Carro goes sexualupplysare.

Eftersom jag bär på så mkt kunskap (oftast är det kopierade texter från nätet,men..) så tänkte jag dela med mig och göra Alla i min omgivning snäppet klokare.
Så nu tänkte jag utbilda er i sexualupplysning.




"Vi borde ha mer sex. Det hjälper mot allt möjligt. Men det är som med mat - för mycket är inte heller bra. Man kan få hjärtinfarkt. Eller sprängande huvudvärk."

 Angelica Rundgren

En orgasm om dagen

Man hittar mycket att läsa på internet. Visste ni att sex är nyttigt för både kropp och själ? Att onanera rekommenderas. Helst minst en gång om dagen borde alla få ha minst en orgasm.

Onanin får människan att må bättre, och därmed fungera bättre i samhället.

Kvinnor som fött barn och kanske fått problem med inkontinens blir också hjälpta av detta. Det är samma muskler som arbetar när hon får en orgasm som när hon gör knipövningar. Det har blivit konstaterat att kvinnor som ofta får orgasm faktisk håller tätt bättre.

Har du huvudvärk eller ont någon annanstans?

Onanera.   (haha, "ta en alvedon!- Nääe jag går nog på toan och onanerar ist..")

Det hjälper människan att slappna av och minskar därmed smärtorna.

Sexuella aktiviteter kan öka smärttröskeln hos kvinnor med över 100 procent. Sannolikt en evolution är mekanism för att öka benägenheten att vilja para sig och föröka sig, men också uppenbarligen en metod för att lindra smärta.

Så bli inte förvånad om din läkare börjar fråga ut dig om dina sexvanor i framtiden. Tydligt är att det har stor betydelse för vårt välbefinnande.

Detta händer när en kvinna får orgasm:


Orgasmer ökar nivåerna av det kvinnliga könshormonet östrogen i kroppen. Det i sin tur påverkar humöret och lindrar PMS.

Mängden av hormonet oxytocin ökar med fem gånger under en orgasm. Oxytocin får oss att känna oss intima. Det gör oss också sömniga. Därför sover vi bättre efter en orgasm.

Att älska i 20 minuter och njuta av upplevelsen, utlöser det lustfrämjande hormonet dopamin i kroppen. Dopaminet ger en avslappning som varar upp till två timmar, vilket i sin tur leder till minskad stress.

Orgasmer framkallar endorfiner - kroppens naturliga smärtbekämpare och depressionslyftare.

Enligt undersökningar har var femte kvinna i Sverige svårt att få det att gå, många fejkar och en del vet inte om de har fått orgasm överhuvudtaget. Vad synd! Det finns så mycket information och hjälp att få för kvinnor som har detta problemet. Prova orgasmkrämer, försök slappna av och lita på din partner, smek och lär känna dig själv, i duschen, sängen, var du än vill. Försök att leva ut dina sexuella fantasier eller gå en orgasmskola.

Men det kan också innebära fara att njuta för mycket. Åtminstone för män.


Vild och passionerad sex kan leda till en hjärtinfarkt. Sex sätter lika stort tryck på hjärtat som en rask 20-minuterspromenad. En orgasm belastar ungefär som om man går upp för en längre trappa. Men tydligen inträffar detta oftast de som är otrogna, och inte de som har sex med sin partner.

I 75 procent av alla fall av hjärtinfarkter som inträffar under sex handlar det om en utomäktenskaplig affär. Men det är bara en procent av alla hjärtinfarkter som äger rum under tiden man har sex.

Män kan få huvudvärk av orgasm. Huvudvärken sätter oftast in strax före orgasm och kan vara väldigt svår. Forskarna tror att en av 100 drabbas minst en gång under sin livstid, men i värsta fall kan huvudvärken komma tillbaka regelbundet! Den mest troliga förklaringen är ökat blodtryck och att blodkärlen utvidgas under sexakten.

Lagom är nog bäst!


Har man sex för ofta blir det svårare att uppnå orgasm. Man får kämpa mer och mer för varje gång. Även kvinnor råkar ut för detta. Det är väl ungefär som när man äter.

Är man mätt så är man!


Men allt handlar ju inte bara om sex. Det viktigaste för alla är nog att verkligen känna att man är älskad och uppskattad.

Varför inte passa på nu att verkligen pyssla om varandra, både kroppsligt och själsligt. Visa varandra hur mycket ni älskar och bryr er om varandra. 

image207







 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback