Fredag, oj se schönnt...(uppdat.)

Pjuh, igår var sista engelskadagen för denna vecka. Skönt! men det har varit rätt skoj ;D
Efter skolan begav Jag Linda Cattis och Tina oss in till stan för en shoppingrunda. En tröja, ett halsband, två hårband och rakhyvlar fick det bli denna gång.

Vi var på Åhléns för att Linda skulle köpa några paket hårsnoddar. Strosade runt bland kläderna, sen gick vi till CK.. i hissen upptäckte hon att Helvetteeeeeeeeeeees hon hade glömt betala. HAHA, fort som fan bege sig mot Åhléns igen och betala de förbaskade hårsnoddarna. Snacka om upprivna Linda ;P

Efter det begav mi oss till Wok&Roll.. Käkade äggnudlar&kycklingwok.. de va SÅ gott :D
Sedan åkte vi hem.. innan de tog jag ut en hundralapp.. måste ha missat plånkboksfacket så jag har tappat den någonstans.. lycklige den som ble en hundring rikare då :\

Hemma hoppade jag in i duschen, sminkade till mig, drack en cider sen begav mi oss mot linda o cattis.. Myskläderfest blev de.. med spel... så mysit.. Vi spelade Idol o sjöng som bara sen.. sedan bestämde vi oss för att gå ut på krogen.. sminkade till sig, klädde upp sig och vänta... precis då vi hade tänkt åka ångrade vi oss, Igen! På med mjukiskläderna igen då... Jaja.. Sedan plingade de på dörren.. Det var störningsjouren som var ute på uppdrag.. Sänk volymen blev uppmaningen. Sagt och gjort! tack...

Var uteoch rökte. sen när jag kom in igen för att gå på toaletten står tina där inne på knä.. spyr som en räv.. Hm, då var det dax att ta hem quigan.. Kom hem..laga lite fyllemat.. tina hängde på toan... blev bästis med toastolen.. hos mig med.. hm, sen slocknade hon som ett ljus.

Idag då.. kanske stan och handla lite... kanske utgång ikväll.. kanske nått annat... dvs jag har Ingen Aning!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens hälsning får då gå till Linda som så snällt bett om en:
Lilla Linda som kan gå igen ( halverst) Du ä så dutti :D

Pusstut!

----------------------
14.52
Hej igen.. nu är jag så less.. på min rumskompis brist på att ta ansvar.
Skulle byta soppåse, som var överfull, som alltid.. alltid alltid jag som måste sköta de.
Till min stora(eller igentligen inte) förvåning så öppnar jag skåpdörren, där är en sopkorg ÖVERFULL med sopor..han har packat den så mkt att gammalt skräp har fallit över och in i skåpet.. där inne låg det bla. gammal mögglig skinka, pizza förackning m.m.m.m.m.m.
Hur lat får man bli? Kan man inte byta soppåse när den är så full att allt faller över?
Vart har han tappat förståndet? Snälla kan någon hitta åt det åt mig,jag blir g-a-l-e-n.
Alltid jag som städar, alltid jag som sopar upp eventuellt grus som dras in, alltid jag som går ut med soporna, alltid jag som FÖRSÖKER bo i ett något sånärt fint hem. Fyfan, take me away någon.
Längtar efter något som bara är MITT och inte någon annans, spec. inte hans!
Känns inte som att jag ska behöva be han städa varannan vecka, gå ut med soporna varannan gång osv... Han förstår ändå inte om jag ber han hålla de fint efter sig.


Hoppas han läser detta...

Fyfan!!

Det blir bio ikväll med linda och katten... dom kommer hit och käkar middag kl 6.. sen hallonphaaayy... sen bio.. sen hang out på nått café maybe !!!? ;D Mysmys

____________________
15.43 Back, Again!

Glömde ju nämna en ful grej från gårdagens engelska lektion ;D
Vi gjorde sketscher som skulle handla om en situation vi skulle lösa, gällande transport, reseförsäljning, jarijari you name it. Vi fick skriva problemen åt varandra, min grupp till den andra gruppen. Sedan komma på en lösning till det.
Problem 1: Busschaufören som skulle chartra en grupp människor ner till Spanien luktade alkohol, what to do?
Jag var full chaufför... Lösningen blev att Kattis, som var polis ingrep och tog mig. Linda, som var passagerare var erfaren busschauför sedan tidigare så hon tog över ratten.
Problem 2: Denna gång handlade det om att en grupp tyska turister skulle ut på hästsafari och ena hästen blev tokig och började skena. Ena personen skadar sig. What to doo?
Ja, än en gång fick jag vara syndabocken, den tokiga hästen. Kattis var den snälla hästen.. Tina red på mig och Linda på Kattis... Jag skulle föreställa en galen Kåt han-häst. jag stregrade, juckade kattis bakifrån och försvann.. Tina blev skadad. Lösning? Jag fick transportera på ryggen.

Tänk så seriösa lektioner vi har ibland.. eller så seriösa vi gör dem. ha ha ;D I´m always the syndabock ;D

Läste Katis lunardagbok nu.. var tvungen att koopa en del av den, de va så kul, ha ha.
Hon tycker jag och Tina är bra knäppa idioter ;)

"Å nu har idioterna kommit hit för en spelkväll.
Dom har namn också. Sär-tina å Cäärk.
Ni gör skellefteå. Så bäst, haha! "

ja e sjukt hungrig :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback