hollidaay!

Över 2 veckor sedan sist. Semester i söder. Sugen på att datorisera då? Eh, nä..!
Vi har verkligen haft det mysigt med våra mysiga vänner. Vi blv glädjerligen +1 fler än vi trodde vi skulle vara nere i Sthlm, sidekick Anna gjorde vår helg desto bättre. Vi har badat, solat, varit i skärgården, druckit goda drinkar, ätit god grekisk mat, varit lullig på söder, shoppat, slöat och gjort sånt man ska göra på semester. När de andra åkte norröver igen tog vi vårt pick och pack och åkte ännu mer söder med destination svärföräldrarna. Där har vi ätit goooooooott som alltid, druckit x antal glas nyimporterat vin direkt från La France, goda Gin&Tonics och bara haft det toppen.

Nu är vi åter hemma och imorgon blir det en shoppingrunda på stan sen hem till Norsjö för att invänta Norsjö Beach. Sista semesterveckan, och vart spenderas den inte bäst än hemma hos mapapa!:D

Ha en trevlig kväll.

väggord

Ett nytt väggord anlände igår, budat från Tradera. Chokladbrun text,
"Sweet Dreams, sleep tight, we love you, good night"
som sitter i sovrummet. Mkt nöjd! Kommer från
Super Grafik


woo hooo

You know you wanna get a peak, wanna see my........

 

 

...WOHOO!


krama inte din hund, de kanske sticker i andras ögon.

Ska det vara svårt att få vara en bra hundägare i Skellefteå eller?

För några veckor sedan var vi på en kvällspromenad med Kevin. Det var superväder och Kevve älskar att bada så vi satt oss på kajkanten vid älven så fick han gå i vattnet och plaska som han ville. Där var man ca 50 år med för lite fritid och klagade på att jag borde förstå hur kallt det faktiskt är i vattnet. Förstår jag inte att hunden kan bli sjuk!?!?

Nä..
1, Hade han tyckt att det var för kallt hade han väl inte badat?
2, Han gick ner och svalkade sig sen upp...
3, Vi bor 1 min från kajen, han lär inte förfrysa på hemvägen innan han kan ta sig ett bad hemma?

Jag kan inte hålla truten när folk ska vara jobbiga så jag kastade något ur mig tillbaka.

Igår var vi och skulle köpa glass innan vi åkte ut till havet där det finns en strand för hundar så han skulle få bada.  ( Sjukt varmt ute )

Vi gick in och skulle precis beställa glass, så kommer en man in ( Nu har vi alltså varit ifrån bilen, som har nervevade rutor, i 2 min) och utbrister " VEM ÄGER EN BLÅ PASSAT?" Ja, vi..Vadå? Skäller hunden? Jo, det gjorde han ju. Och borde vi inte veta att hundar kan dö efter 10 min i en bil när det är varmt ute. Och han kan torka ut, blabla.. Denna föreläsning inför resten av Sverige som tyckte att det kändes lämpligt att köpa en glass samtidigt som oss ( Det var hundar överallt utanför, han blir TOKIG på andra hundar och det var därför han skällde som en galning, svårt..)

Men hej gnällgubbar. Köp en egen hund så du håller dig sysselsatt! Eller ett korsord eller vadfan som helst så du har lite annat för dig på din semester än att syna kompetensen som hundägare hos folk.


Tack på förhand!!




halva inne !?

Det känns som att jag borde ha halva inne när jag sätter upp denna i trapphuset inför Fredagens fest ?! Eller hur va?


They better.....

musica













haloj bloggen

Ja hej.
Jag har fått lite på moppo att jag inte lämnat någon form av "awaymessage" här. Så, jag har tagit ett litet sommarlov på obestämd tid från allt som har med datoriserande att göra. Jag vill vara uuuuute!

Så, det dyker nog upp något inlägg här lite sporadiskt under sommartiden hejhej sommartiden!


Nu tycker jag att vi alla laddar för nästkommande helg då det vankas STADSFESTIVAL!


Sjukt taggad. Sjuuukt taggad!



En otrolig solnedgång ute i Finnhällan igårkväll