sagostunden

Det blev en heldag hemifrån idag. Först lunch, sen stan sen gymmet sen handla inför Lördagens bjudmiddag.
När jag kom hem bytte jag direkt om till myskläder och la mig i soffan. Jag frös som ett blötdjur men tur att den där Fredrik är duktig på att stoppa om en.


Man ska inte frysa i onödan, som säkert någon klok människa skulle ha sagt.

Eftersom jag går och lägger mig före fan på kvällarna så blir jag lätt lite uttråkad genom att ligga där i sängen och rulla tummarna själv. Oftast brukar jag försöka locka in min kära genom att säga att vi ska ligga och diskutera och prata, men numera tar det tvärstopp när det kommer till att komma på något att prata om, så igår kom jag med en ny, alldeles briliant idé. Varannat ord-saga. Det kan bli ganska kul. Jag skrev ner gårkvällens och den lyder som sådan....

" Det var en gång tre små apor. En dag fann de en riddare. Riddaren var inte nog stor för Frida. Frida ville ha något större. Riddaren hade andra egenheter, så som fem nyror i en ask. Trots att inte myrorna var smarta så var riddaren ful. Tillsammans med Frida ville myrorna försöka få barn. Riddaren tyckte inte att det var en bra idé eftersom Frida hade myror i brallan. Myrstacken som Frida hade kissat på var numera ett blött kontrakt utan bokstäver. Detta tyckte advokaterna var dåligt eftersom aporna kom med en banan som var osynlig. Fridas söta hund var också en dålig katt.

En mask som hette Hans åkte båt. Tillsammans med fyra gräshoppor var Hans naken, exposed och rädd. Båten åkte väldigt sakta men Hans ville inte kräkas mer än Frida. Vågorna som var i Fridas hår var vågiga men inte stengrå. Hans ville bli bättre i sängen, men Fridas vågor ville segla någon annanstans. Tillslut kunde Hans inte leva utan tonfisk så han dog!"


Try it, you might like it. Nu är det dax för kvällens omgång. Lycka till, och God Natt! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback