välkommen på middag till Carolina W !


tröjan......


onsdag

Idag ska jag jobba. Det har jag inte kunnat säga mycke på sistonde. Har inte direkt jobbat ihjäl mig :) Det blir iaf en 13-21:a så om någon känner sig manad att vara Kevin-vakt så varsågod :)

Förkylningen har börjat ge med sig, thank good, men bihålorna är täta och öronen har lock. Snälla gör så att de är borta innan Fredag annars får jag väl sådär sprängande ont när jag ska flyga. Fredag den 13e. Buuh!

Jag är lite bitter över att det har snöat i Stockholm. Jag hade ju räknat med en vår att komma ner till men icke sa nicke. Väskan är packad och jag kan meddela att jag har Inte med mig mycket kläder. Det är mest saker som fraktas denna gången. Det kommer jag säkert att ångra en fin shoppingdag, eller festarlördagen. Men hey, det är inte som att affärerna lyser med sin frånvaro heller ;)

Jag ska försöka styra arbetsintervjun till Tisdag. Hoppas hoppas hoooopppppppaaaaaas jag får jobbet! :)

Hörs ikväll. Häärrå!

Följ min blogg med bloglovin )

Varför???

Varför fick snön för sig att komma tillbaka? Måste ha varit för att jag köpte mina vårskor. Kan inte hitta en annan orsak. Skönt att det fortfarande ligger över nollstrecket så snöslasket lär väl inte bli så långvarigt. Bra att man jobbar inomhus, iaf när vädret är såhär. Längtar verkligen till det att solen visar sig...minns inte när jag såg den senast, men som tur är så finns det ju ett solsken som alltid skiner på mig. CAROLINA:):):):):):):):)ÄLSK.

Fredrik!!!

dirty, rich


smycken!

Jag har fått en idé !

Jag vill göra egna armband till våren. Så nu har jag budat på söta berlocker på Tradera.
På Glitter fanns det även söta berlocker såg jag. En var ett litet kasettband med stenar på. Supersött.

Det får bli mitt mission i vår, egengjorda smycken.


 Från H&M

atjoo!

Nu har man hunnit med en vända på stan. Det blev två besök på Waynes (olika sällskap), en marinblå halvlång halvstor kofta från Vero, lite småkraffs och en gudomligt söt ljuslykta. Min näsa rinner litervis och snart kommer nog hjärnan med. Jag har nyst så mycket så att snart lär jag väl bli anmäld för störning.

Men jag glömde handla frukost. Och jag vet inte om jag orkar gå Ända till Ica för att handla det heller. Det tar ju säkerligen max 3 min, men ändå. Jag är snorig. Då ska man inte behöva orka göra så mkt annat än att shoppa och fika ;P

4 more days to goooo...






Visst älskar man när man delar samma intresse för skor och kläder som ens moder gjorde när hon var i min ålder+ att hon är en sparare så man kan hitta mycke fynd på vindan. Bl.a dessa kilklacksdojor i rostbrunt. I like I like!

shoppingpopping

Nu ska Carolina bege sig mot stan snart. För hon vaknade i morse med en SHOPPINGKÄNSLA och den känsan, den ska tillfredställas till max.




weeeyy

På Fredag...

viva ´la Stööööööckhööööllm


jag är nog fanimig bra ändå ?

Igår fick jag lovord som betydde så mycket för mig. Av kära Cilla. Hon som lärde mig allt hon kunde under min praktikperiod (utb. Resesäljare) på Ticket. Hon var också på födelsedagsfesten.
Jag beklagade mig själv över min dåliga (enl. mig själv) prestation under mina veckor på byrån. När jag sutade så gick jag med svansen mellan benen och kände att Attans, detta hade jag kunnat göra bättre. Men vinden vände igår kväll när jag fick som respons att hon ansåg mig vara jätteduktig praktikant som hade sålt mer under praktiken än många andra praktikanter, att jag utan tvekan skulle kunna bli en miljon-säljare på en månad och att hon har lovord att säga som referent den dagen jag kanske söker en tjänst på en resebyrå.

Jag blev paff av att höra detta och lite bitter på mig själv som inte tror på mig mer än jag gör. Jag kan nog bättre än jag tror.

Så hädan efter ska jag gå men ryggen rak och jävlar anamma alla utmaningar jag kan ställas inför. Inkl. våga söka en tjänst som resesäljare.

Så tack,
landets andra bästa resesäljare :D


vad tror man själv?

Det är helt fantastiskt hur vacker man blir efter några shots och glas vin.....


.......ELLER SÅ INTE!!!

lördagkväll. Party Party

And off we go. Skål!


kläder!

Shopping. Åh shopping. Jag är råladdad för vår shoppingdag nästnästa lördag i Stockholm. Tills dess ska jag hold my horses. Shoooooooooppaaaa!


 


 

7/3

HIPP HIPP HURRAAAA KÄRA SYSTER PÅ DIN FÖDELSEDAAG!


Fredagkväll

Jaa. Vad gör man en Fredagskväll i Norsjö? Hittills har det bara knaprats vårrullar och läst bloggar, tänt lite ljus och nyst ikapp med mig själv. Agnes sjunger Love Love Love för mig, så jag är glad.

Imorgon blir det en bra lördag. Peppad. Först promenixar jag över till Furtenbacksgränd en sväng tills vi åker till syrrans födelsedagsparty. Det blir nog bra. Jag längtar såå att få fixa mig framför spegeln.. länge... locka håret.... massa läppglans.... höga klackar.. Ja, de blir ju super!

Nu ska resten av kvällen gå till att mysa med mamma och pappa. Ostbricka & Let´s Dance. Mysigt.

Ha en bra Fredagskväll!



Jag och Emma för läääänge länge sedan.

vi fortsätter på samma tema

...för jag hittade en skiva med massa bilder på. Och detta är då från början av 2000-talet och framåt. Jag hade ganska hög grad fjortis i mig och det bjuder jag på i bilder.

 
 
  
  
  

...och ja, Webbcam var GREJER de!

old times

I mina unga tonårsdagar när ICQ & MSN var som hetast hade jag en väldigt kär internetflirt vid namn Chrille. Denna Chrille är no longer a part of my life, men han finns ändå kvar på MSN. För en liten stund sedan loggade han in på MSN och jag skrev något i stil med Hej Hej minns du mig. Han berättade att han hade hittat två videos på två av mina vänner på hans hårddisk som jag säkerligen hade skickat någongång. Från Festivalen för många år sedan.

Tjejer, känner ni igen er? Ha ha ha.


Jill
by carro1210


Anna
by carro1210

Janet Leon

Bra låt, bra låt. Nu är jag partysugen as heeeell! Festis we are imorgon då.

Janet Leon-Heartache on the dancefloor


Thomas Sabo collection

Thomas Sabo


arbetsförmedlare in my ass

OKej, nu ska jag gnälla lite mer. VIlka jävla idioter det finns på Arbetsförmedlingen. Handläggare alltså. Min snälla handläggare här i Skellefteå ringde upp mig igår och gav mig rådet att söka en handläggare på Kungsholmen för att ofta finns det arbeten som ska tillsättas OMG. och därför inte läggs ut på nätet.

Ah, So I did, men då var de ett jävla pucko som svarade. När jag berättade mitt ärende sa han bara

"Nänänä, hur ska jag kunna söka jobb åt dig? Gå in på vår hemsida och sök!"

"Jaa, men det är ju det jag göör varje dag men det går ju inte att få något jobb. Min handledare här i Skellefteå sa att jag kunde gå tillväga på det här viset. Att ni ibland får jobb som ska tillsällat Omgående"

"Men Carolina det fungerar inte så att vi har ett jobb i bakfickan att dela ut hit och dit och det går arbetslösa här i Stockholm med så jag tror inte att de skulle ta någon från Skellefteå då!"

Nähe, men jävla idiot, testa att vara arbetssökande själv och skaffa lite jävla empati. Och välkommen till Stockholm till mig !


ASS!

men Friiiiiiiiisssssssssssssssk för f****n!

Ge mig en vitamindusch, skaka om mig så jag blir människa och ge mig en normal kroppstemperatur igen, för det här funkar inte.

Åh herregud. Lilla Kevin låg i min säng och käkade upp sin nalle. Nallen föll ner på golvet, han hoppade ner för att ta upp den igen men när han skulle hoppa upp överskattade han sin storlek och tog för lite sats, föll baklänges och pladaskade med lilla huvudet rätt ner i golvet. Åh kära lilla vännen då!

Hörs sen ikväll igen.


fest en onsdag?

Som Fredde nämnde i inlägget igår så hade PUB-huset företagsfest igår. Han sa att han skulle gå dit en stund men gå hem i tid för han började jobba 7.30 i morse. Mh, jojo!
Kring 11 ringde han. Reativt städad. Var ett jävla liv och Sahara Hotnights uppträdde. Vaknade kring halv2 för att se om jag kanske hade missat samtalet från honom som han skulle ringa när han tagit sig hem, men nä, inget inkommet samtal. Blev smått orolig så ja ringde en gång.. två gånger...tre gånger.. inget svar. Vafan, han borde ju vara hemma by now, vad har skett? Kl 3 fick jag ett samtal. Orden snubblade över varandra och han hade styrt en efterfest hemma hos honom. efter 4 fick jag ett kärlekssms. Han "älskägde" mig. Det känns ju skönt. Vad nu det innebär?
Ringde efter 7 i morse, tänkte att han bör väl vara påväg mot jobbet? Nädå jag väckte stackaren som sov så sött.

Hoppsan, så går det efter några öl en onsdag....!

Varför kan jag aldrig bli frisk?
Jobb 13-21 idag. Vi får se hur det går!

Puss!

sångfågel ?

I brist på annan syssla så har jag räknat ut att jag kommer att hinna sjunga ca 5 sånger från de att jag går utanför porten till vår lägenhet tills de att jag är framme i stan. ( Nu vet jag inte riktigt om jag mätt ut city helt rätt?)
Så, 5 sånger som jag ska välja med omsorg och kärlek.

LA LA LA LA.



köpaköpaköpa

JUST NU så vill jag köpa detta. JUST NU!


 
 

Kan man gissa att vår lägenhet kommer att bestå av väldigt vit inredning, ja ?

nytändning, baby! ;)

Visst blir killar (eller tjejer med för den delen) snyggare mot våren/sommaren?

Eftersom det bara varit vinter under mitt och Freddes förhållande så har jag aldrig sett hans "vår-jag". Men jag bad om ett mms på "vår-Fredde" och mmhhhhh, det blev en nytändning all over again! ;)



Krrr Krrr

Är våren här nu...eller?

Hoppas jag för mycket kanske? Nja, det har ju iaf varit nästan +6 i Sthlm idag. Nu är nästan hela innergården snöfri. Å andra sidan ser det ut som en sjö istället, men hellre sjö än snö. Om några timmar är det dags för PUB-fest. Ska bli kul att se om någon från huset blir full. Hoppas densamme jobbar imorgon också. Hållhake hållhake;). Tror att jag ska använda mina nyinköpta skor ikväll. Måste ju gå i dem nångång.



Tänker på min älskling som ligger sjuk, helt ensam och övergiven. Puuuuuuuuusssssssssssssss.

Hejhopp från Fredde!!!

1,2,3 ost

Detta är tredje dagen utom någon som helst social kontakt. Jag bir ett freak. Har inte visat mig ute på hela veckan mer än att rasta Kevin. Vaknade i morse och berömde årskurs 9 i väl genomfört arbete i min hals (AJAJ!). Gick ut med Kevin kring sex-tiden och kände att Nej, idag blir det ingen inkomst heller.
Så tre dygn som en Big Broth:are, inte OK. Mamma och pappa kommer till stan, så de skjutsar mig till min bror någon timme. Se något nytt. Träffa någon. Få en chans att sprida mina underbara smittgener vidare. Nä men, jag tycker att man blir bara sjukare och sjukare om man bara ligger hemma i sängen, håller ni inte med?
Så nu har jag iaf duschat (surprice surprice), plattat håret och smetat på lite av mitt efterlängtade bal-läppglans som jag sökt som en dåre.

Jag har gjort dagens goda gärning. Jag hjälpte en söt blind man som hade gått jättetokigt. Jag har börjat bli bra på goda gärningar :D



Snart kommer mamma med mina välbehövda halstabletter, tack tack!


god natt

....sov gott!



Puss!

ren & fräsch för 800:-

Om det finns någon vänlig själ där ute som har 800:- for nothing kan gärna få spendera de slantarna på MIG genom att köpa DENNA parfymen från eleven

TACK PÅ FÖRHAND!


såhär het känner jag mig nu



Och jag förstår er Skellefteåbor, som tar en omväg när ni ser att jag är ute och rastar Kevin. No hard feelings!
Nu ska jag sova vidare. ZzZz....

coldplay

Hur skön är denna låten ? Jotack den är jävligt skön.


Coldplay-Lost



okej okej, jag har blivit utmanad blablabla ;D

Utmanad av Johanna

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!


1. Vad heter du?: Karolina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Katt
3. Flicknamn: Kajsa
4. Pojknamn: Kevin
5. Yrke: Kiropraktor
6. Färg: Korall
7. Klädesplagg: Klänning
8. Mat: Kinamat
9. Sak i badrummet: Kondom
10. Plats/stad: Kabul
11. En orsak att vara sen: Krashade på vägen
12. Något man skriker: - KAN DU HJÄLPA MIG?
13. Film: Kops
14. Något man dricker: Kapten Morgan
15. Band: Kent
16. Djur: Kelgris
17. Gatunamn: Kågevägen
18. Bil: Kaa
19. Sång: Killing me softly
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kuddkrig

Hoppas du är nöjd nu, kära Johanna ;D

sjukling?

God Morgon.

Igår kväll kände jag mig lite hängig, idag känner jag mig mycket hängig. Känns som att jag ska föda ett barn genom öronen, som att fostervattnet ska gå, genom näsan, som att årkurs nio´s sommarjobbare krattar i min hals, tack för den lixom!

Jag har precis skickat ett argt mail till ett företag som ville kalla mig på intervju och bett mig höra av mig, vilket jag gjorde, flera gånger men dom svarar inte. Jag förklarade på fin svenska att jag tycker att det är dålig stil av ett seriöst företag att inte ens kunna bekräfta att deras tjänster är tillsatta och att de inte behöver någon intervju med mig längre. Det är vä det minsta man kan begära?

Jaa, igår fick jag sålt soffbordet, sidobordet, sopkorgen+puffen och byrån. Nu återstår en del .

Som tidigare nämnt söker jag jobb i Stockholm, och säg mig, vilken taktik har jag missat för att ha maximal chans till jobb ?

- Jag skickar mitt CV till Varje lediga tjänst utan spec. krav på utbildning på Arbetsförmedlingen, Poolia, Manpower och diverse bemanningsföretag

- Ska åka ner nästa vecka och lämna CV´n personligen

- Har bett om handläggare på alla samtliga tre företag nämnda ovan


Vad mer ska man göra? Hmm...


kondomexperten


jackan... är min...!


Matbord, soffa, hyllor ect. ect.

Bord + fyra stolar  1200 :-
Nyslipat rejält runt furubord med 4 st likvärdiga stolar 








LACK-hyllor , 150:- / 3 st
3 st. IKEA. En svart, två st ek, 110 cm

 





Kökstavlor, 3 st 100:-
Espresso-motiv, Mocca-motiv. Coffee-motiv
 







Soffbord+Sidobord 300:-
Teak-maerial med guldkant längs med bordet.
Sidobordet ser likadant ut som soffbordet men något mindre & smalare


 





Hallmöbel, bänk+stol 200:-
IKEA. Mörkbrun bänk+stol






"Kvast", 40:-
Dekoration









HörnSoffa, 900:-
JYSK, Mocca-typ, sandbrun.
(Defekter: Ett litet hål mot insidan av dynan på ena ryggstödet, ett utbytt ben på bakre sidan av soffan)

 







Tallrik+arsietter+djuptallrik, 150:-
Serie, 6 st av varje, svart




Muggar, 70:-
4 st, Svarta med grå rand upptill, höga



Glas, 100:-
5 st, BOA, svarta genomskinliga, höga









Fönsterlampa, 50:-
IKEA, Röd, glas






Sopkorg+puff, 100:-
Rund golv-"puff"+ "korg"-sopkorg



Byrå, 500:-
IKEA, mörkbrun, 4 lådor






Allt är förhandlingsbart.

MAILA MIG[email protected] och ange rubriken till de Ni vill köpa!

Mer kommer upp senare.





säljes!!

Såja. Nu har jag tagit mig i kragen och fotat allt som ska bort. Till vänster har ni en kategori som heter Till Salu !

Under den kategorin kommer allting som ska bort att finnas.

tips tips tips tips

Jag har en ny bodylotion. Den luktar sååååååå gott. Nivea Happy Time. Med doft av citrus, apelsin och bambumjölk.



Nog om den.. Nu till något värre.

När jag åkte buss hem i kväll så satt det en grupp människor (...för att inte hänga ut någon) bakom mig som utsöndrade en otroligt stark odör. Det var helt omöjligt att ignorera. Jag satt med näsan innanför jackkragen hela färden och jag tänkte mer än 10 ggr att jag skulle kräkas. Jag pratade med min F och jag var beredd att skänka en större summa till den som kunde rädda mig ur denna buss omgående. Hoppet var att dessa inte skulle åka ända till slutmålet, men tji fick jag. Jag drog ett djupt andetag när bussen äntligen var framme och jag fick känna hur frisk luft i Skellefteå doftade. Aldrig så fantastiskt iaf.

Detta resulterade i irritation och bestående illamående. Nästa gång jag åker denna buss ska jag preppa näshålet md nypressad vitlök, för säkerhetens skull. Uää!





God Natt !

gillas

Jag kan bara inte undgå att älska Umeå/Stockholm-Robins gayblogg på kanal 5
Han bjuder på sig själv till 110%, och sånt gillar ju faktiskt ! :)





Festis på lördag I am.

peppapeppapeppapeppa

Elle, min kära.

21 mars
Vi
Ett Stockholm
En hel dag
Långa promenader
Heldags-shopping
Kändisspaning
Bag-in-box
Middag
Förfest Kungsholmen
Dansa HELA natten lång, Garbo, you and me.

ÅH!


barbie 1965

God Morgon. Nu har jag sagt till min hyresvärd att jag är utflyttbar till den 14e. Två veckor. Gah. Jaja, bara jag får bort mina grejor.

När jag rensade mammas förråd hittade jag en bok. "Barbie i New York" från 1965. Undra hur värdefull den är idag. Hon har dessutom kvar en barbie från den tiden. Superläckert!

 
"Det var den underbaraste sommaren i Barbies liv när hon vann den stora modetidningens tävling  och fick debutera sin tonårsmannekäng och fotomodell i modets förtrollade värld"


Vad tycker ni om mig i glasögon tro ? :)