den sommartid nu kommer, som så många andra gånger

Imorgon det första Juni är, då kan man utan att ljuga säga att sommaren är här. Så underbart det känns, men ni måste akta er så ni ej under solens strålar bränns. Jag är väl inte rätt person att yttra mig gällande det, då efter en härlig Thailandsresa mig en rejäl brännskada bet. Jag fick ajaj i många dar, var rädd att jag tillslut inget skinn skulle ha kvar. Tur att strålarna här uppe i norr lindrigare är, då kan man under solen njuta av att vara väldigt kär.

Hoppas ni tar er tid att återhämta er från jobb under semestertiden, ta det lugnt och ha det gott så själen känns som siden. Själv vi åka till Stockholm och Småland ska, det känns faktiskt väldigt bra. Men vi även i sommarstugan ska ta det lugnt, för att åka bil genom hela Sverige känns väldigt tungt. Tur vi bor i ett vackert landskap, med kossor och älgar med rejäla gap.  Tralla till Cornelis sånger, som så många andra gånger. Nä jag har en favorit, det är riktigt bra skit. Rosenströms alla dängor, dom man kan dansa till i alla typer av kängor. Eller Ugglas låt "Trubaduren" som är så bra, jag den ska lyssna på minst en gång per da´ !

I midsommar min syster gifta sig gör, jag lär förmodligen lipa tills jag ser ut som en kulör. Eller ett besök den 7-11 Juli på Stadsfestival, på torget i Skellefteå den hålls, ej i någon unkig gammal sal. Det ska bli så sjukt kul, jag lär njuta ändå tills det blir jul. Sen Beachenhelgen i Norsjö får man ju Inte missa, men det lär inte många göra kan jag gissa.

Nu ska jag göra mig redo för en glass, den jag ska äta med en vargtass!

Trevlig kväll till er som orkat läsa det här, kryp ner i soffan tillsammans med den ni håller kär!

Pussar och kramar från mej, en helt vanlig men lite tokig tjej.


passion for.. inredning och äldre använda ting.

God Morgon. Lite småseg efter ett nattskift. Men vädret gör det omöjligt att slappa, så in i duschen sen bege sig in till stan kring lunch för lite glass med syrran och kusin.

Jag har liiiten ångest över mina senaste dagars pengaspenderande. En femsiffrig summa och jag hinner inte riktigt med i flödet... Men nu är det snart så bra som jag anser att det kan bli med förutsättningarna som lägenheten har! För självklart spenderar jag mest pengar på heminredning och dyl. Här är lite av det:


Världens mysigaste kuddar till den nyinköpta kökssoffan. 149:-/ st på Hemtex.


En broderad duk samt den EFTERLÄNGTADE kakformen som jag suktat efter såå länge.
Från Spets & Ting för ca 200:-


Nyinköpt på IKEA är stången och krokarna. Lökkorgen är  beställt från Louiseinterior.se av märket Fil de Fer.


Även denna upphängare är från Louiseinterior.se. Pyjamasen är mormors gamla ! :) Mina favvotofflor. Nallen är Kevins ;) ( Som Fredrik fick av sitt ex och av någon anledning hamnade i flyttlådorna från Sthlm. Därför kändes de passande att Kevin fick tugga sönder den ;) )


Nya sänglampor från IKEA. Det blev SÅ otroligt fint med dem. Nöjdast Nöjdast Nöjdast....


Lite småpyssel i väntan på jobbet...

Imorgon har vi hyrt en släp så vi kan åka och hämta hem Kökssoffan. Den har dröjt för att den har varit på målning. Gissa vem som kommer att ligga på sofflocket och jäsa i paltkoma då... (Inte jag alltså,hehe)

"halv 8 hos mig ( Stina )"

Ja hejsan ja. Eller God Morgon. Uppstigen ur dvalan från igår.

Jag måste bara inleda med att säga att Stina är helt fantastisk på att annordna trevliga tjejkvällar. Hon avancerar så till den mildaste grad. När vi kom blev vi bjudna på en coctail. Sedan serverades vi VB-paj och ett glas rött. Till desert fick vi vaniljbrulé och en hallonmojito. Sedan tog Emma över och bjöd på pärondrinkar och sist skålade vi i Fias Asti Cinzano. Så sjukt trevligt det var. Sen åkte vi ut på krogen.. En sväng via Calles sen S8.

Kring halv 2 gick jag och Emma till Old Williams för att invänta att Fredrik skulle sluta. Vi utförde vår "praktik" som vi sa, hehe. Dock hade vi nog inte lyckats kasta ut kioskmongona så vi åskådade ist.

Vi tog oss ann två uppdrag igår.

1, Göra Old Williams till det nya IT-stället i Skellefteå.


eller...

2, Återinföra ICQ.

Vi highfive:ade på alt 1, men insåg ganska snabbt att det är nog en smått omöjlighet, så..

ALLA ICQ-ANVÄNDARE, LADDA NER PROGRAMMET OCH BÖRJA ANVÄNDA DET IGEN!!!!!


Heheh, Tack för en supertrevlig kväll igår iaf, alla inblandade! Halv 8 hos mig blir hos någon av oss nästa gång, Stina! :D









party, Telia-Stina-Style. Och det går Inte av för hackor, mina vänner.

Festis hos Stina på Torsgatan. Sen utgång på Station8. Ses vi där? Ja de gör vi, för då ska vi dansa ihop,
ella ellaaa!

Puss!




i wanna be a billionair so fucking bad


traderafynd

Tradera har ägt mig igen. Jag är som en igel.
Nu har jag budat på några saker som jag hoooooppas att jag vinner.










Kockum interior-day !

Ahh, jag go nuts när det kommer till inredning idag. Klev upp relativt tidigt i morse, startade datorn och titta runt på alla sidor med lantlig inredning som jag kom åt. Och Tradera förståss ;) Jag är inne i ett litet Kockum Design il. Jag längtar tills löööönen kommer. Denna sommaren ska vigas till loppisar och söta små landhandelsbodar.

Här är några cravings jag suktar efter. Det är de små tingen som gör det hela!


Lisbeth Dahl-design



Kockum-design







Louiseinterior.se , inköpslista






Och jag har fyndat en kökssoffa på loppis dessutom. Nu inväntar jag bara att den ska målas vit sen ska den få flytta in hos oss! :) Mamma har även rotat fram ett gäng gamla pinnstolar på vindan som ska målas om. Och på Torsdag bär de av till IKEA och där ska ett nytt köksbord införskaffas. (Jag är iof liite anti Ikea och nyproducerade ting men ibland får man vara lite bekväm kanske.. ) Sen är jag nöjd... kanske..!? ;)

Köksbord "Norden"




Jag behöver ett större boende. En västerbottensgård på landet vore inte fy skam! ;)

visst är det fredag imorgon igen ?

Åh vilken härlig helg det har varit. Mys i försommarolen på Fredagkväll, personalfest igår och våfflerfrossa och besök i Ursviken idag. Kan det inte få vara helg varje dag !?






summerbreeze

Det blev en väldigt tidig festkväll för mig. Jag kände att det var inte rätt kväll för mig att gå all in. Dricka ö.h.t. Så jag drog mig hemåt ist. Lyssnar på Summerbreeze på repeat innan jag ska krypa ner under täcket för denna kvällen.

God Natt! Ps, lyssna på låten. Den är så himla härlig att bara ta det lugnt till.


!%#&%¤%

Blä. Jag känner mig halvsvag till mods. Det är något som inte har känts riktigt rätt. Jag har kommit på det. Fredrik jobbar varje helg. Ibland veckodagar med. Jag jobbar veckodagar och var 3dje helg. När jag kommer hem dröjer de inte länge tills han drar iväg. Det är typ hej-hejdå förhållandet på hög nivå. Och snart åker han till Sthlm och jobbar under Love 2010-veckorna. Aha, jippi eller. Så jag har kommit på att vi kommer inte att kunna umgås för ens i mitten av Juli. FATTA SJUKT. Då har typ halva sommaren gått och man får återse sin kärlek igen. Hopp. Min första semestervecka får jag även spendera alena. Vi bestämde att vi måste hitta på något på tu man hand snart. Det är inbokat, om 1,5 vecka.

Sugit värre. Kärlek är skit när man inte har möjligheten till närheten när, var och hur man vill.

Gissa låt....

 

..Rätt svar: Love Hurts, bra där!!!

 

Ps, dom fantastiska hamsterkinderna har jag byggt på min egna verkstad.




Jag är så snygg, kan ingen hjälpa mig !?!?!?!?!?!?!

Gå bakåt i musikarkivet och gissa vilken låt jag härmar. ( En ledtråd, Gagagagagagagaga ) Den som vinner får en privatlektion i att vara lika jävla het som jag är just nu. ( Soriasis-wannabe brännan ingår om du är snäll..)

Snart, kvällens festis går till moi, Carolina the one and not only!

Puss på er!


music

Leverans inför sommaren 2010 ;-D





burberry

Jag har äntligen beställt min favvoparfym just nu. Har inte hittat den någonstans här i stan. De enda varianter som finns är Brit, London. The Beat. The Beat har jag redan och det är mer av en kvällsdoft. Denna är en lättare doft.

Burberry Weekend


Era luringar

Ahaaa. Det borde jag ju ha förstått, posten, självklart. Vad Dum Jag Är. Det var typ kurragömma eller? Mmm, ni vann, jag förlora, grattis.

Mina efterlängtade glajjor skulle som tidigare nämnt hamna på Ica Morön. Har terroriserat den där Markus i spelavdelningen några gånger men utan framgång. Men det låg ju i själva verket på Ica Torget.

Nåja, nu är jag iaf tillfreds. Finally! :D





Tack svärmor så mkt för presenten! :D

En av de sju dödssynderna

Vrede

Från Wikipedia

Vrede, raseri, ursinne, indignation, ilska, argsinne, är en känsla. Ur psykologiskt perspektiv är ilska ett sätt att kontrollera sin rädsla och/eller ångest.

Vrede räknas också inom den katolska kristendomen som en av de sju dödssynderna.

 

Annars kan man slå upp "Carolina den 17 Maj ståendes på paketuthämtningen på Ica Moröhallen för andra gången men paketet är försvunnet", så får man fram synonymen till "Vrede", eller "ilska". Mina nyinköpta B.B-solglajor är go went gone så att säga. De fastnade någonstans påvägen från SynOptik i Västervik och Ica Moröhallen Skellefteå.

Tur jag får ett nytt par, som jag ber till gudarna om att de ska hinna anlända innan helgen. En icke solglasögonfierad brud är inte en sommarbrud, och visst har sommaren kommit?

 

JA! Men inte glajorna.. suuuug miiin aaaaavlånga gaaaaas!!


party music v 20






stina jay, the eurovisionpartyfixerska

När folk avancerar så ut i den mildaste grad när det kommer till inbjudan att titta på Eurovision tillsammans så kan man inte annat än att se fram emot denna Lördagskväll den 29 Maj 2010. Stina, du är en riktig gulletös som kör runt stan och delar ut en sådan! :P







Klart ja kommer..! ;D

never wash your hands in yellow water.

Detta är ett klipp från Holland. En reporter gör ett repotage om toaletterna på festival. De filmar urinalen som innehåller mängder av kiss, och ut från toaletten kommer en amerikansk man, redo att tvätta händerna. Vad han tror är en tvättsvamp med tvål är alltså i själva verket något helt annat. Fy usch USCH USCH USCH!!!


shoes <3

Looove my new shoes. Att jag dessutom har sett likadana på Emmas tossar gör det hela mkt roligare, hehe. Kan vi dansa på samma nivå ;P Hurvida jag kan gå i klackar är ännu oklart. Avskyr ju egentligen att ha höga klackar. Nu är väl inte dessa skyhöga men de räcker och blir över. Man ska väl lära sig någongång! :D






Mina korvfötter går inte av för hackor dessutom. Hmm..

stand up

Å helg. Jag har en skön känsla att detta kommer att bli en helt magisk helg. Grillat, vin och finfint väder. En eller två bra låtar till detta så är de som pricken över i:et ! :D


sandy bell

Jag sitter för tillfället och chattar med min första kompis som även var min granne hela uppväxten och vi blir sjukt nostalgiska. YouTube:ar tecknat i vansinne och jag faller av stolen av nostalgi.
Känner ni igen er i dessa program?
Sandy Bell, Denver, Alvin & the chipmunks.








Nä, draa mig baklänges! :D

repris

Dom här är ju alltid roliga..! :)

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer: Nä, orkar inte, ni gör dom om ni vill..!
______________________________________________________

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Vi är i Bygdsiljum men vi hör av oss när vi är påväg hem.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nu sitter vi vid gate 43 och väntar på flyget hem mot Skellefteå

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Somnat ännu? (Haha, men så hemskt..)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Tack det vore verkligen jätte snällt! Kram

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Good! :)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Igår gick vi hela dagen, vi har sett så otroligt mycket, ätit allt möjligt som hummer, ostron, krabba, sniglar m.m. Detta är en vacker stad som liknar Rom en aning.

7. Vad vill du höra mest av allt?
Men vi tänkte ju fara till farmor mitt på dagen.

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Tack sötcarolina

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Ditt paket från Bubleroom finns nu hos Ica Supermarket Torget Stationsgatan 16, ange nr 2036. Ta med leg, Mvh Posten.

teeth


winner


mörkrädd for life ?

Jag slutade jobbet för ca 30 min sedan. Sitter hemma själv. Och jag är så mörkrädd. Åh. Är jag 5 eller 23? Hm, hm hm, svår fråga, hm hm hm hm hm hmmmmmmmmm. Jag tycks se små svarta troll i min ögonvrå som hoppar och tjoar i hallen. Jag har snart fått nackskott av allt " VA VA DEDÄR?!?!?!?"-ande. Efter 1,5 år tillsammans med min fästman så verkar han inte känna mig 100% att han vet att jag är mörkrädd. Nä, för när jag entrar dörren är det svart som i graven. Det kom en liten droppe men vad gör det om hundra år. Nädå.

Den 22 Maj har jag planerat en riktigt trevlig personalfest för arbetsgänget. Det var på tiden. Blir min första med detta gänget. Och det blir catering, 4kamp, skålar, festlokal och förhoppningsvis en riktigt trevlig kväll.

Ja, nu är alltså Lady Gaga på Collage och minglar runt. VARFÖR ÄR JAG HÄÄR! Nu höll jag på att säga " Man bor på fel ställe", men säger jag det så säger jag emot mig själv. För några månader sa jag så och då flyttade jag till norrland igen. Så, jag är på rätt ställe, men inte just nu..!?!? :)

Vänta lite, det kommer ett till inlägg om någon minut. Ska uppdatera musikarkivet lite! :P

Annars så, natten på er. Hoppas Ni finner den behaglig och ljummen. Själv så fryser jag så in i helvette i kallhåle vi sover i. Vad gör det om tusen år.

Puss från en stelfrusen fiskpinne.

el shoppingo!

I morse väcktes jag av att mammas mobil ringde. " Raaraa a a aaa..ramma rammamaaa, Gaa Gaa ollallaaa.. Baad Romaance.." men lyckades somna om. Efter en härlig frukost på balkongen så stegade vi in mot stan för en heldag. Jag hittade äntligen The Dress att bära på det stundande bröllopet. Som jag har letat. Så beställningen jag gjort från Bubbleroom åker handlöst tillbaka igen. Gick in på Synoptik och hittade ett par solglasögon dessutom. Är i stort behov av ett, då mina favisar har gått sönder. Stora som täcker bakisögonen den dagen det behövs. Det blev ett par Björn Borg som ska ta en härliga omväg via Småland innan de anläder på hemmamark igen. Efter denna givande dag med ömmande fötter så begav vi oss mot syrran där det bjöds på firre. Och nu är jag åter i min ensamhet, några plagg rikare, några ( HOST) kronor fattigare.

Ja, nu går jag mot en jobbhelg med avslutning middag på Söndag hos fröken Emma och Herr Antonious.


Så var det med den saken. Funderar på en sängfösare snart. Trött. Eller.. sängfösare = sova, väl? Eller? Annars.. vet jag inte om jag menade det...!?

Nåja, hursom, God natter mina skatter.

väggord

Äntligen. Detta var ett test för förhållandet minsann. ;P
Fint va? Det ser lite snett ut på bilden....




Och lite kvällsmys...


dance in the dark

Hon levererar, som alltid.


endorfiner i överflöd.

Åh jag är så glad idag. Endorfinerna spirar i kroppen. Jag vet inte riktigt vad det är. Eller jo det vet jag, jag är exhalterad inför sommarens semester. 2,5 vecka i slutet av Juli.  Roadtrip med Emma och Anton ner till Sthlm. Bo i lägenheten tillsammans. Göra massa skoj. Gröna Lund, Skansen, Skärgården, Shoppa, Gamla Stan, Allt.. Sen när de åker norröver igen åker jag och Fredrik ner till Småland och ev. Öland en vecka. Gud så mysigt det ska bli. Då har hans föräldrar precis kommit hem från St Tropez och Florens så man kan ju hoppas på lite fääääärskt gott vin på kvällskvistarna! :P Jag brukar inte vara speciellt superexhalterad på Sverigeresor men det är visst ett undantag nu. Synd bara att det är så lång tid kvar.

En till sak är jag också glad över. Jag har alltid varit en sucker för namn som är lite anorlunda och jag vet att ända sedan barns ben har jag önskat mig ett anorlunda efternamn. Så kom Fredrik in i mitt liv, bärandes på ett anorlunda efternamn, men som inte jag kunde ta efter den dagen vi gifter oss - trodde han ja. Så sitter vi en kväll och tittar på serien om Familjen Bernadotte och vi kommer in på det där med efternamn. Hon kunde ju efterta kungens efternamn. Varför kan inte jag få hans släkts efternamn då? Det blev genast att researcha i detta och han hade haft så fel, så i framtiden kommer jag att få heta Carolina De Pomian, inte Wikström.

Så min barndomsdröm fick ett happy ending tillslut.

Petitesser och struntprat tycker ni nog säkert nu, men jag känner mig ganska tillfreds med mitt framtida jag! :)



Känner ni att vi närmar oss sommaren med stormsteg? :D Eller, det har väl kanske inte känts så i helgen med tanke på vädret, men.. Snart inne i mitten av Maj. Om man får vara optimistisk ! ;P


Ha en bra dag på er.

rebound

Har ni hört Idol-Rabi & Eddie´s nya låt?
Har ni hört att dom startat en grupp tillsammans, ens..?
Har ni hört att låten faktiskt är bra..?

Ja, iaf om du frågar mig iaf! :)



sunday afternoon

Ah, ensam hemma ikväll, dvs TV för MIG SJÄLV utan "ahhhhh... bahhh...uhhh...gahh.." med tanke på att han vill titta på mer historiska dokumentärer, matprogram och Simpsons medans jag vill titta på Desperat Housewifes, Top Model och Svenska Hollywoodfruar. Dock fattas en vän här och just ikväll hade jag hoppats på att jag hade fått dela en glass-skål och lite popcorn med den där fina Linda Wigren som är väldigt trevlig. Meen hon är ju 80 mil söder om mig så jag får väl avvakta till ett annat tillfälle helt enkelt.




Treevlig och häärligt TV-kväll på er.


kläder, kläder, kläder..

Jag har beställt hem kläder så sjukt ofta på senaste tiden. Farligt de där med nätshopping:)
Idag är såklart inget undantag. Jag såg en väldigt söt klänning på Bubbelroom som jag bl.a beställt hem inför sommarens bröllop.


Blazer/kavaj, Bubbelroom


Dom här var sjukt snygga, dock beställde jag inte hem dom.
Friis&Company


Minia Dress, Vila



Zoe Blazer, Vila

Nu är det bara att vänta ivrigt i 2-4 dagar tills det anländer! :)


Modegallerian
Bubbleroom