i´ve got a crush on you

Jag fick precis ett litet erkännande av en gammal bekant att denne sedan en tid tillbaka fortfarande har en liten crush i mig. Det roligaste är att han bifogade denna länk.


 

"Ja ä typ kääär i duu.."

 

 

Hahah!


äre fest så äre

Nu ska jag göra i ordning en rombomb
....sen ska jag göra skagenrullar...
....sen ska jag fylla crouisades med heta aiolikräftstjärtar...
....sen ska jag hacka upp mango och ananas och värma chokladen till fonduen...
....sen ska jag fylla skålar med chips...
....sen ska jag blanda en stoor bål med drinken " St Tropez"..
....sen ska jag sminka Sandra....
....sen ska jag sminka Emma.....
....sen ska jag sminka mig själv...


Sen JÄVLAR äre skål! ;)


Få se, klockan äääärrr.... 09:25... Framförhållning och tidspesimist ,eller ? ;)

Se you on the dancefloor.





bloggtorka..?

Är mitt bloggliv över eller är jag i en väldigt otrevlig bloggfri svacka? I don´t know.
Jag varken läser eller bloggar speciellt mycket själv, med tanke på hur besatt jag var tidigare.
Har inte läst någons blogg på länge, inte ens Blondinbella. Och det vill säga att jag Inte löper amok i bloggvärlden.
Men jag tror det hänger ihop. När jag läser andras bloggar bli jag inspirerad och bloggar mera själv. Kanske är därför....?


Hur ska detta sluta? Ett som är säkert är att jag skulle Aldrig radera den i varje fall ;P


Nu lyssnar jag på julmusik och inväntar grabben i duschen på att bli torr mellan skinkorna. Sen ska vi möta upp moder och fader på Lilla Marie för en fika. Sen jobb-kväll. Åh vad jag trivs på jobbet.


Sen blir det att PEPPA för imorgon yaaaaaaaaaaaääääääääääeeeyy! :D
Kommer att sakna dig här Jillan-Pillan.

en paltkoma, tack

Nemen.... va... lever jag..? Säkert...? Ja, säkert.

Jag sitter bakom datorn i paltkoma efter en trevlig middag med jobbet på Johanna i Parken. Det blev en Smörstekt rödingfilé med morotslindad västerbottenostpotatis & stuvad spenat till varmrätt och en Bruleé med stänk av lakrits och citrussallad till desert. Behöver jag säga att det var den godaste efterrätten jag ätit på väldigt länge..?

Jag är även så glad nu att jag inte är timvikarie längre utan riktig vikarie med fast schema. Så skönt.

Så imorgon blir det STORSTÄDNING (kaan behövas..) av lägenheten samt inhandling av diverse inför Lördaaaaag! Jag har en del sminkande att göra och det ska bli skoj som attans. Men vi får börja i tid tjejor ;)


Ser fram emot! Mycke.
Gör Ni ?

Puss

in a happyland

Så var "klänningen", lösnaglarna, lösögonfransarna införskaffat.
Jag blir lite "lösaktig" av mig nästa lördag!

Men jag är taggad till tusen och jag behöver lite rajraj med alkohol i kroppen tillsammans med nära och kära!


Vi ses nästa helg, tjejor och killar.


"my dadie is fantastic "

Jag måste bara berätta om min fader som kan kasta ur sig ganska roliga kommentarer som formuleras på ett sätt att den tappar sin ursprungliga mening...

Han ringde mig idag (som alla andra dagar såklart) men han inledde samtalet ganska kul.

"Hej lilla gumman. Tänkte bara ringa och säga att, Vet du, jag satt och kikade runt på Ericas blogg och såg bild på du, Erica och Robert. Jag kom på att jag har tre barn!"

Bra pappa, att du upptäckte dina tre barn efter 23 år ;)

Givetvis menade han att han hade tre underbara barn, som han (lyckliga oss..) är väldigt duktig på att berätta.

Tack söt-pappa!


Imorgon drar vi en tvär-sväng till Örnsköldsvik över dagen för att vara chaufför till brorsan som har kommit på att han ska köpa sin 150nde bil. Hurraay!


Annars då..? Huvudet upp och snoppen ner? Bra, tack, hej!

en sjuhelsikes brud

Jag är sjuhelsikes partysugen och sjuhelsikes pank så jag kan inte inhandla en sjuhelsikes partyoutfit för en kommande sjuhelsikes fest.

Men när jag får lön, då ska jag bege mig ut på stadens gata och leta en charmant coctailoutfit som en sjuhelsikes galning.


...should´nt know better, than trying to let you go cause here we go go go again




in the morning after...

Alltså jag måste ju ha någon bokstav som inte kan ens vila lite granna efter ett nattskift.


Istället kan jag drömma mig bort till dansgolvet med Timberlandfeber i mina och Jills danssteg för några år sedan. Jag fruktar en ny epedemi av denna! ;)



makeup tips.

Hela min kväll består av smink-surfing. För alla er sminktokiga tjejer, som jag, så finns det en tjej som heter Linda som är make up artist och har en väldigt bra blogg på VR. Hon lägger ut dagens make up, tips, videos och allt som man funderar över när man står framför spegeln en Lördagskväll och undra huur ska jag göra sotningen så den blir som snyggast...!?

Hennes blogg finns
här , och här är hennes gamla blogg, där hon bloggade innan hon gick över till VR



Det var Lördagens tips!


dumstrut

Som många som känner mig säkert redan vet så är jag väldigt mörkrädd och skrockfull. Passande nu när Fredrik åkt iväg för att jobba natt och jag ska spendera natten själv i huset från 1840. Jag sitter i soffan och reagerar på minsta lilla ljud. Smart som man är så väljer jag att se trailern för den nya filmen Paranormal Activity på You Tube. Jag tänkte mig inte för men nu får jag stå mitt kast. Fan!


heminredning-shabby chic

Jag har varit som besatt av inredningssidor hela kvällen. Det är såå mycket jag vill ha. Jag blir alldeles snurrig i bollen av allting. Just nu är allt inriktat på datarummet som för närvarande bara är ett tillhåll för saker.

Vi har fått hem skrivbordet som stod hemma hos mamma och pappa ute i boden. Ett gammalt slitet skrivbord som jag minns jag och syrran hade när vi var små. Vi har målat till det lite och ska köpa knoppar, så det blir sådär härligt shabby chic-aktigt, precis som jag älskar. Ska även föröska få tag på några småslitna björkhyllor som jag ska fylla en vägg med och den översta hyllan ska gå längs hela väggen över dörröppningen. Sen bär det av till Ikea för att köpa plåtlådor och diverse.

Har även kikat runt på Tradera och budat lite. Det är farligt det där.. ojoj..

Här är lite av inredningen som förhoppningsvis kommer att bli delar av datarummet

  

kärlek av högsta kvalitét

Haha jag är störd. Hur ofta börjar man böla när man lyssnar på sin älsklingslåt? Då man få så där "åhnejgudmenahjagälskarmest"-känsla som inte går att stoppa? Eller behöver jag sova? I don´t knoow.

Jag vet att jag har tjatat om denna, men det skiter jag i. För jag måste få tjata lite så jag kanske går vidare nån jäkla gång innan jag döper mina hundraelva kids till Tigerlily, Bulletproof, La Roux, you name it.  In it for the kill för övrigt.

När jag var liten så var jag kär i Whitney Huston och blev dumförklarad. Jag erkänner, jag är kär i La Roux. Såja, låt kommentarnerna flöda, jag erkänner, jag står för´e! ;)


Jag skulle dö om jag såg henne live. Dö-Pladask-Finito!





Det var lite kärlek från mig denna Tisdagskväll!

jak-troett!

Jag har fått på moppo att jag är värdelös här men jag kan inte annat än hålla med.

Ooouuf idag är en SEGDAG då jag bara sovit en halvtimme efter mördarpasset på 18 timmar. Jag har fortfarande pyjamas på mig and yeez, I like it. Så idag är Inte en passande dag för häng.

Veckans höjdpunkt blir nog parmiddag på söndag med Emma och Anton. Det ska bli smarrigt  värre.

Fredsor kom hem med en Lindt Exellence Hallon/mandel chokladkaka och den var kanske det bästa jag stoppat i min mun på väldigt länge.

Så go ´n get it genast!



Värt inlägg-Not!


Nu, soffhäng och Simpsons IGEN!

lördag!

Åh snöö. Det var väl på tiden vaa?

Snart bär det av till Norsjö och jag hoppas på ett hejdundrande party ikväll!:)
Innan de måste vi bege oss in till stan och inhandla lite rajrajdricka. Fredrik kom hem kring halv 8 i morse efter en hektisk arbetsnatt med pyromandåd och svartsjuka. Själv sov jag som en stock! ;)

Ses vi ikväll dååå?

idol? va é de när......

Jag trodde inte någon låt skulle toppa min älsklingslåt Tigerlily med La Roux men gissa ooom raararararara la la la la la gaga olala har fängslat mig totalt. Idolkväll, släng dig i väggen när man kan lyssna på Bad Romance på repeat en hel Fredag.

Party imorgon. Bad Romance? I HOPE SO!

(Förutom idioten som pratar då och då...gahh)





Walk, walk,
fashion, baby
Work it, move that, bitch crazy


rysk roulette denna fredag


resor hit, resor dit.

Nu är det mycket resor som pågår i kretserna.
Chattar med brorsan och de befinner sig för tillfället i Kingman, Arizona. När man googlar Kingman så ser det minst sagt ut som genuina öken-USA, precis som det ska va på en sån resa! :)



Nu har vi fixat och trixat på våran resa och nu är allt osäkra bestämt och det är att Ticket-Cilla med sambo Johnny hakar och det blir den 23 Mars. En vecka på Kamala in the jungle sen en vecka på Phi Phi. Tur att man har med sig en erfaren Thailand-resenär, så vår överlevnad vilar i dina händer, Cilla ;)


Kamala vs Phi Phi




Ikväll börja Fredrik sitt nya jobb, hela natten lång. Han ska arbeta tillsammans med en hund, så jag är lite avundsjuk.

SNart helg, en dag kvar!

thailand here we come.

Jobb-jobb-jobb-jobb resulterar lätt i inget bloggande-inget bloggande-inget bloggande.

Idag hade jag ledigt en stund mitt på dagen så då gjorde vi en sväng om på Ticket. Vi bokade in oss på en Thailandsresa i Mars. Vi ska åka till ett litet mysigt ställe som ligger i djungeln med otroliga stränder första veckan, och andra veckar blir det nog att förflytta sig till annan ort. (Som det ser ut ...) . Vi får dessutom resesällskap av kära Cilla+pojkvän. Mycket trevligt.


Och i helgen är det Norsjöparty. Hur många är taggade?

away message

Jag är dålig på att uppdatera numera (känns som att jag säger detta allt mer ofta..) men det känns meningslöst att bara skriva för sakens skull. Har inte så mycket att förtälla.

Igårkväll somnade jag halv 7, så min halloween var långt ifrån xpännande.
Imorgonbitti åker brorsan och Therese till USA och ska bila runt i Las Vegas, Texas, L.A och New York. Under denna visit har vi fått äran att vara husägare. Fast jag är både skrockfull och mörkrädd och huset är från 1840 så det ska bli minst sagt SPÄNNANDE att dela tak med alla gamla rävar som gjort sitt på gården.

Over and out...