kvällsrapport; 22:12, läget fortfarande under kontroll

Caught in a bad romance.
Jag sitter på golvet i Viktors rum. Nu undrar ni säkert vad Viktors rum är. Men jag har döpt det till det med tanke på alla rum som finns i vår lägenhet. Hålla koll. Och här inne ska Viktor sova nästa helg. Han blir lixom den som inviger sovandet här. Då får han bära äran att äga ett rum på Manhemsgatan 19A. Ja, jag sitter här på en ihoprullad madrass. Jag bytte ut den hårda trästolen mot en mjuk madrass på golvet. Jag är så het så jag har dragit på mig ett par långkallingar från 4an och en utsliten tunika som är 100 år gammal. Jag har inte ens en Bh, då alla mina bhar har åkt till bh-himlen. Jag är nog skapt att köra hang-loose, då mina tuttar är större än satan själv och väljer att knäcka alla "bysthållare" som jag närmar mig. Nåja, vad gör det om hundra år, då Fredrik har intalat mig att han älskar mig med eller utan bh. Jag köpte skiten och trodde varje ord han sa. Ja, vad gör man inte. Hursomhaver, det är Fredagkväll och jag sitter på golvet i ett kallt rum och pillar naveln. Jag är ensammen och mitt enda sällskap är en Halmstad Crush Dry Lime. ( Är det någon som vill ta sig ann en kalsongnissa?) Om man halsar den nog fort, blir man full då? Tål att tänkas på, men om jag tänker för mycket så blir jag trött, och blir jag trött så somnar jag på golvet, och somnar jag på golvet så får jag ont i ryggen och får jag ont i ryggen så är det inte kul att jobba, och är det inte kul att jobba så får jag ingen lön och får jag ingen lön så kan vi inte leva loppan i Thailand. Och det vill vi ju ?

Mitt nya löshår är så långt att jag har flera gånger misstagit mig att jag Kanske borde klippa mitt pubis, men så märkte jag att det var fel färg så jag lät det va. Jaha, vart ville hon komma med det där tänkte ni säkert nu, näe det vet jag själv inte.

Hur har annars kvällen varit då, kanske ni hade velat fråga mig nu, och jotack, den var bra. Jag är fortfarande mätt som ett drägg men pappa har lärt mig att jag ska tänka på barnen i Afrika. Är sensmoralen i hans predikan att jag ska vara nöjd även om jag får äta ur soporna? Jag har inte riktigt greppat det där än, men jag kör en egen tolkning på det. 

Och ikväll hade jag velat köra en all in, men vart är mina all-in:are när jag behöver dem? Jag fixar det nog bra själv. Det ser ut som att det har varit hus i helvette hemma hos oss. En stol ligger helt masakerad på vardagsrumsgolvet, och ja, jag tar på mig skulden. Jag hade lite för skoh idag så den gav med sig. Skitstol säger jag då. Hur värdelös får man va.

Nåja.. Det här blev inte så innehållsrikt inlägg. Men det blev ett inlägg. Och det är väl utsidan som räknas? Eller? Blame it on the happy people. God Natt!




Observera min ljusblåa knubbiga fot. Är den inte söt så säg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback