lördagsmys hösten 2010 ..!?

Om man backar bak i begynnelsen när man började med Lördagsmiddagar, när Taco´s var det nya "IT", när vitlök var en konstig krydda i maten, när man somnade på golvet framför tv´n strax efter disneydax eller när man köpte en Tom&Jerry-box på Frasses för 10 kr och fick en plastplånbok ,som present i boxen, med konstig glittervätska i sig, DET var tider det. Men den där lördagsmiddagen tycks hålla i sig. Lite mer engagemang i matlagningen, lite extra fina glas, några levande ljus tända och en paltkoma som senare avslutas i varandras famn i TV-soffan. Det är belöningen efter en veckas arbete. Men i vårt fall, den lilla lyx vi kanske hinner med på helgen eftersom vi sällan spenderar Fre & Lör-kvällarna tillsammans, (vaktjobb=skitjobb i vissa avseenden..).

Men efter två år fungerar det ungefär på samma sätt, men inte fullt lika romantiskt. God middag med levande ljus, paltkoma framför diskbänken, ena försöker få bort alla fastbrända rester på stekpannan, svär en gnutta, tappar pannan i diskvattnet så det skvätter ner köksgolvet medan den andra går ut med soppåsen och lämnad ett spår av soppåssaft efter sig. Sedan hamnar den andra med sin paltkoma i sängen, och den andre framför datorn och bloggar. Kvällen avslutas med ett "Hejdå, hoppas du får en lugn natt på jobbet!", borstar sedan  tänderna och kryper ner i sängen, alena!

Jag misströstar inte. Inte nu när Solsidan-boxen ligger i TV-rummet och väntar på mig.


Good Lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: Cilla

Inte att förglömma: pommeslådan för en tjuga!



Din man har ett tålamod av stål som fixar det jobbet. Jag hade blivit tokig på alla fyllehundar (inkl. Mig själv).. Haha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback