BRAA morgonhumör upphittat!!!!

Okej, nattens dröm. Lika skum som alla andra nätter. Jag har blivit en riktig fena på att både bete mig konstigt och drömma cp-drömmar. Igår natt drömde jag att brorsan skulle hämta blomplantor hos mig. Och i mn lägenhet var en enorm spindel. När jag försökte trampa ihjäl den blev hans kropp stor och hård som en tennisboll. Vaknade då av att jag trampade i sängen och drog i hop mig i fosterställning. Somnade om, vaknade upp av att jag nös, blev riktigt förvånad och sa "ojojoj".

Men I natt...

... Så drömde jag att min syster hade gjort om hemma hos mig medans jag var  i Stockholm.
Hon hade bytt ut min nuvarande soffa till ett eget hemmabygge. Hon hade tagit två delar av två olika hörnsoffor i skinn. Fula var dom. I mitten hade hon satt fast två tältsängar utan botten. Men botten hade hon gjort av spishällar, upp och nedvända diskhoar och en grön matta. OCH HON BAD MIG VARA TACKSAM ÖVER ATT HON STÄLLER UPP FÖR MIG.
Men det finns en tydlig gräns vid att ställa upp och jävlas, även i drömmar syster yster! :)


Innan halv 8 i morse hade jag tagit en promenad med Kevin, käka frukost ( MED LEVANDE LJUS!!!!), packat, fryst in lite mat och väckt Fredde. And hell yeah, jag är bra snurrig ibland. Men jag somnade om sen och vaknade nu :)


And today is a buissy day. Importante ! Så nu ska jag sluta låtsas som att bloggen är mitt liv ( fast ibland kan man ju börja fundera..) och göra sin rätt som mänslig varelse ! Jag ska Sopa. Jag orkar inte dra fram damsugaren så jag sopar lite .. Japp !

Så, nästa inlägg får bli från huvudstaden, för jaaaag skaaaa uuuut och flyyygaaaaa flyyyygplaaaaan, deeet bäääästaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaag veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet !! :) :) :) :) :) :)

LOVE YOU PUSS HEJSVEJS!



Ser ni mig någonstans ? Plats 6A är mitt säte. Jag vinkar till er därifrån.....

Kommentarer
Postat av: Erica

Det är rätt givet att det fattas en hel bunt kromosomer för dig. Det är I-N-T-E kul att flyga! Folk dör av sånt och andra gråter (jag).

Nåja, enjoy dina små flygturer om du nu uppskattar det så mkt ;-)

2008-12-06 @ 21:49:52
Postat av: Anonym

sv: Hehehe, jag älskar ju flyyygplaaaan :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback