Tina och Alex

Tina och Alex

Tatta och Alex

Kattis, Linda och Tina

Kattis, Linda och Tina

GOOOA tjejer :)

Efter en vecka!

Jaa, nu har man gått skola en vecka. Trivs toppen i klassen. De flesta är så goa o glada.
Bor själv också, helt magiskt, Love it. Eller iof, jag delar en tvåa med nån Adam på 22 år (aka. Jesus för jag har upptäkt att han e kristen) som jag ännu inte träffat. Mitt emot mig bor Alexandra och Angie(två tjejer i klassen) dessutom, vilket är skönt, och gatan bortanför bor Linda och hennes tjej Kattis, vilket är ännu skönare för dom är så jäävla härliga och roliga tjejer, mitt nya hang-out, he he! :)

Ja, det är nog en spännande utbildning :) I vår ska vi åka utomlands en vecka. Det blir Mallis, Kreta,Turkiet eller Gran Canaria. Det ingår i utbildningen. Vi ska även en sväng till GBG i mars.

På måndag kommer en ny tjej till klassen. Nathalie. Exciting.

Ikväll ska jag träffa alla Norsjövänner på fest!;) Nice.

VI HÖRS PUSS TUT!

Hej igen!

Nu har jag bokat fast ett studentrum på 36,5 kvm i en tvåa tillsammans med någon jagvetintevem, men de blir nog toppen : )  Har även ringt runt massor för att höra om det finns någon lgnht att hyra men de är inte en dans på (t)rosor att hitta en. MEN då fann jag en billig insatslägenhet på Blocket för 35.000:-.. en STOR 1:a på Sunnanå, som jag ska kika på på Tisdag, ååh det känns helt galet att flytta! : ) Jag längtar så!
Imorgon stannar jag hos syrran i Skellefteå, där ska jag bo tills jag kan krypa in i min lilla håla på Frögatan. Packar väskan för fullt, massa massa massa kläder, feels strange att rensa rummet sitt.
Kikar runt för att hitta en Laptop dessutom. De blir mycke utgifter nu !! ;)

Puss och bus, snart en till utflyttad ur detta hus! / Hon

O´learys

O´learys

O´Learys. Där var det livat! :)

O´Learys

Taket
Där var det livat

Ja oj, nu var det visst ett tag sedan...

Hmm, saker har faktiskt hänt sedan sist. Ganska viktiga saker :)

Veckan har varit skön må jag säga. Lite jobb, men bara liite, Tacokväll hos Emma, hängning med Marre, ah hon är så kul ;) Gillar hennes tokighet och ärlighet, vad hon sa kan jag inte gå in på ;) Men hey, don´t give a shit ! :D

Vad mer då, Jo, i fredags ringde en kvinna åt mig från Skeria i Skellefteå och frågade om jag fortf. var intresserad av att gå Resor&Arrangemang, JAA JAA JAAAA JAAAAAAAAA JAAAA jag blev så glad så du kan inte förstå ;) Så upprop imorgon, bjäh, läskigt, men tur att Tatta ska gå samma så vi kan följas!;)

Förhoppningsvis blir det flytt under veckan också. Studentrum på Frögatan/A-torp tills vidare, feels OK!

I helgen var jag i Umeå med Tatta och Anna. Vi vinade fredagkväll, blev salongsberusad och började stega mot Taket, där vi varade i sisådär 10 min, sen stegade vi vidare genom centrum och hamnade på slutstation: O´Learys! Oh me love, de va så fint där ;P Bra musik och stort, betydligt större än i Skellefteå, dessutom 20+, vilket var skönt ;)
Det roligaste var dock två tjejer som hade tänkt sig komma in gratis, så de hoppade över stakeket vid uteserveringen, det roliga var att båda föll pladask när de var över. Anna applåderade, jag och Tina skrattade*haha*!  Dock blev ena tjejen upptäckt så hon fick hoppa över igen, muaha!
Tatta fick en fiskare efter sig, eller ja fiskare vet jag inte, men han försökte sig på det usla raggningsknepet att "fiska" efter henne (Kasta ett osynligtkastspö och fånga in henne) men det funkade ju SJÄLVKLART inte. Mikael hette han iaf, eller jag döpte om han till " Tina´s kille" heheheh. han var inte nå vidare intressant.
Lördag då, jo då hängde vi på stan hela dagen, satt i parken och tog en fika, handladel ite mat sen vandrade vi tillbakas till Annas lgnht där vi tog en taktikvila inför kvällens bravader. Dock var vi lugna som döden. Lagade middag sen gick vi ut och såg bio, "John Tucker must die" äntligen fick jag se den och den var brabrabra:), efter den gick vi till Wayne´s och tog en Latte.
Mysig helg helt klart!

Nästa inlägg kanske jag är Skellefteåbo, OHYES BABY!;)

Puss o hej, jätteglad tjej! /Reseförsäljar´n

Det blev en helg i helgen också.

Ja, hej och hå!
Nu är vardagen tillbakas. Känns skönt på sitt lilla vis. En vit helg dessutom, det var på tiden men ack så mysigt det har varit:) Ska inte gå in på cad jag har gjort för det är inte mkt, men filmer har jag sett iaf! :)

Ja, natten till idag (ja, eller lördag) omkom två unga människor utanför Burträsk. Det får ju inte hända,nejnejnej! Ena, Tomas, var min tremening. Vad håller på att hända, känns som att det dör ungdommar hit och dit hela tiden. Mer och mer börjar jag inse hur tacksam man är över det man har.
För några månader sedan omkom en ung kille, även han min släkting, i en motorcykelolycka i Skellefteå. Hm, när är det min tur, det verkar vara Wikström-släkten som åker dit. Nä ursch...

Idag åkte mina två vänner Elin och Bettan till Magaluf, avundsjuk?nähe, tror du det? Jo, som fan!!!
Men om en månad är jag själv i värmen , eller ja, vid den här tiden hänger jag väl troligen på James Dean, Latino Club el. nått härligt uteställe som jag älskar! :) partyyy!!

Detta blir min 8:e, eller 9:onde visit i Turkey. Känner mig ganska hemma i Alanya nu,hehe
Jag vet, jag är knäpp, men jag hade inte tänkt följa med, men suget blev för stort. Nästa resa blir nån annanstans, jag lovar och lovar ! :)

Det blev tyvärr inte roligare än så denna gång, meen, sånt är livet ;)

PUSSTJUUT!

En dag i staden...

..Blev det idag minsann! :) Tanken var väl så att jag skulle bara följa med och vara åskådare till de pengabrännande damerna, kanske köpa en bikinipå sin höjd, meeeen det sket sig ganska mkt.
Det blev en jacka, ett par braller, en bikini, en tröja, två ljusstakar och en doftgrejs. Jag är sämst på att hålla i pengarna! :)

Igår bokade jag utomlandstrippen den 8 sept. :) Det ska bli super!;) I höst någon gång blir det en vecka i Östersund för att praktisera på en frisörsalong där och därefter skicka en ansökan till frisörutb. på Frösön, TJOHO!=)

Såg precis ScaryMovie4.. Fyfan så bra film,ojoj!:)

Nu säng, jobba 7 imorrn :S  PUSSTJOHO!

blood,soul and friendship baby

blood,soul and friendship baby

Hejhallo!
Idag har jag jobbat, faktiskt.. Inte så kul, men hey money is money!
Var trött som en kalvunge när ja kom hem, men kl 18.00 var det bestämt "dejt" med mina fräschingar på Petra´s för att avnjuta lite gofika och mat och träffas en sista gång innan pinglan from the åkargatan(bild ovan)  move from  town, i riktning mot Norrtälje. Vi hade köpt en söt liten låtsasblomma och ett kort där det stod " Vänner som du är sällsynta ( öppna kortet) Vi kommer att sakna diig" hon började gråta, aaw! Det var lite sorgsligt men tur att Sverige är ett litet land. Gonna feel empty without her :S

Nu har jag sett en halv film dessutom. The Boondock Saints.. Det är inte första ggn ja börjat se den men avslutat. Den känns som trög :S  Däremot håller jag på att ladda ner "Scary Movie 4", "John Tucker must die", "My super Ex-girlfriend". Spännandee!

Har fortf inte fått nått besked om skolan. It sucks! :\

Nu ska jag klunka i mig resten av min äppeljuice och sitta och nörda här en stund till.
TJING TJONG!


Beachenlördagen

Beachenlördagen

S!

Beachenlördagen

Beachenlördagen

Karrrrruselllll

Beachenfredagen

Beachenfredagen

Sandra i egen hög person

Beachen

Beachenfredagen

Emma, Josse, tatta och Lii på Tina och Dan´s infl. fest

No longer a Bloggjungfru

Jahopp, nu fick jag någon slags snilleidé att börja blogga, vilket verkar vara väldigt poppis på nätet nu.
Mellanålderns "fjortiscomunitylekplats" på internet maybe?;)

Jah, värmen kills me, jag blir tokig, jag avlider och dör på samma gång. Nu är kl 22.39 och jag avlider fortf.
Stackars alla klimakteriekossor som lider av värmeslag även om de är -20, ex. mamma, som råkar vara i denna sitsen nu;)

Nu är beachenhelgen över, och därmed sommaren. Men igentligen inte, de är ju en månad kvar, men alla inbokade aktiviteter är slut :\ Skönt, men endå trist.. Pengarna har flödat värre än någonsin och mitt samvete börja trilla långsamt ner.

För alla Norsjöbor, om även upplever Beachenhelgen, så var den nog mer underbar än någonsin ( förutom för två år sedan då jag träffade en dåvarande fling som jjag föll pladask för) de va en underbar lördagkväll/natt.) Anyways, fredagen va crazy.. Tatta och Dan´s infl. fest va magisk.. Väldans sommargrann och beachenfeelingen hade precis börjat. Utgång därefter och mycke dans. Lördagen va chill med massa beachvolley på dagen och kvällen ägde rum hos fröken Bettank för en liten avskedningsfest( hon drar söderut) sedan utgång, det var då så tänkt, meeen, jag och min nyfunna vän Sally ( vän till Dany och kompani som kom och partade med oss), vi åkte karuseller som aldrig förrrrrrrrrr, en pizza på  "Lilla Amir" sen sova sött i sängen ( efter de att jag ahde sovit en stund på köksstolarna, köksgolvet...)

De är väl som varje sommar, höjdpunkten under de varmaste och mest magiska månaderna på hela året. Vad har annars hänt? Stadsfeste, sommarstugefesten hos mig, PDOL, Korres stugfest. Det blev verkligen en kanonsommar.

What´s next? förhoppningsvis får jag plugga ihöst.. "Resor&Arrangemang". Vill verkligenverkligen gå det.. Om inte, kan jag förhoppningsis på nått sätt kirra ett lån och gå MakeUpartist(Hairstylist utb. men dom är iiiiiiiinte småbilliga ens. :S

Nu är det sängdax i mitt übervarma rum.
Godnatters pullor!

Ps. Min älskade barndoms drar som sagt southout på onsdag, Oh damn, I´m gonna miss that chick! DS.



PUSSTJUT!