lyckosar!

Till alla er lyckliga där hemma som har möjlighet att medverka vid helgens happening, åh! Dansa för mig med!


dödsdansen


boy, after closing time....


jobb?

Idag blev jag kallad till arbetsintervju på Makeup Store. Ahhhh.. Redan.. Så spännande. På Tors smäller det och jag är skapligt nervös. Men det går nog bra. Det SKA gå bra! :-D

jag tar tillbaka det.

Jag sa att jag skulle skriva här varje gång jag uppdaterat min andra blogg men jag tar tillbaka det. Den uppdateras oftare än denna. Så ni får helt enkelt göra den till en vana, så som ni gjort denna till en vana! ;-)

 

(Klicka här)


den perfekta taklampan

Jag har enbart lampor på hjärnan just nu. Så fort jag ser en lampbutik måste jag gå in och spana. Jag har hittat min pärla. Med tanke på att vi bor i en äldre lägenhet med högt tak är det svårt att matcha in en riktigt maffig lampa till ett pris som man inte blir ruinerad av. Någon form av kristallkrona har varit tanken. Men dom kostar ju skjooortan. Fast då hittade jag denna och jag har inte kunnat sluta dagdrömma om den, det kanske är ett tecken.
By Rydéns Balmoral, ca 1800:-
Ååh, jag får magkramp så fin den är.

mr saxobeat


god dag

Gomorgon, fast det är mitt på dagen.
Jag har blivit bortskämd med härliga sovmornar nu den senaste veckan och aldrig klivit upp före 10. Det trodde jag inte ens att jag skulle vara kapabel till.
Idag är det ett dystert höstväder här. Man får hopp om vår vissa dagar sen dagen efter är det grått och regn. Fy. Bättre det än snö iaf.
Idag ska jag in till stan och handla lite måsten inför skolan. Kanske dra en runda med CV´n också.
Nu har jag uppdaterat på makeupwithme igen. Ska försöka hålla igång den bloggen ganska bra så det inte blir sporadiska inlägg som på denna bloggen. Fast den här har funnits i så många år så jag har inte tänkt tanken på att ta bortden iaf! :-)
Ha en trevlig Fredag.