jag älskar er !!

Jag hade Sjukt kul ute igår. Killarna var GRYMT bra.

Jag har dom finaste kompisarna som går på denna jord och min prins har äntligen flyttat upp, så jag kan säga att jag kan nog inte bli så mycket lyckligare än vad jag är nu.

Livet är HELT underbart.



Vad händer ikväll annars då..? :)

partykväll=bra kväll!

En magisk kväll med vin och grabbarna på Nocks. All in, skål!



bebisar bebisar bebisaaar

Åh har spenderat delar av min eftermiddag hemma hos Kim, Sebbe, Alex och Lukas. Jag är kär i hennes söner och skulle utan dåligt samvete kunna packa ner dom lite försiktigt i min väska och adoptera dom. Att mysa med bebis måste ju vara no#1 thing to do eller vad.

Norsjö for the win, en dag till iaf!

lite partyryck i nerverna denna måndagen!







vaccin eller ej...?

Man börja ju fundera över vilka risker det finns med att ta vaccinet mot svininfluensan.


en kluring !

Vad hände med den 30:e kronan?

På 1940-talet kom tre herrar till ett hotell i norrlands inland. De är tvungna att dela på ett rum som kostar 30 kronor. Var och en betalar alltså 10 kronor.

Senare kommer portieren underfund med att rummet bara kosta 25 kronor att hyra. Han ger 5 kronor till hotellens springpojke för att återlämna pengarna till de tre herrarna. På väg upp i hissen anser pojken att 5 kronor är för svårt att dela på tre. Han stoppar ner två kronor i fickan och överlämnar sedan de övriga tre kronorna till herrarna.

Herrarna har betalat 10 kronor var och fått tillbaka en krona var. Alltså har de betalat 9 kr var. 9x3=27 kr. Springpojken behöll 2 kr. 27+2=29 kr.

Vart tog den 30:e kronan vägen?


Chokladkakan, del 2.

Historien om denna chokladkaka fortsatte idag.

Hade sparat veckans sista godisdag till idag, ägnat åt denna chokladkaka med hallon.
Åkte till Solbacken för att köpa den på Ica Maxi- Slut ! Gick över till Willys-Slut! Åkte till Ica Morön-Slut! Vidare till Statiol Norr-Slut! Körde till Konsum Erikslid-Slut! Ica Kvantum-Slut! Jag trodde att satan hade gjort ett elakt trick or treat på mig. Avslutade min lilla turné på Ica Torget- YES, tack Ica Torget for making my Friday.

By the way, nu har jag lååångt hår igen! ;)

Jobb imorgon, Good Natt!

men göööree bah!

Jag måste berätta om en liten händelse som jag ångrar lite i efterhand.

Detta utspelade sig i sommras. Det var en tidig morgon och jag skulle gå för att jobba. När jag går ut genom porten så ser jag en skokartong ligger på trotoarkanten vid grannporten. I denna övergivna skokartong ligger ett par svarta höga skinnstövlar från Rizzo i stlk 38. Jag bet mig i läppen och tänkte Ska jag? Ska jag? SKA JAG? Dom verkar ju ha blivit helt övergivna där dom låg. Jag hann tänka Ska jag tusen gånger till, men jag vågade inte. Ringde till kusin (som för närvarande var på besök hos oss) och sa Ska jag. Hon sa GÖÖRE. Men nae.. Gick hem.. bollade dessa två ord med dem. GÖRE. Hmm.. Gick ut igen och då hade någon annan lycklig jävel GJORT´E. Typiskt. Fasen. Åh. Nåja.

Nästa gång GÖR JA ´RE !

 

Väx upp !

Vaarför vaarför dör alla blommor som bor hos mig? Jämt.
Och trust me, jag har skött dessa flowers som om det vore mitt egna kött och blod. Vad är det som krävs? Stanna hemma från jobbet för att vabba ? (Vård av blomma) Jag blir så less.




17/8 1842

När jag flyttade in hos Fredrik i Stockholm i våras så hade han tavlor med abstrakta motiv, gamla kristallskålar från Polen, silverljusstakar med över 100 år på axlarna och en huvudstaty som föreställde en dam som tillhörde hans polska släkt för flera 100 år sedan.

Nu när jag går igenom lådorna med viktiga papper och dyl. så hittar jag ett gammalt nothäfte  där det står " La haute Voleé de Mrauss" undertecknat "Såsom ett minne gifven af författaresd till Co Cederbaum, Wien den 17/8 1842"

Jag slutar aldrig förvånas vad allt mest denna man har sparat för antikviteter.




sökes!!

Ända sedan jag såg Marabou-reklamen om de nya smakerna så har jag trånat efter dessa kakor. Jag har besökt åtaliga Ica-butiker, ibland dagligen, bara för att se om denna kära kaka anlänt. Jag frågade tillslut killen i kassan och han sa att den kommer "på tisdag", alltså igår. Givet åkte jag till Ica igår i hopp om att få smaska lite hallonchoklad men än en gång fick jag linjalen över fingrarna. Ingen ny choklad där inte. 
 
Jag är deprimerad och uppgiven. Vaart är den där jäkla chokladen. Driver dom med mig eller??




god morgon


Make up, make down.

Fråga:
Vad gör man om man heter Carolina och är uttråkad och ambitiös en måndagkväll den 19 Oktober 2009?


Svar:
Jaaajag, hon ställer sig framför spegeln och exprimenterar med ögonskuggorna. I det är fallet gjorde hon inte en sk. "gucciskugga" på ögongloben som alltid annars utan hon körde all in med en rosa kaka med en liten touch av guldskimmer i ögonvrån mot näsroten och en heldragen eyeliner på det. På läpparna blev det en rödaktig läppenna och det nya läppglanset från Victoria Secret, färgen Chic. Och jag älskar det.





Som grädde på moset fick det bli cerisa tånåglar




Nu är det snart godnatt med nattugglan bakom skärmen. Tragiskt, men sant.


1år.

Ja, idag då firar jag och min kära vår 1årsdag. Helst hade det varit trevligt med att göra denna dag lite extra speciell, när det är vår "första" årsdag tillsammans. Men med tanke på att han är 80 mil söder om mig så får man göra det bästa av situationen och fixa lite romantik på egen hand, bestående av jordgubbsfil, rostade mackor, smutsigt rufsigt hår, rastlöshet och ett mandarinkalas för 40 svenska riksdaler.

Man kan inte komma romantiken så mycket närmare på tu man hand. (Me, myself and I)

Puss på mig, puss på dig, love you boo!

sagostund

I brist på mycket annat så knåpade jag ihop en saga (ja, precis som du Bettan:) ) på Donken´s hemsida.

Den blev mogen, fantasifull och alldeles fantastisk (Not)

Här har ni den.


Men HEJ PÅ ER! :D

Lever jag? Lever jag? Ja jag lever nog. Det var bara en udda känsla att veta att man inte har någon tid att passa, för en gångs skull. Jag tror att jag skulle kunna bli en arbetsnarkoman. Igårkväll när jag kom hem efter jobbet just innan 23.30 så var jag så uppjagad och speedad att hade det funnits något ledigt nattjobb hade jag jobbar hela natten med. Passade på att ringa hem och väcka mor och far och dummas lite.

Inte nog med att man var kvällspigg för en gång skull, jag var ju morgonpigg idag med så just efter sju klev jag upp och sminkade och åkte till Norsjö. Jag vet inte varför, men jag har sådan extrem energi och jag är så rastlös att jag hade nog kunnat bygga ett helt hyreshus på en dag känner jag.

Jag blev ombedd att jobba även idag men då blir det 10 dagars arbete med övertid utan ledig dag och igårkväll kände jag hur huvudet vägde lite extra och kallsvettningarna var på gång. Det kanske var kroppen som sa Get a grip, lugna ner dig nu för fan.



Jag njuter av livets alla sidor för tillfället. Jag är så nöjd och tillfreds med livet. Jag tycker verkligen det är skitkul att gå till båda mina jobb, jag trivs så bra med de jag jobbar med ( de flesta..), jag är så förbannat kär i min smultronkvist.. Allting flyter på så bra och ja.. Ja.....Jag känner att jag har gjort val i livet som bara känns rätt. Alla tidigare motgångar är som bortblåsta och nu är det bara medvind. Ahhh! :)

Ha en TREEVLIG Söndag på er ! :) 

sthlm calling !

Idag saknar jag Stockholm. Idag vill jag åka ner och bara leva loppan. Äta en galet god middag på Mäster Anders. Käka en snickerskaka på STHLM Kaffe med Mjölk. Äta en brunch på Mälarpaviljongen. Köpa jordgubbar och bigaråer på Kungsholms torg. Trängas bland silikonbröst och barnfamiljer på badstranden. Bli väckt av den skrikande ungen varje morgon.

Idag SAKNAR jag Stockholm och jag måste ner snarast!

Tur att gamla lägenheten fortf finns inom familjen.


Don´t bring flowers!

Blir ni också som maniska när ni hittar en låt som ni tycker är så jäkla bra att man lyssnar på den det första man gör på morgonen och det sista ni gör innan ni lägger er, tillslut har man lyssnat så mycket på den att man vill bara SPY på den som ens nämner sen...? 

I AM THAT ONE.

Just nu är jag inne på Don´t bring flowers after I´m dead och jag ser inte fram emot den dagen jag spyr på denna låten för då får ni nog lov att bring flowers when I´m dead.

God Natt!


shop ´til you drop.

Jag har letat och letat efter ett par helt vanliga uggs med ett lägre skaft, bra att ha när snön kommer och man inte vill förfrysa små fossingarna, men kan inte hitta någonstans då de verka va helt slut överallt. Om man inte är ute efter ett par för någon tusenlapp eller ett par för typ 9,90:- på Ica.

Tills jag hittar ett par som faller mig i smaken ( Let me know om ni skulle hitta några någonstans) så köpte jag ett par skor från La Redoute. Typ fina vardagskängor som jag har drömt om allt för länge nu.

 Vintage Style, 1149:- / La Redoute


Och när jag då erkänner för Fredrik att jag har köpt ett par nya skor kommer kommentaren

" .....suck.... Jaha har du tagit rätt storlek nu då? Och kommer du att använda det Här paret då..?

eller..

"Jaha gumman, hur var det med sparandet till resan..?"

OCH JAG SÄGER BARA ATT DET ÄR FINEMANG! :)


det finns en anledning till frånvaro ibland, men tills dess..

Om ni tänker " Mitt liv går under, Carkan.blogg.se är dålig på att uppdatera numera, VAARFÖÖÖR?" (Eller..ja..) så kan jag ge er svaret


Mitt schema ser ut såhär numera och det innebär att jag är bänkad i SOFFAN den tiden på dygnet som jag inte jobbar.

Och på tal om soffa, vill ni se en liten sneak-a-peak på de färdiga delarna av lägenheten?









Man får nästan en vit-infarkt när man kommer in hit.

Sovrummet och den supersnygga fondtapeten i vardagsrummet fotar jag när (sovrummet) är bäddat och barbordet är på plats


söta saker i köket

När jag var på stan en sväng igår hittade jag en dögullig kak/frukt/bulkorg på Indiska. Jag kunde omöjligt gå därifrån utan att köpa den.



249:-/ Indiska

Jag hittade även teé & kaffeburkar på
Trend4you som blir nästa inköp.


lämna ljuset på för mig.

Alltså idag har jag lyssnat ihjäl mig på denna orginallåt (samma som Erik uppträdde på Idol igår) och mina öron får aldrig nog och mina stämband är inställda repeat på DARLING LEAVE YOUR LIGHT ON FOR MEEEEEE. Däremot kan jag tänka mig att grannarna suckar och stönar och utbrister "Meeen inte igeen?" efter 100e gången jag sätter igång den



Den var lite före min tid men jag är ju lite efter så det blir ju som + - = 0 !


Oh no you did´nt ??????

Alltså min vän är för rolig hon.

Taget från
hennes blogg



Haha dålig huumor.


Bettank Bettank Bettank!

JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!



Grattis Bettan på 23års dagen! ;)


OJ!

Skriver ett inlägg- Går och färgar håret- 15 min senare...POOOOOFF!



Så har folk gått berserk i kommentarfältet :D


men ge mig kväll omgående

Vitlöksbröd
Kladdkaka
Snask
Chips

Kicki
Emma
Erica
Carolina

Idol

Mjukiskläder i sinne (brun inne-Rudolf!)

Manhemsgatan

= Fredagkväll


a NO is a NO !

Rrrrrring rrrrrring på hemtelefonen

"Carolina!"

"Heej Carolina detta är blabalbla från Elbolaget. Vad ligger din elräkning på?"

"Ehm.. Ii don´t know..?"

"Okej. Du har fått ett välkomstbrev från Skellefteå Kraft där det står"

"joo... ehm.. tyvärr, har tappat bort det brevet!"

"Aha.. Men sök åt det så dröjer jag kvar i luren!"

"(fan!) Ehm. Okaj. Vänta då (låtsas leta..) Nä alltså tyvärr det har nog hamnat i soporna"

"Okej, men kolla sifforna på din elmätare vid proppskåpet.. det ska börja på 77.."

"Jaaha.. vänta dåå.. Nä alltså jag når inte upp. Har ingen stol att stå på heller. Tyvärr"

"Jaha. Ja men då ringer jag och tar reda på det åt dig och återkommer strax"

"Jaaa fast ring imorgon, då är min sambo hemma, han  kanske vet"

"Okej då gör jag så"




Och här tänkte jag inte så långt, eftersom Fredrik är borta i 2 veckor.
Plan B var att inte svara i hemtelefonen eftersom alla ringer på mobilen när de vill något.



Dagen efter. Rrrrring rrrring på hemtelefonen

"Carolina!"

"Tjena Carro, det var blblabla från elbolaget igen. Du nu har jag hittat nr, vad tror du, visst vill du ha billigare el?"

" Ja joo.. ehm... jaa.. men.. vi.. känner oss rätt trygga med Skellefteå Kraft....typ.."

"Aah.. men visst vill ni ha billigare el ? Då väljer ni oss!"

"Aaah.. men.. äh jag kan inget om sånt där. Återkom efter 17, då är min sambo hemma"

"Okej jag ringer dig sen igen då"

"Blir braa, hejdå"

DOH! Där gick jag i snäll-fällan igen.

Hur säger man NEJ utan krusiduller på telefonförsäljar-språket?

O !

Oengagerad
Oinspirerad
Ointressant
Och har ingen tid just nu


Det är därför mycket står still på carkan.blogg.se

Vi får väl se vad som sker senare i veckan.




Typ så !


Men ge mig mer minnen

Tjejer, minnen !?!?!?!?!? Sommaren.. 05...? Ja herrejisenes i varje fall!







jag har blivit kär..

..i denna låten!


helg and I like it

Pjuuh nu är det inflyttat och oooj så skönt att kunna sitta vid ett köksbord och äta middag om dagarna. Vi speedade med inflyttningen så från och med att vi började lyfta ur lastbilen på alla saker och möbler tills de att det var i lägenheten så hade det gått 20 min. Bra gjort och TACK för hjälpen! :)

Nu är snart Fropps här och jag längtar så mkt. Han avslöjade att han ska bjuda mig på en hårförlängning på Hufvudsaken YEEEEESS!

Vi ska snart åka ut till Solbacken och välja ut en ny tv sen hem och mysa i evigheter, så jag får säga ha en trevlig helg för jag bloggar nog inte för ens på Måndag.


Puss

sovande hunden

Alltså den här stackars hunden skulle behöva terapi, så som han drömmer.










Victoria Secret USA

Nu har jag gjort en beställning från Victoria Secret




Och en av er som läser ska få produkter också.

Hoppas de kommer snart då ! :D


torsdaááá

God Morgon.
En helt ledig dag idag. Det känns som att det var ett tag sedan! :)
Men man ska väl inte ligga på latsidan för det

-Gå till nya chefen och skriva på anställningsavtal
-Lämna löneraport
-Gå till Ticket och hämta Emmas saker
-Gå till Nordea och lämna in papper
-Skicka in brottsregister till Rikspolisen
-Köpa Fredriks födelsedagspresent
-Träffa kusin och fika
-Köra bort kartonger
-Dammsuga
-Se Idol hos Kicki


För på Lördag får jag storslaget besök och jag är iiiiivrig och vill att det ska vara just-nu !! :D