Måndag 31 Januari

Vilken HELG. Snacka om att livet gjort en U-turn på två röda.
Fredrik kom iaf hem i Torsdagsnatt. I Fredags bestämde vi oss för att vi ska flytta ner igen.
Eller, vi försökte lösa vår situation på annat vis, då jag har sagt blankt NEJ till att flytta igen. Men efter många många fällda tårar och frustration så kände jag att det finns ingen annan utväg att att dra. Denna Ångest som jag känt inför detta under dessa dagar går nog inte att beskriva. Flytta från allt mot min vilja. Fy vilken känsla. Och skolan jag kommit in på i Umeå.....

... Idag känns det dock bra. Samtidigt som jag har jobbat så har jag löst min bistra livssituation. Jag har kommit in på IMC som ligger vid Stureplan samtidigt som jag avsagt mig skolan i Umeå. Jag har pratat med chefen ang uppsägning från jobbet, vi har pratat med hyresvärden ang uthyrning av lägenhet i andrahand. Så 26 Mars säger vi hejdå till Norrland och Hejhej till Stockholm. 4 April börjar jag skola och går fram till sommaren.

EFFEKTIVITET, och det är fantastiskt när det går enligt planerna! :D

Annars var festen i Lördags helt hysteriskt trevlig. Jag har så goa tjejer i mitt liv!:)

jag hatar livet just nu.

Hur mycket ska man kämpa ? Hur mycket orkar kroppen kämpa innan man helt enkelt ger upp?

Livet är så sjukt orättvist.
Mitt allt har tappat jobbtillfällen i stan. Eller, dom har gått förlorade, så han har inget annat val än att bo i Stockholm och jobba numera. Det gör mig fullständigt förkrossad.

1, Han jobbar där. Vi måste pendla mellan varandra för att ses vilket Inte håller i längden när det kostar så mkt.


2, Jag ger upp mitt liv och flyttar tillbaka till Stockholm, vilket är det absolut sista jag vill, då jag har för mycket här som jag inte är beredd att ge upp.

Hur vi än gör blir det inte bra. Det känns som att vi försöker ta oss över ett berg men faller ner hela hela hela tiden.

Jag orkar inte hoppas längre! Vi vet båda att vi alltid kommer att vara vi, men det känns så hopplöst.. Det enda vi vill är ju att leva tillsammans och vara lyckliga!


Åh! ;-(



Mina två hjärtan. Det finns Ingenting i världen som jag inte skulle göra för dig.

Absolut Music Carolina

En liten playlist. Är det någon riktig goding som missats?

Jennifer Lopez feat Pitbull-On the floor
Rebecca Stella-Swag in a bag
Travie McCoy-Need you
David Guetta feat Rihanna-Who´s that chick
Kanye West feat Rihanna-All of the lights
Martin Solveig feat Dragonette-Hello
Tove Styrke-White light moment
Usher-More
Robyn-Time Machine
Familjen-Det var jag
Taio Cruz feat Travie McCoy-Higher
Shakira feat Dizzie Rascal-Loca
Britney Spears-Hold it against me
Daniel Adams-Ray...
Katy Perry...

bla...
bla....
bla.....

Orkar inte flera.....! :-)

LÖRDAG! PÅ LÖRDAG OJ OJ OJ OJ OJ OOOOOJ.....


lambada

Jennifer is back on track. Med en klassiker! Weyy!

all of the lights

------> Klicka här för att poppa en riktigt skön låt. <--------- .
--------------> Sen klickar du här också så har du poppat två riktigt bra låtar.. <-------

(Det funkade inte att sätta in videon direkt i inlägget.. Buh! )



i need a change.

Miljöombyte. Jag är i stort behov av miljöombyte.
När jag kom hem idag så kollade jag genast upp vad det fanns för behov av personal runt om i Umeå och hittade att ett cafe i MVG-gallerian söker personal. 5 min senare har jag ställt mig i kö på en lägenhet. Och SEN ringde jag min kära sambo och berättade detta, kanske agerade i fel ordning, kanske inte. Han påstod att jag är för impulsiv, men jag förstår inte alls vad han menar.!?!?!?!?!?!? ;-) Jajaja, jag är sjukt impulsiv i mina handlingar ibland, men vad gör man.

Imorgon när jag vaknar kanske jag ångrar mig. Det vet man aldrig. Högst troligt. Som så många andra gånger..



.... och så levde hon vidare i alla sina dagar, precis i samma bana som tidigare!

palett och pensel.

Nu har jag gjort mig av med 900 riksdaler på nya penslar och en skuggpalett i bruna/beiga/rosa färger. Jag hoppas att dessa två Ej ingår i priset för utbildningen, isf får jag dubbletter. Men.. skitsamma!:)




Eleven 72 Colour Eye Shadow Set  295 kr


Eleven Makeup Brush Set Black, 21 pcs , 599 kr




Och som jag längtar till den 29e. Då kommer tjejorna till mig på fest med tillhörande utgång. Det sker inte ofta minsann! Och sista Station8. Då kanske jag får sminka lite..!? ;-P

frustration frustration frustration

Ja hallå där.

Min frustration är överväldigande.. Sedan jul har jag varit sjuk på ett eller annat sätt. Först en vecka beståendes av magkatarr. När den är under kontroll blir jag vansinnigt förkyld. Men jag envisas med att jobba endå. Blir kryare sen som ett brev på posten får jag över 39 graders feber under natten. Jag har aldrig känt mig så hjälplös och ensam som jag gjorde igår natt och igår kväll. På kvällen kom min kära syster till mig med lite yougurt, nyponsoppa och isglass att mata mig med. Hennes sambo trippade over till grannarna och införskaffade medicin. I morse kom min kära bror med lite gottigott. Nu är jag hos mamma och pappa och hoppas att jag kan bli frisk.

Hursom, Tips Tips nu i förkylningstider.. Vicks Vapo Rub. Mot täta bihålor och krasslig hals. Smörj salvan kring bihålorna och over näsan och kring hals och bröstkorg. Man blir piggare på nolltid! :) Effektivare än nässpray.
Alternativt koka upp vatten och lägga i en klick med detta sen andas in ångorna över grytan med vattnet, med en handduk over huvudet.


I am your Muse.

Jahaja man tackarr. En något sen julklapp damp ner genom teleluren igår. En mkt vänlig dam berättade så fint att jag är en av de lyckliga få som knyckte en plats på Make Up Artist-utbildningen till hösten. Och vad säger man då!? Jo man tackarr och ringer upp mamsen och festisen och jublar några sekunder innan man återgår till arbetet.

Men.. Alltså. ALLTSÅ! Jag ska bli en god damn professionell Make Up Artist. Min största dröm sedan jag visste att man kan bli rik på tia-lotter ! Jag ska bli 40 laxar fattigare men vad gör det om hundra år.

Här ska det SMINKAS mina vänner!!!


vaga bond

God dagens God dagens. Alles gut?

Vilken supermysig heelg jag har haft. Fy å. I Fredags hade Love lagat världens godaste laxpasta när jag kom hem från jobbet. Sen spelade vi lite Vaga Bond innan vi begav oss in till stan för att se Änglagård med Anton och Emms. Efter bion blev det spelkväll med dom och Elsan och William hemma hos oss. Vaga Bond än en gång. Gissa om man blir beroende eller......

I går blev jag väckt av jobbet. Frågade om jag hade lust att jobba till 15. Why not. Sen blev det en spontanare av mi parents. Dom kom till stan och vi bjöd på middag- Grekiska pannkakor med ricottatzatsiki, prucioutto, sockersärtssallad och en glass med mango & passionsfruktssalsa efteråt. Sedan gick vi på bio igen, Svinlängorna. Sen följde jag dem hem och sov i min gamla säng=Magi. Kring 6-tiden rullade Freddisen in efter en natt jobbandes på Statt. Och idag kommer kusinerna hit på middag.

Och imorgon åker kära till Sthlm för att gå på arbetsintervju ang att vakta regeringen. Får han jobbet kanske han stannar på obestämt tid. Suger. MEN. Då ser jag alltså en vår beståendes av massa helger i storsta´n. Och det gillas ju såklart! :D


Nu ska jag invänta sovar´n så vi kan spela lite Vaga Bond... I HAVE TO!

2011

Gott nytt år några dagar för sent...

Jag avslutade det gamla året med magkatarr och inleder det nya året med en rejäääl förkylning. Det slutade inte bra och började inte speciellt bra heller.

Jag har några nyårslöften att hålla som varje år. Och vad är inte ett löfte till för annat än att brytas?

- Träna- Beach 2011
(Brukar gå bra i kanske 2,3 veckor...)

- Äta något godis eller onyttigt max 1 gång /månad
( Det blir nog inga problem..)

- Bli smart
(Börjar bli.. har införskaffat 3 spel som ska hjälpa mig på traven. Har spelat varje kväll i flera timmar så, kanske kanske......)

- Jag och Fredrik ska ha en dag i månaden som vi planerar något skoj tillsammans.


Vi får se hur det går, vi får se hur det går!! :D