Dansgolvsfenomenet- Ur en nykters synvinkel

Ja, igår blev det som tidigare nämnt utgång. En nykter utgång (Inte långt ifrån iaf..)
Efter en del tjaffs för Mandi att få sig in så var vi inne. Att ha med sig ett par nyktra ögon hör kanske inte til vanligheten när man befiner sig bakom Statts dörrar kl 23 och några timmar framåt en lördagkväll. Jag och Kicki gjorde några väldigt lustiga observationer under kvällens gång. Främst på dansgolvet. Och nu talar vi om dansstilar.




Fulla ohippa tjejer- 20-23 år

Hit hör då tjejerna som kanske inte varje kille drömmer om. Främst inte att gnugga rumpa mot på dansgolvet. Då tar dessa tjejer till lite mer drastiska åtgärder och använder varandra som strippstång.
Dessa tjejer, vanligen iförd en trekvarts lång bomullströja från H&M´s vårkollektion -05 och en knälång kjol av valfritt tyg (gärna grönaktig) ett par svarta nylonstrumpor och ett par stövlar med bred klack och utstickande sula, skjuter sina höfter utåt och i sidled och koncentrerar sig på just dem. De är fokus i dansen-Höfterna! I vänstra handen håller de en avslagen öl och högra handen hjälper till att hålla undan håret medan se fokuserar på höfterna.

Ointresserade tjejer- 20-25 år

Dessa tjejer är ganska få, med tanke på att de flesta av dessa gärna hellre sitter hemma och kikar på Singing Bee och Stjärnor på Is istället för att infinna sig på Station 8´s dansgolv. Men några få välvalda själar finns där.
Dessa damer är ofta iförd ett par lite utsvängda mörka jeans med strass kring fickpartiet köpta på Bik Boks nyöppning för huur många år sedan(?), en SVART trekvarts ärmad bomullströjja från H&M, alt. vardaglig tajt t-shirt, ett par vanliga skor, alt. svarta låga skor med en liten klickande klack på. Dessa tjejer kan stå i grupp likaväl som ensammen, men de fokuserar på golvet och att hålla huvudet så lodrät som möjlligt, gärna med ansiktet tittandes just i golvet. Deras mål är att svaja på sitt mellanblonda hår så mycket som möjligt och ev. svänga på en arm eller två. De här dricker ingenting, för de fick i sig för mkt på förfesten.

`Inne`tjejerna, 20-24 år

Dessa tjejer är alltid iklädda någon slags kjol eller klänning, tajta svarta byxor, höga stövlar, urringad top ( gärna från Gina Tricot eller annan mode-butik) och i vissa fall är deras sex-appeal top notch. Läppglansen är påtalig, klackarna är skyhöga, leendet är alltid där och dansgolvet är deras. De njuter av sin kväll som alla andra och helgen därpå så ses vi igen, samma tid, samma plats, samma taxi (Kan vi få liite billigare taxinota SNÄLLARÅ).

Oskulda killar- 20-22

Dessa grabbar har gärna hjälpts åt vid klädval för kvällen. Försöka ha samma stil men endå inte identiska.
De sprudlar grönbete om dessa och deras ögon är kåtare än någon annans. De försöker hävda sig på dansgolvet genom att alltid hålla ihop i en stor klunga, kolla litegranna uppåt, utöver dansgolvet och alla andra, för att ev. hitta en intressant dam att försöka kräva uppmärksamheten av. De har munnen öppen mest hela tiden och skriker saker som " Wåååååååååå, Robban....."  " EY EY EY EY...." "WOHOOO" , slår med armarna i luften samtidigt som de har en öl i ena handen som märkt revir på de flesta i dess närhet. Förmodligen lyssnar de på Basshunter och Cascada på förfesten.

De `lite bättre` killarna, 20-25 år

Till dessa kan vi räkna killarna i skjortan från Dress Man och byxorna från Jack & Jones ( De får gärna "känna" SAIK´s Hadelöw också). De som har spenderat sin förfest framför spegeln alt. YouTube+hockey (eller annat `inne-grabbarna` tema). De sänkte några groggar och öl innan de beställde taxin in till stan. De har ingen som helst aning om vad kösystem innebär utan störst bäst och vackrast gäller.
När de cirkulerar inne på krogen håller de alltid en drink i handen och kör med överklass attityden. De dansar sällan utan de försöker mest bränna pengar vid pokerbordet, alt. baren. De är inte direkt trevliga utåt sett, utan de försöker bibehålla sin `sköna innesnubbe`attityd i den mån det går. Tyvärr är det för genomskinligt i många fall och de enda man vill göra är att ge dem ett stort flabb right in the face.

Singelmännen, 26-35 år

Ja, dessa var våran gårkväll. Det var dessa vi hade mest roligt åt igår, jag och den andra friluftsdamen ( Vi drev med oss själva att jag hade underställ och hon hade fjällvandring-kläder). Dessa män är Alltid iförd ett par byxor av valfri sort, och en vit skjorta instoppan i byxorna med lite uppösning. De tycks vara 20 igen och ingen njuter av utekvällen som de gör.
De syns gott och väl på dansgolvet och i varje refräng dyker en arm upp som har samma rörelse som en cykeltramp. De skiner av njutning (njutningsdockor) och de upplyser hela dansgolvet om att refrängen är kommen med sin arm.
Till denna kategori har vi även tjejerna i samma ålder, men eftersom de ofta är kortare och mindre så använder de båda armarna, rakt upp i luften, tillsammans med ett skrik, i varje refräng.




Detta var mina observationer från gårkvällen! Vad tycker Ni ? :)


Kommentarer
Postat av: Fjälldamen

Klockrent! Perfa!

Postat av: Frugan A

Tycker det var galet roligt att läsa! Inte dåligt skrivet! :D WoHOW;)

2008-10-05 @ 13:30:36
Postat av: Anonym

sv: Nu är frågan vilken kategori ni tillhör?;D

2008-10-05 @ 14:22:28
URL: http://carkan.blogg.se/
Postat av: Fjälldamen

Som den otroligt snygga stickade vante jag är kan man inte placera in mig i ett fack. Jag är all over the place...

2008-10-05 @ 15:56:33
URL: http://blogg.lainen.com
Postat av: Anonym

sv: Du är en klass för sig ! ;) Vi kanske borde begära ett eget dansgolv med lite after-skii musik?;D

2008-10-05 @ 16:28:45
URL: http://carkan.blogg.se/
Postat av: NorsjöMacke

Magiskt inlägg Carko, känner igen de alla olika typer av människor som du lyckats placera in i små fack.. :).. Men det får ju en att undra.. Vars hamnar man själv ? .. själv så tror jag att jag placerar mig vid baren med dem dryga Innekillarna.. ;) Eller ?

2008-10-05 @ 17:07:39
Postat av: Admin-Jag-Moi-Carro

sv: Jadu MackisPackis;) Du är nog någonstans kring innekillarna, dock så är du så down on ground att du förtjänar inget flabb i fejjan!;)

2008-10-05 @ 17:09:20
URL: http://carkan.blogg.se/
Postat av: Erica

Oh my!! Dessa tjejer som inte hängt med modet de senaste 3åren borde väl kunna ta efter dem som vet ute på krogen.. Att dem aldrig lär sig! Men ruggit kul skrivet. Hoppas många läser din blogg och tår åt sig

2008-10-06 @ 08:05:47
Postat av: Moi

sv: Det är mer ett faktum! :)

2008-10-06 @ 11:18:47
URL: http://carkan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag skrattar så jag gråter åt "de sträcker upp en arm som har samma rörelse som en cykeltramp"!! HAHAHAHAHA! SÅ JÄVLA KLOCKRENT! Mitt i prick Carkan!

2008-10-08 @ 21:52:08
URL: http://liqu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback