nobody puts baby in a corner

Jag har länge varit sugen på att ha en väggtext på väggen vid TV´n, då de är en enda kal vit vägg med några tavlor längre bort. Men har inte riktigt hittat vad jag vill att det ska stå, så hittade jag ett klockrent som jag beställde efter. Eftersom det är i TV-rummet så tänkte jag att det skulle vara kul med något film-citat, så det blev denna.

"Nobody puts baby in a corner", och den ska sitta just som på bilden, i vägghörnet. Jippi! :P


new lifestyle!?

Ny vecka innebär påbörjad ny livsstil. Igen.. Men nu ska jag bannemig hålla det.
Tanken var att jag ska enbart dricka allévo-shakes i en vecka till att börja med. Jag drack en i morse men redan efter 2,5 timme var jag så sjukt hungrig att jag mådde illa och insåg att så orkar jag inte ha de i en veckas tid så jag ändrade intagsschemat lite. Jag dricker en shake till frukost, till lunch äter jag något nyttigt (idag åt jag kokt kyckling med avocado och spenat, obs, INGET salt, bara starka kryddor), mellanmål en allévo, middag en enkel soppa på buljong och någon form av grönsak, typ kol eller annat, och en allévo-shake på kvällen. Plus 3 liter vatten såklart. Men som sagt, INGEN överkonsumtion salt what so ever. Bara kryddor.

Jag kan meddela att jag saknar redan glass.. Gahh min last, glass glass glass.

Nä men då vet ni. Ni är mina vittnen till att jag inte sabbar detta nu! :)

Ps, motionen skall icket förglömmas...


4 o´clock

Är det någon fler än jag som blivit helt kär när den nya Telia-reklamen visas på tv, med den där tjejen som åker t-bana och kliver av och möts av en sångare..? Nu tänker jag väl inte på personerna i reklamen utan mer på låten som spelas.

Salem Al Fakir- 4 O´clock



sommartiden, välkommen,

Ja då har jag dragit min röv hit igen. Och åter så kommer jag att inleda med " ursäkta att jag inte har bloggat på flera dagar..." men jag tänker nog inte be om ursäkt för jag har ändå inte haft några värda updates att dela med mig av! :)

Åh så skönt med helg. Långhelg dessutom. Ledig ända till Tisdag. Så i e,m åker vi hem till Norsjö och gottar oss i hemmalagad mat, real style.

Åh vad jag längtar till i sommar. I detta nu sitter jag och pusslar vilka dagar jag ska ta semester. Det blir nog 1,5 vecka i slutet av Juli som vi bilar ner till Stockholm där vi ska mysa på Pontonjären, gå på Skansen, åka ut i skärgården närmare bestämt Grinda. Om ni befinner er i Sthlm i sommar är det ett måste. Båtarna avgår från Strömkajen på Östermalm och kostar 90:- enkel väg. 2 timmar senare är man strandsatt på världens mysigaste ö med röda små båtstugor, ett litet café och klippor. När vi var där hittade vi en egen liten vrå där ingen annan var. Så, lägg kobena på ryggen och promenera genom hela ön till andra sidan så hittar ni nog den perfekta badplatsen i ensamnet :)  Nä, det är ingenting som går upp mot en tur till Grinda.
Här kan ni hitta info om ni blir sugna på en tur.  Åh vad jag börja längta nu. Ja, sen efter Stockholmshelgen åker vi vidare ner mot Västervik som är den absolut mysigaste staden som finns på sommaren. Så idylliskt och typiskt svensk fiskestad. Sitta på baksidan av familjens supermysiga hus och dricka en drink, grilla, ta en promenad längs grusvägen förbi kohagen.. Nä nu får jag ge mig. Jag klarar inte av att vänta 3 månader! :)



Nu ska jag göra mig redo för dagen och en fantastique lunch på Kanel med Emma och Stina.

Ha en bra dag, och helg för den delen! :)

cheers mates

Nu inväntar vi diverse folk så vi kan starta grillarna och öppna rosén. Åh jag har inte festat sedan 20 Februari, och jag skiter fullständigt i om grannarna ska komma upp och klaga igen.

Skål är väl på sin plats! :D





daily






in the background...........


megan baseball

Titta vad jag precis fick av min andra klokare hälft. Tröjan/jackan jag hade hängt av på Gina Tricot idag.

Tack snällaste Fropp! :D    :D   :D    :D   :D


inspiration

Åh jag njuter varje sekuund av vädret som vi har nu. Jag blir så inspirerad till allt möjligt. Idag har jag kokat Mormorsaft med smak av Åkerbär. Är sugen på att baka också. Bröd, kakor och bullar... Sommar.. det är jag också sugen på. Och i och med sommaren vill jag ha massa nytt porslin och saftkannor. Har budat hem en från Tradera idag. En typisk äldre liten cremevit saftkanna. Kollade runt på inredning och hittade dessa. Åh pasteller. Jag skulle kunna leva i pasteller. Så himla fint.




Från
Broarne

Ben and Jerrykväll..?

God Dag. Usch vilken hemsk dag jag hade igår. Eller familj kom på besök och det var ju de bästa men jag mådde riktigt botten så jag låg och sov mkt av tiden igår. Yrsel, illamående, huvudvärk, magkramp.. Mamma skjutsade tillslut upp mig på akuten men väntetiden var 3 timmar så jag åkte hem ist och sov och åkte till vc nu på morgonen ist. Det blev taget blodprov och så hade jag feber och förhöjd sänka och blir jag inte bättre under helgen skulle jag återkomma på måndag. Hade även 2a gradens brännskador på bröstet.

Nåja, nu till något positivt. Så mkt bra MUSIK som kommer lagomt till våren och partynerverna som rycker.  Längtar till den 24e med vännerna i Norsjö :)

Nu ska jag gå in till stan och köpa vaselin att smörja in mina sår med och GLASS. BJ. Åh, ska bli en riktig glasskväll, jag och mina kära magkrämpor. Hoppas jordnötssmaken har kommit ut på burk. Mums Muums.







mp3


hemmaplan igen

Ja så var man äntligen på svensk mark igen. Om än vi har haft 2 fantastiska veckor så är ju faktiskt borta bra men hemma bäst :) Det var värmerekord när vi var där och sommarvädret hade redan kommit dvs sjukt varmt och tropiskt regn på kvällarna. Sista dagen hade vi hela +45 i skuggan. Gissa om svetten rann både från den ena kroppsdelen och den andra. Och om än vi smörjde oss i lager efter lager med +50 spf, låg aldrig i solen utan i skuggan, badade med tshirt och befann oss sällan ute mitt på dagen så har jag fått rejäla brännskador. Jag kände en e.m hur huden bokstavligen bubblade och morgonen därpå var jag fylld i stora brännblåsor och köttsår. Nu har de såklart lagt sig men jag har stora sår på bröstet, brösten, axlarna och armen. Såren på brösten verka vara svårläkta då de fortfarande blöder och läker var. Inte så fräscht. Men om de inte blir bra snart så bör jag kanske uppsöka någon läkare.

Nåja, nog om det.

Våren ja.. Den hann krypa fram under tiden hemifrån. Så underbart. Lite sol på det här så blir de nog bra. Det är ju trots allt sommar om 2 månader. Fatta, 2 månader :D :D :D :D

Nu ska jag vila en sväng. Har riktigt problem med magkramp. Har legat vaken hela natten och gnytt i smärta. Haha, jag känner mig som ett vandrande skämt numera ;P

Puss.