när jag blir stor...

När jag blir stor ska jag bli som Geir. Sympatisk och alldeles fantastisk.

God Natt! ♥

written in the stars

Bra laddning för Lördagsfestis! :-D
Vilka ska ut på Lördag och snurra sina lurviga?

sörjedag

I dag är en deppig dag. Gud så barnslig jag är. Jag gick in till stan för att lämna in min älskade känga, vars klack har gått av. Men det fanns inget hopp för den. Jag bad Fredrik stoppa dem i en påse och kasta bort när inte jag tittade på. Hela situationen slutade med att jag hamnade i tårar. Hah. Vilket skämt jag är. Fast det ger ju mig utrymme för ännu ett par skor så jag köpte dessa ist:
Love Love.
Sen gick jag och hämtade ut två jackor jag har beställt. En svart och en militärgrön. Avslutningsvis gick jag till Clive Russel och vaxade ögonbryn, överläpp och haka. Det gör ju så ont så man dör en smula, hehe.
Nu inväntar jag bara tiden så jag kan plocka upp Elisabeth sen åka till Emma och titta på Idol. Är man besatt så är man! :)

i wish

Acne Beryl Melange 1695;-
Rut m.fl 349:-
Hilda Boots, Rules By Mary 1499;-

ett magiskt recept

Helg. Skönt värre. Inte vidare fartfylld men mycket trevlig, för ikväll är det kärt återseende av en gammal granne, Emma. Lite vin och skitsnack kan väl aldrig gå snett! ;P

Tillagade för övrigt den kanske godaste maten i världshistorien precis. Improvision när den är som bäst.
Ett gäng färska champinjoner
En halv squash hackad i bitar.
En påse Babyspenat
2 st vitlöksklyftor
3 dl grädde
En msk vinäger
Lite sweetchilisås
Solrosfrön och sesamfrön
En halv ask färskost naturell
Färsk pasta

Smörsteg svampen och squashen. Salta och peppra (Obs, havssalt och nymalen svartpeppar)
Pressa i vitlöken. Häll i vinägern
När det har stekt på sig lite, lägg i spenaten, solrosfröna och sesamfröna.
Häll över grädden och osten.
Lägg i den kokade pastan. Rör om och låt det ta ihop sig lite.

Snabblagat, enkelt, billigt, en klar 10 poängare.
Enjoy!

höstkläder

Åh, det första jag gör när jag får lite att göra är att onlineshoppa. Förra veckan anlände ett paket med ett par blå och ett par svarta jeans och en puderrosa samt svart transparent skjorta. Nu inväntar jag två nya höstjackor och imorgon ska jag hämta ut ett par boots som har kommit in i butik igen (Scorett). Usch, vad det är kul med höst! :D

love kills

Dålig uppdatering men jag har inget speciellt att dela med mig. Så, ny vecka, ny musik istället!


rebecca stella

Minns ni Sunblock? Eller klickar det när jag säger Rebecka Simonsson? Bloggerska på Stureplan.se, klubbchef på Hell´s Kitchen och fd medlem i Sunblock har släppt en ny låt, som är riktigt sköön! Sveriges tal på Lady Gaga !?
We Like!

uppdaterat med partymusik



Och Rihannas nya låt lär ju gå riktigt varm på klubbarna runt i världen.

dagens goda gärning blev något helt annat

Nu har jag sakta men säkert börja göra det lite höstmysigt här hemma. Vi var precis på en promenad längs älven och plockade lite rönnbär och fina orangeröda blad att göra något fint pynt av.
Måste bara berätta om vad som hände påväg hem. Vi passerade en man som satt på en parkbänk och skrev ett brev eller något. Sedan avbröt han och började gråta och det var inte lite. Han gräääät helt hysteriskt och den medmänniska som man är så kunde jag inte ha på mitt samvete att bara passera som ingenting. Han må va uteliggare eller vad som, han är ändå en människa med känslor.
Så efter lite om och män vände jag och gick tillbaka mot honom, gick fram lite försiktigt bakifrån och sa " Ursäkta..." varav jag blir avbruten med ett skrik "FÖRSVINN!!! NEJ FÖRSVINN.. FÖRIHELVETTE......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Jag har aldrig sett någon med sådan aggresiv blick i hela mitt liv. Han lyfte från bänken och det såg ut som att han var påväg att döda mig där jag stod. Jag blev livrädd och minns knappt vad jag sa, men typ " Oj, ursäkta..ursäkta... Då kan jag gå hem och veta att jag har försökt iaf!"
Frågan är, vad gjorde han? Vad skrev han? Störde jag någon med sitt avskedsbrev till livet?
Sjukt!

Den finaste ögonstenen jag någonsin kommer att få!

Min älskling!






caro emerald

Jag älskar låten till  KappAhls nya underklädes reklam. Synd att låten inte finns på Spotify bara.


hurry burry, or you end up like curry

Hejbah´!

Jag och fästis har verkligen tagit vara på veckans enda lediga dag tillsammans. Sovmorgon - storstädning av köpsskåp - en kall latte i solen inne i stan - middagslagning tillsammans - bussfärd till brorsan - plockat äpplen med Therese - druckit vin och ätit ost - tittat på Idol - tittat på någon fler serie - insett att bussen går om 5 minuter - leta pengar så man får sig hem (ofta man har kontanter!!?!?)- sprang till bussen (som ändå var sen..) - hoppas att vi får åka buss trots pengabrist - annars hade jag en full H&M-påse med äpplen=Löser alla världsbekymmer.
Nu hemma, trött, ajaj magen-Varför äta mjölk?!?! Ajaj, du kan inte Carro, dumma dumma du!
Typ sova.se!
Nattis Nattis!

shame on me

" Det är bättre att köpa kläderna man är lite tveksam till och lämna tillbaka dem än att inte köpa och ångra att man inte gjorde det..."
-Citat av mig själv idag. Eller, undanflykt kanske man bör kalla det.
Dålig dålig människa!

Det ska REGNA skor över mig innan jag blir nöjd

Nä, nu har jag gett upp. Ringde till Scorett i Sthlm för att be om att få lägga undan ett par boots som senare min bror kunde komma in och köpa eftersom han är där en sväng just nu. Nä, dom var slut där med. Slut i hela Sverige, förutom Växjö. Men är det ödet eller vad? Nu skiter jag i detta och gör som den otroligt trevliga tjejen som svarade i telefon sa, köpa den dyrare modellen i äkta skinn, eller få ett par Tiamo´s hemskickade men priset skiljer bara 50:- så det är inte så mycket att bråka om. Så nu, in till stan och handla SKOR! Ur vägen!!!!!!!!

För övrigt, jag like:ar (Faacebook) min nya pekfingerring i modellsize XXL!
Jag får samtidigt passa på att like:a det återfunna VS-glosset i körsbärsrött. Detta blir en bra dag, jag känner det!
Krameli kram!

fuck you

Jag är lite kär i den lilla killen i denna video som säger " fuck you". Hehe! Skön låt för övrigt.
Minns ni Gnarls Barkley? Då känner ni igen Cee-Lo ! ;-D

Cee-Lo Green-Fuck you

tiamo vs gucci or both.

Åh jag blir så less på mig själv ibland. När jag hittat något jag vill ha så finns det inget i världen som heter "spara" eller "nej, du har inte råd", eller " Du ska till Italien snart, du skulle ju spara pengarna dit". Va? Que? Speak
Swedish cuz aj dånt underschtaaand!
September= Vit månad med allt för många grötmiddagar och ett orört konto.
JÅ! HAH.. Ni vet väl om att jag är värdelös? Har vi ätit ute? JA! Har jag shoppat? JAJAMENSAN. Har jag spontantköpt ett täckte för 600 spänn bara för att jag ville känna lite "hotellaktigt" ? JOSÅATTE. Vart är gröten? Ja, inte i min mage iaf. And haven´t been. Den vita månaden? EHM, vin är ovanligt gott nu så shut up!
Hela dagen har jag hängt i luren till Scorett. SVARA. Nä jag ringde 20 ggr men dom trodde väl förmodligen att jag var någon telefonterrorist så dom sket i mig. Gick in till stan istället för att prova dom där "must have"-skorna. Slut. Självklart. Men faaaaaan. Jag behöver dom. Jag har planerat min garderob efter dom. GARR. Jaja. Satan hann före mig denna gången. På ett eller annat sätt ska jag ha dom, pronto! Gick via Kicks och hälsade på kusin som var i arbete. Åh nya Gucci-doften har kommit ut. Den doftade ju ljuuuvligt. Kanske nytt inköp? Ser ni den misslyckade röda tråden genom detta inlägg? Jag gör´t!
Nu ska jag placera min smått söndagslata kropp under mitt allt för dyra spontanköp och försöka mysa utan att få ett il av kvällsdamp som så många gånger förr.


God Söndagsnatt!



primeboots vs acne

Jag har lovat mig själv en sak. Att innan hösten är över ska jag ha införskaffat mig ett par primeboots eller acneboots. Helst innan Italien-resan. Och helst nu! Soom jag drömmer om dessa skor dagarna i ända. Kanske blir en vända på stan idag...


septemberlovin´

Oj vad veckorna springer iväg. Snart är det helg igen. Vad sker då? Inbokat är iaf en middag på Allstar imorgon och ev. bubbelbad på Sön. Konstigt nog blir jag mycket mer partysugen på höstkanten. Jag ÄLSkAR hösten. Iaf September. Skulle kunna flytta ut i skogen och bo på en stubbe en månad eller så!
Någon scysst brud som befinner sig i Skellet i helgen annars..!?
The Lab Wizard- Reach out (Spotify, finns ej på Youtube ännu )