Mmh sommarkväll


none of dem

Ja, vad behöver man säga om denna damen. Ingenting. Bara.. aaaaahhhh!!!! :-D

 


hur kan man bedra den man älskar !?

Jag fck precis ett meddelande på msn. En gammal "bekant" skrev. Det var länge sedan sist han skrev. För flera år sedan så var det en "bekant" man hejade åt på stan, ev stannade och bytte några random ord med. Han har alltid varit lite flirtig mot mig.

Han frågade nu hur livet har vänt sig, jobb och sådana artighetsfrågor, samt lite om Fredriks jobb. Jag berättade att Fredrik nu har varit i Sthlm någon vecka och jobbat och kommer hem på Måndag. Då skrev han något i stil med att han hade hoppats på att jag hade hört av mig till honom under denna tiden som Fredrik varit borta, så han har kunnat.. ja.. "ta hand" om mig.

Va?

Jag blir så ställd. Eller.. Så tömd på känslor på något sätt. Här har vi en kille som spelar i ett väldigt bra fotbollslag i Skellefteå, har ett bra chefsjobb, tjej och små barn. Och här är jag, en förlovad tjej som även efter 2 år i förhållandet är lika nykär som jag var redan från dag 1. Och detta är Inte första gången jag blivit erbjuden detta av honom. Jag har vid ett flertal sett han tillsammans med sin tjej och barn och de ser så lyckliga ut. Hur kan en människa ha det samvetet att fortsätta sitt förhållande som om ingenting har hänt. Hur kan han ligga där om nätterna och hålla om henne och veta att detta är förmodligen inte den enda tjejen som han hållt om under förhållandet.

Jag skulle ALDRIG, oavsett hur invalid Fredrik skulle ha varit, kunna bedra honom med någon annan.
ALDRIG!



Lite updates i skivarkivet

 








sommarskön

Är inte den här låten väldigt skönsommar-vänlig?



man får inte ligga på latsidan..

Hello.

Nu börja min minisemester leda mot sitt slut. Trodde jag. Tills idag. När jag och mamma gick längs skogsvägen mot stugan. Vi lalade och pratade på, helt plötsligt gjorde jag en flygandes show genom luften. Snubblade på en rot och flög rätt ner i backen. Landade på vänstra knäet och tog emot  mig med högra armen. Hörde hur armen klickade till sen domnade den bort. Jag fick panik och tänkte "NEJ STADSFESTEN!!!", lite senare tänkte jag "NEJ INTE BRUTEN ARM NEJ". Det gjorde sjukt ont, men nu har jag ingen större smärta i armen längre. Knäet däremot. Min gud. Är det vägomläggning på mitt vänstra ben eller vad är det jag känner!? Så det blir med andra ord en smärtsam hemmadag imorgon ist för arbete. Och stillsamma dagar att möta.

Hursom. Dessa lediga dagar har spenderats till 80% i köken så jag haft fnatt som kokerska. Jag har kokat 4 liter häggblomstersaft och kokat 1 liter rabarber & ingefärmarmelad. Bakade även en otroligt god citron & flädertårta med cocosbotten i Fredags. Har handlat blommor tillmor lilla mor, lagat middagar bestående av lax och diverse, tillrett goda deserter. Hjälp mamma med det sista inför syrrans bröllop. Så, dessa lediga dagar har varit EFFEKTIVA och någon skön stillsam semester har jag inte sett synen av.

Men snart har jag min riktiga semester och då.. är det full rulle igen! Heheh..

Är man en damp-Carro så är man!

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag försöka vingla upp till min säng och sova bort smärtan så gott det går.


dynamite

NEWZ!



wiggle it

Till alla partydjur där ute denna soliga Lördag! Party On!




ipig

Ett annat tecken på att jag är ensam hemma är att jag kan passa på att beställa hem den lilla grisen som jag så gärna velat ha utan att höra ett " ahhh... vad har du köpt nuu då..." " Menn.... jaha.. nödvändigt!?"

Så du lille gris som ska bli min trogne vän många år framåt, jag ser fram emot att lyssna på dig!



iPod iPig från Ljudia.se
790:-

sommaren i city, 2010 !?

Jag har fantiserat om att ha en sommarfest i stugan igen. Observera ordet fantiserat. Frågan är om det finns någon ledig helg i sommar som det Inte är något. Och om vänner kan. Annars hade jag helt klart haft ett härligt sommartema "Sommaren i City 1990, kommer du ihåg mig?" med bara massa nostalgi och "ÅHH just ja"-moments! Men tyvärr har man blivit lite avskräckt sedan några år tillbaka, incidenten då golvet på övervåningen hade fått brännskador. Någon j#%la fårskalle hade väl för lite för sig. Misstankarna mot denne personen kvarstår och skulle denne ens närma sig igen så åker den ut med pungen före.

Hursom, det vore iaf sjukt trevligt att återuppta den lilla traditionen att ha en fest som är utöver festivaler och midsommar. Men som sagt, räcker helgerna till !?


klockor ringa..

Ja nu nalkas det bröllopstider. Det ska bli mycket trevligt, speciellt när det gäller en familjemedlem. Jag är dock en sucker för vigslar. Jag är SÅ bölig. Eller bröllop ö.h.t. Är de bröllop på TV bölar jag. Är det bröllop i Våra bästa år bölar jag (Ja, då äre illa..). På brorsans bröllop bölade jag så fort jag kom in i kyrkan. Herreguud vad jag bölade. Det bara rann. Jag blir så känslofylld. Så nu är jag lite gruvsam inför syrrans på midsommar. Kommer jag att överrösta musiken? Kommer jag att skapa vattenskada? Är det ens någon idé att jag sminkar mig? Kommer min fina klänning täckas av tårar hela kvällen? Hur många paket snorpapper ska jag ta med?

Vilket i-landsproblem! ;P

Och, hur ska det gå när det är min egna tur? Innan dess måste jag ha gjort ett ingrepp i mina tårkanaler!

Men det ska ändå bli skönt när detta inför bröllopet är över. Det känns inte som jag har någon direkt prio på min systers lista såhär inför ( Ja, jag har förståelse för det, självklart), men det var som.. ett tag sedan hon ville umgås med sin lillasyster!

Big sis, hoppas du har över en minut för mig någongång under sommaren iaf! ♥

Nu ska jag finslipa mina ord inför festen och brainstorma på något nytt då vissa planer helt gick i stöpen!

Men först, morgonpromenad!


mc dreamy..!

Än en gång har jag blivit instängd i en magisk bubbla efter en Sex & The City-film. Vem sa att 2an var dålig? Jag vill se den igen och igen och igen!


4 juni

Nu är jag singel i stan. Karln har tagit sitt pick och pack och invarderat Stockholm för att jobba inför det kungl. bröllopet fram till den 20 Juni. Och lämnad åt sitt öde är lilla jag buueheu! Nä, det ska nog gå bra. Ska åka hem till Norsjö hela nästa vecka och mysa. Det är t.o.m lite småmysigt att sitta själv vid köksbordet och filosofera med radion i bakgrunden.

Innan han åkte igår så tog vi en långpromenad på närmare två timmar. Vi gick via fåglarna på Nordanå, genom Bonnstan och tittade in i kammarna och älvspromenaden hemåt. Plockade blommor på vägen, såklart. Så nu `doftar`hela lägenheten hägg. Gissa om jag får flashbacks till sommarloven eller vad.

I morse när jag kom hem packade jag upp Traderavinsten på brödrosten och ställde den på plats. Så otroligt söt. Sen mixade jag ihot en hallon/jordgubbssmoothie och satt mig på den nya kökssoffan och lyssnade på Mix. Det är ju för underbart att sommaren är här. Tänk så mkt lite sol och blommor gör för humöret.








...och lite blommor i datarummet också såklart :)

kronblom premiärligger kökssoffan med en wirrepinne på kvällskvisten

... somliga lever livets goda dagar minsann!