:oD


Hard videophone gonna break your heart

Lady Gaga feat Beyonce är i mina öron en alldeleees fenomenal blandning. Det kan ju nästan inte bli så mkt bättre! :)

 

Och så har vi några fler godingar inför kommande fester, får man hoppas! :)

 

 

 

 

 


inredningsfingarna kliar.

Idag var en tuff dag. Kände redan igår kväll att jag började ha ont i käkarna, halsen var öm och uppsvullen, jag kände mig allmänt hängig. Och under natten har jag vaknat flera gånger pga halsen. Men jag åkte till jobbet ändå trots förmodad feber och diverse. De gick ändå.

Efter jobbet mötte jag upp mooor lilla moor som befann sig i stan. Jag käkade middag och bjöd henne på fika. Sen köpte jag en liten kärlekspresent "bara för att" till Fredrik som han ska få när han kommer hem. En parfym.

Jag budade på en gammal koffert på tradera igår. En röd söt som jag tänkte ha öppen med tidningar i, i läshörnan vid den förhoppningsvis framtida lilla gungstolen som jag ska införskaffa.


Och jag måste visa det superfina skrivbordet som jag och syrran hade i vårt gemensamma flickrum när vi var små, som jag tidigare i höstas grävde fram ur uthuset hemma hos mamma och pappa. Efter lite ommålning och nya knoppar så blev det såhär fint:


Nu har vi börjat få någorlunda ordning på hallen med, som jag trodde skulle vara ett hopplöst fall. Av någon outgrundlig anledning har färgtemat varit rosa/ljunglila ;) Nemen oj så tokigt då. Och här är Lisbeth Dahl-burkarna jag budade hem tillsammans med ett ihop-plock av blomkvistar och diverse från Blomsterlandet



Vi beställde hemmagjorda hyllplan till datarummet i olika längder och även en som ska sitta längs hela väggen och ovanför dörren men när vi fick hem dom så insåg jag att jag angivit fel mått, så nu har vi beställt nya av en annan med lite bredare mått. Med lite gamla böcker, LP-skivor och diverse att ha på så blir det nog ett perfekt Beatles-rum för Fropps :) Jag älskar att kunna återanvända gamla möbler och dyl. och fixa upp så man själv vill ha det.

Nu ska jag bosätta mig framför TV´n resten av kvällen.

värdelös.se

SKÄRP MIG. Jag är sämst men nu har jag verkligen varit sämst. Över en vecka sedan sist jag loggade in här.

Jaha, jag ska egentligen inte skriva något speciellt. Det har inte skett något övernaturligt den senaste veckan direkt. Förutom att Calle inte vann Idol, vilket är helt fantastiskt. En lättandes pjuh.

Och snart är det ju. vad är det.. 10 dagar kvar..? Jo. Tiden går undan så man knappt hinner med. Jag har malt Julradion.se heldagarna alla dagar lång tid tillbaka och Fredrik talar i julmelodi:iskt nu. Alla klappar är inköpta, bilen är servad, besiktad och verkstad:ad och jag har inte blivit bankrutt trots detta. Jag tror att den dära osynliga Carolina-Fonden lever ett eget liv. Jag får tacka till alla sponsorer ute i vår osynliga värld. Eller nått...

Annars då.. Juldagen blir det fest. Förfest iaf. Sen om man går ut på Hotellet återstår att se. Jag har som gett upp hoppet för det stället. Men nu är jag ju "singel" på juldagen så vi får väl se.


Hungern skriker i min mage och jag längtar efter den råstekta potatisen och all vitlöken till. Mmmmmums.

paranormala aktiviteter, någon..?

God Söndagskväll. I morse efter vår helstädning kände vi att vi skulle belöna oss med en bio ikväll. Paranormal Activity. Men dessvärre blev Fredrik utringd på jobb så jag gick med brorsan ist.

Jaha.. Kim förvarnade mig att jag skulle typ avlida av skräck. Första delen var väl lite halvdan. Jag behövde inte hålla för ögonen en enda gång vilket jag i normala fall bruka göra. Men sedan sista delen av filmen. Mössa på, vantarna på, vilket resulterade i vant-lurviga ögon efter att ha hållt för dem för länge. Ja.. Vad säger man? Om jag inte varit knäpp tidigare så är jag det nu. Det var tametusan bland dom läskigaste filmer jag någonsin sett. Fyyyy fasen. Jag ångrar nog lite att jag såg den. Nå ja.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ensammen. Fast filmen att dömma så är ju Inte sovrummet det säkraste stället att befinna sig i om man vill undkomma demoner och läskigheter.

Vi får helt enkelt se hur jag gör.



julmysa

Julemys. Har ni lyssnat på Julradion via webben? Den är ju perfekt, slipper man knåpa ihop en egen jullista på Spotify.

Jag har så gärna velat ha en julgran i år. Eller ett ris i en zinkhink. Men granar kostar ju ändå några hundra + massa pyntning och granris verka va omöjligt att hitta så jag kom på en annan idé, att sätta bollar i riset med belysniing. Det funkar ju det med.

Idag ska vi ut på stan och träffa syrran och Patrik. Sista julshoppingen om vi har tur. Annars bara strosa runt och mysa lite.

Jag är för övrigt ruskigt deppad över att Calle gått så långt i Idol. Jag förstår inte vad folk ser hos den personen. Kan varken lyssna eller titta på honom.

Lite julpynt med en kass kamera.







ale alejandroo ale alejandrooo

Lady G´s new album The Fame Monster är inte det sämsta örat lyssnat till direkt. Åh. Alejandrooo..


06:50

Långhelg. Man tackar.
Vaknade före tuppen. Det var jag inte ensammen om tack och lov. Vi vred och vände på oss i sängen och gav tillslut upp. Fredrik gick ut med Kevin, nu kokar han kaffe och torkar av diskbänken. Vilken man, såhär dax på dygnet, hos svärfars. Tummen upp till honom.

En sak slog mig i morse när jag vaknade. Enligt mayaindianerna ska jorden gå under 2012. Skråck tänker man, men de har förutspått alla solförmörkelser och det har stämt. Då börja jag fundera vidare.. är det Därför Skellefteå Kommun bygger så mkt nu? Nya hyreshus osv.. Bara för att spendera sina slantar medans de kan ?

Nu är jag löjlig men.. whaaat if? Uähh!


Ja, nämen God Morgon !

awaymessage.

Kalllt.. Hurrvas. Nu är vi i Norsjö och snyltar krubb. Hemmagjord panpizza och kladdkaka. Deet var värt milen hit ;P Nä, egentligen åkte vi hem för att bilen ska in på service imorgon. Buh, en saftig utgift lagomt till jul.

Hur går det för er med julhandlingen?
Jag är typ klar.. eller.. Ja typ. Emma och Antons och Erica och Patriks klapp är inte inhandlad ännu men jag vet vad de ska få ;P


Och såhär, snart en vecka senare, tack ni vackra som dök upp i Lördags! Vi hade skoj minsann! :)