Ur en medelmåttigs synvinkel!

Så är man en norrlänning med sköra vingar, som lämnat boet för att upptäcka världen med egna ögon. Läskigt, skrämmande men ack så nödvändigt.

Hemma i norr är de flesta likadana. Nytt mode, nya plagg på Gina varje vecka. Samma dag som butiken fylls av nya plagg, samtidigt har hela stan samma plagg, allt för att vara en av de trendmedvetna. Visst, been there, done that, men hur spännande är det när man är en av 20.000 som kommit hem med en påse från Gina med exakt likadan klänning. Kvällens outfit på Station8 varierar inte så otroligt mycke, då Skellefteå inte är shoppingmetropolen nr 1.

Några månader senare befinner man sig i en annan stad, i en annan plats, helt lämnad åt ödet. Innan man ger sig ut in the big city så  tar man på sig sitt plagg från Gina, Forever 21 eller Zara, vårens nya skotrend, en nyinköpt vårjacka och de stora solbrillorna, allt för att visa att man är en av de tjejerna som surfat sig in på H&M & Gina Tricots hemsida frenetiskt. Man är top notch, man vet var man ska tjacka, vart man kommer in (knappt så man kommer ut..).
När man beblandar sig bland stadens alla människor inser man att man var en av de från norr. Att denna trend börja göra sitt här nere, man sjunker en nivå och går hem med svansen mellan benen och inser att man får vakna upp i sitt nästa liv för att ens kvalificera sig upp till dessa trendsmarta tjejernas outfits.

Over and Out, jag kör på mjukisar idag, igen..!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha! Vi pratade ju om det när vi gick på stan, att helt plötsligt är de sk "trendmedvetna" i skellhell inte så top of the line längre! Bra skrivet little sis!

2009-04-21 @ 21:23:49
Postat av: Anonym

Spelar väl ingen roll om man har det "senaste"..shit vad mode är tråkigt, ta på det som passar dig istället och som du trivs i.. skit i vad alla andra har på sig.. Föresten är dagens mode skit fult!!

2009-04-22 @ 00:10:40
Postat av: Anonym

sv: Jag skrev det med lite självdistans! :) Neju, det e ju supersnyggt ;P

Postat av: Erica

En del förstår inte det där med självdistans och ironi serru :-)

2009-04-22 @ 10:03:25
URL: http://visitmyblogg.blogg.se/
Postat av: Kevins dagmamma

Helt enkelt så att Skell faktiskt ÄR inne!

2009-04-22 @ 17:06:00
Postat av: Anonym

Sv Kevins dagmamma ;D : Hmmm! Mjaaa...........!!! ;D

2009-04-22 @ 17:08:16
URL: http://carkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback