Carolina óch Carolina

Hur i hela fridens dagar kan det finnas så mycket kyla på vår jord? Tar den aldrig slut? varför förstår inte jorden att vi mår alla bättre av lite plusgrader....?!!?!?!?

Nåja. Igårkväll, när jag la mig, hamnade jag i sängs med en annan Carolina. Samma hårfärg, lika stora tuttar, lika lätt till skratt, båda med en förluten alkoholtörst och allt därtill  ( Okej, jag kan inte jämföra mig med henne i Hääästlängder, men..) men ack så mkt mer framgångsrik. Jag pratar givetvis om min idol Carolina Gynning och hennes första bok "Ego Girl". Jag läste den klart på förmiddagen idag. Jag blev som fängslad av hennes livsberättelse. Det är helt ofattbart vad den tjejen har hunnit med och gått igenom under hennes ungdomsår. Och att hon aldrig dog på kuppen är ren tur. Jag ska helt klart köpa hennes andra bok "Ego Woman", jag kan inte väänta tills jag får den i min hand.

Annars så har vi haft brorsan och Therese på besök ikväll. Fredrik bakade grahamsscones med philadephiaost och Hallon/Granatäppelmarmelad till. Sjukt gott. Sen så spelade vi "Och hur FAN visste du det?". Sjuka frågor.

Nu är klockan mycket för mig för imorgon ska vi upp tidigt för att gå och träna, sen jobbar jag eftermiddag så de är bara att jalla jalla..

Från den ena Carolina till en annan, God Natt mina kära.





Kommentarer
Postat av: Maria

underbart... fortsätt blogga! whoooooo! Jag gillar också ego girl. Ni är rätt så coola ni Carolinor..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback