Eine kleine schweine

Visst är det lite mysigt att det har börjat mörkna om kvällarna?
Så har myslamporna och de levande ljusen sin effekt.

Bastandet i Sandras stuga var välbehövligt. En vaarm bastu, ett kallt dopp och en massa gossip, vi tjejer emellan.
Perfekt avslut på en Beachen-helg


Rastade precis Kevin, nere vid gångtunneln (som vanligt), och efter de som hände min kusin ( En läskig man antastade henne från början av tunneln till en bit efter tunneln med diverse sexuella anspelningar och att vägra lämna henne i fred) så har jag blivit mer uppmärksam över vilka som är runt om en när man är där nere i mörkret.
Jag var ensammen ute så vitt jag såg, så kom en man gåendes ner från Norrböleg. mot tunneln och satt sig vid mynningen på en bänk och kikade runt... Då bestämde jag mig för att vända om och gå hemåt igen.
Kalla mig paranoid eller vad som helst, men överfallen och liknande verka öka mer och mer kring tunneln-passagen.
Jag som bytte bort Anderstorp mot Norrböle och hade dragit en lättnande suck över att jag lämnat "värstingområdet" bakom mig....?


Ikväll är det Diggeloo på Folkparken, vilket har varit väldigt svårt att undvika.
Har hört varje låttext. Nyss sjöng de "Diggeloo diggelej lalala...." så jag antar att det börja nalkas mot slutet, känns ju som ett klassiskt finalnummer!?

Mamma och pappa är där. De kommer med all sannolikhet ringa efter föreställningen och säga "Men hörredu Carro, oooj så bra de här var..blabalbla" och då, då kan jag säga "Jag vet pappa, jag hörde allting! Och jag behövde inte spendera 500:- på det heller"

Nu ska jag blåsa ut alla ljus och krypa under täcket och stänga mina blå för att agera hårt arbetande kvinna imorgon kl 07.00.


Godnatt på er allihopa! :)




NUR LÄCHELN!

Ich muss jetzt SCHLAFEN!

ZzZz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback