hemma!

Hem ljuva hem. Men jag hade inte haft något emot att stanna i Florens. För alltid! Vi är båda helt uppöver oss över denna FANTASTISKA stad. Kan inte berätta en enda negativ notis. Vi njöt av varje sekund och det var så överväldigande att stosa omkring bland dessa magnifika byggnader med toner av dragspelsmän, kyrkklockor och italienska äldre män som samtalade sinsemellan. Äta en underbart god glass, köpa en pizza, dricka lite kaffe, ett glas vin... Allt var så GOTT. Och alla italienare var så stiliga. Lyxbutik efter lyxbutik och jag såg fler chanelshoppare än H&M-shoppare. (Man kände sig liite missanpassad möjligtvis..)




I fredags åkte vi till ett slott på vinprovning. Sen köpte vi vin och olivolja från deras egna gård. Det skall sparas till ett VÄLDIGT speciellt tillfälle. Sedan åkte vi till en by som hette Grevé och handlade lite kryddor och åt glass och fromage. Under denna utflykt bekantade vi oss med 2 andra par som vi senare på kvällen gick ut och åt med på en mkt intressant restaurang.


Först var det en halvtimmes kö av att bara få komma in. Väl där inne fanns det inte några direkta valmöjligheter av mat och dryck utan vi serverades det servitören tyckte skulle passa oss. Det blev en 2liters flaska vin (i vanliga mjölkglas, hah), bruschetta med stuvad kycklinglever, en tallrik med parmaskinka och proschotto, mozarellaost, grönsaker och bröd till apetizer, hemmalagad ravioli till förrätt, en mixtallrik för 4 med kaninkött, lammkött, kalvkött, kyckling och något mer till varmrätt och när deserten skulle komma sa vi stopp. Då blev vi bjudna på champagne och desertvin. Och vi damer fick en flaska vin när vi gick därifrån.



Igår shoppade vi. Mest smink från Kiko Make up Milano, lite produkter från Sephora, julklappar, väska och halsduk från Zara och ett par Reebok Easytones.


Nu ska jag ta hand om mina stackars misshandlade fötter.

Och till alla er som funderar, åk. ÅÅÅK! Så fort vi får möjlighet åker vi tillbaka igen, och igen, och igen. Kan inte tänka mig ett resmål som kan slå våra förväntningar och drömmar om paradiset som detta.

Mot Italien

Haloj!

Jag är så stressad! Och när jag är stressad får jag halsbränna.  Åååh. Jag hatar att inte vara färdig med allting flera dagar i förväg. Imorgon jobbar jag hela dagen sedan åker vi på e.m. Och jag håller på med packningen nu. Kom på allt eftersom massa saker jag inte ens tänkt på. Stor risk för att glömma något viktigt då.
Aja, tur att vi inte är borta så länge!


Toscana, Florens - här kommer viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!



sparkling lips

Imorse SKULLE vi gå och träna 07.00 så jag bad min kära ställa väckaren på halv. Men jag vaknade inte av den och jag kan ju glömma att han skulle väcka mig så den duktigheten blev som bortsovad.

Idag är en fullspäckad dag:

-Uppstigning, mot gymmet
- In till stan och handla
- Hem, betala räkningar
- Duscha, städa
- Packa, skriva klart faktabladet om Florens
- Dra till G4S och skriva ut faktabladet
- Besök av Emma & Anton.

Men det är kul att vara lite upptagen ibland! :)


Jag är galet besatt av Alexis Jordan´s happiness i inlägget här nedan. Har ni lyssnat på den? Den blir bara bättre och bätrre för varje gång! Tur jag är hemma själv idag så jag kan lyssna på repeat utan att få en stekpanna i skallen, typ!:)


Har ni inga tips till mig? Vad som.. Bra låt, gott recept, snygga kläder, bra resmål, you name it. Vill hitta något nytt! :)


Ha en trevlig Måndag iaf! ♥



Jag var lite rastlös igår så jag trixade lite med ett mörkt läppstift och la på löst ögonglitter. Crazy Crazy, men inget för en utekväll kanske! ;-)

happiness


hemmagjord Ben & Jerry för den fattige

God Morgon.
Jag blev tipsad här på bloggen att om jag bloggar via Explorer så dras inte all text ihop sig som den gör när man skriver via Chrome. Vi testar! :)


igår jag var en sväng på stan för att köpa en klänning jag hade spanat in. Men det blev inget köp men hittade ist ett jäkligt snyggt nagellack och en stor ring (PASSION!) istället.



Färgen är lite mörkare IRL och heter Moody Model, H&M


Här om dagen gjorde jag en egen variant av Ben&Jerrys hallon&choklad glass. Jag hade en vaniljglass med chokladcrisp, la i en skål tillsammans med frysta hallon & björnbär och mixade ihop det lite, sen kokade jag en egen chokladsås och la glassen i den varma chokladsåsen. MEEEN, gott. B&J, släng er i väggen!;)


indestructible

Fyfasen. Vad bra...

måstemåstemåste

Har ni perioder då ni fått för er att ni behöver allt i världen av produktioner? Nu har jag fått för mig att jag MÅSTE ha en ny vinterjacka och nya vinter skor. Två par. Ett par finare och ett par för de värsta dagarna. Jag MÅSTE ha en ny soffa. En XL med divan. Den ska vara hasselnötsbrun, men då måste jag tapetsera om i vardagsrummet igen, till gammeldagsrosa/beige. Och då måste vi sälja allt vi redan har där eftersom det för tillfället är ett väldigt stilrent och svartvitt rum (Såå inte jag). Så då MÅSTE jag ju köpa ny tvbänk, nytt soffbord och massa annat. Sen så MÅSTE jag köpa ett hus på landet. Gärna granne till en hästhage eller så. Och detta ska helst ske innan 22.00 IKVÄLL!

Jag kan med andra ord inte sitta kvar här längre. Dax att börja beta av listan. Eventuellt dra täcket över mig och hoppas att jag vaknar om några dagar med massa nya prylar och ett halvt livs ångest på en och samma gång.
Perfekt!

cheryl


new york, YSL, italiano God natt!

Jag tänker definnitivt inte Inte vara en i mängden som kommenterar det fantastiska vädret vi har beskådat och genomlidit en dag som denna. Årets första snöfall. Och det blev ett pladask. Inte ens lite mysigt pudersnö som smälter på nästippen, utan slask a´la Stockholmsvinter. Det är Inte Okey! Usch, jag körde in till stan idag för att träffa Emma, och då har jag i vanliga fall 5 min promenad in. I ren protest. Nu påminner jag mig själv att jag bör köpa en fjärde jacka på några veckors tid. Jag hade hoppats på en lite längre höst så jag iaf hinner använda mina tre nya höstjackor, men där bet jag i det sura äpplet.

Igår bokade vi resa till Stockholm och Småland över juletid. Kommer att bli spännande att fira jul tillsammans med någon annans familj än min egen. Men jag är ju vuxen nu, right ?!?! Har även inhandlat årets första julklapp. En Yves Saint Laurent-tröja till min vapendragare (är det så man säger!?), min partner i krig.
Och nu är min kära syster i New York och härjar i några dagar för att sedan åka vidare mot Los Angeles, Las Vegas och gud vet vart. I och med detta så börjar jag inse att det är inte länge kvar för ens vi är i Italien. 2 hela veckor bort. Och jag känner på mig att passet lämnas hemma. Peppar peppar!
Nu blir det en tidig kväll för mig. Hemma själv och mörkräddare än räven. För många avsnitt av Ghost Adventures de senaste dagarna tror jag.
God Natt readers!
Ps, någon annan där ute med blogg.se-plattform som har problem med redigeraren? Att all text dras ihop.

fat camp hela helgen

Åter hemma i staden efter en rehabhelg i Norsjö. Har, som alltid, levererat högsta gradens rehabilitering. En aningens fat camp, men vad gör det om 1000 år. Pizza, choklad, chips, Cola, bananpaj.. Tur att man inte är världens största fan av pizza och chips så de blev lite hjärtegott och satsumas istället. Bäst av allt, vi har haft heela helgen tillsammans, jag och kärlek. Det är vi Inte bortskämda med.

Jag som är Sveriges största kastare har gått igenom varje vrå hos mamma och pappa och kastat, kastat, kastat sånt som inte får vara kvar. Ordning och reda, pengar på freda´!
Och i vanlig ordning så är jag sjukt sjukt peppad för festen som äger rum 11 December. Jag vet, jag borde kolla upp mitt pepp-syndrom. Men till Er som fått en inbjudan på Facebook och inte anmält er, GÖR´T! Perfekt. Det kommer att bli helt helt fantastiskt!
Söndagsmys next, Ensam mamma söker SÅKLART!
Pusstut.

det var jag


Citat från Make Up Store´s påse


crazy lips

Jag föll för höstens sminktrend. Var lite smått osäker på om jag skulle trilla i den fällan då den är ganska craaZy, men äsch, jag rasade som en fura. Läppstiften Havanna från Make Up Store är numera i min ägo. C. Dior har ett stift som är snäppet vassare men idag blev det M.U.S. Lite skonsammare för plånboken! ;-P