Min lilla...

Jag fick en riktig barnlåt på hjärnan. Och jag hittade den på YouTube. Lycka.

Någon som känner igen denna? :)




eric hutchinson

Min absolut tyngsta och största drog. Ganska hälsosam dock.

Eric Hutchinson-Rock N´Roll


where´s the party at?

Partytjejen har flyttat ur mig känner jag. För hur ofta festar man numera? Mer sällan än ofta helt klart. Men det är väldans skönt ändå.

Jag stannar i Norsjö över hela helgen så ikväll blir det hemmamys med mammi och pappi. Vi ska göra fruktsallad med limesås (creme fraische, florsocker & rivet limeskal), dricka teé och se MELLO.

I eftermiddag har jag suttit hos morfar i nästan två timmar. Hade lovat honom att lära han mormors gamla mobiltelefon som han nu övertagit. Och hur lätt tror ni att det är att lära en 88-åring att smsa? Det tog tid, tid och lite mer tid. Men jag har skrivit en riiktigt utförlig instruktion till honom och imorgon ska jag förhöra honom ;D

Jag känner att jag har feber i kroppen. Inte skönt. Men jag har då kommit lindigt undan med tanke på alla kräksjukeepedemier.

Vi hörs senare ikväll igen.



erection? i like it haard

Pappa ringer till en Ica-säljare i Lycksele för att fråga om det är marknadsstånd även imorgon.

Ringer....

"Tjenare, Wikström Norsjö. Du, har ni stånd imorgon?"
..................alltså
marknadsstånd!"

Ha ha, det blev långa sekunder där emellan!

flytt ågren

Pratade med min hyresvärd på förmiddagen och bestämde när jag skulle vara utflyttad. Jag hade sagt i slutet av mars men hade chans att flytta ut tidigare. Nu har jag beslutsångest. Jag kommer ändå inte att vara där så mkt under mars så det känns nästan likabra att flytta ut om två veckor.. Hmm...

VÄNNER, va beredd på en hjälpa-Carolina-att-flytta-ut-inbjudan;)

Jag har räknat ihop hur mkt jag kan tjäna på att sälja mina grejor.

Runt köksbord+4st stolar
Tavlor
3 st LACK-ikeahyllor
En hörnsoffa
Soff+sidobord
TV-bänk
Smågrejs
Porslin
Byrå


Och det blev iaf en liten slant. Kommer upp bilder senare!

Nu är man snart inte Skellefteåbo längre. Trist! :/

cp!

Jag är arg som FAN på Kevin

Jag tror jag hatar honom lite just nu....
Vägrar prata, kela, leka eller gosa med honom nu och ett bra tag framöver. Skithund.
ARR!

en tung dag

Up ´n alive. Sitter i mamma och pappas matrum. Den enda vakna i huset, förutom Kevin som jag släppt ut på bakgården. Vaknade någongång efter fem och sedan dess har jag varit klarvaken. Idag är dagen D. Den fruktade dagen. Vi var i kyrkan igår och kollade på förberedelserna. Inte helt oanande så hade man gråtit onekligen ett mångfald av tårar innan man gick hem. Hur ska det då gå idag? Ögonen lär trilla ut. Och ingen mormor som kan trösta, som det brukade vara. Hon ligger så gott och sover i kistan. Det blir nog en ganska stor begravning. Närmare 100 personer. Det känns skönt att få det bekräftat, att hon var en profil och väldigt omtyckt av många. Världens finaste mommis. Jag hoppas solen skiner lika starkt idag som den gjorde för snart tre veckor sedan. Efter snöstorm och grått väder sken solen upp och himmelen blev blå, mormor öppnade ögonen stort och tittade ut genom fönstret, mot solskenet och tog ett sista andetag. Kort därefter var det lika grått och mulet igen.

Så idag håller jag mig borta från blogg och dator och koncentrerar mig med den sista tiden med mormor och familj innan gravsättningen. Så, är tillbaka under helgens gång. Håll till godo!



" Inte vara ledsen, mormor är inte ledsen. Det blir bra!"





en dag på högstadiet!

Helloo! Läget?

Nu har man klämt en lunch på Lilla Amir. Mätt som en pläätt. Efter den fick jag en tjatsyster som så gärna ville att jag skulle följa henne till högstadiet & mellanstadiet för en nostalgitripp. Och det blev det minsann. Åh.

På förmiddagen gjorde jag dagens goda gärning och städade ur förrådet i mamma och pappas rum som skulle kunna vara en riktigt fin walk-in-closet. Samlade ihop två sopsäckar med skräp och en säck som jag ska skicka till välgörenhet med leksaker osv. Så nu har mamma en alldeles egen walk-in-closet som jag vid senare tillfälle ska pimpa riktigt fint!:)

Imorgon är det begravning. Gruvsamt... :/

Liselotte Watkins

Spanade in premiärkatalogen av H&M Home ikväll. Illustratören & stylisten Liselotte Watkins design finns på kuddar, sängkläder och dyl. Riktigt fint. Blir nog en beställning tror jag minsann!

 












God Natt !
Nu ska jag sova. SJuukt sjukt trött. Tror t.o.m att jag överger A shot at love with Tila Tequila ikväll.


Mum´s-book

Kollar mammas mail för att jag har skickat en Spotify-förfrågan å hennes vägar, vad finner jag? Mamma har blivit en RIKTIG Facebook:are. 20 all over again?


Norsjö highlife !

Nu är jag i Norsjö. Så ni kan ju hålla ut i några dagar för det lär inte bli så intressanta inlägg om inte en idéspruta injeceras. Vi får väl se, men nu ska jag iaf. äta. Specialmat. Så blir det varje gång syster får önska middag. Vi har inte riktigt samma mat-smak! Nu är jag lite sur, men jag mognar nog och beter mig som en 22-åring när jag kommit över det ! Mm.. Såå..

Och tackarr för läsarmail ! :D

Latersss!

semeldagen

Okej nu var jag klantig igen. Jag fick iaf en kommentar av min syster.

Erica om IQ vs blondin:
"om du ringer mej så kommer jag inte att svara" (det va ju verkligen IQ-befriat!!)

Det var så att jag var på stan idag. Hade glömt min telefon i min bil. Lånade mammas mobil för att ringa Fredde och säga att jag hade glömt den ifall han försökte ringa. Men jag formulerade mig lite klantigt och sa kort och gott att jag Inte skulle svara om han skulle ringa mig! Punkt! Det hade mor lilla mor ganska roligt åt.

Idag var det doktor-dag för lillen. Han fick en spruta som han inte alls brydde sig om. Sen bad jag den snälla veterinären klippa hans klor. Då kom en assistent in med tång och munkavel (heter det så?). Stackars lillen som blev nedtryckt och fasthållen, han var livrädd, tokandades genom näsan så snoret sprutade, ögonen var rödsprängda och han såg hur livrädd han var. Lille grisen. Då började moderskänslorna i en att blomma ännu mera. Sen fick han en semla som tröst.

Efter Kevins doktor-besök så hamnade vi som sagt en sväng på stan. Som socialt stöd till mor min. Men med mig hem hade jag ett par svarta chinos, ett par jeans-liknande tajts och ett par läs-glasögon. Jojo. Livsfarligt att "Inte" shoppa!

Nåja, det blev två semlor idag. En som man fick gratis på Coop (som smakade bajs) och en lyxchokladsemla som smakade himmel. Så nu har jag helt klart fyllt min semelkvot för år 2009, tack för besöket och välkommen åter.

Imorgon åker jag till Norsjö och blir där över helgen. Känns väldigt skönt!

Nu börjar Linda Rosingt dejtingprogram. Intelligens-tv på hög nivå. Nu blir grabben min stolt. Illustrerad vetenskap vs Linda Rosing goes dejting= En härlig mix av två personer.

Ciao!


IQ vs blondin

Efter näästaan ett halvår i förhållande så har Fredrik fått uppleva mina mindre IQ-höga uttalanden. Han gjorde en liten fin summering av två favoriter och satt ihop de i en och samma mening.

"Åka skidor framlänges och dricka en kall milkshake".

Två logiska uttalanden. Men det står jag för. För man är väl blond av en anledning...? ;)


....Tillåtelsen att lämna hjärnan på laddning en stund utan att behöva förklara sig....;)

waynesfika

uäh, nu är jag mätt. Var inte ens hungrig innan jag började äta så Kevin fick det mesta. Pasta & tonfisksås. Brukar ju vara gott iaf..

Ikväll blir det tjejfika på Waynes. Kl 19. Kom dit ! :) Var länge sedan sist så jag Längtar !



Hörs senare ikväll ist. Har inte så bra bloggfantasi idag tyvärr.


Här är bilden jag har fått tillåtelse att ha i min header. Gjort av illustratören Beata Boucht. Ganska snygg va !:)

she wants to move

Jag undrar om hundar har musiksmak. Annars vet jag inte vad det är med Kevin.. Han älskar denna låten. Det ser man på honom. Han lyssnar. Nooga.. nooga.............


lovely day!

Tack för ljuva kommentarer! :)

Idag hade jag en bedårande jobbardag. Kör-rad hela förmiddagen, men inte nog med det, min favoritlåt befann sig på radiokanalerna om vart annat. The boy does nothing med Alesha Dixon.

Ja, min tid i denna bonad börja lida mot sitt slut. Om en månad är jag väl iof fortf. i Stockholm men när jag kommer hem blir det dax att börja packa i kartonger och kasta massor. Och sälja såklart, med tanke på att Allt ska bort. Så jag kommer att göra en kategori här till vänster, "Säljes", så där kan ni hålla utkik ! :)

Laters!

god natt kära läsare





I feel like Daaaaancing.

hjälp i stugan

Någon som är duktig på bloggdesign?

Har världens coolaste bild att ha i headern men jag har -1000 i kunskap gällande sånt.
 Adda mig på msn isf snälla! :)
[email protected]


ett skepp kommer lastat med massor av kläder



Tröjor, kjolar, västar
UrbanOutfitters
Skor Tradera

Nu jäklar ska det börja tränas. Nya skor får det lov att bli. Men vilka?

 
 
 

sug min lägenhet

Fick ännu ett udda svar på min blocket-annons gällande en möblerad lägenhet.

Avsändaren hette " Bitch" och skrev " Sug".
Jahapp.... Okey !


2**

Dax att tycka till. Lady Gaga har press på sig och jag kan väl inte påstå att jag tycker hon uppfyller samma standard som på hennes två senaste superhits.

Lady Gaga- Eh Eh (There´s nothing else I can say)



i wanna see you move your body and turn

När jag jobbade ikväll hade jag en rad som innefattade bilkörning. Fick köra den bästaste av bilarna och under min färd mellan ställerna strömmade Lugna Favoriter ut ur högtalarna ( Eftersom det var kasst på de andra kanalerna). Celine Dion höjde sin stämma med All by myself. Jag kom på mig själv att jag försökte överrösta hennes sång med egen, att jag var the superstar på scenen (i bilen) och att både tid & rum var bortom allt. Sen kom en stor fyrvägskorsning och jag insåg att jag var bara en vanlig underbetald arbetande vikarie.

För sisådär några minuter sedan ringde min mobil. Det var ett mycket trevligt samtal. För att återberätta själva samtalet väldigt kortfattat sades detta:

"Jag ville bara säga att jag älskar din blogg. Jag läser två bloggar, först din, sen Blondinbellas men när jag läser hennes blir jag så deprimerad för din är så mycke bättre. DIN BLOGG ÄR BÄST!" . Jag blev ombedd att skriva vad hon tyckte på bloggen så nu har jag gjort det :) Made my night.

Nu ska jag försöka uppfostra min hund som inte verka veta riktigt vad han har för läggning. Han är en gayhund men nu försöker han förföra mig. Det går sådär, som tur var.

Laters.♥



satan så kung

Efter många om och men, funderingar hit och beslutsångest dit så har jag bokat flygresan till Stockholm. 13-23 Mars. Dock är den 13e en Fredag, även denna månad. Hoppas vi inte krashlandar för den 21 har jag MASSIVA planer med min gamle fru ELLE. Yes yes yes. Hon kommer hem från Lanzarote då, it´s about time. Så denna lördagen kommer att bli KHUNG, det blir vi+bag in boxen och huvudstadens mäktiga dansgolv all night long. Can´t wait honey!

Fast då kanske vi slipper Kicki´s denna gång ;)

det blir inte alltid som man tänkt sig.

Det senaste året har jag haft många planer. Dessävrre har de flesta av dem Inte blivit av.





Hösten 2008 skulle jag och Caroline flytta till Madrid tillsammans och jobba. Mycke var fixat, men hennes kontakter där nere rann ut i sanden, och därmed våran plan. Nu prövar hon sina vingar i Norge ist.



Mars 2009 hade jag, Kicki, Amanda och Martina planerat in en månad i Kanarieöarna.
Båtluffa och njuta av värmen. Vi var väldigt entusiastiska över denna idé.
Hade börjat kolla på datum, priser ect. Jag börja sakta inse att jag aldrig skulle ha råd att leva när jag kom hem. Jag vet inte vad de andra insåg, men något var det som resulterade i att även denna idé rann ut i sanden. Kicki och Amanda åker till Paris om ca en månad ist.



Maj 2009 skulle jag och Fredrik åka till Sardinien. Närmare bestämt 27 Maj.
När det var 100% bestämt att jag skulle flytta ner till honom så valde vi att satsa
pengarna på vår gemensamma bostad ist för resan. Trodde vi att vi hade alla pengar i världen?
Men resan är inte inställd, bara framskjuten.


Det blir visst inte alltid som man tänkt det !


...aaahhhh.....

Stod i duschen en lång stund. Började fantisera mig bort på en riktigt lyckad utekväll med lyckad make-up, en bra hårdag, nyinköpta kläder, de bästaste brudarna, lagom karatefylla och ett toppenhumör. Gärna överflöde med pengar så fina drinkar kunde flöda. Plötsligt insåg jag att jag sakta men säkert börja tillhöra druvsläktet och avslutade min sköna dusch-fantasi. Jag kör på en lyxvariant från Ica.Jordgubbsglass och ett glas (vinglas) hallon/apelsinjuice. Det är väl så nära fina drinkar jag kommer ikväll. Som grädde på moset lyxar jag till det i Fredriks kvarlämnade jacka. Bara för att få känna lukten av honom iaf. Mmmh... Man..... aah.. kärlek..... Nu försvinner jag ....in i .......fantasierna en stund .......till. På återkommande!


jag har aldrig

Hur ofta leker man inte Jag Har Aldrig på fester? Desto oftare får man helt hjärnstillestånd och kommer inte på någon fråga för de flesta svaren vet man redan. Tacka vet jag Fråga Olle, som har en hel drös med färdiga frågor. Här har vi dem :)

Jag har aldrig tagit en snabbis i bilen

Jag har aldrig haft en homoerotisk upplevelse

Jag har aldrig haft konstiga saker uppstoppade där bak

Jag har aldrig skrivit en sexnovell

Jag har aldrig släppt mig under ett samlag

Jag har aldrig legat med min lärare

Jag har aldrig tagit nakenbilder av mig själv

Jag har aldrig satt rumpan på en kopiator och tryckt på knappen

Jag har aldrig videofilmat min sexakt

Jag har aldrig gjort det i en landslagsdräkt

Jag har aldrig sagt: "Ser du inte vem jag är?"

Jag har aldrig fejkat en orgasm

Jag har aldrig haft sex på offentliga platser

Jag har aldrig haft sex i en maskerad dräkt

Jag har aldrig smakat på sperma

Jag har aldrig blivit upphetsad hos massören
Jag har aldrig har legat med någon

Jag har aldrig avbrutit oralsex pga extremt dålig könslukt

Jag har aldrig varit otrogen på semestern

Jag har aldrig kollat på vuxenfilm på hotellet

Jag har aldrig haft sex i bil under färd.

Jag har aldrig gjort det i ett flygplan

Jag har aldrig fått smisk under sexakten

Jag har aldrig fantiserat om att ha sex med någon i IDOL-juryn

Jag har aldrig legat med en granne

Jag har aldrig ljugit för att få ligga

Jag har aldrig haft sex till en Carola låt

Jag har aldrig tagit in frukt i mitt sexliv

Jag har aldrig varit otrogen som en hämnd

Jag har aldrig ljugit i "Jag har aldrig leken"

Jag har aldrig smakat sperma.

Jag har aldrig haft samlag iförd mask

Jag har aldrig onanerat på en offentlig plats

Jag har aldrig haft sex med någon som är gammal nog att vara min förälder

Jag har aldrig tänt på min kompis morsa eller farsa

Jag har aldrig legat mig till ett jobb

Jag har aldrig legat med ett fan

Jag har aldrig ljugit för att få någon i säng?

Jag har aldrig stött på en kompis partner

Jag har aldrig haft sex i luften

Jag har aldrig sökt efter mitt eget namn på internet

Jag har aldrig onanerat på jobbet

Jag har aldrig ljugit på en dejt om att jag är yngre än vad jag är

Jag har aldrig legat med någon pga hans/hennes kändisskap

Jag har aldrig sms-strulat samtidigt som jag har en partner

Jag har aldrig druckit slattar på krogen

Jag har aldrig skitit på mig

Jag har aldrig tafsat på en arbetskollega

Jag har aldrig haft telefon sex

Jag har aldrig stoppat upp mitt egna finger i rumpan

Jag har aldrig fantiserat om att ligga med Prinsessan Madeleine

Jag har aldrig chattat snusk under falsk identitet

Jag har aldrig onanerat med hjälp av mat

Jag har aldrig snott handdukar från hotell

Jag har aldrig räknat hur många jag legat med

Jag har aldrig legat med någon politiker

Jag har aldrig haft en homosexuell upplevelse

Jag har aldrig kissat på mig


Kör hårt!


ja !!


happy birthday to her!

Rihanna 21 år idag, Grattis till henne då. Dock misslyckat att hon fick mass amuffins ist för en supertårta. Borde inte en världskändis iaf få en tårta?

Jag kom hem och här väntade Alesha Dixon. Gumman. Så sött. Så nu sjunger hon Lipstick för mig för fulla muggar. Hon vet vad jag vill ha, den damen.

Då avslutar jag detta inlägg med en riktigt söt musikvideo. Bara för att Pauline Kamusewu är med i spetsen på denna så är den alldeles klockers.



frisco for the win

Myskväll är det minsann på norra jvg. Med me myself and I.. och en hund. Vi har levande ljus. Jag sitter i min säng i pyjamas och min rosa stora stickade schjal som jag fick av Fredrik. Har precis ätit glass i varm nyponsoppa och druckit hallonteé med farinsocker. Kevin ligger under bordet och brottas med en liten leksaksnalle. Jag har varit ambitiös hela eftermiddagen. Lagat världens godaste friscoburgare med coleslaw & annanas, gjort matlåda till imorgon, gjort frukostmackor att ta med till jobbet, dammsugat, ja, jag gottar mig i min höga ambition! ;)

Nätet låg nere för ett tag. Eller ja, nätkabeln har nog gjort sitt. Tur att vi rensade varje pryl i mitt förråd i Tisdags så jag visste att jag hade en liggandes där.

Nu ska jag söka lite mer jobb och vänta på att A Shot At Love with Tila Tequila på MTV kl 22.10 sen är det dax för sömnen, för imorgon väntas jobb igen. Hoppas mitt humör håller i sig :)

God Natt ! ♥♣♥

 

 

vi låter tipsen flöda..

Alesha Dixon. Min nya idol!

Lipstick



Play Me





En snabb preview på hela hennes album "The Alesha Show" .



GE MIG!

tips tips tips tips!

Jag har en parfym som Ingen annan parfym kan mäta sig med. Och det är Anna Sui Secret Wish. Det luktar så ofantligt gott och jag vet inte huur många som har berömt den när jag använt den. Har inte sett den på någon affär och jag fick den i julklapp för flera år sedan, men så finns den billigt på nätet. Så om ni ska köpa en ny parfym, KÖÖP denna, det är mitt hetaste tips ! Den finns att beställa här för endast 199:-. Jag ska nog beställa en till!





Anna Sui Secret Wish EdT

Secret Wish är en parfym med magiska krafter. Stäng dina ögon och önska. Allt är möjligt när du släpper lös kraften hos Anna Sui Secret Wish - essensen hos förtrollande sagor. Sprudlande citron, melon och aprikos smälter samman med mystiska svarta vinbär, cederträ och sensuell ambra.

kevin vs salami

I morse när jag kom till jobbet kände jag att det skulle bli en helvettes dag. Hade ett riktigt sunkigt morgonhumör. Men efter två koppar kaffe var jag fit for fight och jag skulle lika gärna kunna jobba resten av denna Torsdag med ett brett leende på läpparna. Jag firade detta strålande humör med att åka via Ica Hallen påväg hem efter jobbet och handla, med tanke på att jag har börjat äta saltiner med vitlökssmör och vatten eftersom det är det enda som finns i mitt hus. Så nu har jag både god mat, lite snask, frukt och glass till förfogan. I LIKE. Ikväll ska det firas med jordgubbsglass:)

Igår, precis innan jag skulle fara iväg och jobba så lämnade jag dörren öppen medan jag skulle hämta något i köket. Jag bad Kevin gå upp och lägga sig och dum som jag är, men smart som han är, passade han på ett smitningsförsök. Lyckat som det blev sprang han allt vad han orkade, ner mot storvägen (skelleftehamnsleden) och fortsatte längs med den. Jag skrek allt vad jag var värd, " KEEEEVIN.........KEVIN KOM HIT, NUUUUU!!" och såg famför mig hur han blev salami. Men jag vill inte ha en salamihund :( Tur var så var det en snäll man som började prata med honom och tog fast han. Tur det. Jävligt tur det. Min lurrvtuss.


Så, nu ska jag njuta av resten av min lediga eftermiddag. Japp. Tack, heej!


Carkan 4 år !

I år fyller min blogg 4 år. Då kan man ju fråga sig hur många av mina nuvarande läsare som varit med ända sedan dess och vilka som tillkommit på senare dagar....


Tell me Tell me ! :)


sydpolen vs skellefeå

Sydpolen



Skellefteå




.. så vad fan klagar vi på? Det är ju rena rama sommaren här :)

wake up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja god morgon kära folket. Själv har man varit på benen i två timmar och hunnit med både det ena och det tredje. Natten har i vanlig ordning varit lugn. Nu hade jag ingen att trycka in mot väggen eller sno kudden av annat än mig själv. Men drömmarna har varit i full rulle som vanligt. Började med att jag precis blivit färdig frisör, men jag hade inte fått någon utbildning så jag kunde absolut nada. Sedan fick jag låna min mosters bil men dom hade en husvagn bak i den som Inte gick att ta bort. Det slutade med att jag körde så krokigt att hela ekipaget tippade. Och mot morgonkvisten drömde jag att Lilla Marie hade börjat ha kvällsöppet till 03.00 på måndagar och hade flyttats till PUB-huset i Stockholm. Helt plötsligt var vi på Releasfest i PUB-huset och precis när jag berättade för mina vänner att Fredrik jobbar där så ringer han och väcker mig. Lika bra iof.

Ikväll blir det jobb i 5 timmar. Fanimig om inte bilen startar nu. Då blir det äppelmos av hela skiten.

Laters!


värdelöst vetande

vi fortsätter kvällens tema....

Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit.

Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar.

Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.

En genomsnittlig persons vänsterhand gör 56% av jobbet då du skriver på ett tangentbord.

En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.

Om Barbie hade varit levande hade hennes mått varit 97-58-97.

Om man kunde köra bil til solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser

Strax innan man fryser ihjäl bryter temperatursinnet i kroppen helt och hållet samman, så att det känns som om man håller på att stekas. Detta är förklaringen till att människor som påträffats ihjälfrusna ibland är helt avklädda.

Långa människor är mer kvicktänkta. Man har nämligen kunnat visa att långa människor lyckas bäst vid intelligenstester.

Världens vanligaste namn är Mohammed.

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.

Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.

I genomsnitt somnar man på sjutton minuter


God natt!


118 100

Nu har min kära fyrkant åkt tillbaka till huvudstaden. Känns tomt, men det går bra ändå :) Har bestämt mig nu för att jag åker ner i början av mars. Kan inte vänta längre än så. Mitt sug är oerhört :)

I denna rastlöshet så kikar jag på frågorna som ställts till 118 100. Här är några intressanta frågor:

  • Vad är definitionen på normalt?
  • Man brukar definiera normal som någon eller något som inte avviker från den grundläggande typen. Denna fråga är i många fall subjektiv.


     

  • När kommer solen att slockna ?
  • Om sisådär 5-6 miljarer år beräknas Solen slockna. Då har den använt så mycket av dess inre bränsle att den kommer genomgå mycket dramatiska förändringar. Först kommer Solen att svälla enormt och sedan kommer den kollapsa och bli en s k vit dvärgstjärna. Ha en bra dag!



     

  • Vad händer när men få en så kallad brainfreece?
  • Ungefär 1 av 3 personer upplever fenomenet "brainfreeze" då man förtär någon kallt som t.ex. glass. Detta fenomen uppenbarar sig då den kalla glassen kyler ner blodkärlen i gommen så att de drar ihop sig. När sedan kärlen värms upp igen så börjar blodet rusa tillbaka till dem. Vid det tillfället så sänder nerverna iväg signaler för smärta till hjärnan. Därav får du tillfälligt ont i pannan.



     


    vår i stockholm ?

    Nu var det 1,5 dag sedan som jag gjorde något av min blogg.... Men igår hann jag inte, jobbade f.m och när jag kom hem åkte vi direkt till Umeå för att äta middag hos min faster. När vi kom hem sökte jag jobb sen deckade jag. Idag har vi storrensat i mitt förråd ( De som är för fint för att slänga men som inte jag vill ha kvar ska jag visa senare...) och så har jag packat en resväska med kläder som Fredde får ta med. Så första flyttlasset går av stapeln-Idag!

    Ikväll åker han hem och det känns ju lite trist. Men förhoppningsvis är det någon vänlig arbetsgivare som är intresserad av mig väldigt snart så jag får åka ner igen. Längtar. Väldigt mycket! Det känns som att våren är påväg mot Stockholm...?

    Och dessutom.. så kommer Bettan snart hem. Då ska vi ta morgonpromenixer längs Mälarstrand bort mot Rålis och snacka gamla goda minnen i vårsolen. DET ska inte bli dåligt!

    Nu ska jag se på Bachelor. Och gissa vem som började sura och gick ner...? Jag får nog kolla på det själv!

    Hörs sen!

    min alla hjärtans dag

    Ja igår var det alltså en kärleksdag.

     Först tog vi en fika på Lilla Marie. Jag fick i mig en jordgubbspaj och varm choklad.

     Sedan bjöd jag på middag. Förrätten var kex och soppa.
     Varmrätt blev fläskfiléspett
     Och efterrätt blev mousserat rosévin toppas med hallonsorbét & körsbär.

    Sedan kom taxin och plockade upp oss och körde oss till Sandra och Roger där vi såg på Melodifestivalen. Grabbarna röstade som gaalningar.




    Sen åkte vi hem och myste innan sömnen gjorde sig till känna. För idag är det jobb från 7- 21. Inte superkul !

    Puss!


    melodifestivalen 2009, deltävling 2

    I kväll blev det en otroligt spontan Melodifestivalen-kväll. Helt på egen begäran. Min andra hälft stånkade och suckade åtaliga gånger och påpekade tydligt för mig att det var för min skull han följde och att jag, på inga som helst villkor, fick gå ut officiellt med att han faktiskt var på Melodifestivalen live, därför passar jag på Nu och berätta, det är verkligheten och jag hoppas att någon av hans väktarkollegor på något vänster läser detta för han lär väl aldrig erkänna det själv.

    Kändiskåt som man är känns det som att livets kvot av kändisars närvaro vid det här laget borde vara fyllt. En kyss av Brolle på Etage, en kram av Doggelito på festivalen, mingel i bar med Linda Bengtzing, telefonsamtal och sms av Jens Byggmark ect. En vacker dag kanske jag delar smink med Jennifer Lopez. Det vore Inte fyskam. Jag känner mig som ett barn på julafton !

    Tillbaka till ikväll. Vi hamnade mitt i mediaplaceringen, så vi hade turen att sitta precis bakom Annika Jankell och Henrik Olsson. Inte superstjärnog men igenkända från TV, och det är väl det som spelar roll ;)

    Petra Mede var en stjärna, och jag röstar starkt på Lilli & Sussi & H.E.A.T i morgondagens deltävling. Heja Heja!

     

      
      

    Intressant iaktagelse: Varför handlade Henrik Olsson på Ica Supermarket idag? Är han laktosintolerant, var han less på hotellmaten eller ville han helt enkelt känna på det norrländska vardagslivet ?

    fridays!

    Nu: Stan

    Snart: Fika hos Santa & David

    Senare:
    Middag

    Ikväll: Rom & Cola, Cosmopolitans, Gin&Tonics



      


    intressant !

    Jag blev glad när jag kollade min mail igår. Hade fått ett svar om en tillfällig lägenhet, ämnet att dömma.



    men mailet innehöll något helt annat....






    Nästa dejtingsajt?


    föööööööda

    På Alla Hjärtans Dag skulle vi käka på Tatung. Men det är för långt kvar så vi skulle ta de imorgon. Men istället så tar vi det nu ist. Mangolian BBQ, HERE WE COME!



    VARFÖR

    ............ÄR DET SÅ JÄVLA KALLT?

    OCH VAARFÖR SKA MIN BIL KRÅNGLA NU ??


    VAVAVAVAVA?


    inte nos!!!

    Har ni missat Det heter näsa, inte nos ? Isf,  KOLLA HÄR!




    Haha.....

    god morgon

    Jag blev lite nostalgisk såhär på morgonkvisten. Kärleksnostalgisk från de väldigt unga dagarna.


    Känner ni igen er? ;D





    smink smink smink

    Jag blir alltid inspirerad av kändisar och andra snygga männikor när det kommer till make up. Att försöka efterlikna deras stil på sminket.

    Såhär sminkar Jag mig till fest

    1,  Ansiktet

    Innan sminket kommer på blir det givetvis en rejäl rengöring och insmörjning av ansiktscreme. En bra bas.

    - 3 i 1`Täckstift`,Make Up Store.
    - Foundation, Dior Forever. FInns att köpa på Kicks
    - Kakpuder, Dior. Kicks eller
    Strawberrynet
    - Solpuder, H&M
    - Ett lätt rosa Rouge, Dior




    2, Ögon

    Inga rester av gammal mascara här inte. Ren och fint ska det vara. Bäst blir det med ett underlag på ögongloben. Ett löspuder eller kalkpuder för bättre fäste.

    - Ögonbrynspenna, H&M
    - Mascara, Loréal Telescopic
    - Matt mellanbrun ögonskugga längs underfranskanten, Cosmetic
    - Asfaltsgrå puderformad ögonskugga, Face STHLM
    - Blöt eyeliner, H&M
    -
    Avslutandes med en `gucciskugga` längs ögonglobens kant, Färgen  "Rich Bitch Brown", Make Up Store


     
    3, Läpparna
    Jag är TOKIG i läppglans. Helst något diskret men massa glans och glitter. Lovely.
    Mina favoriter är dessa.

    - Superglossigt ljusbrunt, Max Factor, H&M
    - Sockersött glans, Incolor by Jordan, New York
    - Glitterglans, Lóreal, KappAhl
    - Glam Shine, Lóreal, H&M
    - Dior Kiss, Kicks



    Det var mina tips. Dela gärna med er av era! :)


    waynes

    Såja, hemma. Idag har jag hunnitmed massor. Så mycket att jag hade inte tid över för något annat. Väl behövligt.

    En klassiker, morotskaka och mellankaffe på Waynes. Mumsen. Och att träffa André. Det var minsann ett kärt återseende! :)

    Snart är det dax för att snusa kudde med tanke på vem som kommer hit imorgon bittiiiiiiiiiiii ;D





    Laters! :)

    Johan, who?

    Igår kväll fick jag ett samtal.

    Personen som ringde hette Johan och han började prata på som om det vore världens självklaraste grej att ringa mig. Jag försökte fråga honom gång på gång vem han var men han svarade bara " Det är väl kul om jag inte avslöjar allt för mycket. Jag vet vem du är, du vet vem jag är" men rösten var för mig helt obekant. Längre in på samtalet berättade han att han fått mitt nummer av någon tjej som skulle vara min vän. Att hon hade berättat hur underbar jag var och han tyckte att det lät som en bra idé att sno ihop det med mig. När jag berättade att jag inte ville fortsätta samtalet med honom om han inte kunde berätta vem han var ändrades tonläget och han sa att han var mycket bättre än min pojkvän, att jag skulle göra slut alt. vara otrogen med honom och att hans vän hade berättat för honom att hennes kompis vänsterprasslar med Fredrik (Min pojkvän..). Jag blev riktigt irriterad och sa att jag visste att allt han snackade om var skitsnack och föröskte avsluta detta märkliga samtal. Efter många om och men blev han sur och sa att han slösat sin tid på mig helt i onödan.

    Jag ringde upp Fredde och berättade om detta samtalet. Han blev skärrad och väldigt irriterad över denna Johan som ingen av oss vet vem det kan vara.


    Det finns sjuka människor i detta land!


    Ny dag, nya möjligheter

    Ny dag, ny omställning. Nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Lägenheten känns som kaos, supersmutsigt, massa tvätt att ta itu med, gammal mat. Jag har inte befunnit mig här mer än att sova de senaste veckorna. Men nu är det över.

    Har hunnit fylla mina bildäck med luft, hämtat ut mitt löshår som för övrigt blev alldeles perfekt, dammtorkar och duschat. Nu väntar bara dammsugning och tvätt.

    Ikväll ska jag och Emma träffa André i stan och fika. Det var verkligen vansinnigt långt tid sedan sist vi sågs.

    Jag försökte ta kort på mitt hår men det fixar jag sen. Det såg alldeles för vit/lila/gul/rosa ut på kort. Det blir bättre i verkligheten:)


    13.15

    13.15 tog  kära mormor sitt sista andetag. Solen sken in genom fönstret och vi höll hennes hand och sjöng sången för henne som hon sjöng för oss när vi var ledsen. Saknaden kommer att vara obeskrivlig och detta är bara början på ett omfattande sorgearbete. Alla minns vi mormor som den finaste ängeln och himmelen blev en stjärna rikare.

    Cajsa Axelsson, min mormor, min bästis, min hjälte! Jag kommer att älska dig för alltid!


    kärlek från början till slut

    Fick samtal från mamma. Nu är det inte länge kvar. Andningen börjar ge med sig och man ser hur livet sakta börja avta. Dax att göra sina sista timmar vid hennes sida. Älskade mormor! ♥


    Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta,
    för alla utav oss du gjorde ditt allt.
    Du deltog med oss i vår glädje och smärta.







    Tack kära mormor, tack för allt.
    Jag vet att du kommer att vara den finaste ängeln!





    Ps, om någon vän i min närhet läser detta, kan någon möjligtvis vara hundvakt till Kevin idag? smsa mig!

    utmaning av mig själv

    Jag fann en utmaning på min väns blogg så jag tänkte kopiera den och utmana mig själv :D


    * Gå in i mappen Mina bilder
    * Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
    * Släng upp bilden på bloggen och berätta något om den
    * Utmana sex andra personer och länka till dem och berätta för dem att de är utmanade



    Ja, det blev då en bild på min kära vän Linda från Söderhamn som jag studerade Resesäljarutbildningen tillsammans med. Hon, tillsammans med hennes dåvarande flickvän, blev mina bästa vänner under utbildningens gång. Vi hängde mer än möjligt och varje helg hade vi något skoj för oss. Jag och Linda shoppade jämt, vi hade samma stil och Gina Tricot var vårt stammishak. Vi påbörjade vår extentions-karriär tillsammans och här ovan har hon en omgång av den. Just denna kvällen besökte jag och Tina hon och Kattis för en mysfest. Myskläder+vin+Sing Star. Den slutade tidigt för vissa på toaletten så hemgång blev ett faktum. Här kör hon sin refräng! Go Linda!



    Jag utmanad de som känner sig manade!

    foundation

    God Morgon på er.

    Tänkte kasta in en låt att börja morgonen med. Ganska skön att lyssna på ! :) (Och att den heter foundation gör inte saken sämre ;)  )

    Kate Nash-Foundation


    hej, jag heter carolina och jag är lilett.

    GUD MIN SKAPARE. VAD HÄNDE?

    Jag köpte ett dyrt silverschampoo på salong för några dagar sedan. Har använt det 3 ggr och det har sannerligen motsatt effekt. Jag börja bli LILAHÅRIG!



    Är jag den enda med detta bekymmer ?

    extentions <3

    Imorgon ska det beställas löshår. Åh ser ni vilka vackra ord. Löshår all over again and I CAN´T wait. Jag är skapad för att bära löshår. Utan löshår är jag en nakenfis! :D

    Så jag är lycklig kan jag meddela. Väldigt lycklig! (TACK så mycket, Fredrik ! )

    Och det beställer jag från
    Rapunzel Of Sweden som har sitt lager i Umeå. Leveransen tar bara någon enstaka dag och beställer man för över 1500:- så är det fraktfritt. Så jag beställer tillsammans med syrran, så får vi glänsa tillsammans! :)

      

    Ge mig pengar, vår, sommar & värme !


    tur att det finns bra musik iaf!

    PCD-Elevator


    Ge mig Stockholm !

    Herrejävlar vilket snöoväder. Och min lägenhetsdörr fungerar inte vid denna formen av väder så öftast går den varken öppna, stänga, låsa eller låsa upp. Jag lever på hoppet!

    Nu har baby köpt köksbordet jag valt ut. Eller köpt och köpt, han har bestämt med den nuvarande ägaren att han ska komma och hämta det nu i dagarna. Wii.. Nu är det for real ! :D

     

    Jag hade gääärna varit i Stockholm nu. Längtar som bara den. Handla massa, njuta av storstadslivet, bli sambo på riktigt och känna att livet är bra härligt.

    nyfikenstrut tittar aldrig ut ?

    carkan.blogg.se säger:

    Ha ha jag har lagt ut en annons på blocket om att hyra en lägenhet här i skeå i andrahand tills jag flyttar till sthlm

    bettank | homebound säger:

    Haha, har du fått några svar?


    Här är konversationen censurerad !


    bettank | homebound säger:

    haha


    bettank | homebound säger:

    det är bara du... baaara du


    bettank | homebound säger:

    som får såna förslag


    carkan.blogg.se säger:

    Ja what the heck !?


    bettank | homebound säger:

    haha


    bettank | homebound säger:

    du har någon slags dragningskraft som vi andra saknar ;)


    Nu är frågan, vad är förslaget som givits tro? ;)


    lördag den 7e Februari

    Nu är jag singel i stan fram till onsdag, då nästa hyresgäst intar min bonad. Denna gången av det manliga könet ! Man kan nästan kalla mig lösaktig ! :)

    Ja, så blev det helg, igen! Veckan har gått sjukt fort och i själva verket så är det Tisdag i min hjärna. De senaste veckorna har verkligen inte bestått av arbete. Bara några dagar. Pga min långa Stockholmsvistelse och mormors kritiska tillstånd. Då prioriterar jag bort arbetet när jag inte vet hur länge till jag får ha kvar mommis. Försöker ta vara på vår tid så mkt som möjligt,därav den glesa uppdateringen, Igen! Förlåt.

    När vi satt hos mormor på förmiddagen tittade kusin ut genom fönstret. Mot BB. Och konstaderade att hela livets cirkel finns på ett sjukhus. Där sitter man i en sjukhussal där livet håller på att ta slut. Och så tittar man ut genom fönstret och tittar in i en sjukhussal där livet precis har börjat. Ganska fint !


     ♥Mormor och jag, föralltid!♥



     


    Kedjemail!

    Nu var det ett dygn sedan jag satt vid datorn sist. Detta pga jobb och så har jag spenderat övrig tid hos mormor på lasarettet. När jag kollade min mail hade min älskade barndoms skickat ett fint `kedjemail`.


    Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.

    Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
    Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar..

    Du kommer att gräla med din bästa vän.
    Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
    Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

    Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

    Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
    Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
    Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
    Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


    Snowstorm

    snöoväder kan man lungt säga.

     
     

    Jag har hittat en väggdekal som Jag SKA köpa, varelse Fredde hatar den eller inte ;D



    Den finns att beställa här

    soolen lyser och det är torsdag

    Medan jag slavar på jobbet är det någon lycklig jävel som är på lägenhetsvisning i MIN lägenhet. MIN MIN MIN! Någon som ska ta över MIN söta underbara fantastiskt fina etagelägga. Det suger lite. Men heey girl heeey !

    Sååå nu ska jag hitta mig en andrahandslägenhet alt. möblerad alt. inneboende, alt. soprum, alt. tunnel, alt. lada att befinna mig i april-maj månad. Det blir kallekalasers!

    Så, idag suger alltså....

    .......vädret !
    ..........Mormor är sämre igen!
    ..............Jag får aldrig något superjobb i Stockholm
    .................Fredrik är inte här (än)
    ....................Jag har ännu inte uppfunnit en pengamaskin med oändligt mycke pengar !
    ............................Jag har inte råd att göra extentions!


    KUL! Det här blir nog en LYSANDE Torsdag, fuck yeah!

    Och egeentligen borde jag vara brunett igen. Egentligen !


     

     

    Grattis Barbie, 50 år !




    Ps, "Linda" som önskade Dagens Outfit, vem är du ? :D

    inredning

    Nu i flyttardagarna är inredning det enda som cirkulerar i mitt huvud. Jag vill ha det där lilla extra och absolut inte något "typiskt" som resten av Sverige har. Väggdekorer är ganska läckra. Här är några hemsidor med sådant.

     

    Ferm-Living
    Form and function
    SchablonOnline
    Trendy Stickers
    Etsy

    slå klackarna i taket, nu ska statistiken få sig en omgång.


    Ganska imponerande jämn statistik. Dvs att ni läsare har ganska regelbundna rutiner vid datorn, att Aldrig missa att kika förbi här;) Bra skit, bra skit !

    Jag har små idéer för min bloggs framtid. Med lite med fundering och med lite mer klirr i kassan så ska jag se till att denna statistik börja hamna någonstans mellan Kenzas och Linda Rosings.. ( Okej, went crazy, jag ska inte överdriva..). Nä men, vi får helt enkelt se vad framtiden utvisar! ;) Idéer tas gladerligen emot. Nu i dagarna blir det min egna `Carkera` (Tradera). Soffa, hyllor ect. ect., ska bort. För på Torsdag är det visning på min Älskade lägenhet, buuhu!



    God Natt läsare! ♥


    bilderbilderbilder

     Såja, nu har jag tömt den väldigt sällan använda kameran som legat och dammat i väskan men fick vara med i lördags. Festbilderna laddar jag upp här. ( Alla fick inte plats...)

       



    .... Och jag såg även några ack så seriösa bilder på mig och Freddis när vi satt på bussen påväg mot Småland. Kan det hända att tristess och morgonsinnet trängde sig på?









    "Bbeeeeööööuuh!"

    Prom-king & queen of the year !

    Låt säga att.... ehm.... !

    (Jag är i Norsjö, inte mkt annat att göra än blogga...)


    Efter några månader i ett distansförhållande har samtalsämnerna över telefon drastiskt börja avta. Inte känslorna, ämnerna. Det viktiga är alltså bara att höra varandras röst. Så numera är detta ett typiskt samtal mellan mig och min andra hälft

    F: "Hej älskling, hur är det, vad gör du ?"
    C: " Heej. Bra, själv? Inte så mkt...."

    So far, so good...

    F:
    "Jo braa..."
    C: " Okej...."
    F: ".......:"
    C: "........... "

    Och nu börjar våra påhittade ljud göra nytta....

    C " Iiiiiiiiih.... hihi.... KR KRRR"
    F: " KRR KRRR hääähhhhähhähä"
    C " Böööööööhhhhh!"
    F: " Inte ledsenläpp!!!"
    C: " Mjooohhoh"
    F: "Näähhhäähhä!!"
    C: "Jag kommer Aldrig att få ett jobb i Stockholm!!!!!!!!!"
    F: "Jo vi får inte ge upp, det kommer, vi får söka mera ikväll!"
    C: "Näääh! *Tjura*"
    F: " Nähe okej!!"
    C: " Bööööhh......!!!"
    F: "KRRR KRRR!"
    C: Hörs sen, hejdå Puss"
    F: " Hejdå puss!"

    Utan undantag!!! Vi frambringar något outforskat syndrom hos varandra! Fredcarroska syndromet!? Google.se!


    Stjärnskepp!

    Min "kinesiska" inneboende introducerade min Spotify med en låt i lördags. Och jag må säga att den föll mig i smaken, för all del! Mycket ! :)


    Cobra Starship-The city is at war





    vad trodde jag själv?

    Än en gång så slår det mig att jag blir mer eller mindre en trotsig tonåring i tonläget när jag är hemma hos mamma och pappa längre än en middagsbjudning. Jag kan inte besvara en typisk mammafras innefattande "Inte ska du väl....Carolina!?" utan att utbrista "MEN NEJ DET VAR INTE DET JAG HADE TÄNKT HELLER!!" *tystnad..*.
     Dock så har min åldersskillnad sedan mitt riktiga tonårsliv uppgraderats med samvete så en halv sekund efter mitt utbristande smyger sig samvetet fram och det jag känner då är " Oj, förlåt lilla mamma, jag kanske kan besvara dina frågor med lite trevligare tonläge nästa gång..".


    Jag ska lära mig till nästa gång. Fast, vi är kanske Två som ska lära oss, till nästa gång! Ja mamma, jag är ju vuxen nu, you know ! :) (Jag vet att du läser din dotters blogg :)...)


    Bovarna bakom min uppkomst!




    the boy !

    ...okej, en till ! :)

    Alesha Dixon- The boy does nothing


    Bra skit.

    Tråkigt. Det finns ingen Inbäddningskod att lägga in så jag länkar till den här låten istället. Den är ju faktiskt bra! :D


    Lördag, söndag, måndag....

    Aaa hej. Igår blev det ingen uppdatering. Är i Norsjö och jag orkar inte bråka med internet.

    Överraskningsfesten blev kalaslyckad. Brudarna kom kring fyra och vi började blåsa ballonger och pyssla för ett Riktigt kalas. Sedan åkte jag och Emma till Sandra med serpentiner, tutor och drink. Vi band för ögonen på henne och virrade runt. När hon tog av sig ögonbindeln hos mig möttes hon av de gamla Norsjögänget. Hon blev så glad att ögonen blev alldeles tårfyllda. Sedan blev det tårta, fest, alkohol och dans på Station 8 hela natten lång.

    Igår morse fann vi en påse i köket. I denna påse låg en flaska flädersaft, två tutor och en limpa. Ingen visste vem denna påse tillhörde men det bör ha varit någon av killarna som anlände under kvällens gång. Undra Varför man tar med en limpa på en förfest? Ha ha.

    Sedan skulle vi åka via Sandra innan vi åkte till Norsjö och med sig hade Anna presenten som Sandra hade fått, ett glasfat med ljusdekoration, som hon ställde på biltaket medan hon packade in i bilen, och utbrast " Det skulle va komiskt om jag skulle glömma denna på taket, haha!".
    Vi åkte iväg och i en sväng hörde vi en kraftig krash. Vad var det där??? Jo, det var fatet, haha!

    Nåja, bilderna lägger jag upp när kameran är laddad på batterier. Typ imorgon. Håll till godo! :)

    Puss!